Super liga Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Novi sampion Srbije ce da bude

Partizan
63
48%
Crvena zvezda
67
52%

Ukupno glasova: 130

Tribalian
Kontakt:

Re: Jelen Super liga Srbije

Post Postao/la Tribalian » 17 jul 2011, 11:08

Peksinna,sta to nismo realni??!! Sto ne se ne dozvoljava nikom da bude iznad Zvezde??!!

" onclick="window.open(this.href);return false; :arrow: Ljuba Tadic o Zvezdi ;)

To tesko moze da se shvati,to ne moze da se plati,taj osecaj nas kad pogodak das.... ;)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

peksinna2
Kontakt:

Post Postao/la peksinna2 » 17 jul 2011, 11:12

Tribalian je napisao/la:Peksinna,sta to nismo realni??!! Sto ne se ne dozvoljava nikom da bude iznad Zvezde??!!

" onclick="window.open(this.href);return false; :arrow: Ljuba Tadic o Zvezdi ;)

To tesko moze da se shvati,to ne moze da se plati,taj osecaj nas kad pogodak das.... ;)
" $ & $ се $ - на старе стазе ?," ? ". По " ' " " ? - ? у ' ' / % $ ? ',а ' " " ' " у ? ? $ $ " " ? ",¥ ' % је $ у " $.
Ја ' " " $,% оно % су $,? $ " ' $ $ " попут " $ " $ попут ",%,Врања.Не ' " ? упознат са " ? ?,тј. " "? $ тога $ " не " $ у " $ у ". ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 17 jul 2011, 11:19

Ne vredi ni diskutovati. "Drzavni projekti" :roll: :roll: :roll: Vidim da ti i ne znas zasto je Vilotic odstranjen iz tima,pa necemo o tome,kao sto rekoh NIKO NIJE IZNAD ZVEZDE!!!

Prosinecki,i kao igrac i kao trener ,za njega samo reci hvale,preporodio je Zvezdu :!: Zvezda godinama nije imala ovakvu igru,Zvezdu su pokusali da uniste da bi je neko sto jeftinije kupio,ali to nije uspelo,mi nismo drzavni projekat :!: mi smo CRVENA ZVEZDA!!!

Slucaj Bulatovic,nemam o tome sta da kazem,proslo je vec 10 godina...

peksinna2
Kontakt:

Post Postao/la peksinna2 » 17 jul 2011, 11:26

Ја $ ' " о $ " " " у ? ' свађу,- " " ? & ? $ " $ ",$ " " & " $ & " ? " у % $. ;)

Ја % не $ $ вас је & $," ' " за 800 000 $.& је то ? његовог $," ' се $ о " " је " " за ". :lol:

Трофеј " ? $,у " $ ? ?,$,$.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 17 jul 2011, 11:29

peksinna2 je napisao/la:Ја $ ' " о $ " " " у ? ' свађу,- " " ? & ? $ " $ ",$ " " & " $ & " ? " у % $. ;)

Ја % не $ $ вас је & $," ' " за 800 000 $.& је то ? његовог $," ' се $ о " " је " " за ". :lol:

Трофеј " ? $,у " $ ? ?,$,$.
I ja kao trebam nesto da odgovorim na ovo???? Ja navijam samo za Zvezdu,a ne za Radnicki Nis,Radnicki KG,Rad,Vojvodinu... ;) ;) ;) ;) ;)

kompeti
Kontakt:

Post Postao/la kompeti » 17 jul 2011, 11:53

Vojvodina je počela stvarat komplekse,vidim ja. ;)

Ako sve za razliku od prošle sezone protekne u regularnosti,titulu će slavit Giorgi,Brana i Abou. ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 17 jul 2011, 12:03

Dragi moji forumasi i moderatori,nisam mogao da izdrzim a da ne ukazem na neke stvarcice koje su vidne najvise na ovom pod-forumu,tj. na ovoj temi.Kao covek koji je svasta u zivotu preturio preko glave ,kako privatno tako i kroz ucesce aktivno na srpskoj navijackoj sceni,naisao sam ovde na neke nelogicnosti!Na ovoj temi se svaki drugi dan pojavi po jedan novi forumas koji "navija" za odredjeni srpski klub van Beograda ;) To bi bilo vise nego "idilicno" da je istinito,ali...Jedan te isti forumas je registrovan pod sledecim nikovima(ako sam nekog nepravedno optuzio,molim da mi oprosti,jer nemam zlu nameru) : @ Peksinna 2, @ Sorbona,@ Hamalainen,@Samo Forsi,@Cimbur,@Sumadijski Dj.,@Djujic...i jos 4-5 nikova koje ne zelim ni da navodim,jer sam ispao budala nekoliko puta diskutujuci sa ovim korisnikom foruma.Kako sam dosao do pretpostavke da se radi o jednom te istom coveku :?: Tako sto u svakom svom "prvom" postu pocinje pricu kako je na google ukucao JSL a onda mu je google izbacio temu ovog foruma i sam forum,to je kao prvo.A kao drugo ja kao covek odredjenog specificnog zanimanja,primetio sam da svi ovi forumasi tj. on jedan ima potpuno isti vokabular jezicki,te samo s vremena na vreme rotira cirilicu i latinicu.Kao trece 28 godina zivim na relaciji Kragujevac-Beograd,te s toga odlicno znam kako pricaju u "slengu" ili tzv. obicnom govoru i Beogradjani i Kragujevcani,pa sam mogao bez problema da primetim da se radi o jednom Srbinu iz Bosne(RS) koji se lazno pretstavlja.Ja sam ovo napisao iz najbolje namere jer ne zelim da bilo ko forumase pravi budalama i da se loguje na nick koji mu u datom trenutku odgovara te stvara razdor medju forumasima,i srozava ovaj odlicno koncipirani forum.Ukoliko sam nekog optuzio bez razloga jos jednom molim da mi oprosti,jer nemam lose namere,a garantujem da svakom od ovih mogu da postavim 4 test pitanja koja se odnose na njegovu navijacku grupu,njegov stadion i nesto u vezi kluba sto na internetu nece pronaci,i tvrdim da taj pojedinac nece znati odgovore koje bi svaki posteni navijac tog kluba znao.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 17 jul 2011, 12:22

da, samo što ne "navija" samo za klubove van beograda... partizan mu/im je omiljeni, ima i 2-3 zvezdaška profila, nekoliko profila za Noleta... pokoji za domaće klubove iz RS... malo za grčku ligu...

to je naš "Drinin vuk" aka "Zvornički klan" aka "kamiondzija" aka "Tagoe" aka...

ono što je još zanimljivije jeste da radi sve tri smjene... nadam se da je plata dobra kao što bi i trebala biti u javnoj službi ;)

što se ne rodih u Luksemburgu da se ne moram petljati sa ovakvim paćenicima. :?

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 17 jul 2011, 13:35

peksinna2 je napisao/la:Ја % не $ $ вас је & $," ' " за 800 000 $.& је то ? његовог $," ' се $ о " " је " " за ". :lol:

Provaljuješ se! Ajde mi objasni kakve veze Prosinečki ima sa prodajom igrača?? Koliko ja znam za prodaju i kupovinu igrača su zaduženi sportski direktor i predsjednik, trener na to ima jako ograničen uticaj.

da, samo što ne "navija" samo za klubove van beograda... partizan mu/im je omiljeni, ima i 2-3 zvezdaška profila, nekoliko profila za Noleta... pokoji za domaće klubove iz RS... malo za grčku ligu...

to je naš "Drinin vuk" aka "Zvornički klan" aka "kamiondzija" aka "Tagoe" aka...

ono što je još zanimljivije jeste da radi sve tri smjene... nadam se da je plata dobra kao što bi i trebala biti u javnoj službi

što se ne rodih u Luksemburgu da se ne moram petljati sa ovakvim paćenicima.

Najgore što takvih ovdje ima kamara.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 jul 2011, 16:04

I vise nego kamara,citav otpad. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 17 jul 2011, 23:15

admin je napisao/la:da, samo što ne "navija" samo za klubove van beograda... partizan mu/im je omiljeni, ima i 2-3 zvezdaška profila, nekoliko profila za Noleta... pokoji za domaće klubove iz RS... malo za grčku ligu...

to je naš "Drinin vuk" aka "Zvornički klan" aka "kamiondzija" aka "Tagoe" aka...ono što je još zanimljivije jeste da radi sve tri smjene... nadam se da je plata dobra kao što bi i trebala biti u javnoj službi ;)

što se ne rodih u Luksemburgu da se ne moram petljati sa ovakvim paćenicima. :?
Kakav pacenik :lol:
Ja tebe volim,volim te fakat!!!

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 19 jul 2011, 19:54

Tole objasnio...
19. JUL 2011. | 15:41 | IZVOR: SPORTSKE.NET, AGENCIJE

Pošalji komentar Komentari (6)
Predsednik saveza u pismima Pazarcima, odnosno Inđijcima objasnio razloge zbog kojih je FSS doneo odluku da Novi Pazar popuni mesto nastalo odustajanjem BASK - a.
Predsednik FSS Tomislav Karadžić danas je poslao pisma predsednicima Inđije, odnosno Novog Pazara u kojima je objasnio princio popunjavanja JSL, nakon odustajanja beogradskog BASK - a.

Novi Pazar je dobio mesto u eliti jer je po završetku prošle sezone došlo do fuzije dva kluba.

"BASK se našao u izuzetnim finansijskim problemima i očigledno su verovali da u spajanju s Novim Pazarom mogu da bar delimično mogu da nađu izlazak iz krize", poručio je prvi čovek srpskog fudbala Slavku Puvači, predsedniku Sremaca.

Što se Pazaraca tiče imaju obavezu da ispune infrastrukturne i druge uslove za takmičenje u JSL.

On veruje da će Novi Pazar učiniti sve za dalju eksplanziju, ali i afirmaciju fudbala u tom delu Srbije.

Podsetimo, Izvršni odbor FSS je doneo odluku da upražnjeno mesto posle odustajanja "Sokolova" popune Pazarci, a BASK je prebačen u srpsku ligu. Inđija je ispala iz JSL, smatrali su da treba da ostanu u eliti nakon odustajanja BASK - a, ali će ipak igrati u PLS.

Ovo je prvi put u istoriji da Novi Pazar igra u najkvalitetnijem rangu takmičenja u 83 godine dugoj istoriji kluba.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 19 jul 2011, 21:17

Al' je objasnio, svaka mu cast.Jos samo da objasni kako je cijela Srbija jedno po godine prije zavrsetka prvenstva znala da prolaze Radnicki i Novi Pazar i kako to da fuzijom dva kluba nije postao jedan klub, vec su ostala dva?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 jul 2011, 01:46

Marko Memedovic potpisao za Slobodu PS.
Rade Veljovic na pragu potpisa za Javor.

p.s Tole objasnio. :lol: :roll: Neka usput pokusa da objasni i status clana UO iz Stare Pazove,kako on moze da glasa,i kako on gura svoje Jedinstvo iz Stare Pazove ka "eliti". :oops:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 jul 2011, 19:36

Rad vratio Kokovica iz Chagchuna.
Janosevic bi trebalo da postane novi golman Vojvodine.
Milos Bokic mladi stoper Spartaka na pozajmici u Mladosti iz Lucana.
Prtenjak iz Borca u Slobodu.
Pavlovic iz Metalca u OFK.
Petrov iz Javora presao u Vardar
Cukic iz Banata presao u Borac.
Petronijevic iz Borca potpisao za Shakhter Karagandy.
BSK dovela Igora Lambulica iz Zete,a Cesarevic iz BSK-a potpisao za iranski Shahrdari Tabriz.U isto vreme otisao je i golman Stijakovic u Spartak,a otisao je i napadac Grdinic u Berane.
Vladan Binic iz Zvezde u Radnicki iz Kragujevca.

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 21 jul 2011, 00:56

Ješić:''UEFA će znati za naš slučaj''
20. JUL 2011. | 21:18 | IZVOR: SPORTSKE.NET, NOVOSTI.RS

Pošalji komentar Komentari (5)
Prvom čoveku FK Inđija, Goranu Ješiću, nije jasno šta je predsednik FSS Tomislav Karadžić želeo da kaže u pismu u kome je obrazložio zbog čega je Novi Pazar u eliti zamenio BASK. Ceo slučaj iduće nedelje izneće Evropskoj kući fudbala.
Predsednik FSS, Tomislav Karadžić, u utorak je poslao pismo na adresu novog i bivšeg superligaša, Novog Pazara i Inđije, u kome je objasnio zbog čega su Pazarci ušli u elitu umesto BASK-a.

Tim povodom oglasio se prvi čovek Inđije, Goran Ješić, koji je rekao da mu ništa nije jasno što piše u pomenutom pismu.

''Fuzija niti se desila, niti je mogla da se desi, te uopšte ne razumemo šta je predsednik FSS hteo da kaže. Mi to njegovo pismo uopšte nismo razumeli'', rekao je Ješić i dodao.

''Spajanje se vrši u letnjoj pauzi, a najkasnije 30 dana pre početka takmičenja i to isključivo sa klubom čije je sedište na teritoriji istog područno – okružno - gradskog fudbalskog saveza''.

''Zna se kako fuzija može da se desi, to se u slučaju Novog Pazara i BASK nije zbilo. Štaviše, niko nije ni pominjao spajanje klubova pre ili na samoj sednici Izvršnog odbora''.

Odluka koju je doneo IO FSS je konačna.

''Pisaćemo UEFA sledeće nedelje i objasnićemo im ceo slučaj. Jasno je da kod nas nemamo mehanizme da se dalje žalimo, nemamo kome, jer odluku o popuni lige donosi Izvršni odbor FSS i njegova reč je konačna. Toga nema nigde u svetu'', rekao je Ješić i završio rečima.

''Novi Pazar u eliti, BASK u Srpskoj ligi, a „fuzionisali se“. Zaista jedinstven slučaj...''.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 jul 2011, 15:02

Rad na Vracaru sledecu polusezonu
Lepa vest da ce se na Vracaru konacno igrati superligaski fudbal,zasluzuje to ovaj stadion,ali me brine sta ce da urade sa Banjicom,jer onde bez 100 kila TNT-a kao da nista nisi uradio.

I jedna slicica iz Novog Sada
slika

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 21 jul 2011, 16:29

Malo je 100kg TNT-a ;)

Švabo
Kontakt:

Post Postao/la Švabo » 21 jul 2011, 18:57

Strasni srpski klubovi :roll: :cry:
Joint Union

Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 21 jul 2011, 19:04

Švabo je napisao/la:Strasni srpski klubovi :roll: :cry:
Jel to kladionica,a? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.