Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- fikretandelija
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Pozdrav svima! Novi sam na temi nama najdrazeg kluba. Nadam se da cemo sljedece sezone osvojiti ligu. 

- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Dobro nam doso i ostani aktivanfikretandelija je napisao/la:Pozdrav svima! Novi sam na temi nama najdrazeg kluba. Nadam se da cemo sljedece sezone osvojiti ligu.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- King Kenny
- Kontakt:
@fikro
Dobrodošao,a svi se nadamo tituli,ali i s LP bi trebali da na kraju budemo zadovoljni.
Ipak,slozili smo respektabilnu ekipu, imamo širinu i slagao bih i ja kad bih rekao da se potajno ne nadam 19-oj tituli.
Dobrodošao,a svi se nadamo tituli,ali i s LP bi trebali da na kraju budemo zadovoljni.
Ipak,slozili smo respektabilnu ekipu, imamo širinu i slagao bih i ja kad bih rekao da se potajno ne nadam 19-oj tituli.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- fikretandelija
- Kontakt:
@Senaid L.F.C
(p)ostat cu
@King Kenny
Da imamo i te kako dobru ekipu, Jos dovesti jednog dobrog, jakog lijevog beka koji ce moci izdrzati tempo Premijer Lige, kad smo vec kod toga nasi celnici su poslali ponudu za Alya Cissokhoa ( http://www.****.com/" onclick="window.open(this.href);return false; izvor
) Ja mislim da bi se on dobro uklopio u nas nacin igre, mada bih prije zelio vidjeti Josea Enriquea
i usput svi se nadamo toj 19-oj tutuli
(p)ostat cu

@King Kenny
Da imamo i te kako dobru ekipu, Jos dovesti jednog dobrog, jakog lijevog beka koji ce moci izdrzati tempo Premijer Lige, kad smo vec kod toga nasi celnici su poslali ponudu za Alya Cissokhoa ( http://www.****.com/" onclick="window.open(this.href);return false; izvor

- King Kenny
- Kontakt:
Ja sam najvise volio da smo uspjeli dovesti Bainesa,imali bi fantasticnog igrača,fantastičnu ekipu a uz to većinu engleza.
Ovog Aly-a nisam baš pratio nešto posebno,Enrique je izjavio da želi igrati LP a mi to nažalost nećemo sljedeće sezone.
Aly nam je jedina preostala opcija i mislim da postoji velika mogućnost da ga dovedemo.
Ovog Aly-a nisam baš pratio nešto posebno,Enrique je izjavio da želi igrati LP a mi to nažalost nećemo sljedeće sezone.
Aly nam je jedina preostala opcija i mislim da postoji velika mogućnost da ga dovedemo.
YNWA!
YNWA!
- fikretandelija
- Kontakt:
Da bolje bi bilo vidjeti jos jednog Engleza u timu, ali sta je tu je, vidim ova stranica se ne moze otvoriti -.-
- RamoLFC_93
- Kontakt:
Pravo da vam kazem ja bih bio zadovoljan sa dovodjenjem Aly Chissokoa jer je on najperspektivniji lijevi bek (to sam negdje procitao sad nezz gdje)ali ne bi bilo lose dovesti Bainesa(mislim da bi bilo bolje Bainesa dovesti) al et sto je tu je...
YNWA_______LIVERPOOL FC_________
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Engleza bi bilo bolje vidjeti radi toga sto se ne moraju prilagdavati na EPL ali oni su skuplji od drugih a i vecinah kvalitetnih(kao Enrique)zeli igrati u klubovima koji igraju ove sezone u Europi sto je Liverpoolu predstavlja prepreku u dovodjenju igracafikretandelija je napisao/la:Da bolje bi bilo vidjeti jos jednog Engleza u timu, ali sta je tu je, vidim ova stranica se ne moze otvoriti -.-
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- King Kenny
- Kontakt:
Dovesti ovog iz Lyona,na backup napadaca možemo zaboraviti jer francuz očigledno ostaje,ne bi bilo loše prigrabiti
kakvog kvalitetnog štopera i to bi bilo to za ovaj prelazni rok,na sljedećem će vjerovatno biti samo prodaja
ovih sa visokim platama a koji ništa nisu pokazali, čitaj Joe Cole (između ostalih).
kakvog kvalitetnog štopera i to bi bilo to za ovaj prelazni rok,na sljedećem će vjerovatno biti samo prodaja
ovih sa visokim platama a koji ništa nisu pokazali, čitaj Joe Cole (između ostalih).
YNWA!
YNWA!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
U koliko sati po nasem vremenu igraju ili su igrali argentina-uragvaj
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Omerbavarac
- Kontakt:
Uh jesmo zahtjevni.King Kenny je napisao/la:Dovesti ovog iz Lyona,na backup napadaca možemo zaboraviti jer francuz očigledno ostaje,ne bi bilo loše prigrabiti

Da neces mozda jos jednog veznjaka?

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- King Kenny
- Kontakt:
@Omere
Hahahahahaa nemoj veznjaka Bgt jedino da nam Svajnija pustite
.
Mislim da ih imamo 12
,dakle mozemo napraviti prvi tim samo od veznjaka
.
Hahahahahaa nemoj veznjaka Bgt jedino da nam Svajnija pustite

Mislim da ih imamo 12

YNWA!
YNWA!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Onda bi imali najjaci vezni red na svijetuKing Kenny je napisao/la: Hahahahahaa nemoj veznjaka Bgt jedino da nam Svajnija pustite.
Mislim da ih imamo 12,dakle mozemo napraviti prvi tim samo od veznjaka
.
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Ne trebaš postavljati ovdje pitanje koje nema veze s Liverpoolom et' da znaš ubuduće. A utakmice ti počinje u 0:15 po našem vremenu imaš na kanalima arena sportSenaid L.F.C je napisao/la:U koliko sati po nasem vremenu igraju ili su igrali argentina-uragvaj

YOU'LL NEVER WALK ALONE
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nema L'pool dovoljno para da bi doveo tog momka.King Kenny je napisao/la:@Omere
Hahahahahaa nemoj veznjaka Bgt jedino da nam Svajnija pustite.
Mislim da ih imamo 12,dakle mozemo napraviti prvi tim samo od veznjaka
.

Dosta su se i ove godine potrosili.

Ali imam ja jedno rjesenje. Hrvat kojeg je zelio L'pool, pogodi ko je u pitanju?

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Jucer se je pisalo o argentini i uragvaju a pitao sam zbog suarezaHan!$;Lfc je napisao/la:Ne trebaš postavljati ovdje pitanje koje nema veze s Liverpoolom et' da znaš ubuduće. A utakmice ti počinje u 0:15 po našem vremenu imaš na kanalima arena sportSenaid L.F.C je napisao/la:U koliko sati po nasem vremenu igraju ili su igrali argentina-uragvaj
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Normalno zato sto i nespreman i bez nogu ima kvalitet ko svih ostali vezni igraci,to sto ti imas neki cudan izbor igraca nikoga se ne ticeRizah je napisao/la:Interesantno, u vezu svi guraju Gerarda a ovi istali se mijenjaju![]()
Ako Gerard bude na istom levelu, on će na klupu. To jedino King i smije uraditi. Sve prema zaslugama.
Kada bi se mjerilo po prošlosti, onda najbolje da dovedemo Pelea, Maradonu i Ronalda Nazara da Limu i imali bi najjači napad svih vremena.
Polahko ljudi, trening će pokazati. Gerard još nije počeo ni trenirati, nažalost.

Sta je sa Meirelesom, opet dvolicnost u pitanju, jednu sezonu valja drugu bi ga na klupi, a odjednom je retardirani Aquilani zvijezda poslije jedne prijateljske a lik ni 5 kolo nece docekati jer ce se povrijediti.
Ako je za Cissokha istina to je nas najbolji potez ovog ljeta !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- King Kenny
- Kontakt:
@Hanise
Mislim da griješiš.
Ta utakmica itekako ima veze s Liverpoolom,čak je većina forumaša napisala da navija za argentinu, jer bi tako
dobili nepovrijeđenog Suareza a znamo koliko je on bitan,još ne dao Bog da se povrijedi a ta mogućnost se povećava
ako prođu argentince.
Tako da, vamos Argentina,vamos Messi
.
Mislim da griješiš.
Ta utakmica itekako ima veze s Liverpoolom,čak je većina forumaša napisala da navija za argentinu, jer bi tako
dobili nepovrijeđenog Suareza a znamo koliko je on bitan,još ne dao Bog da se povrijedi a ta mogućnost se povećava
ako prođu argentince.
Tako da, vamos Argentina,vamos Messi

YNWA!
YNWA!
Ja sam napisao ovo po mojim dosadašnjim iskustvima na forumu, ipak si ti duže od mene na ovom forumu i najvjerovatnije si upravuKing Kenny je napisao/la:@Hanise
Mislim da griješiš.
ako prođu argentince.
Tako da, vamos Argentina,vamos Messi.

Senaid nije mogao ni napisati 'hvala' što sam mu rekao u koliko je utakmica

YOU'LL NEVER WALK ALONE
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?v=ENL2AyYb ... re=related ovo je bila fantasticna noc liverpoola
Zadnja izmjena: Senaid L.F.C, dana/u 16 jul 2011, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.