FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hoce li biti jos pojacanja, ima li kakvih naznaka ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Sory ja ostavio post a nisam se prijavio
tako da sad koristim priliku da vas pozdravi josh jedan kome je sve PLAVO pred ocima 

Na jugu se ne navija samo da bi se navijalo, na jugu se ne umire samo da bi se umiralo na jugu se umire da bi se navijalo
Nisam bas 100 posto siguran ali ja mislim da je to bilo samo prosle godine ove godine se ja mislim mora platiti puna cijenaavlami97 je napisao/la:Da li zna iko, hoće li i ove, kao i prethodnih sezona, u prodaji biti godišnje karte za penzionere. Isti su imali popust pri kupovini godišnjih. Molio bih nekoga ko je dobro upućen da mi odgovori. Unaprijed hvala.

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
- bistrikboy
- Kontakt:
otkako je upeklo ne izlazi iz kucepile87 je napisao/la:Danas si nesto posebno inspirisan![]()
Jako dobro
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- the scouser
- Kontakt:
Zadnje dvije sezone je bio penzionerski popusti na godisnju,ali samo za jug...prosle godine umjesto 50 placalo se 35,a pretprosle umjesto 35 se placalo 20 ako se dobro sjecam.Pretpostavljam da ce i ove godine biti aktuelan taj popust.Ad0 je napisao/la:Nisam bas 100 posto siguran ali ja mislim da je to bilo samo prosle godine ove godine se ja mislim mora platiti puna cijenaavlami97 je napisao/la:Da li zna iko, hoće li i ove, kao i prethodnih sezona, u prodaji biti godišnje karte za penzionere. Isti su imali popust pri kupovini godišnjih. Molio bih nekoga ko je dobro upućen da mi odgovori. Unaprijed hvala.Jug godisnja 50 km Sjever godisnja 70 km(ko da je sjever ove godine malo jeftiniji ili mi se cini
)
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Dobro nam doso...Optimus Prime je napisao/la:Sory ja ostavio post a nisam se prijaviotako da sad koristim priliku da vas pozdravi josh jedan kome je sve PLAVO pred ocima

pa lako mi je za tebe, nigdje sunca na memli stranibistrikboy je napisao/la:otkako je upeklo ne izlazi iz kucepile87 je napisao/la:Danas si nesto posebno inspirisan![]()
Jako dobro

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
- Kontakt:
i ja se izvinjavam... više postova sam postavio a nisam se deklariso da sam manijakdamirfile je napisao/la:Dobro nam doso...Optimus Prime je napisao/la:Sory ja ostavio post a nisam se prijaviotako da sad koristim priliku da vas pozdravi josh jedan kome je sve PLAVO pred ocima

je li ravno ovo? je li ravno?
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
hoce toliko do mene ,cak je vec i potpisalo mislimElegant je napisao/la:Hoce li biti jos pojacanja, ima li kakvih naznaka ?
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Ad0 je napisao/la:Nisam bas 100 posto siguran ali ja mislim da je to bilo samo prosle godine ove godine se ja mislim mora platiti puna cijenaavlami97 je napisao/la:Da li zna iko, hoće li i ove, kao i prethodnih sezona, u prodaji biti godišnje karte za penzionere. Isti su imali popust pri kupovini godišnjih. Molio bih nekoga ko je dobro upućen da mi odgovori. Unaprijed hvala.Jug godisnja 50 km Sjever godisnja 70 km(ko da je sjever ove godine malo jeftiniji ili mi se cini
)
Jeste, Sjever je jeftiniji ove nego prosle sezone ( prosle je bio 80KM), a zapad je ostao isti

Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Bio sam maloprije na treningu...Fino se radi...
Nekao sam stekao dojam da će od ova tri pojačanja Adilović igrati vjerovatno najviše, a bit će najmanje koristan, jer Smajić je fakat paklen igrač, eksplozivan, samo ga malo zeza realizacija, imao je 5 čistih, 4 mu je Bukvić skinuo...Kvesić isto tako, omalen, ali itekako brz i jak na nogama...
U zadnjoj liniji su igrali Marković, Vasilić, Bogičević i Nyema na lijevom beku...možda bi tako mogli igrati u četvrtak...dok je Smajić bio sa ovih prvih 11, a Višća sa rezervama...Trebalo bi Višću ostaviti na klupi i ubaciti ga kao džokera sa klupe...
Vidjet ćemo kako će biti na sutrašnjem treningu...
Nekao sam stekao dojam da će od ova tri pojačanja Adilović igrati vjerovatno najviše, a bit će najmanje koristan, jer Smajić je fakat paklen igrač, eksplozivan, samo ga malo zeza realizacija, imao je 5 čistih, 4 mu je Bukvić skinuo...Kvesić isto tako, omalen, ali itekako brz i jak na nogama...
U zadnjoj liniji su igrali Marković, Vasilić, Bogičević i Nyema na lijevom beku...možda bi tako mogli igrati u četvrtak...dok je Smajić bio sa ovih prvih 11, a Višća sa rezervama...Trebalo bi Višću ostaviti na klupi i ubaciti ga kao džokera sa klupe...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Bianconeri1988 je napisao/la:Bio sam maloprije na treningu...Fino se radi...
Ovo je dobra formacija za cetvrtak, te sa ovom formacijom imamo mnogo sansi za prolazak dalje gdje nas ceka Maccabi!
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Ima li informacija da li ce u cetvrtak biti prenos utakmice na tv-u
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
- bistrikboy
- Kontakt:
vidis koja je to prednost covjeceSeyo_TM je napisao/la:pa lako mi je za tebe, nigdje sunca na memli stranibistrikboy je napisao/la:otkako je upeklo ne izlazi iz kucepile87 je napisao/la:Danas si nesto posebno inspirisan![]()
Jako dobro

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- bistrikboy
- Kontakt:
Da se vratimo temi
.Dokle su dosle pripreme za proslavu 90.-te godisnjice kluba?

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Imam osjećaj da je ovaj posmatrać odvano sa nama
Samo je bio prinuđen da promjeni nick 

Ž '21!
- The Maniacs '87
- Kontakt:
posmatrac sa juga 87 je napisao/la:hahahha mislisBianconeri1988 je napisao/la:Imam osjećaj da je ovaj posmatrać odvano sa namaSamo je bio prinuđen da promjeni nick
![]()
![]()
....
Ljudi nije vam to tema pisite malo o klubu o pojacanjima, formacijama, navijacima ......
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
Baho je rekao da je TV 1 blizu dogovora.The Maniacs '87 je napisao/la:Ima li informacija da li ce u cetvrtak biti prenos utakmice na tv-u
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Čovjek pita hoće li biti tv prijenos a ne radio prijenos.Grdan je napisao/la:Baho je rekao da je TV 1 blizu dogovora.The Maniacs '87 je napisao/la:Ima li informacija da li ce u cetvrtak biti prenos utakmice na tv-u

FEDERER= KLOC
hoće, isto k'o pitara iz orebroa, napisaće da su otkupili, a neće otkupiti 
i onda smo osuđeni na bahilov verbalni proljev i glumatanje da navija za nas...

i onda smo osuđeni na bahilov verbalni proljev i glumatanje da navija za nas...

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, b00t i 21 gost.