Koliko vidim po komentarima, ja mislim da Adam polako pronalazi svoje mjesto u prvih XI
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Adam je u 1 poluvremenu bio najbolji po menireds_forever je napisao/la:Jest mi se vise ova azija na vrh glave popela, i oni i njihova vremenska zona, nijednu utakmicu ne stignem pregledati
Koliko vidim po komentarima, ja mislim da Adam polako pronalazi svoje mjesto u prvih XI
Hvala.I on ce se popravti kad se otrijezniStivi_Dzi je napisao/la:svi dobri samo od Carrola nema nista ! Haman mu alkohol udario u glavu
Ako je ovo istina, onda nece valjati...The DocTOR!! je napisao/la:Liverpool’s director of football Damien Comolli has hinted that Stewart Downing’s transfer may be the last of the summer. “I’m sure there will be players going out because some players would like to play more and have more minutes,” he said. “We will probably have a few loans as well, players who we would like them to develop, into the Championship or the leagues abroad. “In terms of players coming in, it’s difficult to say. I think we are going to sit down, look at the situation, see where we are, see who might leave and then we will reassess later. But we have done most of what we wanted to do.”
Hmm...
Izgleda da nauci nesto Insua u Turskoj .Odbrana tu i tamo nije lose , s obzirom da su pripreme ali golmani no coment sreca pa doso Doni.
Lijevi bek se mora dovesti jer sm tu najdanji a to se vidi po tome sto nam je trenutacno Insua najbolja opcija a on je tanak i protiv slabijih momcadi i u sezonu ne mozemo uci a da nismo pokriveni kvalitetno na svim pozicijamakumkalesic je napisao/la:Ako je ovo istina, onda nece valjati...The DocTOR!! je napisao/la:Liverpool’s director of football Damien Comolli has hinted that Stewart Downing’s transfer may be the last of the summer. “I’m sure there will be players going out because some players would like to play more and have more minutes,” he said. “We will probably have a few loans as well, players who we would like them to develop, into the Championship or the leagues abroad. “In terms of players coming in, it’s difficult to say. I think we are going to sit down, look at the situation, see where we are, see who might leave and then we will reassess later. But we have done most of what we wanted to do.”
Hmm...
Izgleda da nauci nesto Insua u Turskoj .Odbrana tu i tamo nije lose , s obzirom da su pripreme ali golmani no coment sreca pa doso Doni.
Objetkivni da budemo, nije Insua za prve postvae, to znamo svi mi...
Danas je, pa moze se reci, odlicno odigrao u napadu po lijevoj strani, ali u defanzivnoj igri je bio jako los. Jos kad se uzme u obzir da smo igrali protiv slabog protivnika, onda jos vise covjek shvati koliko je tanak, kao i onaj Wilson, koji je igrao na stoperskoj poziciji.
Definitivno nam treba bolji lijevi bek, koji ce biti dobar, kako u ofanzivi, tako jos vise u defanzivi, jer vec imamo na desnoj strani veoma ofanzivnog Johnsona...
Ja stvarno ne znam sta vi hocete od Meirelesa. Lik je rekao da ostaje i to je za mene dovoljna potvrda. To sto nije igrao na svojoj poziciji apsolutno nista ne znaci; 2 razlicita tima su bila na terenu i sasvim je normalno da se treba ispitati ko je kakav na kojoj poziciji. Ti Rizo k'o da si novinar, u svemu vidis nesto sumnjivoRizah je napisao/la:Prošle godine Lucas ovo Lucas ono, pa nas na kraju demantovao. Možda nas Ngog ove odine sve obori u prognozama![]()
Adam je dao go, ali je skrivio i faul kod njihovog izjednačujućeg gola.
Imam neki utisak da će nas ipak Meireles napustiti, danas dakako nije igrao na svojoj poziciji, alisa ovakvim Aquilanijem, Adamom i Gerardom pa i Lucasom, teško da će on do prve postave. Bolje ga prodati nego da sjedi na klupi.
Onoliko koliko me Kelly oduševio u odbrani, toliko me rastužio u napadu. Suprotno od njega je Insua, napad za 10 danas a odbrana katastrofa.
Shelvey je bio vrijedan danas, kao i Spearing.
Jack me također oduševio, a Coady, Flanagan su danas izgorili od želje.
Vidim da se i Kuyt kao i Maxi vraćaju, dobro po njih bolje po nas.
Gulasci je fenomenalno branio, a Hansen vidi se da mu je potrebna posudba.
Carra standardan, Agger je imao jednu grešku pri dodavanju na početku utakmice i jedan bespotreban faul, a ostalo nije imao posla. Grk me iznenadio danas, bio je odličan. Wilson je još jednom pokzaoa da mu je potrebno još iskustva.
Jedva čekam sada povratak u englesku kada će cijela ekipa biti na okupu.
Večeras navijamo za Argentinu
Joj konja majko mojaThe DocTOR!! je napisao/la:Liverpool’s director of football Damien Comolli has hinted that Stewart Downing’s transfer may be the last of the summer. “I’m sure there will be players going out because some players would like to play more and have more minutes,” he said. “We will probably have a few loans as well, players who we would like them to develop, into the Championship or the leagues abroad. “In terms of players coming in, it’s difficult to say. I think we are going to sit down, look at the situation, see where we are, see who might leave and then we will reassess later. But we have done most of what we wanted to do.”
Hmm..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.