i to nisam znaoBOSNA JE ZAKON je napisao/la:
nema senada ljeti

haj ko sto kazu ostali ko ga j*** hoce nece
imamo golmana
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
i to nisam znaoBOSNA JE ZAKON je napisao/la:
nema senada ljeti
Ti mora da se salisCartman je napisao/la:Jarane u zapadnim zemljama nije dozvoljeno radit takve stvari. Odma ti se gasi radio stanica. Radio je ozbiljan i jasno se cuje da je on (uporedi glas sa onom reklamom Adidasa).Dado je napisao/la:alen m je napisao/la:e ****.. hajmo baciti jos malo benzina na ovu vatru... http://sportsport.ba/bh_fudbalp-20576.htm
Par stvari mi je jako sumljivo ovdje.
Prva polazi od toga da je Begovic dao taj famozni interview za radio. Da li je neko potvrdio da se zaista radilo o Begovicu. Ima million slucajeva gdje ljudi pricaju na radiju predstavljajuci se kao neka druga osoba. Osim toga o kakvom se to radiju prica i kakav kredibilitet ima uopste kao relevantan izvor informacija. U principu nemojmo iskljuciti da su I drugi, kao mozda I Kanadjani, skloni prljavim podmetanjima kao I Balkanci. Osim toga Kanadjani imaju dobrih razloga da zamute vode BiH jer ni njima se ne gubi golman u kojeg su puno investirali.
Druga stvar je cisto sposobnost BiH saveza I njihov nedostatak kredibiliteta. Toliko puta su nas izigrali da bilo sta, kao I potvrda da je Begovic zaista potpisao taj ugovor o promjeni nogometnog drzavljanstv, moramo uzeti sa ogromnom dozom opreznosti.
Evo sad sam procito ovo na naslovnoj, Bog zna sta se ovdje desava. U svakom slucaju ne zelim gledat Begovica u svetom dresu. A bilo bi dobro da ga Fifa "dadne" nama a da ga Ciro nikad ne zovne. Jer ako jednom promjenis fudbalsko drzavljanstvo nema vracanja.
Mislis??BIHfan je napisao/la:De ba sta vam je Asmir ce zaigrati za BIH siguran sam 100 %.
Castis pivom ako bude igrao za BIH??noah je napisao/la:Mislis??BIHfan je napisao/la:De ba sta vam je Asmir ce zaigrati za BIH siguran sam 100 %.
Znam!!!
Knele svaki je igrac bitan za nas nismo mi Brazil da se odricemo golmana,pa pogledaj kolko godina imaju Hasagic i Supic oni ce braniti jos u formi 5-6 godina i onda necemo imati golmana kao i sada lijevog beka,zato Begovic koji je mlad i trenira sa jednim od najboljih golmana trenutno David Jamesom moze dosta od njeg naucit,Begovic ce u sezoni 2010-2011 godine biti prvi golman Portsmoutha.Knele je napisao/la:Ma ne znam čemu ovolike stranice na forumu o Asmiru Begoviću, branio ne branio, svejedno. Imamo Kenu, Nurkovića, Supića, bojim se da ni Walter Zenga nebi imao mjesta u svoje doba u ovakvoj reprezentaciji.![]()
Begoviću, you did not need us.
Moze castim pivu i dijete od ovce!!BIHfan je napisao/la:Castis pivom ako bude igrao za BIH??noah je napisao/la:Mislis??BIHfan je napisao/la:De ba sta vam je Asmir ce zaigrati za BIH siguran sam 100 %.
Znam!!!
svaka cast nek si im rek´oGistro_Bancho je napisao/la:E moj knele (i ostali), vidi se da si veliki znalac....
Svi bi smo mi i branili i igrali za BiH, aha - baš, momak je mlad i očigledno kvalitetan golman pred kojim je blistava budućnost a ti (Knele) spominješ Supića, Kenu i slične. Veeeeliki su to golmani!!! Veće je priznanje biti zamjena jednom Jamesu ili ko već brani u Portsmutu nego biti prvi golman Anorthosisa ili Istambula BB.
A druga stvar je što naši konji u savezu puštaju ovakve igrače da idu igrati za druge repke i što ne znaju prepoznati kvalitet na vrijeme, odnosno ni ne trude se da ga prepoznaju. Što ga nikad nisu zvali za neku prijateljsku tekmu, pa neka ubilježi makar jedan nastup pa neka ga onda jebu hoće li ili ne igrati za BiH. Dres BiH bi trebao biti svima svetinja, ali neće dok god nam nesposobni konji sjede u savezu i gledaju samo svoj interes!
A tog momka ne znam, uostalom kao niko od nas, i ne mogu bričati o njegovom moralu ili nemoralu dok čovjek javno ne progovori, ali činjenica je da ga je" njegova " država zaboravila kada mu je bila najviše potrebna, nego se čovjek afirmisao uz jednu popišanu Kanadu i da odluči da ne igra za BiH ja ga ne bih krivio nikada. Šta je to njemu njegova država dala???? Šta je tebi dala, šta je meni dala??? Nemoj mi samo patetike dala ti je državu i tih nacionalističkih sranja!!! Ja sam volio svoju Jugu više nego što ću ikad i jednu državu voljeti i svog prijeratnog komšiju bez obzira na vjeroispovjest (za koju nisam maltene ni znao da postoji do 91. godine) više nego sve ove seljačine koje su došle iz raznoraznih pripizdina.
Da se razumijemo, ja ipak volim ovu državu i živim i radim u njoj ali od ljubavi se ne može živjeti! Kada bi meni sada neko ponudio Kanadski pasoš, ja bih ga objeručke prihvatio i nikada toj osobi to ne bih mogao zaboraviti, vazda bi mu dužnik bio jer mi je pružio šansu za "novi život". Ja sa svojim pasošom mogu u Tursku, Tunis i Egipat... Da se usereš!!!
Razmisli malo o ovim stvarima prije nego napišeš slijedeći post, naravno ukoliko nisi toliko balav!
Ne znam što da ti napišem, vjerovatno sam ostao zatečen tvojim postom. Sve to stoji, ali sam ja rekao da ako Begović neće da brani za BiH (iako mi onaj radio itnervju puno toga nije ni rekao), onda ne mora. Nećemo ga tjerati, neka brani golman iz Vratnika ako treba, samo dosta je bilo plakanja i molenja. On (veliki golman, zamjena jednom Jamesu, kao što veliš) ako ni pod kojim ne priznaje Bosnu i Hercegovinu kao svoju zemlju, doduše, čovjek je cijeli život proveo izvan nje, to je njegova lična stvar. Idemo dalje, uzdajmo se u Supiće, Nurkoviće, Hasagiće, Tolje, Piplice...Gistro_Bancho je napisao/la:E moj knele (i ostali), vidi se da si veliki znalac....
Svi bi smo mi i branili i igrali za BiH, aha - baš, momak je mlad i očigledno kvalitetan golman pred kojim je blistava budućnost a ti (Knele) spominješ Supića, Kenu i slične. Veeeeliki su to golmani!!! Veće je priznanje biti zamjena jednom Jamesu ili ko već brani u Portsmutu nego biti prvi golman Anorthosisa ili Istambula BB.
A druga stvar je što naši konji u savezu puštaju ovakve igrače da idu igrati za druge repke i što ne znaju prepoznati kvalitet na vrijeme, odnosno ni ne trude se da ga prepoznaju. Što ga nikad nisu zvali za neku prijateljsku tekmu, pa neka ubilježi makar jedan nastup pa neka ga onda jebu hoće li ili ne igrati za BiH. Dres BiH bi trebao biti svima svetinja, ali neće dok god nam nesposobni konji sjede u savezu i gledaju samo svoj interes!
A tog momka ne znam, uostalom kao niko od nas, i ne mogu bričati o njegovom moralu ili nemoralu dok čovjek javno ne progovori, ali činjenica je da ga je" njegova " država zaboravila kada mu je bila najviše potrebna, nego se čovjek afirmisao uz jednu popišanu Kanadu i da odluči da ne igra za BiH ja ga ne bih krivio nikada. Šta je to njemu njegova država dala???? Šta je tebi dala, šta je meni dala??? Nemoj mi samo patetike dala ti je državu i tih nacionalističkih sranja!!! Ja sam volio svoju Jugu više nego što ću ikad i jednu državu voljeti i svog prijeratnog komšiju bez obzira na vjeroispovjest (za koju nisam maltene ni znao da postoji do 91. godine) više nego sve ove seljačine koje su došle iz raznoraznih pripizdina.
Da se razumijemo, ja ipak volim ovu državu i živim i radim u njoj ali od ljubavi se ne može živjeti! Kada bi meni sada neko ponudio Kanadski pasoš, ja bih ga objeručke prihvatio i nikada toj osobi to ne bih mogao zaboraviti, vazda bi mu dužnik bio jer mi je pružio šansu za "novi život". Ja sa svojim pasošom mogu u Tursku, Tunis i Egipat... Da se usereš!!!
Razmisli malo o ovim stvarima prije nego napišeš slijedeći post, naravno ukoliko nisi toliko balav!
Knele je napisao/la:Ne znam što da ti napišem, vjerovatno sam ostao zatečen tvojim postom. Sve to stoji, ali sam ja rekao da ako Begović neće da brani za BiH (iako mi onaj radio itnervju puno toga nije ni rekao), onda ne mora. Nećemo ga tjerati, neka brani golman iz Vratnika ako treba, samo dosta je bilo plakanja i molenja. On (veliki golman, zamjena jednom Jamesu, kao što veliš) ako ni pod kojim ne priznaje Bosnu i Hercegovinu kao svoju zemlju, doduše, čovjek je cijeli život proveo izvan nje, to je njegova lična stvar. Idemo dalje, uzdajmo se u Supiće, Nurkoviće, Hasagiće, Tolje, Piplice...Gistro_Bancho je napisao/la:E moj knele (i ostali), vidi se da si veliki znalac....
Nisam komponentan da pričam o Asmiru jer ga zaista nikada i nisam poznavao, niti sam imao priliku gledati ga na nekoj TV postaji (vejrovatno jer je 3. golman "mornara"), ali ako je istina ono što je izjavio za kanadski radio, onda ga treba pustiti da brani za Kanadu, jer nismo ga ni ranije imali, opet smo na istom. Njegovim pristupom naša reprezetnacija dobila bi dosta na golu (to svakako), ali kažem, što je tu je.
Ne znam jarane za tu jugu, rođen sam u vrijeme njenog raspada (89-a), mada ti vjerujem za sve napisano, samo znam da ovaj život ovdje što ga živim, jednostavno nije život. Ali, niko te i ne pita kako ti je, bitno samo da se živi, a ono malo radosti donesu golovi Džeke, Ibiševića, Misimovića, pa i odbrane Begovića koji ne želi braniti za jednu jedinu.
Ugodan ostatak dana'
Tanka je linija izmedju ozbiljnosti i sege.Cartman je napisao/la:Joj tebe, pa drugo je to kad je humoristicki show, i slusaoci su znali da to zapravo nije Sarkozy. A sad da su napravili intervju sa nekim glumcem i rekli da je Sarkozy (i da je intervju bio ozbiljan) to bi bio kraj te stanice.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CAGarfia, Gogs, katalinski, obagol i 30 gostiju.