Gresis veoma za Melica---.... Melic je potpisao za GorenjeLepinja je napisao/la:Melic ima ponudu Gorenja ali se sa njim pregovara da ostane![]()
Kako sam vec rekao sve je dogovoreno sa ovim gore igracima + Radjenovic i ceka se jos samo njihov potpis koji bi trebao da se desi u toku ove sedmice![]()
Markovic vjerovatno napusta trenersku klupu moguca zamjena Zeljko Anic.
RK Borac
-
- Kontakt:
Re: RK Borac
Jeste upravu si postojala je sansa da ostane ali sad sam zvanicno dobio informaciju da je poptisao za Gorenje 

Golman Bojan Ljubišić I bekovi Srđan Trivundža, Igor Rađenović i Branislav Obradović želje su ovog ljeta banjalučkog Borac M:tela. Dok je s Ljubišićem skoro sve dogovoreno, a na dobrom putu je da tako bude i s Rađenovićem, uprava Banjalučana će prema nagovještajima iz ovog kluba učiniti sve da u Borik vrate internacionalce i bivše reprezentativce Bosne i Hercegodine Trivundžu i Obradovića.
Dovođenje provjerenih igrača je ostvarenje dijela ciljeva Banjalučana koji žele stvoriti jak Borac u evropskim okvirima kao što je to nekada bilo kada su u vitrine banjalučkog kluba stigli pehari namijenjeni osvajačima Kupa šampiona i Kupa IHF-a. Prvi cilj je osvajanje titule prvaka BiH u idućoj sezoni i što bolji plasman u Regionalnoj SEHA ligi.
Banjalučani, barem prema izjavama odgovornih ljudi iz kluba, nemaju problema sa finansijama. Budžet je porastao a Vlada RS je značajno učestvovala u njegovom punjenju. Prema tome naći će se rješenje kako privoliti Ljubišića, Trivundžu, Rađenovića i Obradovića da ponovo obuku crveno-plavi dres kluba u kojem su nekada igrali.
Dovođenje provjerenih igrača je ostvarenje dijela ciljeva Banjalučana koji žele stvoriti jak Borac u evropskim okvirima kao što je to nekada bilo kada su u vitrine banjalučkog kluba stigli pehari namijenjeni osvajačima Kupa šampiona i Kupa IHF-a. Prvi cilj je osvajanje titule prvaka BiH u idućoj sezoni i što bolji plasman u Regionalnoj SEHA ligi.
Banjalučani, barem prema izjavama odgovornih ljudi iz kluba, nemaju problema sa finansijama. Budžet je porastao a Vlada RS je značajno učestvovala u njegovom punjenju. Prema tome naći će se rješenje kako privoliti Ljubišića, Trivundžu, Rađenovića i Obradovića da ponovo obuku crveno-plavi dres kluba u kojem su nekada igrali.
Horde Zla
Lepinja je napisao/la:Melic ima ponudu Gorenja ali se sa njim pregovara da ostane![]()
Kako sam vec rekao sve je dogovoreno sa ovim gore igracima + Radjenovic i ceka se jos samo njihov potpis koji bi trebao da se desi u toku ove sedmice![]()
Markovic vjerovatno napusta trenersku klupu moguca zamjena Zeljko Anic.
?????
je l' to k'o ono: Halid 'mjesto Halida....

Bosno moja poharana....
Adnan Jaskic pregovara o povratku u Borac
Zadnju sezonu je odigrao u Zagrebu.
Trivundza i Ljubisic potpisali

-
- Kontakt:
ja sam cuo da jaskic treba u gumersbach
I zvanicno... Evo zamolio bi trigera da nam objasni kako to da su ovi potisali a Borac se raspada, mozda on preko svojih poslovnih partnera ima info. koje mi nemamoLepinja je napisao/la:Adnan Jaskic pregovara o povratku u Borac![]()

-
- Kontakt:
A kkoji to igraci misli na Trivundzu koji je vise klubova
promjenio nego sto ima dlaka na glavi i onda se vidi
da je krtica ili slucajno Ljubusic za njega je Dejanovic golman i po....
Po meni dobro pojacanje Djukic samo koliko ce on biti pojacanje
vrijeme ce pokazat
vrijeme ce pokazat
A Obradovic i Radjenovic oni isto nisu neka pojacanjamatrix1982 je napisao/la:A kkoji to igraci misli na Trivundzu koji je vise klubova
vrijeme ce pokazat

-
- Kontakt:
Ja nisam nista rekao za Obradovica
vec sam rekao za ove igrace koji su
sluzbeno potpisali..... A gdje je igrao
Radjenovic i koji mu je najveci klub gdje
je igrao osim Bosne?
je igrao osim Bosne?
Kasarno i Alkonbadasa su definitivno zvucniji i bolji klubovi od Bosnematrix1982 je napisao/la:Ja nisam nista rekao za Obradovica
je igrao osim Bosne?

A vidjecemo kad potpisu za dva dana kakav ce tvoj stav onda biti

Lepinja je napisao/la:Kasarno i Alkonbadasa su definitivno zvucniji i bolji klubovi od Bosnematrix1982 je napisao/la:Ja nisam nista rekao za Obradovica
je igrao osim Bosne?![]()
A vidjecemo kad potpisu za dva dana kakav ce tvoj stav onda biti

Jesi li ti pri zdravoj svijesti, de na brzinu stavi ruku na celo vidi goris li...
A kao drugo nisi ni dobro napisao nazive ovih klubova
De mi napisi najvece uspjehe ovih klubova koje si naveo a ja cu samo navesti najveci uspjeh klupskog sporta u BiH(poslije rata) a to je 1/8 finala LP u rukometu koje je kakvim cudom Bosna BH GAS ostvarila...
Vi i dalje tvrdite da Bosna BH GAS nije brend a jedna takva eminentna TV kao sto je Arena otkupila sve utakmice Bosne u LP, Regionalnoj Ligi pa cak ce i kupiti prava za Premijer Ligu, a ko ce prenositi Borca PTPC...
I na kraju vas vrli trener tvrdi da Bosna nema kinte a vasi najbolji igraci prelaze kod nas, doduse Halilbegovic je trebao preci ranije u Bosnu ali smo ga poslali prvo na kaljenje u nasu filijalu... u Banja Luku
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma jašta su - sjajan ste posao napravili i pare potrošili....Lepinja je napisao/la:A Obradovic i Radjenovic oni isto nisu neka pojacanjamatrix1982 je napisao/la:A kkoji to igraci misli na Trivundzu koji je vise klubova
vrijeme ce pokazat![]()
Milan Đukić je vrlodobro desno krilo, potencijalni i povremeni srbijanski reprezentativac - stabilan i zdrav igrač.
Bosno moja poharana....
nista od borca ni ove sezone, slaba pojacanja da ugroze bosnu... taj radjenovic da je ista valjao, ostao bi u bosni... da nije zdravkov sin, ne bi se on leba najeo od rukometa...
imperator, prodavac magle
Ništa od povratka Obradovića,šteta sa njim i sa Đukićem imali bi strašnu desnu stranu
Banjalučki Borac M:tel ne miruje ovog ljeta. Aktivnosti osvajača Kupa Bosne i Hercegovine ovog ljeta su kao nikada do sada. Borac je doveo već nekoliko pravih pojačanja, a posljednje stiže iz Srbije. Kako piše štampa u ovoj državi, Borac je doveo desno krilo Milana Đukića iz kragujevačkog Radničkog.
Đukić je povremeni reprezentativac Srbije a njegovim dolaskom vjerovatno je definitivno Borac odustao od dovođenja Adnana Jaškića koji je prošlu sezonu završio u Zagrebu CO.
Đukić je rođen 16.8.1985. u Kragujevcu, visok je 184 cm i težak 93 kg. U prethodne dvije sezone bio je jedan od najefikasnijih igrača Radničkog na evropskoj sceni (37 golova u 6 utakmica).
Tekst: bih-rukomet.com
Đukić je povremeni reprezentativac Srbije a njegovim dolaskom vjerovatno je definitivno Borac odustao od dovođenja Adnana Jaškića koji je prošlu sezonu završio u Zagrebu CO.
Đukić je rođen 16.8.1985. u Kragujevcu, visok je 184 cm i težak 93 kg. U prethodne dvije sezone bio je jedan od najefikasnijih igrača Radničkog na evropskoj sceni (37 golova u 6 utakmica).
Tekst: bih-rukomet.com
I Branislav Obradovic u Borcu, uh sreca pa Triger rece da nece niko doci u Borac, da je rekao da ce neko doci sigurno bi bilo suprotno.....
Zao mi samo sto Melic ode, ali ajde bar smo neke pare uzeli za njega

Zao mi samo sto Melic ode, ali ajde bar smo neke pare uzeli za njega

- Armageddon2012
- Kontakt:
Ti imas neku opsesiju Triggerom,u svakom postu ga pominjes,njega i njegove "poslovne partnere",koji ti je q....? Pusti covjeka na miru,cini mi se da on zna vise o istorijatu RK Borac nego ti i ja zajedno.....
Inace,sad nam treba jos dobar pivot i po mogucnosti lijevo krilo i bicemo u top 5 te nove lige!
Inace,sad nam treba jos dobar pivot i po mogucnosti lijevo krilo i bicemo u top 5 te nove lige!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Govori u svoje ime, ja samo nisam nadobudan kao on i ne zelim da se isticem....
Koliko zna opisao mi je u nekim prijasnjim postovima, nebi sad o tome....
Zasto ga spominjem zna on vrlo dobro...
Samo cu reci: "U lazima su kratke noge"
Koliko zna opisao mi je u nekim prijasnjim postovima, nebi sad o tome....
Zasto ga spominjem zna on vrlo dobro...

Samo cu reci: "U lazima su kratke noge"

Zadnja izmjena: SrdjanBL, dana/u 18 jul 2011, 12:09, ukupno mijenjano 1 put.
- Armageddon2012
- Kontakt:
Ma ja sam uvijek vise za pozitivu,pogotovo sad kad se RK Borac vraca u sazvjezdje velikih klubova.
Negativne energije i prepucavanja nam je svima preko glave,svi smo gladni nekih lijepih stvari i zato bi ova tema bila mnogo bolja ako vas dvojica zakopate "ratne sjekire" i da svi zajedno pisemo malo afirmativnije o ovim sjajnim dogadjajima kojima smo svjedoci zadnjih dana u RK Borac.
Ako sam dobro povezao,Trigg ima direktne veze sa RK Bosna i sigurno ne moze biti srecan kao mi zbog ove expanzije RK Borac,zato treba i njega razumjeti,a ne prozivati ga u svakom postu.Onda on dodje,odgovori,i stalno tako u krug,a najmanje pisemo o ovom nasem preporodu.
Negativne energije i prepucavanja nam je svima preko glave,svi smo gladni nekih lijepih stvari i zato bi ova tema bila mnogo bolja ako vas dvojica zakopate "ratne sjekire" i da svi zajedno pisemo malo afirmativnije o ovim sjajnim dogadjajima kojima smo svjedoci zadnjih dana u RK Borac.
Ako sam dobro povezao,Trigg ima direktne veze sa RK Bosna i sigurno ne moze biti srecan kao mi zbog ove expanzije RK Borac,zato treba i njega razumjeti,a ne prozivati ga u svakom postu.Onda on dodje,odgovori,i stalno tako u krug,a najmanje pisemo o ovom nasem preporodu.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.