kako je to sve samouvjereno ja stvarno ne znam odakle takav optimizan, klub koji je na rubu financijskog sloma, koji je dužan Bogu i covjeku, da ne govorimo o stvarima kako ste došli do titule lani...cccc smješnoSimplon je napisao/la:Najvažnija je stvar da nam ove godine opet nitko neće moći ništa u ligi. A čitam pola lige titulu najavljuje i borbu za Europu. Sve će im to pasti u vodu jako brzo kao i obično. Sreća im je što su pauze jako duge pa mogu živjeti u iluziji, i uz to se sjećati nečega čega se ni sami ne sjećaju.
Idemo dalje, Zrinjski Mostar prvak 2009 - 2010
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski Mostar
Ko je ljutio ljutinara? Izgleda da je na rubu sloma svake vrsteljutinar je napisao/la:kako je to sve samouvjereno ja stvarno ne znam odakle takav optimizan, klub koji je na rubu financijskog sloma, koji je dužan Bogu i covjeku, da ne govorimo o stvarima kako ste došli do titule lani...cccc smješnoSimplon je napisao/la:Najvažnija je stvar da nam ove godine opet nitko neće moći ništa u ligi. A čitam pola lige titulu najavljuje i borbu za Europu. Sve će im to pasti u vodu jako brzo kao i obično. Sreća im je što su pauze jako duge pa mogu živjeti u iluziji, i uz to se sjećati nečega čega se ni sami ne sjećaju.

ljutinar je napisao/la:kako je to sve samouvjereno ja stvarno ne znam odakle takav optimizan, klub koji je na rubu financijskog sloma, koji je dužan Bogu i covjeku, da ne govorimo o stvarima kako ste došli do titule lani...cccc smješnoSimplon je napisao/la:Najvažnija je stvar da nam ove godine opet nitko neće moći ništa u ligi. A čitam pola lige titulu najavljuje i borbu za Europu. Sve će im to pasti u vodu jako brzo kao i obično. Sreća im je što su pauze jako duge pa mogu živjeti u iluziji, i uz to se sjećati nečega čega se ni sami ne sjećaju.

Ne razumijem ovo,otkud ti da smo na rubu financijskog sloma,i kome smo to išta dužni,i reci koje su to stvari kako smo došli do titule ?
Tako je to kada si na terenu nemoćan, onda udaraj s čim stigneš.
Nego Mate Dragičević je potpisao za Zrinjski, i tijekom dana očekuje se papir iz Slovačke pa da se i on prijavi za lp.
LJUBAV NAŠA ZAVIST VAŠA - ZRINJSKI MOSTAR
Nego Mate Dragičević je potpisao za Zrinjski, i tijekom dana očekuje se papir iz Slovačke pa da se i on prijavi za lp.
LJUBAV NAŠA ZAVIST VAŠA - ZRINJSKI MOSTAR
Na terenu budi ko Neretva plah
nek ti bura bude u grudima dah
blistaj ti u u igri ko mostarsko sunce
za tebe kuca Herceg-Bosne srce
Koliko ja znam prijave su zavrsene u petak i "a" i "b" liste!?
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Nema potrebe obazirati se na kompleksaša iz neke vukojebine. Dečko je puko pa samim time najviše štete zadaje svojim škriparima zbog čega i oni imaju problema u svojim redovima. Svaka grupa ima idiote ali se oni barem ne javljaju često a ovaj ljutinar je pozelenio od muke.
E sada kako ti znaš da sam ja Škripar, boli me grac kažem kako je. Ako ne znate da ste na rubu fin. sloma onda šutite.miki27 je napisao/la:Nema potrebe obazirati se na kompleksaša iz neke vukojebine. Dečko je puko pa samim time najviše štete zadaje svojim škriparima zbog čega i oni imaju problema u svojim redovima. Svaka grupa ima idiote ali se oni barem ne javljaju često a ovaj ljutinar je pozelenio od muke.
Zašto ste se pripremali samo 3 dana na Kupresu? Zašto ste onda otišli samo 2 dana u Posušje?? Zašto su vam otišli skoro svi igrači što su vam nešto značili?? Zašto nitko s Vama neće da potpiše na više od 2 godine....zasto zasto???
Mora da su te istjeerali i tvoji iz kuće barem tako se priča. Sad zašto te svi ****, zašto nemaš curu i kažu da si njufer, zašto si pun kompleksa, sto puta zašto? Ljutinar naša legenda i uzdanicaljutinar je napisao/la:E sada kako ti znaš da sam ja Škripar, boli me grac kažem kako je. Ako ne znate da ste na rubu fin. sloma onda šutite.miki27 je napisao/la:Nema potrebe obazirati se na kompleksaša iz neke vukojebine. Dečko je puko pa samim time najviše štete zadaje svojim škriparima zbog čega i oni imaju problema u svojim redovima. Svaka grupa ima idiote ali se oni barem ne javljaju često a ovaj ljutinar je pozelenio od muke.
Zašto ste se pripremali samo 3 dana na Kupresu? Zašto ste onda otišli samo 2 dana u Posušje?? Zašto su vam otišli skoro svi igrači što su vam nešto značili?? Zašto nitko s Vama neće da potpiše na više od 2 godine....zasto zasto???

To ti kao iz svog primjera, momce odmori, pomalo 

Ljutinar sjebaćeš samo svoje škripare svojom glupošću. Nego odmakni se od njih i oni će svakako puno bolji biti. U suprotnom svi će izgledati kao ti a to bi bila katastrofa u svakom pogledu.ljutinar je napisao/la:To ti kao iz svog primjera, momce odmori, pomalo
Da u pravu si, ali postoji i pravilo da se 24 sata prije utakmice može registrirati novi igrač, s tim da se jedan povuče sa spiska.VB 1987 je napisao/la:Koliko ja znam prijave su zavrsene u petak i "a" i "b" liste!?
- Komunikacija
- Kontakt:
Ako si iz ljutog doca onda nemamo sta pricat,ako nisi procitaj ovaj post.ljutinar je napisao/la:kako je to sve samouvjereno ja stvarno ne znam odakle takav optimizan, klub koji je na rubu financijskog sloma, koji je dužan Bogu i covjeku, da ne govorimo o stvarima kako ste došli do titule lani...cccc smješnoSimplon je napisao/la:Najvažnija je stvar da nam ove godine opet nitko neće moći ništa u ligi. A čitam pola lige titulu najavljuje i borbu za Europu. Sve će im to pasti u vodu jako brzo kao i obično. Sreća im je što su pauze jako duge pa mogu živjeti u iluziji, i uz to se sjećati nečega čega se ni sami ne sjećaju.
Hsk u zadnjih 5 godina otkako su u vrhu bh nogometa se priprema po Kupresu,Neumu,Posusju i Mostaru,zasto,opet kazem zasto davati pare za tursku i ostale zemlje kad se sve to moze obaviti u BiH gdje ima kvalitetnih mjesta za pripremit igrace,KAKO SMO DOSLI DO TITULE?Kako je NK Široki dosla do evrope evo vec drugi put u svojoj povjesti ,preko saveza!?

San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar
- Komunikacija
- Kontakt:
Slovanisti ešte dnes trénujú, zajtra doobeda však už vyrážajú lietadlom z bratislavského letiska do Mostaru, kde sa s domácim mužstvom HŠK Zrinjski stretnú v II. predkole Ligy majstrov. Asistent trénera Marián Zeman sa bol na nášho súpera pozrieť...
Zeman - nové - na štadiónePán tréner, ako hodnotíte súpera podľa výkonu ktorý ste ho videli podať v prípravnom zápase?
Čaká nás ťažší súper ako si niektorí predstavujú. Videl som výborný výkon nášho súpera v príprave s asi 7 mužstvom ich domácej ligovej súťaže. V 70tej minúte, keď tréner striedal prakticky celé mužstvo bol stav 5:0 (zápas sa skončil 5:1, pozn. admin). Mostar hrá ofenzívny futbal, s dobrou kombinačnou hrou po stranách. V zápase, ktorý som videl produkovali výborný futbal. Ak „chytia“ v zápase s nami takú formu ako som ich videl hrať, bude to ťažký súper.
Aká bude príprava na zápas?
Dnes máme ďalší tréning. Urobíme si rozbor, poviem hráčom čo som videl, niečo nakreslíme aj na tabuľu a pravdepodobne pustíme chalanom aj krátke video z ich zápasu. Oboznámi hráčov s našim súperom a všetci urobíme maximum, aby sme boli čo najlepšie pripravení. ..a samozrejme budeme mať aj normálny tréning.
PA tko uspije prevest znat ce,uglavnom boje nas se
PS:vidi ovo cak i slovaci znaju da je HSK samo u nas BHT pise NK...fuj đe zivimo!
Zeman - nové - na štadiónePán tréner, ako hodnotíte súpera podľa výkonu ktorý ste ho videli podať v prípravnom zápase?
Čaká nás ťažší súper ako si niektorí predstavujú. Videl som výborný výkon nášho súpera v príprave s asi 7 mužstvom ich domácej ligovej súťaže. V 70tej minúte, keď tréner striedal prakticky celé mužstvo bol stav 5:0 (zápas sa skončil 5:1, pozn. admin). Mostar hrá ofenzívny futbal, s dobrou kombinačnou hrou po stranách. V zápase, ktorý som videl produkovali výborný futbal. Ak „chytia“ v zápase s nami takú formu ako som ich videl hrať, bude to ťažký súper.
Aká bude príprava na zápas?
Dnes máme ďalší tréning. Urobíme si rozbor, poviem hráčom čo som videl, niečo nakreslíme aj na tabuľu a pravdepodobne pustíme chalanom aj krátke video z ich zápasu. Oboznámi hráčov s našim súperom a všetci urobíme maximum, aby sme boli čo najlepšie pripravení. ..a samozrejme budeme mať aj normálny tréning.
PA tko uspije prevest znat ce,uglavnom boje nas se

PS:vidi ovo cak i slovaci znaju da je HSK samo u nas BHT pise NK...fuj đe zivimo!
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar
Evo ti prevoda:
Danas poslije podne Slovaci dolaze u Mostar,navečer će odigrat utakmicu,a onda u 21 h naši momci igraju trening,svi odreda u klubu su optimistični,i valjalo bi otić na trening podržat naše bjele.
PS:Igor Musa ne igra u srijedu.
Čeka nas vrlo težak protivnik, puno teži od onog kakvim neki žele Zrinjski predstaviti. Do 70. minute vodili su Željezničar rezultatom 5:0, a onda su u završnici puno mijenjali, tako da taj dio utakmice ne zaslužuje analizu. Igraju ofenzivan nogomet s puno kombinatorike, tako da nam u Mostaru neće biti nimalo lako, izjavio je Zeman za internetsku stranicu Slovan.
Danas poslije podne Slovaci dolaze u Mostar,navečer će odigrat utakmicu,a onda u 21 h naši momci igraju trening,svi odreda u klubu su optimistični,i valjalo bi otić na trening podržat naše bjele.
PS:Igor Musa ne igra u srijedu.
šta bi hoće li ovi iz sarajava prenositi utakmicu, ili cemo morati slusati slovacke komentatore
Naslovi dnevne stampe u SLovackoj za cetvrtak: "HSK Zrinjski je mali i smesan tim!"
Izjava Zemana: ...iako je 4:0 za nas, nema opustanja u revansu na nasem terenu, ipak su to sampioni BiH.
Izjava Jovica za ****: Los dan, u gostima idemo po pobedu!!!
Naslov u Dnevnom Avazu: NK Zrinjski porazen, zasluzeno!
Naslov sa Indexa: Blamaza Bosanskog prvaka (NK Zrinjski) pred svojim navijacima!
Naslova sa B92: Partizanova topovska hrana laka i prosecnim slovacima!
Izjava udruge navijaca, prijatelja, obozavalaca, simpatizera, finasijera... HSK Zrinjski: Nadamo se da ce Uefa-a da reaguje!!!
Ja imam informacija da dolazi oko 250 slovackih huligana u Mostar, bice posla za Uefa-a.
Sretno Mostarci!
Izjava Zemana: ...iako je 4:0 za nas, nema opustanja u revansu na nasem terenu, ipak su to sampioni BiH.
Izjava Jovica za ****: Los dan, u gostima idemo po pobedu!!!
Naslov u Dnevnom Avazu: NK Zrinjski porazen, zasluzeno!
Naslov sa Indexa: Blamaza Bosanskog prvaka (NK Zrinjski) pred svojim navijacima!
Naslova sa B92: Partizanova topovska hrana laka i prosecnim slovacima!
Izjava udruge navijaca, prijatelja, obozavalaca, simpatizera, finasijera... HSK Zrinjski: Nadamo se da ce Uefa-a da reaguje!!!
Ja imam informacija da dolazi oko 250 slovackih huligana u Mostar, bice posla za Uefa-a.

Sretno Mostarci!
Pošto je ulaz za tekmu, možda dođem, naravno ako stignem na vrijeme iz Hrvatske.
Zrinjski ako Bog da pobjeđuje iako su ovi likovi favoriti (nažalost).
Zrinjski ako Bog da pobjeđuje iako su ovi likovi favoriti (nažalost).
@Cole-ch
smješan ti nešto jeli ?
@Rz88
Cijena karte je 10 KM,ako ih uopće puste u prodaju
Sa ekipom Slovana došo cjeli niz fotografa,snimatelja,novinara,a naši mozgovi još nisu ni karte u prodaju pustili.
smješan ti nešto jeli ?
@Rz88
Cijena karte je 10 KM,ako ih uopće puste u prodaju

Sa ekipom Slovana došo cjeli niz fotografa,snimatelja,novinara,a naši mozgovi još nisu ni karte u prodaju pustili.
Teško je nekim navijačima razumijem. I kao što nam pjesma kaže: Liga prvaka u sred moga grada...!
LJUBAV NAŠA ZAVIST VAŠA
Naša parola iz dana u dan se pokazuje punim pogotkom.
Pati bejbi pati!
LJUBAV NAŠA ZAVIST VAŠA
Naša parola iz dana u dan se pokazuje punim pogotkom.
Pati bejbi pati!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.