FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Borac je vjerovatno morao biti sampion.... Tema prezvakana milion puta.
Bilo kako bilo, Zeba je BETON, ubjedljivo najjaci igrac utakmice ali nije jedini koji je dobro odigrao. Mislim da ovaj Zeljo ne smije i ne moze imati problema u PL BiH. Ubjedljivo smo najveci favorit. Ne moram vidjeti ostale da bi ovo znao, dovoljno je vidjeti kako mi igramo.
Bilo kako bilo, Zeba je BETON, ubjedljivo najjaci igrac utakmice ali nije jedini koji je dobro odigrao. Mislim da ovaj Zeljo ne smije i ne moze imati problema u PL BiH. Ubjedljivo smo najveci favorit. Ne moram vidjeti ostale da bi ovo znao, dovoljno je vidjeti kako mi igramo.
sad, teorije zavjere...pritisaka da borac bude šampion vjerovatno jeste bilo, al' to ne mijenja činjenicu da zeba prošle sezone nijednu tekmu nije ovako moćno izgledao. čak ni protiv najslabijih, a protiv jačih je nestajao.
s ovakvom ekipom NAJMANJE jedan trofej mora leći. za nadati se da je ovo znak stvari koje dolaze, a ne prolazni bljesak
s ovakvom ekipom NAJMANJE jedan trofej mora leći. za nadati se da je ovo znak stvari koje dolaze, a ne prolazni bljesak

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Kupimo sezonske ulaznice!
Autor: FK Željezničar Datum: 16.07.2011.
Ostale su još tri sedmice do početka nove sezone fudbalske Premijer lige Bosne i Hercegovine. Titulu prvaka branit će banjalučki Borac, dok će trofej Kup-a u svojim vitrinama pokušati zadržati Željezničar koji je ovaj pehar osvojio u prošloj sezoni trijumfom nad Čelikom.
Željo u novu sezonu ulazi sa velikim ambicijama koje su, čini se, sasvim utemeljene. U klub su stigli igrači koji se bez ikakve dileme mogu okarakterisati pojačanjima i koji će igri ''plavih'' dati jednu novu dimenziju. Imena Drakula, Adilovića, Kvesića, Selimovića i Smajića sigurno su u bh. okvirima vrlo respektabilna. Uzmemo li u obzir da je zadržana okosnica ekipe iz prošle sezone, dolazimo do zaključka da Željezničar u novu sezonu zaista ulazi sa vrlo dobrim izgledima da na Grbavicu donese oba trofeja.
Veliku ulogu u uspjesima ekipe iz Doline ćupova uvijek su imali i navijači - popularni Manijaci. Željezničar je u posljednje dvije sezone imao najbolji prosjek gledalaca na domaćim utakmicama u Premijer ligi i Kup-u BiH. Ne postoji razlog da tako ne bude i u predstojećoj sezoni. Zato svi navijači Željezničara treba da kupe sezonske karte i na taj način pomognu svoj klub!
Karte će se moći nabaviti po sljedećim cijenama:
Jug - godišnja 50 KM, polugodišnja 30 KM,
Sjever - godišnja 70 KM, polugodišnja 50 KM,
Zapad - godišnja 200 KM.
Prodaja počinje od naredne sedmice a datum i vrijeme će biti objavljeni naknadno da zvaničnoj stranici.
Kupovinom sezonskih i polusezonskih ulaznica direktno pomažete svome klubu da normalno i uspješno funkcionira!
Autor: FK Željezničar Datum: 16.07.2011.
Ostale su još tri sedmice do početka nove sezone fudbalske Premijer lige Bosne i Hercegovine. Titulu prvaka branit će banjalučki Borac, dok će trofej Kup-a u svojim vitrinama pokušati zadržati Željezničar koji je ovaj pehar osvojio u prošloj sezoni trijumfom nad Čelikom.
Željo u novu sezonu ulazi sa velikim ambicijama koje su, čini se, sasvim utemeljene. U klub su stigli igrači koji se bez ikakve dileme mogu okarakterisati pojačanjima i koji će igri ''plavih'' dati jednu novu dimenziju. Imena Drakula, Adilovića, Kvesića, Selimovića i Smajića sigurno su u bh. okvirima vrlo respektabilna. Uzmemo li u obzir da je zadržana okosnica ekipe iz prošle sezone, dolazimo do zaključka da Željezničar u novu sezonu zaista ulazi sa vrlo dobrim izgledima da na Grbavicu donese oba trofeja.
Veliku ulogu u uspjesima ekipe iz Doline ćupova uvijek su imali i navijači - popularni Manijaci. Željezničar je u posljednje dvije sezone imao najbolji prosjek gledalaca na domaćim utakmicama u Premijer ligi i Kup-u BiH. Ne postoji razlog da tako ne bude i u predstojećoj sezoni. Zato svi navijači Željezničara treba da kupe sezonske karte i na taj način pomognu svoj klub!
Karte će se moći nabaviti po sljedećim cijenama:
Jug - godišnja 50 KM, polugodišnja 30 KM,
Sjever - godišnja 70 KM, polugodišnja 50 KM,
Zapad - godišnja 200 KM.
Prodaja počinje od naredne sedmice a datum i vrijeme će biti objavljeni naknadno da zvaničnoj stranici.
Kupovinom sezonskih i polusezonskih ulaznica direktno pomažete svome klubu da normalno i uspješno funkcionira!
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Možda si donekle upravu ali da bi se vidjeo Zebin učinak u timu moramo imati i solidnog špic igrača, a učinak takvog u prošloj polusezoni svi znamo(Lazar = 0 golova).Mnogima bih preporučio da pogledaju malo bolje učinak Zebe u prošloj sezoni.Prisjrtite se samo ong gola Slaviji kad im je cijelu odbranu povaljao ko kurbane pa oni lobovi itd. zbog takvih poteza se dolazi na tekme.ChWilla je napisao/la:sve je to istina, al' cijele prošle sezone jednostavno nije bio na visini zadatka. da je on i blizu ovako igrao vraga bi smorac bio šampion.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- mostarskiplemic
- Kontakt:
Jel to netko od "vasih" osporava Zajku Zebu?!
Pa Zeba vam je pola ekipe bio dok nisu Smajic,Selimovic i ovaj Adilovic dosli,ove godine uz ova pojacanja njegov stil igre ce doci jos vise do izrazaja,znate nije lako sa Culumom i ostalim botovima u ekipi igrati lijep nogomet,kad smo vec kod Culuma,gdje je on otisao?

Pa Zeba vam je pola ekipe bio dok nisu Smajic,Selimovic i ovaj Adilovic dosli,ove godine uz ova pojacanja njegov stil igre ce doci jos vise do izrazaja,znate nije lako sa Culumom i ostalim botovima u ekipi igrati lijep nogomet,kad smo vec kod Culuma,gdje je on otisao?

Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9
gledao sam ja sve te tekme drug. al' ti nađi jednu gdje je onako moćno izgledao kao sad. nećeš je naći...iako je konkurencija bila višestruko slabija. a ekipa mu je osim adilovića bila ista k'o prošle godine dok nije ušao smajić. ja sam onakve stvari očekivao kad je došao, mislio sam da će biti najjači igrač lige, ali nije bio. nek' bude ove i halalim mu 

Ja vjerujem da se radi na tome, da osvojimo bar jedan trofej i uvjerio sam se da ni ja kao ni vecina ovdje nismo uvijek u pravu. Bolje receno, vise nismo nego jesmo.
Nasa pojacanja u ovom prelaznom roku su: Drakul, Adilović, Kvesić, Selimović i Smajić. Sjetimo se da smo ne tako davno bili nezadovoljni pojacanjima, pricali gluposti i kad se sve poslozilo, usutili smo se jer smo se i subjektivno i objektivno najbolje pojacali. Niko u PL BiH nije doveo bolje igrace.
Polako ali sigurno se stvara Evropski Zeljo! Onaj Zeljo kojeg smo imali za vrijeme prvog Osimovog mandata.
Nasa pojacanja u ovom prelaznom roku su: Drakul, Adilović, Kvesić, Selimović i Smajić. Sjetimo se da smo ne tako davno bili nezadovoljni pojacanjima, pricali gluposti i kad se sve poslozilo, usutili smo se jer smo se i subjektivno i objektivno najbolje pojacali. Niko u PL BiH nije doveo bolje igrace.
Polako ali sigurno se stvara Evropski Zeljo! Onaj Zeljo kojeg smo imali za vrijeme prvog Osimovog mandata.

Mozda nije imao s kim igrati? Da li si o tome razmisljao?ChWilla je napisao/la:gledao sam ja sve te tekme drug. al' ti nađi jednu gdje je onako moćno izgledao kao sad. nećeš je naći...iako je konkurencija bila višestruko slabija. a ekipa mu je osim adilovića bila ista k'o prošle godine dok nije ušao smajić. ja sam onakve stvari očekivao kad je došao, mislio sam da će biti najjači igrač lige, ali nije bio. nek' bude ove i halalim mu

dobro, sa kim je to igrao prvih 70 minuta a nije prošle sezone? jel baš adilović tolika razlika? 

Postao/la SamoZeljo dana 16 jul 2011, 17:40
Ja vjerujem da se radi na tome, da osvojimo bar jedan trofej i uvjerio sam se da ni ja kao ni vecina ovdje nismo uvijek u pravu. Bolje receno, vise nismo nego jesmo.
Kad malo bolje skontaš(samo si još golmana zaboravio),sem Adilovića svi iz Hercegovine.Nije ni čudo što ljudi već dugo pričaju kako menadžer Gaković vedri i oblači u Želji,kao i Husarić u Čeliku,veležu .....Pravo dobro nema šta.samo neznam kako je uspio "kupiti" Amara.

Kad malo bolje skontaš(samo si još golmana zaboravio),sem Adilovića svi iz Hercegovine.Nije ni čudo što ljudi već dugo pričaju kako menadžer Gaković vedri i oblači u Želji,kao i Husarić u Čeliku,veležu .....Pravo dobro nema šta.samo neznam kako je uspio "kupiti" Amara.
Prvo cijenim tvoje postove na ovoj temi.Ako možeš naći one golove Leotaru 8 KOMADA možda ćeš reći ta utakmica nije mjerodavna vidjećeš ko je alfa i omega..Sjeti se prijateljske sa Dinamom kako je igrao Zeba (Višća bio bolji priznam)al mi moramo svi shvatiti da ga igrači moraju bolje pratiti u tim njegovim lucidnim potezima.ChWilla je napisao/la:gledao sam ja sve te tekme drug. al' ti nađi jednu gdje je onako moćno izgledao kao sad. nećeš je naći...iako je konkurencija bila višestruko slabija. a ekipa mu je osim adilovića bila ista k'o prošle godine dok nije ušao smajić. ja sam onakve stvari očekivao kad je došao, mislio sam da će biti najjači igrač lige, ali nije bio. nek' bude ove i halalim mu
-
- Kontakt:
ono sto me najvise zabrinjava je ovo nase dizanje euforije i stvaranje imperativa osvajanja trofeja , po meni je bolja opcija ici od utakmice do utakmice polako i ne nametati cilj odmah i upravi i igracima , takvim pristupom i upisivanjem trofeja unaprijed prvo ako ne bi krenuli kako treba prva 3 4 kola pala bi posjeta a 2. stvorio bi se pritisak na igrace i na upravu , trebamo biti zadovoljni jer je nas Zeljo stao na noge stabilan je finansijski i igracki sad ih samo treba pustiti da igraju a rezultat ce doci ugl napredak je ocigledan to niko ne moze osporiti pozz svim iskrenim zaljubljenicima u sport 

sjećam se ja te tekme, al' se još bolje sjećam kako nas je sedam dana poslije te tekme široki razmontirao 4 1. a da su bili prisebniji u realizaciji mogli su još više. i da, zato mislim da i nije pretjerano mjerodavna.
Mozda su drugi bili bolji nego inace pa mu olaksalo?ChWilla je napisao/la:dobro, sa kim je to igrao prvih 70 minuta a nije prošle sezone? jel baš adilović tolika razlika?

Ma zezam se, svi su igrali bolje nego inace sto igraju, tako i Zeba. Protiv Dinama je bilo slicno, igralo se bolje nego u PL BiH, to si u pravu.
Mozda je ovo pitanje sa moje strane glupo, no neki kazu nema glupih pitanja. Do kad Amar Osim ima ugovor, ili je isti neogranicen ? Hvala unarpijed na odgovoru.
Po meni smo glavni favoriti za osvjanje prvenstva i mislim da sada nece biti drugih stvari koje utjecu na konacan ishod prvenstva, jer trenutno u foteljama NSBiH sjede normalni ljudi.
Po meni smo glavni favoriti za osvjanje prvenstva i mislim da sada nece biti drugih stvari koje utjecu na konacan ishod prvenstva, jer trenutno u foteljama NSBiH sjede normalni ljudi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ja mislim da se ove godine na pripremama bolje radilo nego prošle, tj. mislim da je Amar uvidio šta to prošle godine nije bilo uredu, pa je sada popravio. U prilog tome govori činjenica da nismo fizički pali protiv ekipe za koju bi svi smjeli staviti ruku u vatru da je fizički daleko ispred nas, kao i činjenica da smo imali cijelo vrijeme više loptu u nogama protiv ekipe za koju bi opet svi smjeli staviti ruku u vatru da je tehnički daleko ispred nas.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Kada se primi više od 2 gola po utakmici po meni odbrana je odgovorna,koliko se sjećam da su nam odmah u prve 2-3 minute zabili go,tako da je sva koncepcija te utakmice otišla u krivom smjeru.
Mislim da i jeste poenta u tome... Igrao je dobro protiv Dinama u nadi da ce ga neko vidjeti (odmah je krenula prica Mamic), o Leotaru kao ekipi necu ni da pricam. To i jesu jedine dvije utakmice koje je odigrao. Meni licno ne lezi takav igrac bez obzira na kvalitet... Ili srcem do kraja ili idi kuci gledaj Englesku ligu..babilonTM je napisao/la:Prvo cijenim tvoje postove na ovoj temi.Ako možeš naći one golove Leotaru 8 KOMADA možda ćeš reći ta utakmica nije mjerodavna vidjećeš ko je alfa i omega..Sjeti se prijateljske sa Dinamom kako je igrao Zeba (Višća bio bolji priznam)al mi moramo svi shvatiti da ga igrači moraju bolje pratiti u tim njegovim lucidnim potezima.ChWilla je napisao/la:gledao sam ja sve te tekme drug. al' ti nađi jednu gdje je onako moćno izgledao kao sad. nećeš je naći...iako je konkurencija bila višestruko slabija. a ekipa mu je osim adilovića bila ista k'o prošle godine dok nije ušao smajić. ja sam onakve stvari očekivao kad je došao, mislio sam da će biti najjači igrač lige, ali nije bio. nek' bude ove i halalim mu
i ne treba se lagati da smo sad u periodu od 20. do 40. minute imali dosta sreće da ga ne primimo. a da jesmo, dabogda da bi se vratili.babilonTM je napisao/la:Kada se primi više od 2 gola po utakmici po meni odbrana je odgovorna,koliko se sjećam da su nam odmah u prve 2-3 minute zabili go,tako da je sva koncepcija te utakmice otišla u krivom smjeru.
Kralju Zeba se nije vratio u Želju zbog love pa da se on nešto prodaje iz Želje.Zeba je otišao iz Želje jer su se tada ucjenjivački ponijeli prema njemu.On voli Želju iz dna duše i zato se vratio (raskinuo ugovor u Rusiji na svoju štetu),a nemoj misliti da nije mogao igrati i u nekom jačem klubu u Evropi.
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Lekqqq1921, Levin, pinki i 42 gosta.