mora da opet nije bilo prenosa do pred samu tekmuneko treći je napisao/la:

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
mora da opet nije bilo prenosa do pred samu tekmuneko treći je napisao/la:
ups tisina prvi si odtrcao da gledas velikog ZELJU protiv njukastlaUPS je napisao/la:mora da opet nije bilo prenosa do pred samu tekmuneko treći je napisao/la:
![]()
zna familija posao, sto jest jest
![]()
hahahha nemoj ni jedne vise ... nek su imali od sarajeva sta vidjetCoDe je napisao/la:pa sta i ja bi otisao na stadion na tu utakmicu i siguran sam da je bar 5.000 bilo neutralnih ili navijaca sarajeva koji su isli gledati utakmicu prvenstveno jednog engleskog premijerligasa jakog i kvalitetnog kakav je tad bio Newcastle !
Ne zbog Zelje sigurno ustvari nisu imali sta ni vidjeti .
Sto tako rano?High je napisao/la:19:00The Game je napisao/la:zna li se otprilike u koliko je tekma u cetvrtak?
Bogami jesu Sarajevo nije izgubilo na Koševo osim Besiktasa s velikom razlikom ali bar smo drugu utamicu u gostima odigrali sjajno sto vi nikad neceteDecko s tribine 2 je napisao/la:hahahha nemoj ni jedne vise ... nek su imali od sarajeva sta vidjetCoDe je napisao/la:pa sta i ja bi otisao na stadion na tu utakmicu i siguran sam da je bar 5.000 bilo neutralnih ili navijaca sarajeva koji su isli gledati utakmicu prvenstveno jednog engleskog premijerligasa jakog i kvalitetnog kakav je tad bio Newcastle !
Ne zbog Zelje sigurno ustvari nisu imali sta ni vidjeti .![]()
![]()
Vjerovatno 6 kmGunnerS je napisao/la:... Možel mi neko reći cijenu karte za Sjever u četvrtak ?! ...
100 % 6 KMDirk je napisao/la:Vjerovatno 6 kmGunnerS je napisao/la:... Možel mi neko reći cijenu karte za Sjever u četvrtak ?! ...
orebro zadnjih 20 utakmica u evropi nije nikoga dobilo(sport avaz)nick je napisao/la:UPS je napisao/la:I sta kaze veliki osim, ko je tezi sparta ili sherif?? bas me zanima, ipak je on... gigant za nase podneblje
opet si nebulozan, serif/ orebro
nadji uspjehe u evropi
sparta/makabi
sparta...
izraelci nisu opasni, jedina im je prednost klima, tamo se svako muci
Trenutno korisnika/ca: edgarallanpoe04 i 16 gostiju.