Dobro si cuo Bucan je tu,moj jedan komsija juce igr'o lopte s njim,dinom muhsremovicem i jos nekima zvao je i mene al' mi se nije dalo

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
e jbg sad on majstor pa svi ga hoce, pa nije zajko zebamostarskiplemic je napisao/la:Sam Zizovic je izjavio da ima ponudu Zeljeznicara,Sarajeva i Olimpica te jednog kluba iz azije,a Zurzinov je vjerovatno opcije br. 1 za Zeljeznicar jer takvog beka nece sigurno naci nigdje u BiH,kad bi vam i on dosao osvajanje titule bi bilo zajamceno,pogotovo ako zeba i visca ostanu...
a taj jeBianconeri1988 je napisao/la:Ja samo čekam povratak odbjeglog sina
uh kako bi nam dobro dosao ovaj sto ga napisa na pp samo neznam koliko je to tacno al etBianconeri1988 je napisao/la:Ja samo čekam povratak odbjeglog sina
e jbg sad,to zeljo ,sarajevo i olimpic europski velikani pa ne moze igrati Ziza u njima!Decko s tribine 2 je napisao/la:e jbg sad on majstor pa svi ga hoce, pa nije zajko zebamostarskiplemic je napisao/la:Sam Zizovic je izjavio da ima ponudu Zeljeznicara,Sarajeva i Olimpica te jednog kluba iz azije,a Zurzinov je vjerovatno opcije br. 1 za Zeljeznicar jer takvog beka nece sigurno naci nigdje u BiH,kad bi vam i on dosao osvajanje titule bi bilo zajamceno,pogotovo ako zeba i visca ostanu...nije nam potreban ni jedan od nabrojanih igraca, i ovako smo sila za nasu ligu
u sarajevu i olimpiku mozda moze, ali u zelji nema mjesta u prvih 11mostarskiplemic je napisao/la:e jbg sad,to zeljo ,sarajevo i olimpic europski velikani pa ne moze igrati Ziza u njima!Decko s tribine 2 je napisao/la:e jbg sad on majstor pa svi ga hoce, pa nije zajko zebamostarskiplemic je napisao/la:Sam Zizovic je izjavio da ima ponudu Zeljeznicara,Sarajeva i Olimpica te jednog kluba iz azije,a Zurzinov je vjerovatno opcije br. 1 za Zeljeznicar jer takvog beka nece sigurno naci nigdje u BiH,kad bi vam i on dosao osvajanje titule bi bilo zajamceno,pogotovo ako zeba i visca ostanu...nije nam potreban ni jedan od nabrojanih igraca, i ovako smo sila za nasu ligu
![]()
![]()
zurzinov se nudi amaru, ali ovaj nije bas pretjerano odusevljen sa tim...tako da...to be continuedmostarskiplemic je napisao/la:Sam Zizovic je izjavio da ima ponudu Zeljeznicara,Sarajeva i Olimpica te jednog kluba iz azije,a Zurzinov je vjerovatno opcije br. 1 za Zeljeznicar jer takvog beka nece sigurno naci nigdje u BiH,kad bi vam i on dosao osvajanje titule bi bilo zajamceno,pogotovo ako zeba i visca ostanu...
zar ti ne rece da je on blizu zrinjskog? zizovic je dobar igrac al eto ga vama nama ne treba, isto kao ni ubica zurzinov,mostarskiplemic je napisao/la:e jbg sad,to zeljo ,sarajevo i olimpic europski velikani pa ne moze igrati Ziza u njima!Decko s tribine 2 je napisao/la:e jbg sad on majstor pa svi ga hoce, pa nije zajko zebamostarskiplemic je napisao/la:Sam Zizovic je izjavio da ima ponudu Zeljeznicara,Sarajeva i Olimpica te jednog kluba iz azije,a Zurzinov je vjerovatno opcije br. 1 za Zeljeznicar jer takvog beka nece sigurno naci nigdje u BiH,kad bi vam i on dosao osvajanje titule bi bilo zajamceno,pogotovo ako zeba i visca ostanu...nije nam potreban ni jedan od nabrojanih igraca, i ovako smo sila za nasu ligu
![]()
![]()
koliko je on produzio,daleko najjaci stoper u ligi zadnjih 10 godinaOmar500 je napisao/la:Od pojačanja bi bilo dobro dovesti štopera, jer Nyema sljedeće sezone neće biti.
guso ne moze papirni avion napraviti a kamoli golmanalisander je napisao/la:Ma jos Seju Bucana vratit, i to bi bilo to, i hitno Karu skinut s gola, onog malog stavit da se kali i Guso ce od njeg napravit novog Šehu
Bravo Seyo, po mom mišljenju je mnogo bolji onaj trener golmana što je sad u oml. kategorijama, ja mislim Eso.Seyo_TM je napisao/la:guso ne moze papirni avion napraviti a kamoli golmanalisander je napisao/la:Ma jos Seju Bucana vratit, i to bi bilo to, i hitno Karu skinut s gola, onog malog stavit da se kali i Guso ce od njeg napravit novog Šehu
Poslje tekme sa Serifom mi je jos vise krivo sto smo Ibru prodali, trebao je ostati bar do polusezone ali eto.lisander je napisao/la:Ma jos Seju Bucana vratit, i to bi bilo to, i hitno Karu skinut s gola, onog malog stavit da se kali i Guso ce od njeg napravit novog Šehu
Trenutno korisnika/ca: Blueforce21, edinedin i 66 gostiju.