Olympique Lyonnais

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

marijo_leeds
Kontakt:

Re: Olympique Lyonnais

Post Postao/la marijo_leeds » 08 jul 2011, 18:43

Ništa od Vukušića....Lyon je u velikim finacijskim problemima pa ne vjerujem da ce ove sezone dovodit nekog igraca koji vrijedi više milijuna eura....a po meni Vukušiću nije mjesto u Lyonu....on treba još malo da ući....ako želi da jednog dana zaigra u takvom tipa kluba....ipak je Lyon klub koji igra svake sezone u LP,a on nije još spreman za takvu avanturu.... :D :D :D

LEEDS UNITED,CELTIC,HAJDUK SPLIT

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 jul 2011, 22:21

Izgubi Lyon od Red Bull Salzburga 1-0.
U prvom poluvremenu, od ovih standardnih igraca odigrao Pjanic, Lisandro, Cris, Gonalons, Briand, Cissokho (ja msm ako sam dobro upratio), Bastos i par mladjih igraca. Lyon je bio mnogo bolji u 1. pol, imao je par 100%-nih sansi, ali Bastos (koji je katastrofalno odigrao, izgleda mu je tolika zelja da ode, pa da se i ne skoncentrise na igru), Pjanic (ravno u golmana pucao) i Briand nisu iskoristili te sanse. Pjanic inace, jedan od boljih bio na terenu, uvijek se otkrivao, proigravao pasovima suigrace, solidno ono sto je pokazao.
Zatim je Mensah zbog igranja rukom dobio crveni, mada je Vercoutre odbranio penal, iako je prije te scene trebao biti dosudjen faul nad Vercutreom, jer ga je pokupio igrac RBS-a .
U drugom poluvremenu zatim je Lyon je promjenio citavu ekipu, a od ovih poznatijih su igrali samo Kallström, Lovren i Pied, dok su ostali bili sve mladji igraci. Broj 15 (neznam mu ime) je promasio penal pred kraj za Lyon, tako da je ostalo kod rezultata 0-1.

Licha Lopez
Kontakt:

Post Postao/la Licha Lopez » 09 jul 2011, 17:55

Broj 15 je Novillo :lol:

Licha Lopez
Kontakt:

Post Postao/la Licha Lopez » 09 jul 2011, 19:28

Ovo je prvi put da gledam Belfodila,lik me toliko podsjeca na Benzemu,ono kretanje,tehnika,k'o Benzema sto mi je veoma drago,jos nmg prezaliti njegov odlazak

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 14 jul 2011, 08:18

Licha Lopez je napisao/la:Ovo je prvi put da gledam Belfodila,lik me toliko podsjeca na Benzemu,ono kretanje,tehnika,k'o Benzema sto mi je veoma drago,jos nmg prezaliti njegov odlazak
Jos porijeklo im isto. :)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 14 jul 2011, 12:33

Goalgetter je napisao/la:Izgubi Lyon od Red Bull Salzburga 1-0.
U prvom poluvremenu, od ovih standardnih igraca odigrao Pjanic, Lisandro, Cris, Gonalons, Briand, Cissokho (ja msm ako sam dobro upratio), Bastos i par mladjih igraca. Lyon je bio mnogo bolji u 1. pol, imao je par 100%-nih sansi, ali Bastos (koji je katastrofalno odigrao, izgleda mu je tolika zelja da ode, pa da se i ne skoncentrise na igru), Pjanic (ravno u golmana pucao) i Briand nisu iskoristili te sanse. Pjanic inace, jedan od boljih bio na terenu, uvijek se otkrivao, proigravao pasovima suigrace, solidno ono sto je pokazao.
Zatim je Mensah zbog igranja rukom dobio crveni, mada je Vercoutre odbranio penal, iako je prije te scene trebao biti dosudjen faul nad Vercutreom, jer ga je pokupio igrac RBS-a .
U drugom poluvremenu zatim je Lyon je promjenio citavu ekipu, a od ovih poznatijih su igrali samo Kallström, Lovren i Pied, dok su ostali bili sve mladji igraci. Broj 15 (neznam mu ime) je promasio penal pred kraj za Lyon, tako da je ostalo kod rezultata 0-1.
Daoce vise prodat tog Bastosa, pa frajer oce u Juve da osvaja "trofeje".
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Dr.Munez
Kontakt:

Post Postao/la Dr.Munez » 16 jul 2011, 00:13

kakav vam je cissokho ? cujem lfc se interesuje za njeg pa pitam kakav je po vasem misljenju :)
Some Teams Make Headlines-Other Make History
Scums We-have Won-it Five-times
BE RED OR DEAD :D ♥

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 16 jul 2011, 15:25

Dr.Munez je napisao/la:kakav vam je cissokho ? cujem lfc se interesuje za njeg pa pitam kakav je po vasem misljenju :)
Odlican je igrac, ne bi sad u detalje jer nije na prodaju.

Igramo u 16:15 protiv Genka i evo sastava :Lloris, Réveillère, Cris, Lovren, Bastos, Gonalons, Källström, Briand, Ederson, Lisandro, Gomis.
FK DELFIN NEUM

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 16 jul 2011, 16:40

KATASTROFA!!

Nemam ja ovo zivaca gledat, 2:0 od Genka gubimo.
FK DELFIN NEUM

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 jul 2011, 16:42

Katastrofa od igre zasad. Ne gledam dugo utakmicu, jel ono Ederson igra ofanzivnog veznog ? Gdje su Pjanic i Gourcuff

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 16 jul 2011, 16:48

Goalgetter je napisao/la:Katastrofa od igre zasad. Ne gledam dugo utakmicu, jel ono Ederson igra ofanzivnog veznog ? Gdje su Pjanic i Gourcuff
Nemam pojma, Pjanic je vjerovatno na klupi, a Gourcuff vuce neku povredu kako ja znam. I da Ederson igra off. veznog, a Bastos lijevog beka.
FK DELFIN NEUM

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 16 jul 2011, 16:53

30 minut PJANIC :D usao umjesto povrijedenog EDERSONA

PRENOS CANAL+ FRANCE
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 jul 2011, 16:57

2-1 Briand ..

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 16 jul 2011, 17:50

Goalgetter je napisao/la:2-1 Briand ..
volim lyon i navijam zbog njih zbog pjanica..ali ova ekipa je jadna...briand,pied,bastos,kalstrom,gonalons,ederson..to su smeca od igraca...nisu ni za toulouse ili arles avignon primjera radi,a igraju u lionu..bruka...nek mole Boga da ne dobiju bayerna ili arsenala u playoffu LP...
PJANE je za njih izmislio fudbal,vidjeste li nolook pas malo pre,a sad evo i za lisandra stopostotna asistencija,samo sto je ovaj smotan,debil jedan

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 16 jul 2011, 21:04

Mi smo propali, slijedi crno doba Lyona. Koji je onaj Gomis kloc nevidjeni, pa profula ono sto se ne moze profulat.
FK DELFIN NEUM

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 16 jul 2011, 23:47

Bravo Aulas, konjino. Prodaj sve sto valja, ode Cissokho. :cry:
FK DELFIN NEUM

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 16 jul 2011, 23:53

Danas ih je Genk na sitne komade rastrgao,nažalost francuski velikan,koga antipatišem je sve samo ne više velikan.Od onakve ekipe i klupske politike došlo se do raspada sistema.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

Licha Lopez
Kontakt:

Post Postao/la Licha Lopez » 17 jul 2011, 13:00

Sve ce biti uredu.... ;)

Licha Lopez
Kontakt:

Post Postao/la Licha Lopez » 17 jul 2011, 13:05

hurem je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:2-1 Briand ..
volim lyon i navijam zbog njih zbog pjanica..ali ova ekipa je jadna...briand,pied,bastos,kalstrom,gonalons,ederson..to su smeca od igraca...nisu ni za toulouse ili arles avignon primjera radi,a igraju u lionu..bruka...nek mole Boga da ne dobiju bayerna ili arsenala u playoffu LP...
PJANE je za njih izmislio fudbal,vidjeste li nolook pas malo pre,a sad evo i za lisandra stopostotna asistencija,samo sto je ovaj smotan,debil jedan
Nemozes tako pricati...Pjanic ovo,Pjanic ono..Pjanic zna sve...dok je tebi jedan Lisandro smotan ili Briand koji ih je juce j**o u zdrav mozak...........Pola ljudi ovde naprati Lyon,nego prati Pjanica(nemsm na tebe) ;)

Licha Lopez
Kontakt:

Post Postao/la Licha Lopez » 17 jul 2011, 22:39

Igraci koji po mom misljenju trebaju napustiti OL su:
Bastos-netrudi se,vidi se da zeli otici,osvajati "trofeje" sa Juventusom
Kallstrom-nije to vise onaj Kim kakav je bio pre 2-3 godine
Gomis-nema kvalitet za klub
Cris-isto kao i za Kallstroma

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.