Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

King Kenny
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la King Kenny » 16 jul 2011, 17:44

Znaci da na lijevoj strani imamo Aurelia,Jacka,Insu-u i vjerovatno Aly-a ...i nije toliko lose :) .

Kakav samo vezni red imamo,uglavnom sve iskusni igraci i veliki majstori,volio bih da dovedemo jos jednog dobrog stopera ali i ovako nije lose.

Kad tu dodamo jos sjajnog Suareza i Carrola koji ce vjerovatno zivjeti od lopti Adama i Downinga onda mozemo reci da imamo dobar tim za naredno sezonu.

YNWA crvena braćo :D .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 16 jul 2011, 17:48

King Kenny je napisao/la:Znaci da na lijevoj strani imamo Aurelia,Jacka,Insu-u i vjerovatno Aly-a ...i nije toliko lose :) .

Kakav samo vezni red imamo,uglavnom sve iskusni igraci i veliki majstori,volio bih da dovedemo jos jednog dobrog stopera ali i ovako nije lose.

Kad tu dodamo jos sjajnog Suareza i Carrola koji ce vjerovatno zivjeti od lopti Adama i Downinga onda mozemo reci da imamo dobar tim za naredno sezonu.

YNWA crvena braćo :D .
Imamo i odličnog N'Goga kao i Pacheca :mrgreen:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 16 jul 2011, 17:51

Zar Pacheco nece i naredne sezone na posudbu :? .

Nadam se prodaji Poulsena,Cole-a,Maxija,Ngoga al od toga ocigledno nece biti nista.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

scouser_zauvijek
Kontakt:

Post Postao/la scouser_zauvijek » 16 jul 2011, 19:33

King Kenny je napisao/la:Zar Pacheco nece i naredne sezone na posudbu :? .

Nadam se prodaji Poulsena,Cole-a,Maxija,Ngoga al od toga ocigledno nece biti nista.
Ne treba njih prodavati,vidis da su tek poceli igrati k'o da su u cvjetu mladosti. :mrgreen: :mrgreen:

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 16 jul 2011, 19:37

scouser_zauvijek je napisao/la:
King Kenny je napisao/la:Zar Pacheco nece i naredne sezone na posudbu :? .

Ne treba njih prodavati,vidis da su tek poceli igrati k'o da su u cvjetu mladosti. :mrgreen: :mrgreen:
Prepali su se oni da ce ostat bez posla pa su poceli igrat kad su vidli da su jovanovica pustili dzabe
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 16 jul 2011, 19:47

Rizah je napisao/la:Reds forever, nisam rekao za Meirelesa da će ići zato što nije igrao na svojoj poziciji. Nego zato što su Aquilani i Adam odlično odigrali ove dvije pripremne utakmice. Ako tu dodamo Gerarda i Lucas, ispade da je Meireles tek peti izbor ;)
O tome ti pričam, e sad da li bi on sam pristao na to da bude tek peti izbor?
A još nismo vidjeli Hendersona na djelu ;) Kad smo kod njega, veoma mi je emotivno vidjeti da je dobio broj 14 na leđima.

Treba napomenuti, da su danas Insua i Aquilani dobili zvanične brojeve, prvi broj 98 a drugi 99 :)
Znači njih gledamo 100 % naredne sezone u crvenom dresu.

Još samo da Aly potpiše u ponedjeljak kako se najavljuje i da onda rahat odahnemo.
Lijepo je biti navijač Liverpool od januara mjeseca :D

Jedno su pripremne utakmice, drugo je EPL. Ja se sjecam da je Pacheco ovako na pripremnim znao super odigrati, pa na posudbu, pa evo ni traga od njega :roll: Mozda na sredini imamo veliku guzvu, ali isto tako i konkurenciju. To znaci da ce se Meireles, Henderson, Lucas, Adam, Aquilani morati boriti za svoja mjesta u timu (Gerrard tu nije upitan), sto znaci da ce morati igrati najbolje sto mogu, a opet, klub ce od toga imati najvise koristi.

Dakle, ja cisto sumnjam da ce Meireles doci u situaciju da bude 5. izbor, ali, ako to igrom zasluzi, to je njegova stvar, ali ja njega cijenim vise nego Aquilanija jer nas je prosle sezone podigao bas sa dna, dok smo ovog drugog jedva dovukli iz Torina.

Mislim da je slanje Aquilanija na posudbu bila glupost jer to ispada da smo nekoga mjesecima cekali da se oporavi da bi on koristio drugom timu, ali sad kad nema povreda, nek se preznoji za prvi tim :!:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 16 jul 2011, 19:55

Cuj Meireles na klupi :lol: nece on nigde iz startne postave, neka se smenjuju on i Aquilani pa ko bude bolji ;)
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

scouser_zauvijek
Kontakt:

Post Postao/la scouser_zauvijek » 16 jul 2011, 19:57

M A J S T O R je napisao/la:slika

Zamjene :

Reina - Doni
LB - Aurelio / Insua
Agger - Škrtel
Carragher - Kyrgiakos
Johnson - Kelly / Flanagan
Lucas - Spearing
Adam - Meireles
Gerrard - Henderson
Downing - Maxi
Suarez - Kuyt
Carroll - Ngog
Ja ne mislim da ce Kuyt ulaziti s klupe.On ce jos najmanje 2 godine u prvoj postavi,a kasnije sta Bog dadne.Jer covjek je postao institucija u LFC.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 16 jul 2011, 19:59

Sasha L.F.C. je napisao/la:Cuj Meireles na klupi :lol: nece on nigde iz startne postave, neka se smenjuju on i Aquilani pa ko bude bolji ;)
Hoće, vidjećeš ;)

Ne vjerujem da će Kuyt igrati u prvoj postavi, ipak nema mjesta za njega. Downing, Suarez, Carroll...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 16 jul 2011, 20:01

Jel ti to Dalglish rekao?? :D
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

scouser_zauvijek
Kontakt:

Post Postao/la scouser_zauvijek » 16 jul 2011, 20:04

Carlo je napisao/la:
Sasha L.F.C. je napisao/la:Cuj Meireles na klupi :lol: nece on nigde iz startne postave, neka se smenjuju on i Aquilani pa ko bude bolji ;)
Hoće, vidjećeš ;)

Ne vjerujem da će Kuyt igrati u prvoj postavi, ipak nema mjesta za njega. Downing, Suarez, Carroll...
Nisam ni mislio da ce ga KK stavljat na krilo.Ako onaj "pjano" od 35 mil ne bude igrao kako treba,Kuyt ce garant igrati u vrhu napada.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 16 jul 2011, 20:04

Carlo je napisao/la:
Hoće, vidjećeš ;)

Pa za to ima jos manje sansi nego za Meirelesa...
Zadnja izmjena: reds_forever, dana/u 16 jul 2011, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 16 jul 2011, 20:05

Ja mislim da Daglish nece nikog favorizirati i gurati ga u prvi tim nego ce stavljati onog tko je u tom trenutku najbolji
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 16 jul 2011, 20:10

Ja tako mislim, a vrijeme će pokazati hoću li biti upravu...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 16 jul 2011, 20:11

Senaid L.F.C je napisao/la:
Ja mislim da Daglish nece nikog favorizirati i gurati ga u prvi tim nego ce stavljati onog tko je u tom trenutku najbolji
Pa Meireles je bio najbolji u veznom redu prosle sezone da nije bilo njega ne bi mi bili na 6 mestu, tako da je njemu po zasluzi startno mesto.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 16 jul 2011, 20:21

Carlo je napisao/la:
Hoće, vidjećeš ;)

Kuyt je danas odigrao solidno za razliku od Carrolla, a ako se Carroll ne vrati u staroj formi onda će teško on biti u startnih 11 tako da umjesto njega upada Kuyt.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 16 jul 2011, 20:24

Liverpool owner Henry gives hope to Ngog and Aquilani

http://www.tribalfootball.com/articles/ ... ni-1760661" onclick="window.open(this.href);return false;

Sada i sigurno Aquilani i Ngog ostaju u dresu Lpoola, tako da ce maestralni ngog i dalje biti sa nama, nismo ga se resili na vreme kao i poulsena tako da oni ostaju, sto se tice Aquilanija mogu reci samo da mi je drago ali on tek treba da se dokaze a verujem da hoce posto ima kvalitet.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 16 jul 2011, 20:28

Sasha L.F.C. je napisao/la:
Senaid L.F.C je napisao/la:
Pa Meireles je bio najbolji u veznom redu prosle sezone da nije bilo njega ne bi mi bili na 6 mestu, tako da je njemu po zasluzi startno mesto.
Najvjerovatnije je da ce biti u prvih 11 u u prva 3-4 kola EPL a dalje ce se ici kako ko zasluzi
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 16 jul 2011, 20:31

Interesantno, u vezu svi guraju Gerarda a ovi istali se mijenjaju :roll:
Ako Gerard bude na istom levelu, on će na klupu. To jedino King i smije uraditi. Sve prema zaslugama.
Kada bi se mjerilo po prošlosti, onda najbolje da dovedemo Pelea, Maradonu i Ronalda Nazara da Limu i imali bi najjači napad svih vremena.
Polahko ljudi, trening će pokazati. Gerard još nije počeo ni trenirati, nažalost.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 16 jul 2011, 20:54

Najvjerovatnije je da ce biti u prvih 11 u u prva 3-4 kola EPL a dalje ce se ici kako ko zasluzi
Pa naravno, nece se sigurno gurati Meireles u startnu postavu ako postoji neko ko pokazuje na terenu vise od njega, samo mislim da ce Meireles biti kao i prosle sezone ako ne i bolji.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.