FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

RBA 1987
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la RBA 1987 » 13 jul 2009, 08:22

Nemam pojma odakle je, al znam da je to Borcevo dijete tj da je prosao sve omladinske selekcije i da je poslednju sezonu ili dvije odigrao u posusju...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 13 jul 2009, 11:18

& ' ' $ $,& " " ?.$ & " $ ' ? & " %," Црвене $ је " " ?.& у ту $ " ' повјерења :oops:
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...

Е ' '...

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 13 jul 2009, 13:55

Jel tacna ova informacija da cemo u subotu igrati na Kantridi protiv Rijeke na novoj travi i generalnoj provjeri Rijeke za pocetak nove sezone u HNL?
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 13 jul 2009, 15:42

& " у $ ? &.

Е ' '...

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 13 jul 2009, 19:27

&-$ $ & & $ у ", а на његово ' $ $ ?, по узору на познате ? " Старог ". ? $ СФП & $ ", " & је $ $ & " ? у & " $ се " " ' " &.

- & - с $ " ", " ?, " - у " " 31 ?. $ " " " $ ? " свега онога % " $ $ " $ " ?. % $ се $ & " " " ? његове ? &. " ' $ је $ - $ ' у " " " " за $ ". & " ' $ то $ са ", ? $ - ? " " ? с $ " ?. $ ? - је ? у ?, а $ ' ? " узвратну посјету. Све је $ на " ", % " $ - ? " " статус. " " ? $ & " " ' " ? ? - & ", " " $ је " $ $ " у $ " нас " " " на ? ?.

- Зар & $ $ је & ' за $ $ % пут $ понора, готово $ Европе. ? ' - ? " сјај, а на " ? ? & % $ разасуте по " ? ' у црвено-? $. ", све оне " & ' ?, а то су ? $, " су ? % & 90-" $ ? ", & " & " " тренера " " $, ? су нас на &. Важно је " $ - ? " $ " пуну $ $, а & " $ $ ? & ' $ у стварању новог ?, " је $ овог ". $ то &, $ " свега ? на она " & " & развој ?, а то су $, струја, -, " " $. ? " $ је " " $, " & је ? $ $ & је ? ? $. То " $ & ' ? - $ ".

Он је " $ " $ % ", оно % је ", " $ - " " ', $ & " " $, ' " ' /.

- " " " % јесу " & & се $ $ " " " су у ?. " / $ & $ се " " $, а $ се ' /. Овај ? " $ ? су $ " " ? " - " понос " нас. $ " је & ' на ? " " $ успону овог ?, а ? $ ' за $ 12 " ? ' тога - " је $ ".

Е ' '...

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 14 jul 2009, 07:50

Konačno počinje priča o privatizaciji sportskih kolektiva na ovim prostorima tj. pretvaranje u akcionarska drustva. Mislim da sm ja nesto slicno vec jednom napisao u jednom postu, pošto sam upoznat sa tim kako je to išlo u NK Dinamo ili NK Hajduk, moje je lično mišljenje da je to jedini način da se izađe iz ive opšte letargije koja je zahvatila čitav sport. Ovo sad je prilika da i navijači više učestvuju u kreiranju klupske politike. Nadam se da će ovaj posao biti odrađen u što skorije vrijeme jer je očigledno da smo u BiH mi klub pionir koji će odraditi transformaciju u akcionarsko drustvo. Očigledno je da je cijela ova priča uvezana sa pričom oko izgradnje novog stadiona i fudbala u jednoj sasvim novoj dimenziji bar kada je Banjaluka u pitanju.
Nama navijačima ostaje nada da ćemo naš klub u narednom periodu gledati u što boljem izdanju, aja sam veliki optimista i naravno očekujem pobjede, a i da se okupimo u rekordnom broju odmah u Laktašima u prvom kolu i da već tamo pokažemo kakvi ćemo biti ove sezone. "NAJBOLJI"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 14 jul 2009, 20:28

BiH-TiTo je napisao/la:Simpa stari sve mi ovo nesto....neznam!

Ja njima jedno a oni meni kao ma dobro je nama i na "ovome stadionu"....

I sta cu ja sad?!

A istovremeno Dodo daje lovu "sokolovima" po palama
Laktasi jos malo pa haman "prava banja"

Izgleda mi ponekad da su Dodini IGO i KEA jaci nego sav Beogradski partizan iako ne zelim vjerovati u to!

A sta ti mislis?
Pa i treba Vlada da daje pare Slaviji,to je klub iz Republike Srpske,nije sa marsa...

Ali nazalost,tu se radi o mizernih 50 000 km,tako da je to vise politicki marketing nego nekakva pomoc...a koliko je to mizerno,najbolje svjedoci primjer da je za idiotsku manifestaciju Noc sampiona i Lepu Brenu,Vlada prosle sedmice dala 480 000 km.a za jos idiotskiji rafting prije dva mjeseca dijelom Vlada a dijelom Grad Banjaluka su iskesirali nevjerovatnih 6,5 miliona km!!!!!

A sa tih 6,5 miliona km mogli smo napraviti ekipu da bude prvak Evrope u rukometu za nekih 3 miliona (Ivano Balic igra za 300 000 eura godisnje),a za ostatak novca napraviti ekipe da budu prvaci BH u kosarci i fudbalu i to na nacin da se prosetaju ligama...a ne dati za 4 dana smrdljivog raftinga,mamu im hebem seosku!!!

Zato je stvarno jadno sto nekoliko puta zapinjes za ovih smijesnih 50 000km koje je Slavija dobila.

Pozdrav!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 jul 2009, 21:53

Schlager je napisao/la:

I sta cu ja sad?!

Izgleda mi ponekad da su Dodini IGO i KEA jaci nego sav Beogradski partizan iako ne zelim vjerovati u to!

A sta ti mislis?
Pa i treba Vlada da daje pare Slaviji,to je klub iz Republike Srpske,nije sa marsa...

Ali nazalost,tu se radi o mizernih 50 000 km,tako da je to vise politicki marketing nego nekakva pomoc...a koliko je to mizerno,najbolje svjedoci primjer da je za idiotsku manifestaciju Noc sampiona i Lepu Brenu,Vlada prosle sedmice dala 480 000 km.a za jos idiotskiji rafting prije dva mjeseca dijelom Vlada a dijelom Grad Banjaluka su iskesirali nevjerovatnih 6,5 miliona km!!!!!

A sa tih 6,5 miliona km mogli smo napraviti ekipu da bude prvak Evrope u rukometu za nekih 3 miliona (Ivano Balic igra za 300 000 eura godisnje),a za ostatak novca napraviti ekipe da budu prvaci BH u kosarci i fudbalu i to na nacin da se prosetaju ligama...a ne dati za 4 dana smrdljivog raftinga,mamu im hebem seosku!!!

Zato je stvarno jadno sto nekoliko puta zapinjes za ovih smijesnih 50 000km koje je Slavija dobila.

Pozdrav!

Brate Slavija je dobila 500 000 za stadion i 50 000 za put u Dansku,a rafting je poseban slucaj jbt milion su dali da se napravi stadion u mjestu koje nema FK ja mislim.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 15 jul 2009, 10:25

Zna li neko kada je danas ova trening utakmica i gdje se igra?
"TREĆI PUT ČASTIMO"

pomocniDJUBRE
Kontakt:

Post Postao/la pomocniDJUBRE » 15 jul 2009, 14:53

& је овај "?!

$ се /!

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 15 jul 2009, 15:26

Dobar igrac, u proljece je bio jedan od najboljih, koristan, igra lijevog beka, dobar u ofanzivi, al defanzivno pomalo izgubljen, al mislim da ce za vas ipak biti pravo pojacanje obzirom da ste ranije doveli Miodraga Babica koji je propast od igraca.
"TREĆI PUT ČASTIMO"

pomocniDJUBRE
Kontakt:

Post Postao/la pomocniDJUBRE » 15 jul 2009, 16:09

? на $, а " неце ", $ се " " $!

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 15 jul 2009, 20:48

BiH-TiTo je napisao/la:
Schlager je napisao/la:

I sta cu ja sad?!

A sta ti mislis?

Pozdrav!

Brena je "nacionale" a to Sokolac isto kao na primjer jedan grad sa Kosova ili Sandzaka.....

Bosna je najbolja u rukometu zato je bolje da se fokusiras na Aleksandrovac.....tu mozete biti prvaci

Pozdrav
Kakve su ovo gluposti , ludilo, imal ikoga da skine ovog tita sa ove teme umori ma covjek!!!
"TREĆI PUT ČASTIMO"

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 15 jul 2009, 23:26

BELI je napisao/la:ima li u borcu kakav igrac reprezentativnog kalibra da pomogne ciri da se plasiramou jar
naravno da ima, mi kad bi sastavljali repku od igraca iz pl mi bi vec davno bili svijetski prvaci :roll:

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 16 jul 2009, 08:31

BiH-TiTo je napisao/la:Kakve gluposti?

Samo sam odgovorio ovom sto nije sa "marsa"

Sto se tice samoga Borca ja mu zelim sto vise "nesrba" u ekipi i dobre rezultate

Ako je takav raspored snaga i u samom drustvu kakav je u FK Borac onda je to jadno...ugledaj te se malo na druge BiH premijerligase

Pozdrav
Vec smo jednom raspravljali o ovome, evo imamo hrvata iz Zrinjskog na golu, malo li je?
"TREĆI PUT ČASTIMO"

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 16 jul 2009, 11:18

BiH-TiTo je napisao/la:Iz Zrinjskog?

Ha ha ha ha.....oni vama loseg golmana a vi njima titulu? :idea:

Eh kad je nekada branio Marijan Jantoljak..... :mrgreen:
Pa ja nemam pojma od kuda to da je los, ili je los zato sto je hrvat, mozda si na to mislio, a mi njima titulu i sledece godine ako treba, ipak je dobro ako se bar za nesto pitas, valjda si me razumio,nadam se!

Eh sad, kad je nekad:" Zvezda bila prvak Evrope, kad je RK Borac bio prvak Evrope, kad je taj isti RK bio pobjednik kupa IHF, kada je FK osvajao kup sa tvojim nikom, kada je, kada je, kada je...
Nekada bilo, a sada se spominjalo, a tesko da ce ikada vise biti takvo sto"!!!
BiH-TiTo je napisao/la:Bosna prvak u rukometu
Siroki prvak u kosarci (srpski sport)
Zrinjski u fudbalu

jel Incel prvak u vaterpolu?..... :mrgreen:
Pa bice neko valjda prvak i u vaterpolu, a vidis kako smo mi kao narod siroke ruke, sve smo titule u svim sportovima dali klubovima sa drugim predznacima i opet po tebi samo mi ne valjamo, e ...iga sada.

Samo mi pojasni zasto je kosarka srpski sport kako ti rece?
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 16 jul 2009, 14:32

Mozes ti to bolje! :lol:
Ostani sa nama, molim te! Nemoj da se fokusiras na Aleksandrovac, takvi kao ti su nam potrebni da bismo se digli iz pepela. :lol:
Prijatelju, spasi nas! :lol:
HAJ FAJV

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 16 jul 2009, 15:02

Mozda ti jesi rodjen u Banjaluci, al sada kao da zivis na marsu u najmanju ruku, zao mi je takvih likova, jao brate ovaj je skroz puko
BiH-TiTo je napisao/la:Jel se sjecas generacije kada je Jantoljak branio,Abid Kovacevic nabacivao a Marijanovic zabijao
A M Bazic to sve komponovao

Ah ti.......Arslanagici,Popovici,Smailagici,Elezovici,Maglajlije,Radjenovici,Saracevici,Golici,,Puci,Mulabdici
Arnautovici,Jovici,Cavari...

Zato mi je sad jadno da se moram usredotociti na Aleksandovac,steta!

Ja se sjecam mog djetinjstva... :idea:

Sada je RK Bosna nenadmasna u rukometu...to je cisto i jasno
Zrinjski kazu da igra dobro pa gotovo kao Velez nekada.....
To sto ste "vi" dali titulu u kosarci drugima to je mozda da ste se mjenjali za ovoga golmana...... :mrgreen:

Sve sam ja to nekada drugacije drzao pod kontrolom,dok sam zivjeo i imao mira u mom rodnom gradu (Banjaluci)....ali kao sto ti rece.....takva su vremena trenutno ali ko zna sta moze biti i skorije vrijeme....?! :arrow:

Ali nekad se znalo,ko nije slusao e onda sam ga dao na trening kod Benesa i Josipovica....a sta danas takvi rade? :mrgreen:

Vas prijatelj!
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 16 jul 2009, 21:13

Da li neko zna šta o statusu Nemanje Bilbije? Da li ima kakvih ponuda za njega? Šuška li se išta? :D
pozz
it's football day

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 17 jul 2009, 01:09

По & с $ " на ? $ ? & $ су ? " у & је % ¥ % ? " на терен " $ " - """ " "?". У " & је, & ? ", $ 3 пута по 30 ", """ су ? $ $ 5:3 (& 2, ?, %, $ - " " ?, ", ?), " су "?" - & $ " " ? $ $ 2:0. ? је $ " потеза, а & $ ? ? $ ?, " је $ с & 25 ' " - ?.

- Ово је % " фаза у & $ " на " " на " " ' " $ ' $. " су $, " & " ?, $ " 90 ". $ ' $ ? потеза, $ " " " $, ? " $ $ на & - у & $ " $ " & пажњу - " ? ".

?, ", - $ / с $ ? ', овај пут у ". ' - $ 18 ¥ $ снаге са ? ", " $. $ & " у " у ? "& "", $ - нову провјеру " - у &, $ - " ? " " " & ?. " тога у 9 " $ ", а $ по % ', " се " у " $ 18 ¥, & $ у ?.

Е ' '...

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.