LEEDS UNITED,CELTIC,HAJDUK SPLIT
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Jos porijeklo im isto.Licha Lopez je napisao/la:Ovo je prvi put da gledam Belfodila,lik me toliko podsjeca na Benzemu,ono kretanje,tehnika,k'o Benzema sto mi je veoma drago,jos nmg prezaliti njegov odlazak
Daoce vise prodat tog Bastosa, pa frajer oce u Juve da osvaja "trofeje".Goalgetter je napisao/la:Izgubi Lyon od Red Bull Salzburga 1-0.
U prvom poluvremenu, od ovih standardnih igraca odigrao Pjanic, Lisandro, Cris, Gonalons, Briand, Cissokho (ja msm ako sam dobro upratio), Bastos i par mladjih igraca. Lyon je bio mnogo bolji u 1. pol, imao je par 100%-nih sansi, ali Bastos (koji je katastrofalno odigrao, izgleda mu je tolika zelja da ode, pa da se i ne skoncentrise na igru), Pjanic (ravno u golmana pucao) i Briand nisu iskoristili te sanse. Pjanic inace, jedan od boljih bio na terenu, uvijek se otkrivao, proigravao pasovima suigrace, solidno ono sto je pokazao.
Zatim je Mensah zbog igranja rukom dobio crveni, mada je Vercoutre odbranio penal, iako je prije te scene trebao biti dosudjen faul nad Vercutreom, jer ga je pokupio igrac RBS-a .
U drugom poluvremenu zatim je Lyon je promjenio citavu ekipu, a od ovih poznatijih su igrali samo Kallström, Lovren i Pied, dok su ostali bili sve mladji igraci. Broj 15 (neznam mu ime) je promasio penal pred kraj za Lyon, tako da je ostalo kod rezultata 0-1.
Odlican je igrac, ne bi sad u detalje jer nije na prodaju.Dr.Munez je napisao/la:kakav vam je cissokho ? cujem lfc se interesuje za njeg pa pitam kakav je po vasem misljenju
Nemam pojma, Pjanic je vjerovatno na klupi, a Gourcuff vuce neku povredu kako ja znam. I da Ederson igra off. veznog, a Bastos lijevog beka.Goalgetter je napisao/la:Katastrofa od igre zasad. Ne gledam dugo utakmicu, jel ono Ederson igra ofanzivnog veznog ? Gdje su Pjanic i Gourcuff
volim lyon i navijam zbog njih zbog pjanica..ali ova ekipa je jadna...briand,pied,bastos,kalstrom,gonalons,ederson..to su smeca od igraca...nisu ni za toulouse ili arles avignon primjera radi,a igraju u lionu..bruka...nek mole Boga da ne dobiju bayerna ili arsenala u playoffu LP...Goalgetter je napisao/la:2-1 Briand ..
Nemozes tako pricati...Pjanic ovo,Pjanic ono..Pjanic zna sve...dok je tebi jedan Lisandro smotan ili Briand koji ih je juce j**o u zdrav mozak...........Pola ljudi ovde naprati Lyon,nego prati Pjanica(nemsm na tebe)hurem je napisao/la:volim lyon i navijam zbog njih zbog pjanica..ali ova ekipa je jadna...briand,pied,bastos,kalstrom,gonalons,ederson..to su smeca od igraca...nisu ni za toulouse ili arles avignon primjera radi,a igraju u lionu..bruka...nek mole Boga da ne dobiju bayerna ili arsenala u playoffu LP...Goalgetter je napisao/la:2-1 Briand ..
PJANE je za njih izmislio fudbal,vidjeste li nolook pas malo pre,a sad evo i za lisandra stopostotna asistencija,samo sto je ovaj smotan,debil jedan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.