Chicago Bulls

Tribalian
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la Tribalian » 15 jul 2011, 12:31

:lol: :lol: :lol: Kakva slika :lol: :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 16 jul 2011, 02:07

SaltCityAttack je napisao/la:hvala na cestitkama :).... i neno nam danas slavi rodjendan :)... sad ga upotpunosti razumijem zasto zeli dokazati da je upravu onda kad je uvjeren u ono sto govori :)....naravno i sam sam takav pa mi je sad jasno zasto je i neno takav :)....pitam se samo koje je godine neno rodjen?...ja sam 1980 pa reko da mozda kojim slucajem nismoo bas na isti dosli na ovaj svijet :)
Manje sam ovdje, obaveze me neke okupirale :D :D :D
1989. godiste.

Moze pojasnjenje za boldirani dio
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 jul 2011, 08:41

pa nisam nista lose mislio,ali hocu da kazem da te upotpunosti razumijem kad mislis da si upravu da to zelis i dokazati, ako druga strana se sa tobom nece da slozi svakako...to sam mogao primjetiti, a takodjer sam isti,a sad mi je jasno i zbog cega :).

nego onaj Rose nije normalan :)...djete eno ga u LA trenira opet ko lud :)..nema kod njega haman pauze neumoran je ...izgleda da zeli biti jos bolji i usavrsiti ono sto mu nedostaje...svaka mu cast divim mu se , ali mislim d aje vrijeme za pauzu...ebiga zato je i drugaci od mnogih danasnjih igraca...juce ga gledam prikazuju u dvorani kako suta :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 18 jul 2011, 00:30

pa nisam nista lose mislio,ali hocu da kazem da te upotpunosti razumijem kad mislis da si upravu da to zelis i dokazati, ako druga strana se sa tobom nece da slozi svakako...to sam mogao primjetiti, a takodjer sam isti,a sad mi je jasno i zbog cega :).
Najlakse je imatiopce misljenje, a vecina nece da razmislja svojom glavom. Oni koji to rade i naprave uspjeh. Tako da ja pokusavam da budem u manjini. Svi mi grijesimo, i moramo da priznamo svoje greske. Ali, argumentovane rasprave najvise se cijene. Ja nikada ovdje, a niti bilo gdje nisam nikoga uvrijedio, uvijek sam ja taj bio kojeg su maltretirali i vrijedjali. Vecinom to administracija nije sankcionisala.

Ostalo je samo ime.....

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 jul 2011, 05:03

neno#4 je napisao/la:
Najlakse je imatiopce misljenje, a vecina nece da razmislja svojom glavom. Oni koji to rade i naprave uspjeh. Tako da ja pokusavam da budem u manjini. Svi mi grijesimo, i moramo da priznamo svoje greske. Ali, argumentovane rasprave najvise se cijene. Ja nikada ovdje, a niti bilo gdje nisam nikoga uvrijedio, uvijek sam ja taj bio kojeg su maltretirali i vrijedjali. Vecinom to administracija nije sankcionisala.
ma hajde kao da imas ovdje kome sta i objasnit care, a posebno na onoj temi sto se tice nase domace kosarke, gdje vidim da prave i nove nikove kako bi ti kontrirali.

Nego NBA ce izbaciti raspored za narendu sezonu, a vec je odredjeno da ce 1 Novembra Bullsi igrati svoju prvu utakmicu u Dallasu :)...znaci ta bi tekma trebala biti na TNT ili ESPN...trebamo tu pokvariti slavlje sampionima :)...ince u puno slucajeva se desavalo da slavljenici kiksaju u prvoj utakmici, tako da bi mogli i mi tu traziti svoju prvu pobjedu :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 18 jul 2011, 13:10

SaltCityAttack je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
ma hajde kao da imas ovdje kome sta i objasnit care, a posebno na onoj temi sto se tice nase domace kosarke, gdje vidim da prave i nove nikove kako bi ti kontrirali.

Nego NBA ce izbaciti raspored za narendu sezonu, a vec je odredjeno da ce 1 Novembra Bullsi igrati svoju prvu utakmicu u Dallasu :)...znaci ta bi tekma trebala biti na TNT ili ESPN...trebamo tu pokvariti slavlje sampionima :)...ince u puno slucajeva se desavalo da slavljenici kiksaju u prvoj utakmici, tako da bi mogli i mi tu traziti svoju prvu pobjedu :)
Imal sta oko lockouta, jel imal kakvih dogovora?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 18 jul 2011, 18:21

@Salt - Ma znas Rose-a. Bez obzira na sve, treninge ne propusta. Odavno nisam vidio nekog toliko predanog u NBA. Odlicna radna etika, i ne prepusta nista slucaju (talentu).

@Bihfan - Sve su dalje i dalje od dogovora. Mnogi predvidjaju, da je ova sezona vec otpisana.
Postovanje treba zaraditi.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 19 jul 2011, 19:48

Nasa prva utakmica (ako bude NBA ove sez. uopste) je protiv Dallas-a, u Dallas-u. Prosli put kad smo igrali protiv sampiona u prvoj tekmi nove sez., bilo je razvaljivanje. Tad smo dobili Miami, cini mi se 40-ak razlike.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 jul 2011, 20:35

kad_kako je napisao/la:Nasa prva utakmica (ako bude NBA ove sez. uopste) je protiv Dallas-a, u Dallas-u. Prosli put kad smo igrali protiv sampiona u prvoj tekmi nove sez., bilo je razvaljivanje. Tad smo dobili Miami, cini mi se 40-ak razlike.
da da da :)... jesmo ih tad pukli u Miamiu opasno :)...ja sam bas napisao ranije da igramo sa Dallasom to je vec odredjeno peije nekoliko dana, dok je juce izasao i kompletan rasporedm a sa LA igramo ponovo za Christmas :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 21 jul 2011, 18:25

Francuska reprezentacija vratila Noah-u, u Chicago na rehabilitaciju uganutog clanka. To je jos ono uganuce iz regularnog dijela prosle sez. Nemogu da vjerujem, da medicinski tim Bulls, nije mu poslije zavrsene sezone, skroz sanirao clanak. Svatam da su pozurili njegov oporavak... ali da poslije nisu zavrsili lijecenje je totalno neprofesionalno.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 21 jul 2011, 18:33

kad_kako je napisao/la:Nasa prva utakmica (ako bude NBA ove sez. uopste) je protiv Dallas-a, u Dallas-u. Prosli put kad smo igrali protiv sampiona u prvoj tekmi nove sez., bilo je razvaljivanje. Tad smo dobili Miami, cini mi se 40-ak razlike.
da da da :)... jesmo ih tad pukli u Miamiu opasno :)...ja sam bas napisao ranije da igramo sa Dallasom to je vec odredjeno peije nekoliko dana, dok je juce izasao i kompletan rasporedm a sa LA igramo ponovo za Christmas :)
Bilo je posteno deranje. Nisam vidio da si pisao o tome, jer sam bio banovan do neki dan. Nadam se da ce biti tekma za Bozic. :)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 25 jul 2011, 19:35

Ne znam da li ste pratili ali Mirotic je bio monstruozan na prvenstvu. Kakve partije je samo taj decko lupao. Nisam ni pogrijesio kada sam nedavno rekao da mnogo lici na Nowitzkog.

Ostalo je samo ime.....

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 26 jul 2011, 19:20

Neki dan na Filipinima: Kobe asistencija za Rose-a i onda kucanje: [youtube][/youtube]

Navodno su obojica dobila po $400.000 za ovaj nastup...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 jul 2011, 22:29

neno#4 je napisao/la:Ne znam da li ste pratili ali Mirotic je bio monstruozan na prvenstvu. Kakve partije je samo taj decko lupao. Nisam ni pogrijesio kada sam nedavno rekao da mnogo lici na Nowitzkog.

kad ti kazes da je dobar, onda mogu reci da nismo pogrijesili sto smo pravili ovaj trade i uzeli njega...uglavnom ja nisam pratio i ne mogu nista reci...znam kad je tek dosao, komentari na comcast sport net canalu na tv kazu kao da su Bullsi u njemu mozda nasli novog Nowitzkog :)...meni bilo smjesno, jest da su se neki u studiu i nasmijali,a pojedini su tvrdili ovo...ko zna ebiga valjda nam pomogne, a kazu da ce on biti idealan sa Rosom , tako da su zbog toga ga i uzeli
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 26 jul 2011, 23:28

neno#4 je napisao/la:Ne znam da li ste pratili ali Mirotic je bio monstruozan na prvenstvu. Kakve partije je samo taj decko lupao. Nisam ni pogrijesio kada sam nedavno rekao da mnogo lici na Nowitzkog.

kad ti kazes da je dobar, onda mogu reci da nismo pogrijesili sto smo pravili ovaj trade i uzeli njega...uglavnom ja nisam pratio i ne mogu nista reci...znam kad je tek dosao, komentari na comcast sport net canalu na tv kazu kao da su Bullsi u njemu mozda nasli novog Nowitzkog :)...meni bilo smjesno, jest da su se neki u studiu i nasmijali,a pojedini su tvrdili ovo...ko zna ebiga valjda nam pomogne, a kazu da ce on biti idealan sa Rosom , tako da su zbog toga ga i uzeli
Ima pravu kosarkasku inteligenciju. Sve sto postigne bude iz nekog racionalno ulaza, suta. Mekana ruka, odlicna kretnja u napadu. Moze sigurno igrati u NBA itekako dobro. Mislim da je to ono sto nedostaje ovom Chicagu. Jedan visoki igrac koji odlicno pogadja izvana.

Ostalo je samo ime.....

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 jul 2011, 04:25

sminka nema sta :)

slika
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 03 avg 2011, 17:42

kad_kako je napisao/la:Neki dan na Filipinima: Kobe asistencija za Rose-a i onda kucanje: [youtube][/youtube]

sreca pa kobe nije napravio korake :lol:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 04 avg 2011, 00:06

KK_Bosna je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:Neki dan na Filipinima: Kobe asistencija za Rose-a i onda kucanje: [youtube][/youtube]

sreca pa kobe nije napravio korake :lol:
A vjeruj malo je falilo da napravi korake, ovo je ipak u stilu Jamesa. :mrgreen:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 13 avg 2011, 12:58

Veliki govor velikog igraca...

[youtube][/youtube]
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 13 avg 2011, 15:07

_dreamer_ je napisao/la:Veliki govor velikog igraca...

[youtube][/youtube]

Baš sam jutros gledao ovo...

Svaka mu čast na iskrenosti, govor iz duše!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.