a ludilooooooooooo

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
zar nije gotovo kad i prijateljske igras kao grafite, znas da je pisalo da bi grafite igrao za BiH da nije igrao prijateljsku s brazilomalen m je napisao/la:Netreba zaboraviti da Kanada nece imati priliku da ga oficijelno poveze za sebe do sljedeceg FIFA ili CONCACAF turnira.. Kvalifikacije za SP su im propale, a Asmir neigra u trenutnom Zlatnom Kupu u Americi. Moze on odigrati koliko hoce prijateljskih, ali bi opet mogao promijeniti drzavljanstvo i zaigrati za BiH. Cini mi se da su kvalifikacije za Olimpijadu najblize officijelne utakmice, sto znaci da bi tek negdje u kraju 2010 ili pocetku 2011 mogao biti u konacnom sastavu Kanade.
Grafit ni horoza iz Bosne nema a kamoli neke veze sa Bosnom.kontasBOSNA JE ZAKON je napisao/la:zar nije gotovo kad i prijateljske igras kao grafite, znas da je pisalo da bi grafite igrao za BiH da nije igrao prijateljsku s brazilomalen m je napisao/la:Netreba zaboraviti da Kanada nece imati priliku da ga oficijelno poveze za sebe do sljedeceg FIFA ili CONCACAF turnira.. Kvalifikacije za SP su im propale, a Asmir neigra u trenutnom Zlatnom Kupu u Americi. Moze on odigrati koliko hoce prijateljskih, ali bi opet mogao promijeniti drzavljanstvo i zaigrati za BiH. Cini mi se da su kvalifikacije za Olimpijadu najblize officijelne utakmice, sto znaci da bi tek negdje u kraju 2010 ili pocetku 2011 mogao biti u konacnom sastavu Kanade.
ma to je bio samo primjer da kad neko igra prijateljske da je i tad gotovo, znam ja da je s grafiteom gloopostharishp je napisao/la:Grafit ni horoza iz Bosne nema a kamoli neke veze sa Bosnom.kontasBOSNA JE ZAKON je napisao/la:zar nije gotovo kad i prijateljske igras kao grafite, znas da je pisalo da bi grafite igrao za BiH da nije igrao prijateljsku s brazilomalen m je napisao/la:Netreba zaboraviti da Kanada nece imati priliku da ga oficijelno poveze za sebe do sljedeceg FIFA ili CONCACAF turnira.. Kvalifikacije za SP su im propale, a Asmir neigra u trenutnom Zlatnom Kupu u Americi. Moze on odigrati koliko hoce prijateljskih, ali bi opet mogao promijeniti drzavljanstvo i zaigrati za BiH. Cini mi se da su kvalifikacije za Olimpijadu najblize officijelne utakmice, sto znaci da bi tek negdje u kraju 2010 ili pocetku 2011 mogao biti u konacnom sastavu Kanade.
Honduras je repka koju mi sa Papetom i tada vrlo jakom repkom nismo mogli dobiti vise od 1-0 na svijetskom prvenstvu u Spanijimiralem444 je napisao/la:eto begovicu njegova kanada...nek igra protiv hondurasa i opet ce na kraju izgubit....kanada-honduras 0:1
hahhahahaha
Honduras...to je nas spasharishp je napisao/la: Honduras je repka koju mi sa Papetom i tada vrlo jakom repkom nismo mogli dobiti vise od 1-0 na svijetskom prvenstvu u Spaniji
I odmah ispali,da smo ih dobili sa boljom gol razlikom prosli bi.
P.S Uostalom igramo i mi protiv Omana,Uzbekistana,Irana![]()
koliko se djabe dizala prasina i psovalo se momku bez razloga pogotovo na onom reprezentacija . netadnan_hz je napisao/la:danas je u sportu bio i faksimil njegove izjave da mjenja sportsku drzavljanstvo i da hoce za nas da igra...