vazno je da je ziza blizu potpisa

ŠB.TRN je napisao/la:Vole Mostarke!!!lenta crvena je napisao/la:Dosadni ste vi sa Širokog. Kome se pravdate više?
Završeno je primirje i doviđenja. Ne voli vas niko tako ni mi, samo eto pokušavano je nešto ali bezuspješno.
Napustite našu temu bezveze je i bez vas.![]()
![]()
Vi ste takav klub sa dusom da to nema nigdje u ovome svijetu !Blijeda kopija prijeratnog veleza,sad je to neka nova momcad ,neka nova imena,neki novi navijaci,neki novi stadioni,neki novi kvazi "komunisti",neki novi "titovi sljedbenici"....drH je napisao/la:To ce vam se dogadjati i dalje kad ste klub bez tradicije i duse. A autor teksta je gov.no. Ali to je druga prica.
admin je napisao/la:svi ste vi moja djeca i sve vas admin jednako voli.
a oni što ponovo stavljaju potpise koje ja brišem će svi izgubiti pravo na korištenje potpisa na forumu.
nece "babo" vidit,sto "babo" ne vidi,"babu" ne boli!admin je napisao/la:nemoj da te vidim da opet onaj jeger cugaš!
dobri moj plemicu... dobro ti znas da je velez ovakav kakav jeste i dalje brend i u BIH ali i u regionu zrinjski je bio i ostce lokalni klub koji nikome neznaci ama bas nista dalje od bulevara velez uistinu mora posdlozit neke stvari u svojim redovima to stoji al mislim dase to upravo ovih dana desava u mostaru cjelom vlada veliko siromastvo i tesko je naci sponzore a daje velez brend pokazuje i to da nalazi sponzore van mostara poput u regionu jake firme bosnalijek a vama su sponzori firme u vlasnistvu vlade federacije poput ep hzhb,ali i ta ce se pipa uskoro zavrnut mislim da se to vec osjeti...zrinjski ce nazalost il nasrecu ostat samo prosjecan bh klub dragi moji plemicanimostarskiplemic je napisao/la:Vi ste takav klub sa dusom da to nema nigdje u ovome svijetu !Blijeda kopija prijeratnog veleza,sad je to neka nova momcad ,neka nova imena,neki novi navijaci,neki novi stadioni,neki novi kvazi "komunisti",neki novi "titovi sljedbenici"....drH je napisao/la:To ce vam se dogadjati i dalje kad ste klub bez tradicije i duse. A autor teksta je gov.no. Ali to je druga prica.
Vidim adimin ti dopusta da i dalje drzis provokatorske natpise,dok nase brise,a jeb... zna admin da si ti "njegov" a mi smo "tudji",bogu hvala na tome Zrinjski nas je tu da prkosi svim bud... u ovoj drzavi!
svakako da je zrinjski organirzirani klubu proteklom periodu to je fakat al kad je u pitanju podrska to je relativno da zrinjski ima vecu posjetu ,ako se izuzmu utakmice u evropi to je sve u neki sto gledalacalenta crvena je napisao/la:šta se vidi majstore? za 20 godina uspjeli skupiti samo jednom ali samo jednom 4000 ljudi na sdadionu i to zamisli baš protiv zrinjskog.
toliko o masovnosti i podršci zadnja dva desetljeća. smiješno i žalosno u isto vrijeme.
po netu forsirate neke priče dok je realnost za vas surova i potpuno drukčija.
samo se vi i dalje ložite nekim imaginacijama dok neke generacije odrastaju i uživaju u reallnosti. realnost je da je zrinjski od kada je ponovno aktiviran za velež viša dimenzija a navijači su po tom mjerilu pet dimenzija iznad.
ostaj mi pozdravljen i uživaj u pričama.
I kazu Ante ne valja!brato je napisao/la:i vrijeme je bilo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.