Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

King Kenny
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la King Kenny » 14 jul 2011, 12:31

I vi se povezujete s Baines-om :? .

Kad bih ja birao između Gibbsa i Bainesa izabrao bih ovog prvog,mlađi je,još uvijek nije pokazao sav svoj raskošni talenat i sigurno dugoročno rješenje na toj poziciji.

Šta se to desilo s Denilsonom pa se dečko nalljutio :mrgreen: ...

Njegova prodaja bi vam duplo značila prvo bi sebe pojačali a oslabili bi klub u koji ode,još ako to bude neki iz Premiershipa radost je veća :mrgreen: .

Jel to smirila priča o odlasku Cesca i Nasrija,vala bilo je i vrijeme...ljudi se sturiše da rasture Arsenal a jedino otisao Clichy :lol: .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 14 jul 2011, 14:43

... Ma Gibbs i Traore će da pokrivaju tu lijevu stranu. Ja mislim da mogu i znam da mogu, samo je pitanje kako će se naviknut na pritisak veliki ( iako ga je Gibbs i osjećao al opet ). A za odlazak te dvoijce, pa normalno da ostaju, pa nije Arsenal klub koji će raspiati igrače, dosta je toga bilo. Sigurno je da ovo ljeto ostaju a ako se ništa ne osvoji e onda i nek odu, jer momci trebaju osvajati jer su sigurno jedni od najboljih igrača na svojim pozicijama. ...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 14 jul 2011, 15:02

Za Arnelinha. :D

[youtube][/youtube]

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 14 jul 2011, 15:57

Najdublji trag ostavio u Arsenalu
Patrick Vieira završio nogometnu karijeru
Francuski nogometaš Patrick Vieira (35) objavio je da odlazi u igračku penziju. U nastavku karijere radit će kao direktor nogometnog razvoja u svome posljednjem klubu Manchester Cityju.

Foto: AFP
"Vieira će u novoj ulozi imati više odgovornosti, od širenja klupskog programa društvene odgovornosti u Velikoj Britaniji i inozemstvu do bliske saradnje s klupskim komercijalnim partnerima. Bit će aktivan i u razvoju mladih igrača kojima će kao mentor pružati podršku u programu obrazovanja o načinu života", saopćio je Manchester City.

Vieira je najdublji trag ostavio u Arsenalu u kojem je igrao do 1996. do 2005. godine. S "topnicima" je osvojio tri naslova u Premierligi i četiri FA Cupa. Igrao je i u Cannesu, Milanu, Juventusu i Interu iz kojeg je u januaru prošle godine prešao u City.

Za francusku reprezentaciju je ovaj veznjak odigrao 107 utakmica, a bio je i član ekipe koja je 1998. postala svjetski prvak.

... Ode još jedan veliki igrač i jedan od onih koji je najzaslužniji što je Arsenal bio prvak EPL-a ;) ...

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 14 jul 2011, 16:08

GunnerS je napisao/la:Najdublji trag ostavio u Arsenalu
Patrick Vieira završio nogometnu karijeru
Francuski nogometaš Patrick Vieira (35) objavio je da odlazi u igračku penziju. U nastavku karijere radit će kao direktor nogometnog razvoja u svome posljednjem klubu Manchester Cityju.

Foto: AFP
"Vieira će u novoj ulozi imati više odgovornosti, od širenja klupskog programa društvene odgovornosti u Velikoj Britaniji i inozemstvu do bliske saradnje s klupskim komercijalnim partnerima. Bit će aktivan i u razvoju mladih igrača kojima će kao mentor pružati podršku u programu obrazovanja o načinu života", saopćio je Manchester City.

Vieira je najdublji trag ostavio u Arsenalu u kojem je igrao do 1996. do 2005. godine. S "topnicima" je osvojio tri naslova u Premierligi i četiri FA Cupa. Igrao je i u Cannesu, Milanu, Juventusu i Interu iz kojeg je u januaru prošle godine prešao u City.

Za francusku reprezentaciju je ovaj veznjak odigrao 107 utakmica, a bio je i član ekipe koja je 1998. postala svjetski prvak.

... Ode još jedan veliki igrač i jedan od onih koji je najzaslužniji što je Arsenal bio prvak EPL-a ;) ...
Legendaran igrac...Nas Roy Keane,samo dosta pametniji i tehnicki potkovaniji..Zelim mu sve najbolje u 2.-om dijelu njegove sportske karijere... ;)
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 14 jul 2011, 18:24

Arsenal have earmarked 21-year-old Danish international Mathias Jørgensen as the next defender to arrive at the Emirates in a £5m deal, with the youngster expected to partner Thomas Vermaelen during the new season.
Jest anonimus, al' čini mi se i mrcina :mrgreen: 1.91 cm visok,a izgleda k'o od gore odvaljen. A i mlad je, taman što Wenger traži-tek 21. :D
slika

@Bosco:pogled'o sam video i stvarno mali je razvaljiv'o :D Nadam se da če dobit radnu dozvolu i sigurno,ako je dobije, imat će veliku minutažu naredne sezone. Trči k'o navijen i u napadu i u odbrani, još+ strašan tehničar i izuzetno brz. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 15 jul 2011, 00:10

Arnelinho je napisao/la:
Arsenal have earmarked 21-year-old Danish international Mathias Jørgensen as the next defender to arrive at the Emirates in a £5m deal, with the youngster expected to partner Thomas Vermaelen during the new season.
Jest anonimus, al' čini mi se i mrcina :mrgreen: 1.91 cm visok,a izgleda k'o od gore odvaljen. A i mlad je, taman što Wenger traži-tek 21. :D
slika

@Bosco:pogled'o sam video i stvarno mali je razvaljiv'o :D Nadam se da če dobit radnu dozvolu i sigurno,ako je dobije, imat će veliku minutažu naredne sezone. Trči k'o navijen i u napadu i u odbrani, još+ strašan tehničar i izuzetno brz. ;)
zanka je mrcina samo takva. mlad je jos i kod vas bi se mogao razviti u dobrog igraca ako dođe.
You are someone else I am still right here

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 15 jul 2011, 00:14

moze li vermaelen igrati lijevog beka :D
Mes Que Un Club

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 15 jul 2011, 00:24

hule_barca je napisao/la:moze li vermaelen igrati lijevog beka :D
U Belgiji lijevi bek, pomalo bio i u Ajaxu,kako je stario sve je više igr'o štopera. :mrgreen: Al' u Belgiji je i sada bek.;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 jul 2011, 08:31

... Ne znam, al znam da igra fenomenalno kao štopera i neka ga tu. Treba nam još jedan štoper, hitno, ono kloceva rasprodat, hitno i to je to ;) ...

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 jul 2011, 09:51

Wenger: Zašto igrači nose GPS ?!

Evo kako je bilo kada je Arsena napuštao Malesiju :)

slika

Malo slika s dolaska u Kinu ;)

slika
slika
slika
slika

Wenger: Moj tim nije slab u odbrani

Van Persie: Bit ćemo odmorniji ove godine

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 15 jul 2011, 10:04

Hah, pa vaša Azijska turneja je maltene identična k'o naša. :P

Mi smo prvo bili u Kini, igrali prijateljsku (istina, drugačiji protivnik nego vaš sljedeći), pa sada idemo u Maleziju, gdje igramo sa Malezijskih XI. (valjda je to najboljih 11 Malezije. :mrgreen: )
Vi, sa druge strane, radite suprotno, te iz Malezije dolazite u Kinu, a potom se vraćate u Englesku.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 jul 2011, 10:20

... Heh, ma to je uvjek isto. Samo što je ovo Arsenalu ja mislim prva turneja ( odavno je nije bilo, ja se ne sjećam ;) ). Naravno u Engleskj će se igrat Emirates Cup i tu će se moći vidjeti kako stojimo, tek. ...

ja.neron
Kontakt:

Post Postao/la ja.neron » 15 jul 2011, 11:01

-Paja je napisao/la:Gibbs je najbolji mladi lijevi bek na svijetu i njegova promociaj u prvih 11 umjesto Clichya dodje bolje nego pojacanje, Baines je smijesan naspram Gibbsa i takav mesar nam ne treba.

slika

mesar sa najviše ubačaja fakat je gibs, džeko za njega

paja nastavlja sa glupostima
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 15 jul 2011, 11:40

ja.neron je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Gibbs je najbolji mladi lijevi bek na svijetu i njegova promociaj u prvih 11 umjesto Clichya dodje bolje nego pojacanje, Baines je smijesan naspram Gibbsa i takav mesar nam ne treba.

slika

mesar sa najviše ubačaja fakat je gibs, džeko za njega

paja nastavlja sa glupostima
ahahahahahahahahaha kakav argument, tako bitni ubacaji i jos ga poredi sa likom koji je jos bio ozlijedjen veci dio sezone a i ono sto nije bio je vecinom na klupi :lol:
Dio Arsenala

yasminho
Kontakt:

Post Postao/la yasminho » 15 jul 2011, 15:22

-Paja je napisao/la:
Gibbs je najbolji mladi lijevi bek na svijetu i njegova promociaj u prvih 11 umjesto Clichya dodje bolje nego pojacanje, Baines je smijesan naspram Gibbsa i takav mesar nam ne treba.

Paja izgubljen u vremenu i prostoru- 2 dio

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 15 jul 2011, 15:33

Jedini izgubljeni u vremenu i prostori ste vi koji ko fol pokušavate provalit Paju, šuknut mu, provalit ga. Vidite da lik ima svoj fazon i pustite ga, on vrlo često zna dati dobar komentar kad nema vas jazavaca pa ga niko ne pohvali za to, nego samo prosipate šuplju sa njim kad opet počne furati svoj zonfa. On sigurno to ne bi ni pisao da se vi ne palite ko ker na kuju.

Wenger rekao da je odbrana dobra i da je vrlo vjerovatno neće pojačavati. Potez koji će nas iduce godine u februaru vrlo skupo koštat, al' eto Wenger knows.

yasminho
Kontakt:

Post Postao/la yasminho » 15 jul 2011, 15:39

Bosco je napisao/la:Jedini izgubljeni u vremenu i prostori ste vi koji ko fol pokušavate provalit Paju, šuknut mu, provalit ga. Vidite da lik ima svoj fazon i pustite ga, on vrlo često zna dati dobar komentar kad nema vas jazavaca pa ga niko ne pohvali za to, nego samo prosipate šuplju sa njim kad opet počne furati svoj zonfa. On sigurno to ne bi ni pisao da se vi ne palite ko ker na kuju.

Wenger rekao da je odbrana dobra i da je vrlo vjerovatno neće pojačavati. Potez koji će nas iduce godine u februaru vrlo skupo koštat, al' eto Wenger knows.
To ti njegov advokat a?

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 15 jul 2011, 16:06

Bosco je napisao/la:Wenger rekao da je odbrana dobra i da je vrlo vjerovatno neće pojačavati.
Moze li citat za boldani dio?
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 jul 2011, 16:09

CollegeGunner je napisao/la:
Bosco je napisao/la:Wenger rekao da je odbrana dobra i da je vrlo vjerovatno neće pojačavati.
Moze li citat za boldani dio?
Rekao je kako ce pokusati unaprijediti igru prekida, nigdje nije spomenuo da nece nekoga dovesti, a tu igru moze unaprijediti ili igracem ili trenerom ili sa vise treninga za prekide..
edit : http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... na-to-fifa" onclick="window.open(this.href);return false;
"It has to stop, of course. If there is a transfer negotiation between two clubs, I don't think it is healthy if players come out [and talk] who are not concerned by it. Unfortunately, in this case, it has happened a few times. It will not contribute to sort any problem out.

"Xavi has no direct part to play in that story and I don't see why he should, unless he has an official job to do for Barcelona. I don't see why he can go on the [official Barcelona] website and make this kind of statement."

http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... tribution-" onclick="window.open(this.href);return false;

Arsène Wenger believes that Gervinho can make a "great contribution" to Arsenal's attacking play this season.

"He can score goals, can provide and had the best assists in the French league last year. I think he can be a great contribution to the offensive efficiency of the team."

"He has qualities like Theo Walcott, they have good movement," said Wenger. "I think Theo can play on the left, right and up front. He has a similar type of pace and finishing."

e ako racunamo i ono sto si ti @CG (ili je Arnelinho, ne znam sad ) kako je i Ryo brz kao i Theo, cini mi se da ce bekovi u EPL a i LP stradati...
Celik!3,2,2.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.