KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

zlatandr
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la zlatandr » 12 jul 2009, 22:55

evo njegovo jedno zakucavanje, dobar je mali :)
Volim te Zeljo!!!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 12 jul 2009, 23:30

zlatandr je napisao/la:

evo njegovo jedno zakucavanje, dobar je mali :)
ma spusten mu kos skroz
You are someone else I am still right here

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 13 jul 2009, 08:59

Pozdrav svima, vidim malo se usporilo sa postanjem, valjda ona ljetna fljaka, kolektivni godišnji, šta li :D Uglavnom, draga nam uprava već sedmicama nakon "tornada" od prelazaka koje smo imali u prvih nekoliko dana od kraja sezone šuti za onog obećanog playa. Nadam se da nije neka zavaljotka i da nas neće "obradovati" prije samog početka sezone sa muhom kao backup kecom uz onu klasičnu "mi vjerujemo u naše snage i sl." No, nije me to navelo da se javim, nego jedna vijest koja je onako gotovo neprimjećeno prošla, a to je da je Ivan Opačak potpisao za Cedevitu. Nešto razmišljam, znam da nismo bili u potrazi za tricom i sve je to OK, ali baš mi je nekako čudno da Bosna nikada nije dala previše truda na to da uspostavi kontakt sa njim i da ga proba dovesti. Mislim, čovjek ima iskustva, dobar je košarkaš sa solidnim all round znanjem, uglavnom vjerujem da bi bio fino pojačanje. Je li to neki animozitet između kluba ili njega, je li to struka smatra da ne odgovara koncepciji, ili su jednostavno previdjeli da im je ispred nosa danima bez ugovora sjedio bivši bh. košarkaški reprezentativac koji je itekako mogao pomoći klubu?

ndbosna
Kontakt:

Post Postao/la ndbosna » 13 jul 2009, 09:39

al... je napisao/la:Pozdrav svima, vidim malo se usporilo sa postanjem, valjda ona ljetna fljaka, kolektivni godišnji, šta li :D Uglavnom, draga nam uprava već sedmicama nakon "tornada" od prelazaka koje smo imali u prvih nekoliko dana od kraja sezone šuti za onog obećanog playa. Nadam se da nije neka zavaljotka i da nas neće "obradovati" prije samog početka sezone sa muhom kao backup kecom uz onu klasičnu "mi vjerujemo u naše snage i sl." No, nije me to navelo da se javim, nego jedna vijest koja je onako gotovo neprimjećeno prošla, a to je da je Ivan Opačak potpisao za Cedevitu. Nešto razmišljam, znam da nismo bili u potrazi za tricom i sve je to OK, ali baš mi je nekako čudno da Bosna nikada nije dala previše truda na to da uspostavi kontakt sa njim i da ga proba dovesti. Mislim, čovjek ima iskustva, dobar je košarkaš sa solidnim all round znanjem, uglavnom vjerujem da bi bio fino pojačanje. Je li to neki animozitet između kluba ili njega, je li to struka smatra da ne odgovara koncepciji, ili su jednostavno previdjeli da im je ispred nosa danima bez ugovora sjedio bivši bh. košarkaški reprezentativac koji je itekako mogao pomoći klubu?
Mislim da se pisalo da je on rekao da nikad nece igrati za Bosnu ...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 jul 2009, 10:09

al... je napisao/la:Pozdrav svima, vidim malo se usporilo sa postanjem, valjda ona ljetna fljaka, kolektivni godišnji, šta li :D Uglavnom, draga nam uprava već sedmicama nakon "tornada" od prelazaka koje smo imali u prvih nekoliko dana od kraja sezone šuti za onog obećanog playa. Nadam se da nije neka zavaljotka i da nas neće "obradovati" prije samog početka sezone sa muhom kao backup kecom uz onu klasičnu "mi vjerujemo u naše snage i sl." No, nije me to navelo da se javim, nego jedna vijest koja je onako gotovo neprimjećeno prošla, a to je da je Ivan Opačak potpisao za Cedevitu. Nešto razmišljam, znam da nismo bili u potrazi za tricom i sve je to OK, ali baš mi je nekako čudno da Bosna nikada nije dala previše truda na to da uspostavi kontakt sa njim i da ga proba dovesti. Mislim, čovjek ima iskustva, dobar je košarkaš sa solidnim all round znanjem, uglavnom vjerujem da bi bio fino pojačanje. Je li to neki animozitet između kluba ili njega, je li to struka smatra da ne odgovara koncepciji, ili su jednostavno previdjeli da im je ispred nosa danima bez ugovora sjedio bivši bh. košarkaški reprezentativac koji je itekako mogao pomoći klubu?
ja koliko sam upucen ivan opacak je prvo krilo sadasnje bh.repke :D :D :D ...a jednostavan ti je odgovor mnogo kosta,a uvijek ce za manje hrvata otici naprimjer u zagreb,split,cedevitu nego u bosnu zato sto je hrvat....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 13 jul 2009, 11:18

neno#4 je napisao/la:
ja koliko sam upucen ivan opacak je prvo krilo sadasnje bh.repke :D :D :D ...a jednostavan ti je odgovor mnogo kosta,a uvijek ce za manje hrvata otici naprimjer u zagreb,split,cedevitu nego u bosnu zato sto je hrvat....
odgovor je djelimicno tacan. puno kosta, a i da ne kosta, on nikada ne bi zaigrao za bosnu ;)
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 13 jul 2009, 11:54

Uh izrada, bivši - sadašnji :D . Doduše, nisam nešto s pažnjom gledao roster reprezentacije, pa nisam ni znao da ga je Menso zvao, ko kada je bio neredovan, što zbog svoje, što zbog volje selektora.
Ali ima nešto drugo što me onako potaknu na razmišljanje, a to je ova "puno košta" floskula koju svi koriste. Zanima me vaše mišljenje (ako ima i neka insider informacija), šta je to ustvari preskupo a šta nije za KK Bosna? Mislim, evo konkretno govotim za primjer Ivana Opačka - nama je skup, a Cedeviti nije. Na stranu sada šta on osjeća prema KK Bosna. A očekivanja su, bez obzira na finansije, da će Bosna biti bolje plasirana od Cedevite (mi obično samo priznajemo da Partizan, Cibona, Zvezda i, eventualno Zadar i Hemofarm smiju biti ispred nas). Nešto se bojim da mi ne upadnemo ponovno u probleme na relaciji realnost - očekivanja, jer realno i ostale ekipe bildaju rostere koji nisu ništa slabiji od našeg. Dapače. Mislim, ja sam veliki zaljubljenik rada VV-a i načina na koji on izvlači maksimum od ekipe, ali nešto se bojim da ćemo na kraju opet imati premalo "mesa" za igranje na tri fronta. Ne znam, možda je samo moja paranoja :mrgreen: , nakon načina na koji nam se završi prethodna sezona... Šta vi mislite o tome i koji plasman generalno očekujete u NLB?

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 jul 2009, 16:52

KK_Bosna je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
odgovor je djelimicno tacan. puno kosta, a i da ne kosta, on nikada ne bi zaigrao za bosnu ;)
majstore znamo mi to svi,eto da nam ti to nisi rekao mi ne bi nikada znali.....odavno me nisi gdje citirao,sve se pitam zasto li boze on mene ne ispravlja.....

Ostalo je samo ime.....

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 13 jul 2009, 17:51

neno#4 je napisao/la: ja koliko sam upucen ivan opacak je prvo krilo sadasnje bh.repke :D :D :D ...a jednostavan ti je odgovor mnogo kosta,a uvijek ce za manje hrvata otici naprimjer u zagreb,split,cedevitu nego u bosnu zato sto je hrvat....
al ivan nije klasicni hrvat, on je iz zenice :)...salu na stranu, zaista ne vidim razlog zbog kojeg ne bi igrao za bosnu, ukoliko nije do finansija??
I feel devotion!!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 14 jul 2009, 22:31

The Game je napisao/la:Evo Bosninog rasporeda za sljedecu NLB sezonu

1. Bosna - Zagreb
2. Olimpija - Bosna
3. Bosna - Swisslion
4. Cedevita - Bosna
5. Bosna - Siroki
6. Partizan - Bosna
7. Bosna - Cibona
8. Helios - Bosna
9. Bosna - Hemofarm
10. Zadar - Bosna
11. Bosna - FMP
12. Bosna - Buducnost
13. Crvena Zvezda - Bosna

Fin raspored, ja mislim da bi se do Partizana trebale ostvariti 4 pobjede i onda protiv Cibone napuniti Skenderiju do vrha

očekujem da bosna i ove godine proradi sa igrama, bilo je vrijeme
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 jul 2009, 22:42

Hoce li prenositi Hayat i ove sezone Bosnu u NLB ligi?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 15 jul 2009, 00:27

imam neki ludi osjecaj da ce ovaj popovic zavrsiti kod nas,a ne znam zasto.....neka me razuvjeri neko ko malo bolje poznaje situaciju,posto sam trenutno tanak sa informacijama jer nesto drugo radim.....

Ostalo je samo ime.....

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 15 jul 2009, 00:41

neno#4 je napisao/la:imam neki ludi osjecaj da ce ovaj popovic zavrsiti kod nas,a ne znam zasto.....neka me razuvjeri neko ko malo bolje poznaje situaciju,posto sam trenutno tanak sa informacijama jer nesto drugo radim.....
ima jos godinu ugovor sa vojvodinom ;)
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 15 jul 2009, 01:10

ipsa je napisao/la:
neno#4 je napisao/la: ja koliko sam upucen ivan opacak je prvo krilo sadasnje bh.repke :D :D :D ...a jednostavan ti je odgovor mnogo kosta,a uvijek ce za manje hrvata otici naprimjer u zagreb,split,cedevitu nego u bosnu zato sto je hrvat....
al ivan nije klasicni hrvat, on je iz zenice :)...salu na stranu, zaista ne vidim razlog zbog kojeg ne bi igrao za bosnu, ukoliko nije do finansija??
pa iz zenice je :P

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 15 jul 2009, 11:44

ev kaze popovic za avaz
da najvjerovatnije ne ostaje u vosi
i da trazi klub sa velikim ambicijama u nlb :D :D
a do mense je dosao pomocu bukve
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 15 jul 2009, 14:34

2 pleja oba reprezentativca.
Jedina prepreka izgleda buducnost koja ga zeli ali mi smo ga ugurali u repku pa vajlda cemo imati prednost.
Poz za Bandristratore,zesce neznalice.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 15 jul 2009, 16:00

neno#4 je napisao/la:imam neki ludi osjecaj da ce ovaj popovic zavrsiti kod nas,a ne znam zasto.....neka me razuvjeri neko ko malo bolje poznaje situaciju,posto sam trenutno tanak sa informacijama jer nesto drugo radim.....
ah volim sto znam neke stvari,to je cudo nevidjeno....ovaj bi nam solidno dosao a nije toliko skup,nije neki ekstra igrac ali onih 10 -15 minuta koje mi trazimo bi mogao da odradi solidno :D :D :D ....

Ostalo je samo ime.....

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 15 jul 2009, 17:05

fera je napisao/la:
ipsa je napisao/la:
pa iz zenice je :P
hehe...
I feel devotion!!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 16 jul 2009, 02:21

napokon neko ko shvata moj humor

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 16 jul 2009, 11:38

Devil je napisao/la:Hoce li prenositi Hayat i ove sezone Bosnu u NLB ligi?
I mene ovo zanima!?
mB!

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.