FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la VanBasten » 16 jul 2011, 23:26

Sve bi to bilo ok, da imaju 20 utakmica u Evropi.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 16 jul 2011, 23:34

miky_hz je napisao/la:Sjecam sigurno,dedo mi bio u cvjetu mladosti 8-)
I ja se vala sjecam tekme :D IH kakva su to vremena bila dedo mi nije imo tad ni 20 godina :D
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 16 jul 2011, 23:37

nidi je napisao/la:
nick je napisao/la:
UPS je napisao/la:I sta kaze veliki osim, ko je tezi sparta ili sherif?? bas me zanima, ipak je on... gigant za nase podneblje

opet si nebulozan, serif/ orebro

nadji uspjehe u evropi

sparta/makabi

sparta...

izraelci nisu opasni, jedina im je prednost klima, tamo se svako muci
orebro zadnjih 20 utakmica u evropi nije nikoga dobilo(sport avaz)
nije bitno sto nikad ranije nisu pobijedili,to je proslost,bitno je kakvi su danas,..sherif je bio jak,al sad vise nije...gleda se ono danas...eto venezuela na copa americi nikad u povijesti nije zabiljezila ni pobjedu,a sad su eto prosli cak i u cetvrtfinale...pa jel bitno to sto ranije nisu imali pobjedu..? NE

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 16 jul 2011, 23:42

:D a sto nije jak? ne kontam prosle godine jaki ove nisu? joj nebulozaaa
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

cgfudbal
Kontakt:

Post Postao/la cgfudbal » 16 jul 2011, 23:45

Poštovanje,

Ovim putem želim da Vam se zahvalim što pratite sajt cg-fudbal.com , vidim komentaišete gutića......kojašević je bio na pragu odlaska iz sarajeva....http://cg-fudbal.com/2011/06/23/7402/" onclick="window.open(this.href);return false;

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 16 jul 2011, 23:45

Gazi je napisao/la:
nick je napisao/la::D a sto nije jak? ne kontam prosle godine jaki ove nisu? joj nebulozaaa
Zato sto smo ga mi dobili :mrgreen:

znam bolan nego cekam njih da napisu, vazda sam volio slusat kako funkcionisu :D
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 16 jul 2011, 23:47

A znatel' da će ta vaša mudrovanja završiti u Kanti? :mrgreen:

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 16 jul 2011, 23:48

VanBasten je napisao/la:A znatel' da će ta vaša mudrovanja završiti u Kanti? :mrgreen:
mah nije me briga, samo su mi interesantni ovi likovi.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 16 jul 2011, 23:49

nick je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:A znatel' da će ta vaša mudrovanja završiti u Kanti? :mrgreen:
Pa biće, kad se počnu djeliti vize za Banoviće.

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 16 jul 2011, 23:51

nick je napisao/la:
Gazi je napisao/la:
nick je napisao/la::D a sto nije jak? ne kontam prosle godine jaki ove nisu? joj nebulozaaa
Zato sto smo ga mi dobili :mrgreen:

znam bolan nego cekam njih da napisu, vazda sam volio slusat kako funkcionisu :D
Još samo da mozak od vas dvojice profunkcioniše i biti će sve u dure :lol: :lol:

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 16 jul 2011, 23:52

VanBasten je napisao/la:
nick je napisao/la:
Pa biće, kad se počnu djeliti vize za Banoviće.
ejs

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 16 jul 2011, 23:56

SAMA CINJENICA DA NISU BILI PRVACI U JEDNOJ MOLDAVSKOJ LIGI,TE DA SU PRODALI VECINU PRVOTIMACA, GOVORI ZA SEBE mislim jaki su oni,al ne kao proslih godina..
to vam je i sam a.osim rekao: jaki su,al ne kao prosle godine,moze se snjima igrati; otprilike ovako nesto..
al nebitno
zelim vam da ako Bog da prodjete...
nako velim

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 16 jul 2011, 23:59

A jeste dosadni u pm. Kako vam ne dosadi svaku noc raspravljati o klubovima koji ne igraju protiv vaseg kluba???
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 jul 2011, 00:00

Jel' zna neko kada krece prodaja karata za Sarajevo-Orebro,voleo bih i to pogledati dok sam ovde,a posto verujem da ce biti guzva veca nego ovaj cetvrtak da se osiguram za iste.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 17 jul 2011, 00:01

hurem je napisao/la:
SAMA CINJENICA DA NISU BILI PRVACI U JEDNOJ MOLDAVSKOJ LIGI,TE DA SU PRODALI VECINU PRVOTIMACA, GOVORI ZA SEBE mislim jaki su oni,al ne kao proslih godina..
to vam je i sam a.osim rekao: jaki su,al ne kao prosle godine,moze se snjima igrati; otprilike ovako nesto..
al nebitno
nako velim

ma znam, orebro je sila za njih, kad vec citiras Osima citiraj do kraja, klub koji ima pare sigurno je doveo isti ako ne i boljetako da to nemora nista da znaci... isto recimo ko sto je nama otislo pola ekipe i dosli drugi ;) ali otom potom

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 17 jul 2011, 00:09

nick je napisao/la:
hurem je napisao/la:
al nebitno
nako velim

ma znam, orebro je sila za njih, kad vec citiras Osima citiraj do kraja, klub koji ima pare sigurno je doveo isti ako ne i boljetako da to nemora nista da znaci... isto recimo ko sto je nama otislo pola ekipe i dosli drugi ;) ali otom potom
orebro je kanta,isto ko i sher.i s. i ž...jedino koga oni mogu nakantati su timovi iz san marina...toliko

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 17 jul 2011, 00:10

Orebro poredit sa serifom je nidje veze... ali hajde ako ti je tako lakse opleti

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 17 jul 2011, 01:24

Devil je napisao/la:Jel' zna neko kada krece prodaja karata za Sarajevo-Orebro,voleo bih i to pogledati dok sam ovde,a posto verujem da ce biti guzva veca nego ovaj cetvrtak da se osiguram za iste.
Najvjerovatnije će biti dan prije tekme ispred tržnice u Ferhadiji, a na dan utakmice na stadionu .
Možeš kupiti i online na kupikartu.ba :D
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 17 jul 2011, 02:16

Devil je napisao/la:Jel' zna neko kada krece prodaja karata za Sarajevo-Orebro,voleo bih i to pogledati dok sam ovde,a posto verujem da ce biti guzva veca nego ovaj cetvrtak da se osiguram za iste.
Sta ces nam ti na tekmi :roll: :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Šofa
Kontakt:

Post Postao/la Šofa » 17 jul 2011, 02:22

Orebro http://www.transfermarkt.de/de/oerebro- ... _1056.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sheriff http://www.transfermarkt.de/de/sheriff- ... _2481.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Sparta http://www.transfermarkt.de/de/ac-spart ... n_197.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Maccabi http://www.transfermarkt.de/de/ac-spart ... n_197.html" onclick="window.open(this.href);return false;

mislim da se ne treba vise naglabati oko ovoga,

Sto sye tice utakmice Sarajeva sa Orebrom to se ne moze prognozirati, moje misljenje je da ce biti gusto pravo, al zadnjih nekoliko godina nam je uvijek bilo gusto pa smo prolazili dalje

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 39 gostiju.