HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

ultra gitano

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ultra gitano » 16 jul 2011, 17:47

Nek se vala nešto radi još kad bi malo bolje počeli da održavaju stadion na gornjoj tribini narasla trava :lol: mogu da krave pasu samo da nije onolika uzbrdica :mrgreen: :mrgreen:

Što se tiče momčadi dobro se radi pojačanja su dobra još ako dođe Žiža bit će super 8-) 8-)

Vamos Zrinja ale,ale

mostarskiplemic
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiplemic » 16 jul 2011, 18:49

ultra gitano je napisao/la:Nek se vala nešto radi još kad bi malo bolje počeli da održavaju stadion na gornjoj tribini narasla trava :lol: mogu da krave pasu samo da nije onolika uzbrdica :mrgreen: :mrgreen:

Što se tiče momčadi dobro se radi pojačanja su dobra još ako dođe Žiža bit će super 8-) 8-)

Vamos Zrinja ale,ale

Ma na gornjoj tribini treba "trzni" napraviti a stajanje podignuti da izgleda kao "zapadna donja" tribina ! :lol: :lol:
Dovest one koze iz Vrapcica ,one imaju iskustva sa ispasom po bh travnjacima,mada ni one iz posusja nisu za baciti! :lol: :lol: :lol:

slika
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 16 jul 2011, 19:00

mostarskiplemic je napisao/la:
ultra gitano je napisao/la:Nek se vala nešto radi još kad bi malo bolje počeli da održavaju stadion na gornjoj tribini narasla trava :lol: mogu da krave pasu samo da nije onolika uzbrdica :mrgreen: :mrgreen:

Vamos Zrinja ale,ale

Ma na gornjoj tribini treba "trzni" napraviti a stajanje podignuti da izgleda kao "zapadna donja" tribina ! :lol: :lol:
Dovest one koze iz Vrapcica ,one imaju iskustva sa ispasom po bh travnjacima,mada ni one iz posusja nisu za baciti! :lol: :lol: :lol:

slika
Hhahah ovo je namjerno ubaceno na stadion da se skrene paznja na Posusje!!! :D Ja mislim da su ovo ovce!!! :lol: :lol:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 16 jul 2011, 19:07

Pitanje za mostarski plemić: Znaš li kada je sagrađen Bijeli Brijeg?

mostarskiplemic
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiplemic » 16 jul 2011, 19:55

AlemC85 je napisao/la:Pitanje za mostarski plemić: Znaš li kada je sagrađen Bijeli Brijeg?
Gradski stadion Bijeli Brijeg ili sadasnji sluzbeni naziv" Stadion Hrvatskog Sportskog Kluba Zrinjski je sagradjen 1971...

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 16 jul 2011, 20:44

AlemC85 je napisao/la:Pitanje za mostarski plemić: Znaš li kada je sagrađen Bijeli Brijeg?
Gradski stadion Bijeli Brijeg ili sadasnji sluzbeni naziv" Stadion Hrvatskog Sportskog Kluba Zrinjski je sagradjen 1971...
Nije tačno, stadion pod bijelim brijegom je sagrađen davne 1958. godine, zahvaljujući građanima Mosatra, koji su učestvovali u toj velikoj akciji, i tada je pušten u funkciju, a u jesen iste godine je odigrana prva zvanična utakmica na novom terenu, a 1971. godine je izvršena POSLJEDNJA VELIKA REKONSTRUKCIJA STADIONA BB, i kako se sjećam do 1992. više nije bilo rekonstrukcija...

mostarskiplemic
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiplemic » 16 jul 2011, 23:19

HSK Zrinjski : HNK Branitelj 0:3

Ocitali lekciju mostarskim zvijezdama u vecem klubu,Ferenc postigao dva gola,od toga drugi gol eurogol,steta sto momak nije u Zrinjskom vec se vucara u branitlju,ne znam kakav je ovaj Amer ali Ferenc je klasa za Pehara koji trci kao muha bez glave...
Dzidic opet u udarnoj postavi,svaka cast Musa...vidi se da si i ti podlezan utjecaju drugih,ako ovakve predstave budu u prvenstvu crno nam se pise...najavljivati europu a Branitelju ne postici gol je van svake pameti...

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 16 jul 2011, 23:29

konjicanin01 je napisao/la:
drH je napisao/la:To ce vam se dogadjati i dalje kad ste klub bez tradicije i duse. A autor teksta je gov.no. Ali to je druga prica.
Vi ste takav klub sa dusom da to nema nigdje u ovome svijetu !Blijeda kopija prijeratnog veleza,sad je to neka nova momcad ,neka nova imena,neki novi navijaci,neki novi stadioni,neki novi kvazi "komunisti",neki novi "titovi sljedbenici"....
Vidim adimin ti dopusta da i dalje drzis provokatorske natpise,dok nase brise,a jeb... zna admin da si ti "njegov" a mi smo "tudji",bogu hvala na tome Zrinjski nas je tu da prkosi svim bud... u ovoj drzavi! ;)
dobri moj plemicu... dobro ti znas da je velez ovakav kakav jeste i dalje brend i u BIH ali i u regionu zrinjski je bio i ostce lokalni klub koji nikome neznaci ama bas nista dalje od bulevara velez uistinu mora posdlozit neke stvari u svojim redovima to stoji al mislim dase to upravo ovih dana desava u mostaru cjelom vlada veliko siromastvo i tesko je naci sponzore a daje velez brend pokazuje i to da nalazi sponzore van mostara poput u regionu jake firme bosnalijek a vama su sponzori firme u vlasnistvu vlade federacije poput ep hzhb,ali i ta ce se pipa uskoro zavrnut mislim da se to vec osjeti...zrinjski ce nazalost il nasrecu ostat samo prosjecan bh klub dragi moji plemicani ;)
slusaj leveru idi na temu svog nizerazrednog tima pa tamo komentiraj,nemoj nam zagadjivat temu
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 16 jul 2011, 23:36

mostarskiplemic je napisao/la:HSK Zrinjski : HNK Branitelj 0:3

Ocitali lekciju mostarskim zvijezdama u vecem klubu,Ferenc postigao dva gola,od toga drugi gol eurogol,steta sto momak nije u Zrinjskom vec se vucara u branitlju,ne znam kakav je ovaj Amer ali Ferenc je klasa za Pehara koji trci kao muha bez glave...
Dzidic opet u udarnoj postavi,svaka cast Musa...vidi se da si i ti podlezan utjecaju drugih,ako ovakve predstave budu u prvenstvu crno nam se pise...najavljivati europu a Branitelju ne postici gol je van svake pameti...
sramota, nasih zvjezdica
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 17 jul 2011, 12:49

AlemC85 je napisao/la:POSLJEDNJA VELIKA REKONSTRUKCIJA STADIONA BB, i kako se sjećam do 1992. više nije bilo rekonstrukcija...
Sama se ponovo izbetonirala donja tribina, same se postavile sjedalice, zamijenili refletori, same se obnovile svlačionice i dogradila teretana, WC-ovi se sami obnovili. Sam se i travnjak promijenio i provedeno navodnjavanje prskalicama koje "izlaze iz trave" itd...
Evo sad se valjda i umjetni travnjak sam od sebe postavlja :D

miki917
Kontakt:

Post Postao/la miki917 » 17 jul 2011, 12:58

Oni misle da još svijetle sijalice iz 1974 godine, nema veze što su uništene od granatiranja, a svaka nova košta 500km pa skontajte koliko to košta. Što se stolica tiče oni misle da ih je do rata bilo 12.000 a u stvari bilo ih je 900. A sada 9.000. Kompetan travnjak i dreanža su mijenjani. Iduuće godine slijedi ponovna rekonstrukcija travantog terena i postavljane najnovije drenaže i grijanja terena.

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 17 jul 2011, 17:10

miki917 je napisao/la:Oni misle da još svijetle sijalice iz 1974 godine, nema veze što su uništene od granatiranja, a svaka nova košta 500km pa skontajte koliko to košta. Što se stolica tiče oni misle da ih je do rata bilo 12.000 a u stvari bilo ih je 900. A sada 9.000. Kompetan travnjak i dreanža su mijenjani. Iduuće godine slijedi ponovna rekonstrukcija travantog terena i postavljane najnovije drenaže i grijanja terena.
Hahahahaha........, isto kao da čovjeku ukradeš auto i kažeš mu nakon 10 godina "šta hoćeš, ja sam mu gume promjenio i sijalice u farovima, nije to više onaj tvoj auto", hahhaahahahahaaaaaaaaaaa......
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

miki917
Kontakt:

Post Postao/la miki917 » 17 jul 2011, 18:14

Auto je bilo u raspadajućem stanju i zahvaljujući Zrinjskom sad ide ko metak. Za razliku od vašeg rapadajućeg stanja, to već je nemoguće popraviti. :D

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 17 jul 2011, 18:38

miki917 je napisao/la:Oni misle da još svijetle sijalice iz 1974 godine, nema veze što su uništene od granatiranja, a svaka nova košta 500km pa skontajte koliko to košta. Što se stolica tiče oni misle da ih je do rata bilo 12.000 a u stvari bilo ih je 900. A sada 9.000. Kompetan travnjak i dreanža su mijenjani. Iduuće godine slijedi ponovna rekonstrukcija travantog terena i postavljane najnovije drenaže i grijanja terena.
ne mijesam se u raspravu, samo moram ovo pitati:
Sta ce vama grijanje terena? :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

miki917
Kontakt:

Post Postao/la miki917 » 17 jul 2011, 19:12

Za tri godine ni jedan klub koji nema i to riješeno neće moći igrati međunarodne utakmice. Mada predviđam pošto se uvjeti samo svaki dan dodaju teško će iko taman i da izbori grupnu fazu igrati na svom terenu.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 17 jul 2011, 19:22

miki917 je napisao/la:Za tri godine ni jedan klub koji nema i to riješeno neće moći igrati međunarodne utakmice. Mada predviđam pošto se uvjeti samo svaki dan dodaju teško će iko taman i da izbori grupnu fazu igrati na svom terenu.
ma nisam bolan ozbiljan, znam za sve to nego se zezam zbog vasih vrucina :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

mostarskiplemic
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiplemic » 17 jul 2011, 22:50

Uprava sve ,ama bas sve treba uraditi da vrati Zizovica i Djurica posto je ocigledno da neki igraci nisu sposobni preuzeti odgovornost u veznoj linij,Duro koliko znam njegove sposobnosti nije za prvih 11 ,kao niti sminker Zadro...ako se nesto misli uraditi da se iduce godine igra u europi ova dvojica moraju se dovesti te jedan napadac sa iskustvom inace 7. mjesto od lani nam ne gine opet!

ULTRAS MOSTAR 94

Post Postao/la ULTRAS MOSTAR 94 » 17 jul 2011, 23:02

HŠK Zrinjski Mostar-Ivan Ferenc 0:3 :D :D ...**** vas Bekić.cccc

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 18 jul 2011, 16:53

ULTRAS MOSTAR 94 je napisao/la:HŠK Zrinjski Mostar-Ivan Ferenc 0:3 :D :D ...**** vas Bekić.cccc
kao prvo sta ti ocekujes mislis da je to tako lako sacekaj malo da se momak uigra s timom ...nije se jos navikao mislim i kako ce kad je prije par dana tek dosao obavio mozda dva/ tri treninga i ti ocekujes da u prvoj utakmici koju odigra zabije :oops:

a kao drugo nije samo Bekic igrao da samo njega krivis ;)

samo sam rekao sta sam imao rec heheh sad se nadam da ti neces nesto pogresno shvatit ili ti protumacit pa me napast odma ...dolazim u miru hahaha :D
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 jul 2011, 16:56

Bekic nije ni igrao tu utakmicu lol
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.