Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Jovanovic potpisuje za Anderlech 99% bez obeštećenjaSenaid L.F.C je napisao/la:Izgleda da su Lille i Anderlecht zainteresirani za Jovanovica
sutra ja mislimJimmy from the hood je napisao/la:Kada se igra utakmica??anfield je napisao/la:svim srcem za Argentinu i naravno da ce Argentinci proci
hahahahahaCarlo je napisao/la:Da zna Suarez za ovo **** bi nam sve![]()
Do sada smo dovoli kvalitetne igrace a mislim da bi trebalo dovesti lijevog beka i to pod hitnoRizah je napisao/la:Insua će igrati na poziciji lijevog beka na utakmici u Maleziji, ako se pokaže ostaje a ako ne odlazi. A već je objavljeno od jednog povjerljivog izvora, kada Downing potpiše ugovor Liverpool više neće dovoditi igrače. Ostaju na redu samo odlasci.
Prezadovoljan sam učinjenim i novim vlasnicima.
Doni, Suarez, Carrol, Adam, Henderson i Downing.
Ujeo se ti Rizo za jezikRizah je napisao/la:Insua će igrati na poziciji lijevog beka na utakmici u Maleziji, ako se pokaže ostaje a ako ne odlazi. A već je objavljeno od jednog povjerljivog izvora, kada Downing potpiše ugovor Liverpool više neće dovoditi igrače. Ostaju na redu samo odlasci.
Doni, Suarez, Carrol, Adam, Henderson i Downing.
Slazem se, nema on hljeba.kumkalesic je napisao/la:Ujeo se ti Rizo za jezikRizah je napisao/la:Insua će igrati na poziciji lijevog beka na utakmici u Maleziji, ako se pokaže ostaje a ako ne odlazi. A već je objavljeno od jednog povjerljivog izvora, kada Downing potpiše ugovor Liverpool više neće dovoditi igrače. Ostaju na redu samo odlasci.
Doni, Suarez, Carrol, Adam, Henderson i Downing.Cuj nece vise biti transfera. Jadna li nam majka ako Insua bude igrao na lijevom beku u narednoj sezoni
Na krilu nam treba sto brzi igrac kako bi preko krila dobivali na boljoj igri i sirini,isto tako bi se brzim krilnim igracima dobila kvaliteta u kontranapadimaSasha L.F.C. je napisao/la:Treba tu jos jedno brzo probojno krilo tipa Adam Johnson ili Aaron Lennon i naravno levi bek moja zelja: Emilio Izaguirre. E ako neko od ove trojice dodje smatracu ovaj prelazni rok uspesnim.
Sjajno receno, nemam sta dodatiSenaid L.F.C je napisao/la:Na krilu nam treba sto brzi igrac kako bi preko krila dobivali na boljoj igri i sirini,isto tako bi se brzim krilnim igracima dobila kvaliteta u kontranapadimaSasha L.F.C. je napisao/la:Treba tu jos jedno brzo probojno krilo tipa Adam Johnson ili Aaron Lennon i naravno levi bek moja zelja: Emilio Izaguirre. E ako neko od ove trojice dodje smatracu ovaj prelazni rok uspesnim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.