Skontao sam! Zamišljam kako to zvuči!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Svojim potpisom si upravo dao bezgrešnu depikciju svoje ličnosti.o sole mio je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:Malo smo se salili, a sada bi mogli i teme se drzati. Dakle, Torlak vozdrica sa ove teme.
Pa sta dozvoljavas onda maloljetnicima da pise onakve gluposti i nebuloze u vezi Torlaka? Neka je milion puta moderator, onu glupost ni dijete od 13 godina ne bi izvalilo, a ti sad opominjes ljude koji se nadovezuju na to...
Ja nemam ovlaštenja na ovom pdf-u. Kontaš?o sole mio je napisao/la:Moj vanbastene, bezvez brises moj post 3 puta, mozes jos toliko ali ti si se izofiro za sva vremena...
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili. by ŽDG
Dovidjenja i prijatno!
VanBasten je napisao/la:Ja nemam ovlaštenja na ovom pdf-u. Kontaš?o sole mio je napisao/la:Moj vanbastene, bezvez brises moj post 3 puta, mozes jos toliko ali ti si se izofiro za sva vremena...
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili. by ŽDG
Dovidjenja i prijatno!
I iskreno, zaboli me lijevo uVo, ili možda desno, nisam siguran, jesam li se izofirao, ili nisam. Možeš li pojmiti to, da me ne zanima kako moje ponašanje percipira okolina? Pogotovo anonimusa na forumu, čija percepcija diskusije počinje i završava na ad hominem napadu?! Kontaš.
Ovo vam je post koji trebate ozbiljno svahtiti !Megamon je napisao/la:Svi bi se oni ispalili u inostranstvo da su imali priliku.Mislis da bi se Nyema vracao u Zeljeznicar da je dobio bolju ponudu u inostranstvu,ili da bi Torlak ostao u Sarajevu da je dobio ponudu iz belgije,francuske i sl?Danas slabo ko igra iz ljubavi.Svi su to zbog para.
@bianconeri
space je iz Gradačca koliko sam ja skont'o
Očigledno ne kontaš. Krivu Drinu niko ne ispravi.o sole mio je napisao/la:VanBasten je napisao/la:Ja nemam ovlaštenja na ovom pdf-u. Kontaš?o sole mio je napisao/la:Moj vanbastene, bezvez brises moj post 3 puta, mozes jos toliko ali ti si se izofiro za sva vremena...
Dovidjenja i prijatno!
I iskreno, zaboli me lijevo uVo, ili možda desno, nisam siguran, jesam li se izofirao, ili nisam. Možeš li pojmiti to, da me ne zanima kako moje ponašanje percipira okolina? Pogotovo anonimusa na forumu, čija percepcija diskusije počinje i završava na ad hominem napadu?! Kontaš.
Kontas li ti uopste da si i ti anonimus??? Ma da kontas ne bi to napiso... Ti kao anonimus si moderator ostalim anonimusima na forumu, bezveze lupetas gluposti... Oklolina opaza tvoje ponasanje kao posanjanje osobe sa IQ-om manjim od broja cipela!
Upsut, ako te nista od toga ne interesuje i ako te boli uvo ( ni sam ne znas koje) koji se onda ..... javljas i raspravljas i iznosis sve to...
Aj ba ako hoces dalju raspravu javi se na PP, necu zbog ovog aleksadra_velikog dalje da tipkam jer je lik normala...
Pozdrav i budi pametan.
nije nas biznismen od tog posla da baca supljezeljeznicar je napisao/la:Fkt ba ljudi sta ce biti od proslave 90 godina il su samo suplju pukli raji ?
Ef ti ne kontas fol mozda je maratonac pa ono trci laganice ko Hajle Selasije.Umjetnik, nego cemu rasprava o krivonogom stoperu nije dio Zelje samim tim nije mu ni mjesto ovdje.Istina je negdje izmedju nisu mu dali nesto puno para a ni on nije izrazio posebu zelju da dodje.aleksandar_veliki je napisao/la:40 na ruke i 5 mjesecno Amar Luciju ne bi ponudio, a ne stoperu koji 100 metara pretrci za 23 sekunde.
ellaxaz je napisao/la:Mislite li vi o revanšu, rezultatu, penalima...
ma ja bi bio sa X-om prezadovoljanThe Maniacs '87 je napisao/la:ellaxaz je napisao/la:Mislite li vi o revanšu, rezultatu, penalima...
Nema penala nasa pobjeda!
SarajlijaTM je napisao/la:ma ja bi bio sa X-om prezadovoljanThe Maniacs '87 je napisao/la:ellaxaz je napisao/la:Mislite li vi o revanšu, rezultatu, penalima...
Nema penala nasa pobjeda!
![]()
samo da je pocetak izdrzati,sjevnuce njima kontra ubjedjen sam u to