FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 jul 2011, 01:08

@Ad0 :lol: :lol: :lol:

Skontao sam! Zamišljam kako to zvuči! :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 18 jul 2011, 01:12

o sole mio je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Malo smo se salili, a sada bi mogli i teme se drzati. Dakle, Torlak vozdrica sa ove teme.

Pa sta dozvoljavas onda maloljetnicima da pise onakve gluposti i nebuloze u vezi Torlaka? Neka je milion puta moderator, onu glupost ni dijete od 13 godina ne bi izvalilo, a ti sad opominjes ljude koji se nadovezuju na to...
Svojim potpisom si upravo dao bezgrešnu depikciju svoje ličnosti.
Stoga, u ovom slučaju, rado prihvatam ulogu trinaestogodišnjaka.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 18 jul 2011, 01:13

Bogičević može istovremeno nositi Nyemu i Torlaka u zubima i plus čuvati Zebu...

tako da su vam te priče bezveze pravo...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 18 jul 2011, 01:20

da je proci serifa a onda prije 3 kola i makabija probati dovesti bucana ,kerlu i muslimovica :mrgreen: :mrgreen: ,i lagano na kosevu u prvoj tekmi odigrati evropski 4 4 2 formaciju sa bucanom na desnom beku ,kerli na stoperu ,nyemu na lijevog beka izbaciti savica iz veze i sa 2 spica muslimovicem i adilovicem pokazati makabiju da smo za njih hapoel :lol: :mrgreen:,malo mastanja do cetvrtka :)

o sole mio
Kontakt:

Post Postao/la o sole mio » 18 jul 2011, 01:25

Moj vanbastene, bezvez brises moj post 3 puta, mozes jos toliko ali ti si se izofiro za sva vremena...

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili. by ŽDG
Dovidjenja i prijatno!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 18 jul 2011, 01:33

o sole mio je napisao/la:Moj vanbastene, bezvez brises moj post 3 puta, mozes jos toliko ali ti si se izofiro za sva vremena...

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili. by ŽDG
Dovidjenja i prijatno!
Ja nemam ovlaštenja na ovom pdf-u. Kontaš?

I iskreno, zaboli me lijevo uVo, ili možda desno, nisam siguran, jesam li se izofirao, ili nisam. Možeš li pojmiti to, da me ne zanima kako moje ponašanje percipira okolina? Pogotovo anonimusa na forumu, čija percepcija diskusije počinje i završava na ad hominem napadu. Kontaš. Mislim da bi trebao.

o sole mio
Kontakt:

Post Postao/la o sole mio » 18 jul 2011, 01:40

VanBasten je napisao/la:
o sole mio je napisao/la:Moj vanbastene, bezvez brises moj post 3 puta, mozes jos toliko ali ti si se izofiro za sva vremena...

Dovidjenja i prijatno!

I iskreno, zaboli me lijevo uVo, ili možda desno, nisam siguran, jesam li se izofirao, ili nisam. Možeš li pojmiti to, da me ne zanima kako moje ponašanje percipira okolina? Pogotovo anonimusa na forumu, čija percepcija diskusije počinje i završava na ad hominem napadu?! Kontaš.

Kontas li ti uopste da si i ti anonimus??? Ma da kontas ne bi to napiso... Ti kao anonimus si moderator ostalim anonimusima na forumu, bezveze lupetas gluposti... Oklolina opaza tvoje ponasanje kao posanjanje osobe sa IQ-om manjim od broja cipela!
Upsut, ako te nista od toga ne interesuje i ako te boli uvo ( ni sam ne znas koje) koji se onda ..... javljas i raspravljas i iznosis sve to...
Aj ba ako hoces dalju raspravu javi se na PP, necu zbog ovog aleksadra_velikog dalje da tipkam jer je lik normala...
Pozdrav i budi pametan.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 18 jul 2011, 01:42

Megamon je napisao/la:Svi bi se oni ispalili u inostranstvo da su imali priliku.Mislis da bi se Nyema vracao u Zeljeznicar da je dobio bolju ponudu u inostranstvu,ili da bi Torlak ostao u Sarajevu da je dobio ponudu iz belgije,francuske i sl?Danas slabo ko igra iz ljubavi.Svi su to zbog para.

@bianconeri

space je iz Gradačca koliko sam ja skont'o :?
Ovo vam je post koji trebate ozbiljno svahtiti !

Malo ko bi od njih ostao kod nas u PLBIH ako bi mu se dala ponuda iz strane lige gdje moze vise zaraditi . Evo citao sam vijesti kao Smajicu bilo ponudzeno da ostane u Lokernu ili da predze u Charleroi ? Pa vi mislite da bi stvarno od dosao u Zeljeznicar a ne ostao tamo i potpisao jos jedan ugovor kao prije :( ! Jel mislite da bi ovaj vas Nyema ili kako vec ostao u Zelji a ne otisao u jacu ligu ? . A vidio sam bogami i kakav je stoper , vozao ga covjek po strani bas sam pratio jednom probio ga isto nista , ispao kao stoper Orašja . Da se ne raspravljamo to je sigurno da nasa liga nije kvalitet ja opet govorim realno : Željeznicar ima najbolju ekipu to mislim na igracki kadar a , da li ce najbolje igrati to jos ima da vidimo . Ima i Borac dobru ekipu , i Široki a i Olimpic nije za baciti . Sarajevo niko ne spominje a i netreba ove godine kad smo bili u najvecim problemima uzeli smo 2 mjesto ispred vas pa i ove godine cemo jedno više to je vjerovatno PRVO :D
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 18 jul 2011, 01:46

o sole mio je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:

Dovidjenja i prijatno!

I iskreno, zaboli me lijevo uVo, ili možda desno, nisam siguran, jesam li se izofirao, ili nisam. Možeš li pojmiti to, da me ne zanima kako moje ponašanje percipira okolina? Pogotovo anonimusa na forumu, čija percepcija diskusije počinje i završava na ad hominem napadu?! Kontaš.

Kontas li ti uopste da si i ti anonimus??? Ma da kontas ne bi to napiso... Ti kao anonimus si moderator ostalim anonimusima na forumu, bezveze lupetas gluposti... Oklolina opaza tvoje ponasanje kao posanjanje osobe sa IQ-om manjim od broja cipela!
Upsut, ako te nista od toga ne interesuje i ako te boli uvo ( ni sam ne znas koje) koji se onda ..... javljas i raspravljas i iznosis sve to...
Aj ba ako hoces dalju raspravu javi se na PP, necu zbog ovog aleksadra_velikog dalje da tipkam jer je lik normala...
Pozdrav i budi pametan.
Očigledno ne kontaš. Krivu Drinu niko ne ispravi.

o sole mio
Kontakt:

Post Postao/la o sole mio » 18 jul 2011, 01:49

Ma da, tacno tako kralju, sahu, idolu neciji...

zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar » 18 jul 2011, 02:15

Fkt ba ljudi sta ce biti od proslave 90 godina il su samo suplju pukli raji ? :)

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 18 jul 2011, 02:55

zeljeznicar je napisao/la:Fkt ba ljudi sta ce biti od proslave 90 godina il su samo suplju pukli raji ? :)
nije nas biznismen od tog posla da baca suplje
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 jul 2011, 05:37

aaaa kod vas se pise o svemu osim o Zelji,pocnete srati (bez povoda o Bahi),pa onda (isto bez povoda) o Torlaku i sto je najgore vi sami te price pocinjete... :? :? ,ugl bitno je samo da o Zelji vecina vas nista ne pise.... :oops: :oops:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 jul 2011, 08:47

aleksandar_veliki je napisao/la:40 na ruke i 5 mjesecno Amar Luciju ne bi ponudio, a ne stoperu koji 100 metara pretrci za 23 sekunde.
Ef ti ne kontas fol mozda je maratonac pa ono trci laganice ko Hajle Selasije.Umjetnik, nego cemu rasprava o krivonogom stoperu nije dio Zelje samim tim nije mu ni mjesto ovdje.Istina je negdje izmedju nisu mu dali nesto puno para a ni on nije izrazio posebu zelju da dodje.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 18 jul 2011, 09:05

Mislite li vi o revanšu, rezultatu, penalima... :?
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 18 jul 2011, 10:04

evo sad gledam na bet live u cetvrtak igramo ako Bog da u 6 :) nadam se ako Bog da,da mozemo se vratiti zadovoljni i da prodjemo :) ne znam imam osjecaj da ce publika odlucit sve tamo,jer je ocigledno bilo u cet da oni nisu navikli na onakvu atmosferu i ako Bog da trebamo da izdrzimo pocetni pritisak njihov i onda ce i raju njihovu to vise unervozit i sve dolazi onda svojim putem i ako Bog da prolazu :)

The Maniacs '87
Kontakt:

Post Postao/la The Maniacs '87 » 18 jul 2011, 10:13

ellaxaz je napisao/la:Mislite li vi o revanšu, rezultatu, penalima... :?

Nema penala nasa pobjeda :D !
Željo do groba Života mi moga !

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 18 jul 2011, 10:15

The Maniacs '87 je napisao/la:

ma ja bi bio sa X-om prezadovoljan ;)
samo da je pocetak izdrzati,sjevnuce njima kontra ubjedjen sam u to 8-)

The Maniacs '87
Kontakt:

Post Postao/la The Maniacs '87 » 18 jul 2011, 10:27

SarajlijaTM je napisao/la:
The Maniacs '87 je napisao/la:

ma ja bi bio sa X-om prezadovoljan ;)
samo da je pocetak izdrzati,sjevnuce njima kontra ubjedjen sam u to 8-)

Ma ko nebi :lol: Samo treba igrati bunker i ne dati im da pridju golu posto Karic mi nesta nije siguran ! Uglavnom mi prolazimO!
Željo do groba Života mi moga !

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 jul 2011, 10:28

0 1 opušteno, onaj njihov je dovoljno izvadio iz rašlji za jedan dvomeč 8-)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot], NazorUso, perodeformero, voltron30 i 37 gostiju.