Hvala.RK Gradacac je napisao/la:Mali Beslija i Muharemovic otpisani a Cocalic koliko je meni poznato trenira sa ekipom.
Da se ja pitam i Cocalicu bi dao papire al ne pitam se
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Kako si pitao u najmanju ruku sam kontao da su u Gradaccu sva trojica koliko sam upoznat Besa i Dino ce u Zvijezdu a Coca ostaje!Knele je napisao/la:Hvala.RK Gradacac je napisao/la:Mali Beslija i Muharemovic otpisani a Cocalic koliko je meni poznato trenira sa ekipom.
Da se ja pitam i Cocalicu bi dao papire al ne pitam se
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala
- RK Gradacac
- Kontakt:
Nema na cemu. Muharemovic i Beslija ce izgleda u Zvijezdu, a Cocalic ce biti jos jednu polusezonu u Zelji.... ako se stvari ne promijene.
010 ISN'T JUST A CODE
Vidjet ćemo, mada mi se ne sviđaju ta pojačanja. RK Gradačac potpisao je novi ugovor i Armin Delić, vjerovatno znaš o kakvom se igraču radi.
Sta je sa Smajlovicem????Knele je napisao/la:Vidjet ćemo, mada mi se ne sviđaju ta pojačanja. RK Gradačac potpisao je novi ugovor i Armin Delić, vjerovatno znaš o kakvom se igraču radi.

- RK Gradacac
- Kontakt:
lenovo, rekoh da je Smajlović završio sa Zvijezdom, sad gdje će to je njegova stvar.
RKG, da, Delić je nakon što nije uspio na probi u Mađarskoj potpisao za Zvijezdu
RKG, da, Delić je nakon što nije uspio na probi u Mađarskoj potpisao za Zvijezdu

- bilalinho2
- Kontakt:
na forumuzvijezde sam procitao da je smajlovic blizu zeljeKnele je napisao/la:lenovo, rekoh da je Smajlović završio sa Zvijezdom, sad gdje će to je njegova stvar.
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
Kojem ba forumu?bilalinho2 je napisao/la:na forumuzvijezde sam procitao da je smajlovic blizu zeljeKnele je napisao/la:lenovo, rekoh da je Smajlović završio sa Zvijezdom, sad gdje će to je njegova stvar.

- bilalinho2
- Kontakt:
ovom sportsportKnele je napisao/la:Kojem ba forumu?bilalinho2 je napisao/la:na forumuzvijezde sam procitao da je smajlovic blizu zeljeKnele je napisao/la:lenovo, rekoh da je Smajlović završio sa Zvijezdom, sad gdje će to je njegova stvar.
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
Trenutni rezultat Famos - Zeljo 0-4
- bistrikboy
- Kontakt:
Ja sam cuo od Smajlovicevog menadzera da ce u HNL,Zadar je napravio ponudu,al' nista nema o tome da je tamo,pa ne znam...
Volio bih da dođe u Želju,jer od one kup utakmice u Dolini od prije dvije godine mi imamo pik na njega da dođe,bio bi pojacanje...
U Hrasnici se igra 2x60 minuta,Kovacevic potpisuje,po meni uz Mesica pravo pojacanje ako je vjerovati onome sto sam cuo o njemu,desno krilo,al' moze i lijevo igrat'
Volio bih da dođe u Želju,jer od one kup utakmice u Dolini od prije dvije godine mi imamo pik na njega da dođe,bio bi pojacanje...
U Hrasnici se igra 2x60 minuta,Kovacevic potpisuje,po meni uz Mesica pravo pojacanje ako je vjerovati onome sto sam cuo o njemu,desno krilo,al' moze i lijevo igrat'

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Cak je i sam Smajlovic jednom izjavio Zeljo je Zeljo i tu bih kao volio!!!bistrikboy je napisao/la:Ja sam cuo od Smajlovicevog menadzera da ce u HNL,Zadar je napravio ponudu,al' nista nema o tome da je tamo,pa ne znam...
Hajd' nek su me malo raspoozili i rekli da ce bit pojacanja

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Jel' zavrsio Zeljo 4:0, zna li neko ko je dao golove..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
prvih 60.min.4-0 za Želju drugih gubimo 2-1 da bog sacuvaaa

Ovo mi je zapalo za oko:
"To je kao da imate kuću sa temeljima za četiri sprata, pa ako hoćete da gradite još dva sprata, morate sve srušiti i izgraditi nove temelje. Mi iz temelja moramo sve mijenjati" – rekao je Željin strateg za Avaz
"To je kao da imate kuću sa temeljima za četiri sprata, pa ako hoćete da gradite još dva sprata, morate sve srušiti i izgraditi nove temelje. Mi iz temelja moramo sve mijenjati" – rekao je Željin strateg za Avaz
nikad cuo a da ti ja govorim...da ne grjesim dusu
malo cu googlat pa javim

malo cu googlat pa javim

evo ovaj visca je iz buducnosti banovicke a ovaj emra je iz fc zuricha!nime_tm87 je napisao/la:nikad cuo a da ti ja govorim...da ne grjesim dusu![]()
![]()
malo cu googlat pa javim

http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html

tahirovic je igrao za orebro 2004-2005 21 utakmicu,zabio 4 gola,onda presao u Halmstad 30(7),pau LILLE,ali igrao samo 2 utakmice,pa zatim u FC Zurich(Cirih) na posudbu 16(2) i sada je u orebru..i igrao je za mladu reprezenticiju Svedske