Ne znam, sto ga onda drze za trenera golmanaSeyo_TM je napisao/la:guso ne moze papirni avion napraviti a kamoli golmanalisander je napisao/la:Ma jos Seju Bucana vratit, i to bi bilo to, i hitno Karu skinut s gola, onog malog stavit da se kali i Guso ce od njeg napravit novog Šehu
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Zato što je dobar s Amarom.lisander je napisao/la:Ne znam, sto ga onda drze za trenera golmanaSeyo_TM je napisao/la:guso ne moze papirni avion napraviti a kamoli golmanalisander je napisao/la:Ma jos Seju Bucana vratit, i to bi bilo to, i hitno Karu skinut s gola, onog malog stavit da se kali i Guso ce od njeg napravit novog Šehu

U mom svijetu važe moja pravila
Uvijek mi je nanovo šega ova priča kako nam ne treba niko, imamo dvije jednako dobre ekipe i slično. Tako smo i prošle godine pričali kako imamo dva kadra za titulu i na kraju kapak. Kvalitetan igrač je uvijek potreban, a lijevog beka imamo samo jednog u čitavom kadru - Kvesića, a sezona nije ni počela.
Dobar je Guso i za atmosferu u svlacioniciTheDinoRules je napisao/la:lisander je napisao/la:Zato što je dobar s Amarom.Seyo_TM je napisao/la: Ne znam, sto ga onda drze za trenera golmana

Treba da se zna da je Eso bio pljuvan i na kraju otjeran od navijaca jer je gurao Sehu!TheDinoRules je napisao/la:Bravo Seyo, po mom mišljenju je mnogo bolji onaj trener golmana što je sad u oml. kategorijama, ja mislim Eso.Seyo_TM je napisao/la:guso ne moze papirni avion napraviti a kamoli golmanalisander je napisao/la:Ma jos Seju Bucana vratit, i to bi bilo to, i hitno Karu skinut s gola, onog malog stavit da se kali i Guso ce od njeg napravit novog Šehu
A sada su se svi licemjeri poklopili (i mnogo prije) i sute o tome, niko nista ne spominje...bilo je baotic ovo ono, njega nigdje a seha u repki, itd, a nikad ne bi imali koristi od njega kao od sehe sto smo imali...
Koliko se sjecam, jedan od uslova je bio, kada je trebala da dodje ova garnitura, da se Eso otjera...al et imamo mi najbolje strucnjake na tribinama...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
umjesto koga ce igrati bucan ??lisander je napisao/la:Ma jos Seju Bucana vratit, i to bi bilo to, i hitno Karu skinut s gola, onog malog stavit da se kali i Guso ce od njeg napravit novog Šehu
-
- Kontakt:
Seyo, sada Eso gura Kjosevskog, a koliko sam čuo on je već otišao negdje vani, ako je ovo istina klub nije uradio NIŠTA po pitanju da njega sačuva. Isto tako Armin Hodžić sa 18 ode u Liverpool, a mi ćemo kao blentavi opet pričati o postotcima o njegovom sljedećem transferu. 

Ja znam da je Eso uvijek trazio da on odredjuje ko ce braniti, a na da to odredjuje sef strucnog staba u tom trenutku, mozda je njega Eso gurno u vatru, al Seha je svoj najveci napredak dozivio kad je nova garnitura preuzela klubSeyo_TM je napisao/la:[
Treba da se zna da je Eso bio pljuvan i na kraju otjeran od navijaca jer je gurao Sehu!
A sada su se svi licemjeri poklopili (i mnogo prije) i sute o tome, niko nista ne spominje...bilo je baotic ovo ono, njega nigdje a seha u repki, itd, a nikad ne bi imali koristi od njega kao od sehe sto smo imali...
Koliko se sjecam, jedan od uslova je bio, kada je trebala da dodje ova garnitura, da se Eso otjera...al et imamo mi najbolje strucnjake na tribinama...
-
- Kontakt:
Treba da se zna da je Eso bio pljuvan i na kraju otjeran od navijaca jer je gurao Sehu!
Koliko se sjecam, jedan od uslova je bio, kada je trebala da dodje ova garnitura, da se Eso otjera...al et imamo mi najbolje strucnjake na tribinama...[/quote]
A eto ti si znao da ce Sehic izrasti u ovakog golamana, nema sta. Ko prvo tacno je da se trazilo od ove uprave da se otjera Eso, ali ne zbog guranja Sehica, vec prica i sl. u vezi trazenja para drugim golmanima i vrijedjanjem, od Baotica, onog crnogorca (mislim da je Radulovic se prezivo) itd.
Ne kazem da je Guso dobar, daleko od toga, ali brate mili Eso je u klubu od 95 i Sehic mu je prvi izdanak, uz to nije zablisto pod njegovom palicom, tako da mojne ba pljuvat jedne ljude a velicat druge koji nisu nista bolji... Ostavi to za Varadera....
Koliko se sjecam, jedan od uslova je bio, kada je trebala da dodje ova garnitura, da se Eso otjera...al et imamo mi najbolje strucnjake na tribinama...[/quote]
A eto ti si znao da ce Sehic izrasti u ovakog golamana, nema sta. Ko prvo tacno je da se trazilo od ove uprave da se otjera Eso, ali ne zbog guranja Sehica, vec prica i sl. u vezi trazenja para drugim golmanima i vrijedjanjem, od Baotica, onog crnogorca (mislim da je Radulovic se prezivo) itd.
Ne kazem da je Guso dobar, daleko od toga, ali brate mili Eso je u klubu od 95 i Sehic mu je prvi izdanak, uz to nije zablisto pod njegovom palicom, tako da mojne ba pljuvat jedne ljude a velicat druge koji nisu nista bolji... Ostavi to za Varadera....
Je li Hodzic potpisao za Liverpool, da li je imao ili ima bilo kakav ugovor s Zeljom?
-
- Kontakt:
Koliko se sjecam, jedan od uslova je bio, kada je trebala da dodje ova garnitura, da se Eso otjera...al et imamo mi najbolje strucnjake na tribinama...[/quote][/quote][/quote]
Eso je bio na meti zbog korupcije, a ne Šehe. Baotu nije otjerao Eso, a niti Šeha nego Faruk.
Dečko koji je potpisao za Liverpul je dobio dobar novac tačnije 200.000 KM godišnje dok ne zaigra za Liverpul, tačnije njegov otac, uz klauzulu da ako se ugovor ne aktivira da će dobiti par miliona. Neznam da li smo mu mi mogli ponuditi nešto takvo, pošto po zakonu nemožeš potpisati profesionalni ugovor sa tako mladim dečkom. Što se Kjosevskog tiče bio je na pripremama sa prvim timom, neznam gdje ćeš veći stimulans!
Koliko se sjecam, jedan od uslova je bio, kada je trebala da dodje ova garnitura, da se Eso otjera...al et imamo mi najbolje strucnjake na tribinama...[/quote][/quote][/quote]
Eso je bio na meti zbog korupcije, a ne Šehe. Baotu nije otjerao Eso, a niti Šeha nego Faruk.
Dečko koji je potpisao za Liverpul je dobio dobar novac tačnije 200.000 KM godišnje dok ne zaigra za Liverpul, tačnije njegov otac, uz klauzulu da ako se ugovor ne aktivira da će dobiti par miliona. Neznam da li smo mu mi mogli ponuditi nešto takvo, pošto po zakonu nemožeš potpisati profesionalni ugovor sa tako mladim dečkom. Što se Kjosevskog tiče bio je na pripremama sa prvim timom, neznam gdje ćeš veći stimulans!
ne moze imat ugovor kao kadet,moze otici u bilo koji klub ali se mora platit naknada za treniranje ja mislim da uefa odredjuje kolika je cijena po godini i nije isto u svakoj zemlji a nesto sam cuo da je oko 8 000 eura godina i sad koliko je proveo tu pomnozi toliko ce dobiti zelji,slicno nes sto je ovaj bekic preso iz slobode u zrinjski ja mislim da su platili 25 000 eura sloboditrebevic je napisao/la:Je li Hodzic potpisao za Liverpool, da li je imao ili ima bilo kakav ugovor s Zeljom?
25.000 ali km ne eura
Ako ti se svidjao nacin rada KRAVE povedi ga kuci slobodno. On je unistio mnoge golmane koji su mogli postati mozda cak i bolji od Sehe, a dobro znamo kako i zasto je KRAVA gurala doticnog na gol. Stoga, daleko KRAVI prva ekipa Zelje bila do kraja njegovog zivota.Treba da se zna da je Eso bio pljuvan i na kraju otjeran od navijaca jer je gurao Sehu!
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
-
- Kontakt:
Dobro, nekome se ne sviđa što se guraju Željina djeca, vi volite ovako kad se dovode igrači iz Čukaričkog i ostalih vukojebina.scorpion je napisao/la:Ako ti se svidjao nacin rada KRAVE povedi ga kuci slobodno. On je unistio mnoge golmane koji su mogli postati mozda cak i bolji od Sehe, a dobro znamo kako i zasto je KRAVA gurala doticnog na gol. Stoga, daleko KRAVI prva ekipa Zelje bila do kraja njegovog zivota.Treba da se zna da je Eso bio pljuvan i na kraju otjeran od navijaca jer je gurao Sehu!

To nije istina! Eso nije mogao nikada staviti nekoga na "jedinicu", to su uvijek radili treneri!lisander je napisao/la:Ja znam da je Eso uvijek trazio da on odredjuje ko ce braniti, a na da to odredjuje sef strucnog staba u tom trenutku, mozda je njega Eso gurno u vatru, al Seha je svoj najveci napredak dozivio kad je nova garnitura preuzela klubSeyo_TM je napisao/la:[
Pa laicki gledano tj crno na bijelo, napravio je najveci napredak sada. Ali u sustini cijeli klub je napravio napredak i Seha sa njim, plus stariji i iskusniji, bolji igraci ispred njega itd...ali stvarno ne mogu da vjerujem da je neko misljenja da je Seha "naucio" braniti uz Gusu!
@rade, ne govorim o tjeranju baote, nego o tome da je ipak eso veci strucnjak od ljudi na tribini, pa makar i primao "mito"...jednostavna jednacina: seha ili baota je bilo, on mislio da je seha bolji i tako trenerima govorio, ispostavilo se da je bolji i to je to. kraj price

@o sole, pa barem sam bio uvijek na sehinoj strani, kad me vec znas to mi onda morao znati

i fazon je sto mi, pored Amara, imamo samo onog Damira koji dobro radi svoj posao. To nije pljuvanje nego cinjenica. Pogledaj trening i vidjet ces
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Po meni je Dino Đurbuzovic veoma dobar trener,bar ono sto sam ja gledao na treninzima...ali ne mozes svima ugoditi.
Sumnjam da bi ga Amar trpio i doveo da je neradnik.
P.S Lazar zavrsio u prvaku Albanije
Hajde Ljazare,hajde Ljazare

Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
sad kad se raspuca tamoGazi je napisao/la:Po meni je Dino Đurbuzovic veoma dobar trener,bar ono sto sam ja gledao na treninzima...ali ne mozes svima ugoditi.

treba nam jos igraca iz BiH
-
- Kontakt:
Kakav guso, on i memic su smijesni strucnjaci, isto ko i buki i dzelo na svojim funkcijama. Svi su imali neke karijere u Zelji i trebaju biti u klubu, ali za ove poslove koje trenutno rade nisu.
koji vam je racku pa sad pljujete po upravi i trenerima 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.