Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fikretandelija
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fikretandelija » 16 jul 2011, 21:35

Pozdrav svima! Novi sam na temi nama najdrazeg kluba. Nadam se da cemo sljedece sezone osvojiti ligu. :D

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 16 jul 2011, 21:51

fikretandelija je napisao/la:Pozdrav svima! Novi sam na temi nama najdrazeg kluba. Nadam se da cemo sljedece sezone osvojiti ligu. :D
Dobro nam doso i ostani aktivan
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 16 jul 2011, 21:53

@fikro

Dobrodošao,a svi se nadamo tituli,ali i s LP bi trebali da na kraju budemo zadovoljni.

Ipak,slozili smo respektabilnu ekipu, imamo širinu i slagao bih i ja kad bih rekao da se potajno ne nadam 19-oj tituli.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

fikretandelija
Kontakt:

Post Postao/la fikretandelija » 16 jul 2011, 22:13

@Senaid L.F.C
(p)ostat cu :D

@King Kenny
Da imamo i te kako dobru ekipu, Jos dovesti jednog dobrog, jakog lijevog beka koji ce moci izdrzati tempo Premijer Lige, kad smo vec kod toga nasi celnici su poslali ponudu za Alya Cissokhoa ( http://www.****.com/" onclick="window.open(this.href);return false; izvor :D ) Ja mislim da bi se on dobro uklopio u nas nacin igre, mada bih prije zelio vidjeti Josea Enriquea :) i usput svi se nadamo toj 19-oj tutuli

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 16 jul 2011, 22:17

Ja sam najvise volio da smo uspjeli dovesti Bainesa,imali bi fantasticnog igrača,fantastičnu ekipu a uz to većinu engleza.

Ovog Aly-a nisam baš pratio nešto posebno,Enrique je izjavio da želi igrati LP a mi to nažalost nećemo sljedeće sezone.

Aly nam je jedina preostala opcija i mislim da postoji velika mogućnost da ga dovedemo.

YNWA!

fikretandelija
Kontakt:

Post Postao/la fikretandelija » 16 jul 2011, 22:20

Da bolje bi bilo vidjeti jos jednog Engleza u timu, ali sta je tu je, vidim ova stranica se ne moze otvoriti -.-

RamoLFC_93
Kontakt:

Post Postao/la RamoLFC_93 » 16 jul 2011, 22:30

Pravo da vam kazem ja bih bio zadovoljan sa dovodjenjem Aly Chissokoa jer je on najperspektivniji lijevi bek (to sam negdje procitao sad nezz gdje)ali ne bi bilo lose dovesti Bainesa(mislim da bi bilo bolje Bainesa dovesti) al et sto je tu je...
YNWA_______LIVERPOOL FC_________

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 16 jul 2011, 22:32

fikretandelija je napisao/la:Da bolje bi bilo vidjeti jos jednog Engleza u timu, ali sta je tu je, vidim ova stranica se ne moze otvoriti -.-
Engleza bi bilo bolje vidjeti radi toga sto se ne moraju prilagdavati na EPL ali oni su skuplji od drugih a i vecinah kvalitetnih(kao Enrique)zeli igrati u klubovima koji igraju ove sezone u Europi sto je Liverpoolu predstavlja prepreku u dovodjenju igraca
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 16 jul 2011, 22:35

Dovesti ovog iz Lyona,na backup napadaca možemo zaboraviti jer francuz očigledno ostaje,ne bi bilo loše prigrabiti

kakvog kvalitetnog štopera i to bi bilo to za ovaj prelazni rok,na sljedećem će vjerovatno biti samo prodaja

ovih sa visokim platama a koji ništa nisu pokazali, čitaj Joe Cole (između ostalih).

YNWA!

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 16 jul 2011, 22:40

U koliko sati po nasem vremenu igraju ili su igrali argentina-uragvaj
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 jul 2011, 22:40

King Kenny je napisao/la:Dovesti ovog iz Lyona,na backup napadaca možemo zaboraviti jer francuz očigledno ostaje,ne bi bilo loše prigrabiti

kakvog kvalitetnog štopera i to bi bilo to za ovaj prelazni rok,na sljedećem će vjerovatno biti samo prodaja

ovih sa visokim platama a koji ništa nisu pokazali, čitaj Joe Cole (između ostalih).
Uh jesmo zahtjevni. :mrgreen:
Da neces mozda jos jednog veznjaka? :P
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 16 jul 2011, 22:43

@Omere
Hahahahahaa nemoj veznjaka Bgt jedino da nam Svajnija pustite :mrgreen: .

Mislim da ih imamo 12 :lol: ,dakle mozemo napraviti prvi tim samo od veznjaka :mrgreen: .

YNWA!

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 16 jul 2011, 22:47

King Kenny je napisao/la: Hahahahahaa nemoj veznjaka Bgt jedino da nam Svajnija pustite :mrgreen: .

Mislim da ih imamo 12 :lol: ,dakle mozemo napraviti prvi tim samo od veznjaka :mrgreen: .
Onda bi imali najjaci vezni red na svijetu
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 16 jul 2011, 22:48

Senaid L.F.C je napisao/la:U koliko sati po nasem vremenu igraju ili su igrali argentina-uragvaj
Ne trebaš postavljati ovdje pitanje koje nema veze s Liverpoolom et' da znaš ubuduće. A utakmice ti počinje u 0:15 po našem vremenu imaš na kanalima arena sport ;)
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 jul 2011, 22:49

King Kenny je napisao/la:@Omere
Hahahahahaa nemoj veznjaka Bgt jedino da nam Svajnija pustite :mrgreen: .

Nema L'pool dovoljno para da bi doveo tog momka. 8-)
Dosta su se i ove godine potrosili. :)

Ali imam ja jedno rjesenje. Hrvat kojeg je zelio L'pool, pogodi ko je u pitanju? :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 16 jul 2011, 22:49

Han!$;Lfc je napisao/la:
Senaid L.F.C je napisao/la:U koliko sati po nasem vremenu igraju ili su igrali argentina-uragvaj
Ne trebaš postavljati ovdje pitanje koje nema veze s Liverpoolom et' da znaš ubuduće. A utakmice ti počinje u 0:15 po našem vremenu imaš na kanalima arena sport ;)
Jucer se je pisalo o argentini i uragvaju a pitao sam zbog suareza
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 16 jul 2011, 22:50

Rizah je napisao/la:Interesantno, u vezu svi guraju Gerarda a ovi istali se mijenjaju :roll:
Ako Gerard bude na istom levelu, on će na klupu. To jedino King i smije uraditi. Sve prema zaslugama.
Kada bi se mjerilo po prošlosti, onda najbolje da dovedemo Pelea, Maradonu i Ronalda Nazara da Limu i imali bi najjači napad svih vremena.
Polahko ljudi, trening će pokazati. Gerard još nije počeo ni trenirati, nažalost.
Normalno zato sto i nespreman i bez nogu ima kvalitet ko svih ostali vezni igraci,to sto ti imas neki cudan izbor igraca nikoga se ne tice ;)

Sta je sa Meirelesom, opet dvolicnost u pitanju, jednu sezonu valja drugu bi ga na klupi, a odjednom je retardirani Aquilani zvijezda poslije jedne prijateljske a lik ni 5 kolo nece docekati jer ce se povrijediti.

Ako je za Cissokha istina to je nas najbolji potez ovog ljeta !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 16 jul 2011, 22:53

@Hanise

Mislim da griješiš.

Ta utakmica itekako ima veze s Liverpoolom,čak je većina forumaša napisala da navija za argentinu, jer bi tako
dobili nepovrijeđenog Suareza a znamo koliko je on bitan,još ne dao Bog da se povrijedi a ta mogućnost se povećava
ako prođu argentince.

Tako da, vamos Argentina,vamos Messi :mrgreen: .

YNWA!

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 16 jul 2011, 22:55

King Kenny je napisao/la:@Hanise

Mislim da griješiš.

Ta utakmica itekako ima veze s Liverpoolom,čak je većina forumaša napisala da navija za argentinu, jer bi tako
dobili nepovrijeđenog Suareza a znamo koliko je on bitan,još ne dao Bog da se povrijedi a ta mogućnost se povećava
ako prođu argentince.

Tako da, vamos Argentina,vamos Messi :mrgreen: .
Ja sam napisao ovo po mojim dosadašnjim iskustvima na forumu, ipak si ti duže od mene na ovom forumu i najvjerovatnije si upravu ;)

Senaid nije mogao ni napisati 'hvala' što sam mu rekao u koliko je utakmica :( :lol:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 16 jul 2011, 22:58

http://www.youtube.com/watch?v=ENL2AyYb ... re=related ovo je bila fantasticna noc liverpoola
Zadnja izmjena: Senaid L.F.C, dana/u 16 jul 2011, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.