Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds_forever
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds_forever » 16 jul 2011, 13:50

Jest mi se vise ova azija na vrh glave popela, i oni i njihova vremenska zona, nijednu utakmicu ne stignem pregledati :evil:

Koliko vidim po komentarima, ja mislim da Adam polako pronalazi svoje mjesto u prvih XI
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 16 jul 2011, 13:54

reds_forever je napisao/la:Jest mi se vise ova azija na vrh glave popela, i oni i njihova vremenska zona, nijednu utakmicu ne stignem pregledati :evil:

Koliko vidim po komentarima, ja mislim da Adam polako pronalazi svoje mjesto u prvih XI
Adam je u 1 poluvremenu bio najbolji po meni
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

RamoLFC_93
Kontakt:

Post Postao/la RamoLFC_93 » 16 jul 2011, 13:54

Aquilani je bio fenomenalan pa neka prica ko sta hoce,sto jest,jest Aqua najjaci....
YNWA_______LIVERPOOL FC_________

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 16 jul 2011, 13:54

Aquilani legenda postao nakon sto je odigrao vrhunski protiv osrednje reprezentacije ... bacanje para pored ovakvog veznog reda, taj nam ne treba jer ce se povrijediti do 5 kola i na njemu nikada nista necemo zaraditi ... ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 16 jul 2011, 13:57

Drugo poluvrijeme nisam gledo pa ako bi tko mogao da ukratko objasni sta se je dogadlo i da kaze tko je bio najbolji a tko najlosiji
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 16 jul 2011, 14:11

svi dobri samo od Carrola nema nista ! Haman mu alkohol udario u glavu :D
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 16 jul 2011, 14:13

Stivi_Dzi je napisao/la:svi dobri samo od Carrola nema nista ! Haman mu alkohol udario u glavu :D
Hvala.I on ce se popravti kad se otrijezni
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

The DocTOR!!
Kontakt:

Post Postao/la The DocTOR!! » 16 jul 2011, 14:15

Mali oftopik: ;)
John_W_Henry John W. Henry

One missing link last year: Aquilani. Put the ball near Ngog and the goal and it's going in. Too much talk of them somewhere else.

Ako je to stvarno tacno, dobre vijesti cini mi se. 8-)

Ovaj Hansen stvarno baksuz j*bote.... ne kazem da je on kriv ali ima nesto sa njim. :o

Gdje nam je Fabiano? Da se nije povrijedio na ljetovanju? :lol:

Sve u svemu dobra tekma... Aquilani sjajan,kao i Adam ! ;)
YOU'LL NEVER WALK ALONE!!

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 16 jul 2011, 14:21

It will be a great feeling to run out at Anfield. It's always nice to come and play here. The atmosphere is always great and the fans are brilliant. When I wanted to come to Liverpool, it was the first thing I thought of - playing at Anfield in front of those great fans. I'm really looking forward to it."

To je rekao Downing :D
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 16 jul 2011, 14:31

Evo ih golovi...

[youtube][/youtube]
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

pklat
Kontakt:

Post Postao/la pklat » 16 jul 2011, 14:40

Zasto je Downing bolji od Younga
http://basstunedtored.com/2011/06/21/do ... ng-201011/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.'' BILL SHANKLY!

The DocTOR!!
Kontakt:

Post Postao/la The DocTOR!! » 16 jul 2011, 16:15

Liverpool’s director of football Damien Comolli has hinted that Stewart Downing’s transfer may be the last of the summer. “I’m sure there will be players going out because some players would like to play more and have more minutes,” he said. “We will probably have a few loans as well, players who we would like them to develop, into the Championship or the leagues abroad. “In terms of players coming in, it’s difficult to say. I think we are going to sit down, look at the situation, see where we are, see who might leave and then we will reassess later. But we have done most of what we wanted to do.”
Hmm...

Izgleda da nauci nesto Insua u Turskoj . :) Odbrana tu i tamo nije lose , s obzirom da su pripreme ali golmani no coment sreca pa doso Doni. 8-)
YOU'LL NEVER WALK ALONE!!

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 16 jul 2011, 16:31

The DocTOR!! je napisao/la:Liverpool’s director of football Damien Comolli has hinted that Stewart Downing’s transfer may be the last of the summer. “I’m sure there will be players going out because some players would like to play more and have more minutes,” he said. “We will probably have a few loans as well, players who we would like them to develop, into the Championship or the leagues abroad. “In terms of players coming in, it’s difficult to say. I think we are going to sit down, look at the situation, see where we are, see who might leave and then we will reassess later. But we have done most of what we wanted to do.”
Hmm...

Izgleda da nauci nesto Insua u Turskoj . :) Odbrana tu i tamo nije lose , s obzirom da su pripreme ali golmani no coment sreca pa doso Doni. 8-)
Ako je ovo istina, onda nece valjati...
Objetkivni da budemo, nije Insua za prve postvae, to znamo svi mi...
Danas je, pa moze se reci, odlicno odigrao u napadu po lijevoj strani, ali u defanzivnoj igri je bio jako los. Jos kad se uzme u obzir da smo igrali protiv slabog protivnika, onda jos vise covjek shvati koliko je tanak, kao i onaj Wilson, koji je igrao na stoperskoj poziciji.
Definitivno nam treba bolji lijevi bek, koji ce biti dobar, kako u ofanzivi, tako jos vise u defanzivi, jer vec imamo na desnoj strani veoma ofanzivnog Johnsona...
Joint_fc

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 16 jul 2011, 16:39

kumkalesic je napisao/la:
The DocTOR!! je napisao/la:Liverpool’s director of football Damien Comolli has hinted that Stewart Downing’s transfer may be the last of the summer. “I’m sure there will be players going out because some players would like to play more and have more minutes,” he said. “We will probably have a few loans as well, players who we would like them to develop, into the Championship or the leagues abroad. “In terms of players coming in, it’s difficult to say. I think we are going to sit down, look at the situation, see where we are, see who might leave and then we will reassess later. But we have done most of what we wanted to do.”
Hmm...

Ako je ovo istina, onda nece valjati...
Objetkivni da budemo, nije Insua za prve postvae, to znamo svi mi...
Danas je, pa moze se reci, odlicno odigrao u napadu po lijevoj strani, ali u defanzivnoj igri je bio jako los. Jos kad se uzme u obzir da smo igrali protiv slabog protivnika, onda jos vise covjek shvati koliko je tanak, kao i onaj Wilson, koji je igrao na stoperskoj poziciji.
Definitivno nam treba bolji lijevi bek, koji ce biti dobar, kako u ofanzivi, tako jos vise u defanzivi, jer vec imamo na desnoj strani veoma ofanzivnog Johnsona...
Lijevi bek se mora dovesti jer sm tu najdanji a to se vidi po tome sto nam je trenutacno Insua najbolja opcija a on je tanak i protiv slabijih momcadi i u sezonu ne mozemo uci a da nismo pokriveni kvalitetno na svim pozicijama
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 16 jul 2011, 17:03

Prošle godine Lucas ovo Lucas ono, pa nas na kraju demantovao. Možda nas Ngog ove odine sve obori u prognozama :lol:
Adam je dao go, ali je skrivio i faul kod njihovog izjednačujućeg gola.
Imam neki utisak da će nas ipak Meireles napustiti, danas dakako nije igrao na svojoj poziciji, ali :lol: sa ovakvim Aquilanijem, Adamom i Gerardom pa i Lucasom, teško da će on do prve postave. Bolje ga prodati nego da sjedi na klupi.
Onoliko koliko me Kelly oduševio u odbrani, toliko me rastužio u napadu. Suprotno od njega je Insua, napad za 10 danas a odbrana katastrofa.
Shelvey je bio vrijedan danas, kao i Spearing.
Jack me također oduševio, a Coady, Flanagan su danas izgorili od želje.
Vidim da se i Kuyt kao i Maxi vraćaju, dobro po njih bolje po nas.
Gulasci je fenomenalno branio, a Hansen vidi se da mu je potrebna posudba.
Carra standardan, Agger je imao jednu grešku pri dodavanju na početku utakmice i jedan bespotreban faul, a ostalo nije imao posla. Grk me iznenadio danas, bio je odličan. Wilson je još jednom pokzaoa da mu je potrebno još iskustva.
Jedva čekam sada povratak u englesku kada će cijela ekipa biti na okupu.

Večeras navijamo za Argentinu :mrgreen:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 16 jul 2011, 17:18

Dogovoren transfer za Sissoka, u ponedjeljak je na medicinskom :?

http://fb.me/10yIWvFiO" onclick="window.open(this.href);return false;

Bilo bi odlično, valjda je istina.

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 16 jul 2011, 17:20

Normalno Rizo da navijamo za Argentinu. Samo da Suarez ne ulazi u neke jace duele, neka se Cavani i Forlan trose :D
Kako bi bilo lijepo da ispadnu, pa da se Luis sto bolje odmori za pocetak Premier Lige, jer bez njega nikako ne valja
Joint_fc

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 16 jul 2011, 17:22

Rizah je napisao/la:Prošle godine Lucas ovo Lucas ono, pa nas na kraju demantovao. Možda nas Ngog ove odine sve obori u prognozama :lol:
Adam je dao go, ali je skrivio i faul kod njihovog izjednačujućeg gola.
Imam neki utisak da će nas ipak Meireles napustiti, danas dakako nije igrao na svojoj poziciji, ali :lol: sa ovakvim Aquilanijem, Adamom i Gerardom pa i Lucasom, teško da će on do prve postave. Bolje ga prodati nego da sjedi na klupi.
Onoliko koliko me Kelly oduševio u odbrani, toliko me rastužio u napadu. Suprotno od njega je Insua, napad za 10 danas a odbrana katastrofa.
Shelvey je bio vrijedan danas, kao i Spearing.
Jack me također oduševio, a Coady, Flanagan su danas izgorili od želje.
Vidim da se i Kuyt kao i Maxi vraćaju, dobro po njih bolje po nas.
Gulasci je fenomenalno branio, a Hansen vidi se da mu je potrebna posudba.
Carra standardan, Agger je imao jednu grešku pri dodavanju na početku utakmice i jedan bespotreban faul, a ostalo nije imao posla. Grk me iznenadio danas, bio je odličan. Wilson je još jednom pokzaoa da mu je potrebno još iskustva.
Jedva čekam sada povratak u englesku kada će cijela ekipa biti na okupu.

Večeras navijamo za Argentinu :mrgreen:
Ja stvarno ne znam sta vi hocete od Meirelesa. Lik je rekao da ostaje i to je za mene dovoljna potvrda. To sto nije igrao na svojoj poziciji apsolutno nista ne znaci; 2 razlicita tima su bila na terenu i sasvim je normalno da se treba ispitati ko je kakav na kojoj poziciji. Ti Rizo k'o da si novinar, u svemu vidis nesto sumnjivo :D :lol:

Sto se Aquilanija tice, on je tek jednu utakmicu odigrao kako valja(tako barem kazete) i ja sam sigurna da mu to nece obezbijediti mjesto u prvom timu. Sve u svemu, u prvi tim ce uci oni koji to svojim radom zasluze (barem to ja tako vidim), pa bio to Raul, Aquilani, Adam i sl....
Hmm..
Joj konja majko moja :lol: Pa kad je Adam dosao, rekao je da su tek poceli :lol:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 16 jul 2011, 17:30

Reds forever, nisam rekao za Meirelesa da će ići zato što nije igrao na svojoj poziciji. Nego zato što su Aquilani i Adam odlično odigrali ove dvije pripremne utakmice. Ako tu dodamo Gerarda i Lucas, ispade da je Meireles tek peti izbor ;)
O tome ti pričam, e sad da li bi on sam pristao na to da bude tek peti izbor?
A još nismo vidjeli Hendersona na djelu ;) Kad smo kod njega, veoma mi je emotivno vidjeti da je dobio broj 14 na leđima.

Treba napomenuti, da su danas Insua i Aquilani dobili zvanične brojeve, prvi broj 98 a drugi 99 :)
Znači njih gledamo 100 % naredne sezone u crvenom dresu.

Još samo da Aly potpiše u ponedjeljak kako se najavljuje i da onda rahat odahnemo.
Lijepo je biti navijač Liverpool od januara mjeseca :D

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 16 jul 2011, 17:44

Nevjerujem da je Comolli izjavio da je gotovo sa dovodenjima to je cista medijska izmisljotina,neide mi uz Liverpool da neko od celnih ljudi okolko baljezga po medijima.
Ljevi bek nam je neophodan i on ce biti doveden sigurno,pominje se Cissokho te uz njega ocekujem(ovo je moje misljenje) jos 2-3 pojacanja,stoper,krilo,napadac(neocekujem neka velika imena nije nam o glavu zurit s njima) cisto onako za back-upa,a naravno ta moguca dovodenja ce ovisiti od odlazaka kojih sam siguran da ce biti iako kao sto sam rekao nije nam o glavu jer se i sa ovim te back-upima mozemo skrpiti.

Ljepo je vidjeti da i mladima ide na pripremama.
2 utakmice,14 golova,1 primljen.
Danas pao Stevenage sa 8-0.

http://www.liverpoolfc.tv/match/fixture ... am/academy" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: lfc.tz, dana/u 16 jul 2011, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.