FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ako bi kojim slučajem prošli Maccabi,u četvrtom pretkolu/Play-off bi bili nosioci,jer bi im preuzeli koeficijent 

-
- Kontakt:
-.-ami je napisao/la:Ako bi kojim slučajem prošli Maccabi,u četvrtom pretkolu/Play-off bi bili nosioci,jer bi im preuzeli koeficijent
Maccabi nije nosioc mi smoami je napisao/la:Ako bi kojim slučajem prošli Maccabi,u četvrtom pretkolu/Play-off bi bili nosioci,jer bi im preuzeli koeficijent

noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Milion razloga zašto Željo neće puno zapeti u Moldaviji, nažalost.
Nama je Željo svetinja jedina.
samo mi nije jasno kako ovi *ebeni azijci nisu nosioci?? i slazem se sta je @boccacio napisao, sad sam nekako ravnodusniji prema uzvratu u Moldaviji, sve do izvlacenja sam nekako strepio i pribojavao se da ce nas skupo kostati to sto nismo dali 2. gol a mogli smo vrlo lako ( iako je istina da smo mogli vrlo lako i primiti gol ) ali kada vidim da i u slucaju da nasi zmajevi prodju, valja opet igrati protiv ****, tacno mi se zgadi i UEFA i fudbal i sve.....
Zadnja izmjena: nedaTM, dana/u 15 jul 2011, 15:35, ukupno mijenjano 1 put.
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
" onclick="window.open(this.href);return false;
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
e ti si baš čudna sorta...Vasa Ladacki je napisao/la:Milion razloga zašto Željo neće puno zapeti u Moldaviji, nažalost.
Jest da još nismo prešli ni prvo pretkolo, al moram da prokomentarišem današnji žrijeb: "Je.bem ti nebo i sreću i sve!"
Pored 40 škart klubova mi prvo izvučemo je.beni Maccabi u onu grupu, pa onda i kao protivnika, znači baksuzi na kvadrat. Klub koji je jači i od pola nazovi nosilaca, klub u kojem igra naš reprezentativac, klub koji je bio treći, odma iza Maccabi Haife i Hapoel Tel Aviva koji su našim timovima pokazali gdje smo. Je.bem ti nebo nebovo, eto!
Pored 40 škart klubova mi prvo izvučemo je.beni Maccabi u onu grupu, pa onda i kao protivnika, znači baksuzi na kvadrat. Klub koji je jači i od pola nazovi nosilaca, klub u kojem igra naš reprezentativac, klub koji je bio treći, odma iza Maccabi Haife i Hapoel Tel Aviva koji su našim timovima pokazali gdje smo. Je.bem ti nebo nebovo, eto!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Cujem da igramo (ako prodjemo 2. pretkolo) protiv ebenog Maccabija kojeg sam se najvise pribojavao! Ali sta je tu je moramo se izboriti da prodjemo Seriff pa da tek mislimo o Maccabiju!
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
nisu upravu,ti taman ko da si pijan,od sinoc te drzi ili!???? lijepo je Almir Memic izjavio,Makabi je puno losiji od prvaka Haife s kojim smo mi igrali prosle godine,a mi opet puno jaci u odnosu na proslu sezonu! pa nije Makabi Real covjece!!! daj ohladi malo,nisam rekao da su losi,ali nisu ni grom kao sto tvrdis! i otrijezni se prvo,plz...Hawking je napisao/la:Jest da još nismo prešli ni prvo pretkolo, al moram da prokomentarišem današnji žrijeb: "Je.bem ti nebo i sreću i sve!"
Nama se nikako neda da odemo u Evropu.
Baksuzi smo fakat, protivnici su nam neatraktivni, daleko su, a opasno su kvalitetni.
Ali nema veze nismo ni mi k'o lani.

Baksuzi smo fakat, protivnici su nam neatraktivni, daleko su, a opasno su kvalitetni.

Ali nema veze nismo ni mi k'o lani.

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- neutralan__
- Kontakt:
Težak raspored mora se priznati.
Dobili ste najtežeg mogućeg protivnika. Ja sam očekivao nekog lakšeg protivnika,prije svega Olimpiju,ali eto izgleda da mi Bosanci nemamo sreće.
Iako još ni 2. pretkolo niste prošli,u 3. se ne treba predavati ni u kom slučaju,treba igrati otvoreno pokušati ih iznenaditi igrom.Valjda je i Osim naučio nešto od prošle godine,to mu je bila škola.
Sve u svemu treba igrati i biti optimist samo tako se može proći dalje.Niste jedini dobili najtežeg protivnika i klubovi iz susjednih nam država nisu nimalo dobro prošli.

Iako još ni 2. pretkolo niste prošli,u 3. se ne treba predavati ni u kom slučaju,treba igrati otvoreno pokušati ih iznenaditi igrom.Valjda je i Osim naučio nešto od prošle godine,to mu je bila škola.
Sve u svemu treba igrati i biti optimist samo tako se može proći dalje.Niste jedini dobili najtežeg protivnika i klubovi iz susjednih nam država nisu nimalo dobro prošli.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Daaj ba jeboo ga groob !! Kakve su to pricee "nece zapet u moldaviji" ovo ono "makabii" ..kakvi ste vi pesimisti ..misliim na one koji pisuu takve nebuloze ..ne znate da uzive u pobjdeti .. a veec govorite kakoo je neko jaci od naas ..jbgaa mogloo je boljee al nijee staa saad ..skinuut gacee 20 danaa prije ..u slucaju da prodjemoo one hajvane iz moldavijee..a hocemoo ..boli me brigaa kakav je makabii i ko sve igra u njemu ..ljudi od krvi i mesaa kaoo i nasii .. nasee je samoo da dodjemo napunimoo kosevoo i da ih bodrimoo ..a nee da pricamoo kakoo je nekoo jacii od naas ..fuuuj .. moj zeljoo je naajjaci i naajbolji .. pesimisti i pehovi ostanitee kucii i nemooj te gledaat ni tv prenoos ..
znacii daaa naam je dosaoo po naseem misljenju nekoo slabiji proslii bi jeel?? staa da naas taaj "slabijii" izbacii??ne bi vaam nikoo valjaoo ni zeba ni visca ni mirso ni nijema ni bogi ..koo bi vaam ugodioo??
Cuvaaj se makabi Zeljoo stizee !!

znacii daaa naam je dosaoo po naseem misljenju nekoo slabiji proslii bi jeel?? staa da naas taaj "slabijii" izbacii??ne bi vaam nikoo valjaoo ni zeba ni visca ni mirso ni nijema ni bogi ..koo bi vaam ugodioo??
Cuvaaj se makabi Zeljoo stizee !!

Volimo Bete a njih ko Beje!!!
Ne radi se o tome da su Real, radi se da smo mogli dobit je.beni Gomel a mi eto dobijemo baš njih. I jesu Real za ovo ostalo škarta što ima, liga im je jaka, a mi ako prođemo i Šerif i njih treba nas direktno u LP poslat. Kad vidim da škart timovi dobivaju još veći škart i prolaze bezveze dođe mi muka jer znam da bismo mogli izbacit vagon takvih.bosnas_ je napisao/la:nisu upravu,ti taman ko da si pijan,od sinoc te drzi ili!???? lijepo je Almir Memic izjavio,Makabi je puno losiji od prvaka Haife s kojim smo mi igrali prosle godine,a mi opet puno jaci u odnosu na proslu sezonu! pa nije Makabi Real covjece!!! daj ohladi malo,nisam rekao da su losi,ali nisu ni grom kao sto tvrdis! i otrijezni se prvo,plz...Hawking je napisao/la:Jest da još nismo prešli ni prvo pretkolo, al moram da prokomentarišem današnji žrijeb: "Je.bem ti nebo i sreću i sve!"
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
al' kad pogledaš i domaće prvenstvo zadnjih 6-7 godina, a naročito evropske rezultate, oni nisu odmah iza maccabi haife i hapoel tel aviva, nego bruku iza. mislim, opet su jači od nas, al' nisu u istoj klasi sa ovima.Hawking je napisao/la:Jest da još nismo prešli ni prvo pretkolo, al moram da prokomentarišem današnji žrijeb: "Je.bem ti nebo i sreću i sve!"
Dobro je što s Makabijem igramo prvu u Sarajevu, ako prođemo Šerifa. (sreća u nesreći)
Mislim da bi Željo trebao imati poseban motiv protiv Izraelaca...
Mislim da bi Željo trebao imati poseban motiv protiv Izraelaca...

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- The Maniacs '87
- Kontakt:
MACCABI CUVAJ SE DOLAZI ŽELJO !!!!
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
Ajde prvo da probamo proci Serifa, da povecamo koeficijent za iducu sezonu, pa cemo onda pricati o Izraelcima. Pricate ko da smo sinoc dobili 4:0, a ne 1:0. Aktivan rezultat za njih itekako.
Zrijeb nas nije pomazio, slazem se, al' nije da nas je ikad pretjerano mazio. Navikli smo.
Zrijeb nas nije pomazio, slazem se, al' nije da nas je ikad pretjerano mazio. Navikli smo.

Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 15 jul 2011, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
ne pregonite još dragi ljudi...
Moramo prvo upucati Šerifa.
Što bi bilo dobro da ih prođemo na penale.

Što bi bilo dobro da ih prođemo na penale.

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, Lokomotifa i 29 gostiju.