Hvala tiHan!$;Lfc je napisao/la:Ja sam napisao ovo po mojim dosadašnjim iskustvima na forumu, ipak si ti duže od mene na ovom forumu i najvjerovatnije si upravuKing Kenny je napisao/la:@Hanise
Mislim da griješiš.
Ta utakmica itekako ima veze s Liverpoolom,čak je većina forumaša napisala da navija za argentinu, jer bi tako
dobili nepovrijeđenog Suareza a znamo koliko je on bitan,još ne dao Bog da se povrijedi a ta mogućnost se povećava
ako prođu argentince.
Tako da, vamos Argentina,vamos Messi.
Senaid nije mogao ni napisati 'hvala' što sam mu rekao u koliko je utakmica![]()
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Cissoko do kraja sedmice potpisuje za Liverpool za 10M
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Zašto spamaš toliko, jarane?
Za nepuna dva dana, 50 postova!
Ako imaš šta pametno reći, onda to i napiši, a ne za svaku sitnicu: 'Odgovori' > 'Pošalji'.
Za nepuna dva dana, 50 postova!
Ako imaš šta pametno reći, onda to i napiši, a ne za svaku sitnicu: 'Odgovori' > 'Pošalji'.

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
-
- Kontakt:
Neće se LFC puno usrećiti sa Cissokom.
Volio bih da griješim,al što se kaže,igrač koji nikada nije spadao u evropsku klasu doveden u kombinaciji sa engleskim prosjekom poput Charliea Adama zapravo djeluje kao da i sami Ameri iz uprave Liverpoola žele poručiti,da LFC neće još dugo biti pod njihovim ingerencijama,zapravo da jedva čekaju da pobjegnu. Što opet nažalost imajući u vidu armiju fanova neki će jedva dočekat,samo se nadam da će sledeći kupci u LFC biti ljudi koji će shvatat fenomen zvani LFC.
Volio bih da griješim,al što se kaže,igrač koji nikada nije spadao u evropsku klasu doveden u kombinaciji sa engleskim prosjekom poput Charliea Adama zapravo djeluje kao da i sami Ameri iz uprave Liverpoola žele poručiti,da LFC neće još dugo biti pod njihovim ingerencijama,zapravo da jedva čekaju da pobjegnu. Što opet nažalost imajući u vidu armiju fanova neki će jedva dočekat,samo se nadam da će sledeći kupci u LFC biti ljudi koji će shvatat fenomen zvani LFC.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
Grijesis jaro, i to ne malo, Adam je u ove dvije tekme pokazao da ce biti dobro pojacanje, iako te ekipe nisu nikakvo mjerilo opet imao je sjajno izdanje, evo svi ovdje na forumu znaju da sam bio protiv njegovog dovodjenja al me lik stvarno prijatno iznenadio. Sto se tice Alya, ne znam zbog cega ti je on loš ? jest da u zadnjoj sezoni nije bio bas sav svoj opet ne mozemo mu suditi po toj jednoj sezoni, nama je očajnički potreban lijevi bek, first team nam je Insua a klupa Robinson, jel to ekipa koja se bori za LP ?? elem pošto su svi kvalitetni LB vec potpisali za druge klubove nama ne preostaje nista nego da se zadovoljimo onim sto je ostalo, a ono sto je ostalo je itekako kvalitetno 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- the scouser
- Kontakt:
Ljudi tek dosli, potrosili bruku para,i ti iz toga citas da "jedva cekaju da pobjegnu" ? Ne vidim logiku u svemu tome,ali mozda si ti inteligentniji pa vidis nesto sto mi obicni smrtnici ne mozemo.melanholicar je napisao/la:Neće se LFC puno usrećiti sa Cissokom.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Cissoko je jarane medju 5 najboljih ljevih bekova ... a uz to i relativno je mlad... I zaista pored svega ne vidim razlog kako si zakljucio da se zele ispaliti, a ljudi rade za LFC kao niko u zadnjih 20 godina. Toliko novca da daju i ispale se bas cudno ...melanholicar je napisao/la:Neće se LFC puno usrećiti sa Cissokom.

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Ma pusti ga
Vidjece on kako ce Adam da cijepa mreže a Aly da otresa krila i napadace 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
-
- Kontakt:
Stivi_Dzi je napisao/la:Grijesis jaro, i to ne malo, Adam je u ove dvije tekme pokazao da ce biti dobro pojacanje, iako te ekipe nisu nikakvo mjerilo opet imao je sjajno izdanje, evo svi ovdje na forumu znaju da sam bio protiv njegovog dovodjenja al me lik stvarno prijatno iznenadio. Sto se tice Alya, ne znam zbog cega ti je on loš ? jest da u zadnjoj sezoni nije bio bas sav svoj opet ne mozemo mu suditi po toj jednoj sezoni, nama je očajnički potreban lijevi bek, first team nam je Insua a klupa Robinson, jel to ekipa koja se bori za LP ?? elem pošto su svi kvalitetni LB vec potpisali za druge klubove nama ne preostaje nista nego da se zadovoljimo onim sto je ostalo, a ono sto je ostalo je itekako kvalitetno
scouser
Svi imamo pravo na mišljenje,nisam došao da bi provocirao.

Stivi
Taiwo bi bio puno bolji,ali.....Što se Charliea tiče,on je meni u skladu sa mogućnostima Scota Parkera,Stiva Sidwela,Darena Fletchera,a iste smatram prosječnim engleskim igračima,naravno da su za našu ligu superstarovi,ali svakako da ih ozbiljan klub koji želi borit se za titulu u Engleskoj ne bi nikad doveo.

imas ti pravo na svoje misljenje ali bilo bi lijepo da je ono zasnovano na nekom znanju ili cinjenicama a ti kada pricas o liverpoolu fali ti i jedno i drugomelanholicar je napisao/la:Stivi_Dzi je napisao/la:Grijesis jaro, i to ne malo, Adam je u ove dvije tekme pokazao da ce biti dobro pojacanje, iako te ekipe nisu nikakvo mjerilo opet imao je sjajno izdanje, evo svi ovdje na forumu znaju da sam bio protiv njegovog dovodjenja al me lik stvarno prijatno iznenadio. Sto se tice Alya, ne znam zbog cega ti je on loš ? jest da u zadnjoj sezoni nije bio bas sav svoj opet ne mozemo mu suditi po toj jednoj sezoni, nama je očajnički potreban lijevi bek, first team nam je Insua a klupa Robinson, jel to ekipa koja se bori za LP ?? elem pošto su svi kvalitetni LB vec potpisali za druge klubove nama ne preostaje nista nego da se zadovoljimo onim sto je ostalo, a ono sto je ostalo je itekako kvalitetno
scouser
Svi imamo pravo na mišljenje,nisam došao da bi provocirao.![]()
Stivi
Taiwo bi bio puno bolji,ali.....Što se Charliea tiče,on je meni u skladu sa mogućnostima Scota Parkera,Stiva Sidwela,Darena Fletchera,a iste smatram prosječnim engleskim igračima,naravno da su za našu ligu superstarovi,ali svakako da ih ozbiljan klub koji želi borit se za titulu u Engleskoj ne bi nikad doveo.

i kako to da si stavio parkera, sidwela i flatchera u isti rang ?
You are someone else I am still right here
melahonicar je poznat po tome da dolazi na svaku temu, nabija postove i piše gluposti, eto samo da znate ako niste upoznati s tim 

YOU'LL NEVER WALK ALONE
ma melanholicar kada pise o temama sa kojima je upoznat je sasvim solidan forumas ali kada pocne neke svoje teorije da pise a u stvari nije upoznat sa situacijom i problemom onda to izgleda ovako kao sto se to moze vidjeti na ovoj temiHan!$;Lfc je napisao/la:melahonicar je poznat po tome da dolazi na svaku temu, nabija postove i piše gluposti, eto samo da znate ako niste upoznati s tim

You are someone else I am still right here
Naprijed Argentina
Lijepa naša: Reina, Glen, Carra, Skrtel, Sissoko, Lucas Adam, Aquilani, Suarez, Downing i Carrol i hajmo da se igramo.
http://www.copaamerica2011live.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Lijepa naša: Reina, Glen, Carra, Skrtel, Sissoko, Lucas Adam, Aquilani, Suarez, Downing i Carrol i hajmo da se igramo.
http://www.copaamerica2011live.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Rizah, dana/u 17 jul 2011, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
-
- Kontakt:
opet vi sve svodite na broj mojih postova.Ako svakom moram ponaosob objašnjavati zbog čega pišem po 30-ak kad dodjem jednom mjesečno na forum jbg.
Što se mojih riječi tiče,kažem pojačanja u vidu Hendersona,Adama,Cissoka su pojačanja koja neće doprinijeti kvalitetu same igre Liverpoola,čak šta više mislim da od ove trojice dvojica opasno konkurišu za klupu u najboljem slučaju. Naravno kako većina vas misli da ja imam nešto protiv LFC sve svodite na broj mojih postova.Najiskrenije kažem,volio bih da je LFC mogao dovest kao što nije Toulalana,Vargasa,Montoliva (nisam nikad mislio da ću ovo napisati u vezi Riccarda),ali nažalost kod vas je titula pust san što se tiče naredne sezone.
Što se mojih riječi tiče,kažem pojačanja u vidu Hendersona,Adama,Cissoka su pojačanja koja neće doprinijeti kvalitetu same igre Liverpoola,čak šta više mislim da od ove trojice dvojica opasno konkurišu za klupu u najboljem slučaju. Naravno kako većina vas misli da ja imam nešto protiv LFC sve svodite na broj mojih postova.Najiskrenije kažem,volio bih da je LFC mogao dovest kao što nije Toulalana,Vargasa,Montoliva (nisam nikad mislio da ću ovo napisati u vezi Riccarda),ali nažalost kod vas je titula pust san što se tiče naredne sezone.

Ako si došo da kažeš svoje objektivno mišljenje onda si dobrodošo
Al eto cim većina ovdje vidi tvoje postove kao provokacije odma nešto ne valja, pazi šta pišeš, ja ti opet govorim, vidjećeš ti Adama, Kenny je stari znalac, ne bi on njega toliko ganjao da ne valja 

Kako si ti tako siguran da to nisu kvalitetna pojačanja i da nemam šansi za titulu ?melanholicar je napisao/la:opet vi sve svodite na broj mojih postova.Ako svakom moram ponaosob objašnjavati zbog čega pišem po 30-ak kad dodjem jednom mjesečno na forum jbg.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
-
- Kontakt:
Na arenasport 1 prenose. Hajmo Argentinci !!
Obratite paznju sad na majstora Gagu, covjeka sa kojim smo povezivani. Dobar je

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
Ma kakav Gago, ne treba nam vise igraca za sredine.Jimmy from the hood je napisao/la:Na arenasport 1 prenose. Hajmo Argentinci !!![]()

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
A je l' ti uopšte imaš predodžbu šta ti pišeš?melanholicar je napisao/la:opet vi sve svodite na broj mojih postova.Ako svakom moram ponaosob objašnjavati zbog čega pišem po 30-ak kad dodjem jednom mjesečno na forum jbg.
Mislim, Vargas, igrač koji ne može skupiti 5 nastupa u sezoni? Montolivo, kao Italijan, u Premier Ligi? Toulalanu je očito novac bitniji od natjecanja. Hajde, molim te, od toliko igrača na svijetu, ti si izabrao dva Fiorentinina, kluba koji se polako raspada, al' koji je ipak u tvom srcu.
Zašto bi pojačanje poput Hendersona, igrača koji slovi za jednog od najvećih talenata na cijelom otoku, bilo, na startu, loše? Zašto bi pojačanje u vidu Adama, igrača za kojeg se, između ostalog, interesovao United, na startu, bilo loše?
Ja ne kažem, šanse su uvijek polovične kada se dovodi novi igrač, al' reći na samom startu da je to loše pojačanje, kada igrač nije zabilježio ni minut igranja u novom dresu, mi je smiješno, i dođe mi da te odmah stavim na ignore listu.
Očito je da si došao sa provokatorskim idejama, i u tome si uspio, pa prema tome, svaka ti čast što nas tvoja malenkost, sve nas, svakih mjesec dana, učini veoma sretnim.

Greatness dies
-
- Kontakt:
Ja kad udjem na ovu temu sve nekakvi vidovnjaci koji prognoziraju propast, govore kako pojacanja nece koristiti itd. Stavite broj u novine i gatajte ljudima, obogatite se.
Jimmy from the hood je lud.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.