Rizah je napisao/la:Reds forever, nisam rekao za Meirelesa da će ići zato što nije igrao na svojoj poziciji. Nego zato što su Aquilani i Adam odlično odigrali ove dvije pripremne utakmice. Ako tu dodamo Gerarda i Lucas, ispade da je Meireles tek peti izbor
O tome ti pričam, e sad da li bi on sam pristao na to da bude tek peti izbor?
A još nismo vidjeli Hendersona na djelu

Kad smo kod njega, veoma mi je emotivno vidjeti da je dobio broj 14 na leđima.
Treba napomenuti, da su danas Insua i Aquilani dobili zvanične brojeve, prvi broj 98 a drugi 99
Znači njih gledamo 100 % naredne sezone u crvenom dresu.
Još samo da Aly potpiše u ponedjeljak kako se najavljuje i da onda rahat odahnemo.
Lijepo je biti navijač Liverpool od januara mjeseca

Jedno su pripremne utakmice, drugo je EPL. Ja se sjecam da je Pacheco ovako na pripremnim znao super odigrati, pa na posudbu, pa evo ni traga od njega

Mozda na sredini imamo veliku guzvu, ali isto tako i konkurenciju. To znaci da ce se Meireles, Henderson, Lucas, Adam, Aquilani morati boriti za svoja mjesta u timu (Gerrard tu nije upitan), sto znaci da ce morati igrati najbolje sto mogu, a opet, klub ce od toga imati najvise koristi.
Dakle, ja cisto sumnjam da ce Meireles doci u situaciju da bude 5. izbor, ali, ako to igrom zasluzi, to je njegova stvar, ali ja njega cijenim vise nego Aquilanija jer nas je prosle sezone podigao bas sa dna, dok smo ovog drugog jedva dovukli iz Torina.
Mislim da je slanje Aquilanija na posudbu bila glupost jer to ispada da smo nekoga mjesecima cekali da se oporavi da bi on koristio drugom timu, ali sad kad nema povreda, nek se preznoji za prvi tim

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger