? Mozda padne osveta

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Jeste na bloomu igrajuBlueone je napisao/la:Jel opet onaj hebeni Bloomfield Stadium ako budemo igrali s cifama
? Mozda padne osveta
HAJMO XAZARKB-TM87 je napisao/la:Najbolji mogući scenarij: Pobjeda u Tiraspolu radi još boljeg koefcijenta, a Xazar izbaci ****, i eto nas u play offu

. Niste još prošli, a bogme ni Makabi. Dobili su prvu tekmu kući 3:1, primili su gol kući... hm. Ovaj Khazar je prije par godina namučio Dinama kad su ih purgeri izbacili tek nakon penala.
 . Niste još prošli, a bogme ni Makabi. Dobili su prvu tekmu kući 3:1, primili su gol kući... hm. Ovaj Khazar je prije par godina namučio Dinama kad su ih purgeri izbacili tek nakon penala. 

, ljudi budite realni, nismo ni Šerifa prošli i teško da ćemo, valja tamo igrat, valja izdržat silne ubačaje nakon grešaka naših "aduta" bekova..
 , ljudi budite realni, nismo ni Šerifa prošli i teško da ćemo, valja tamo igrat, valja izdržat silne ubačaje nakon grešaka naših "aduta" bekova..
Pa zato sto je na stranici Uefe pisalo prvo da je tako izvuceno.I onda samo promijenise valjda imali neku gresku u grafici cak je i Sportsport.ba objavio da se ide na Ferencvaros-Aalesund.Ponos Torina je napisao/la:znao sam da ce opet Izraelci isto kao da je namjesteno....
ja neznam odakle ovde nekim ideja da je Fenercvaros bio izvucen?
ta ce genksportsport.ba je napisao/la:Svi po balkancima , ofirno : Hajduk dobio stoke city, split fulhama, partizan genka, mi izraelce, sarajevo prag....(( UEFA MAFIOS !

Da maccabi nije nesto , prosle im sezone najbolji igrac bio medunjanin hahahPonos Torina je napisao/la:Ja kad sam gledao zrijeb izbacili su fino kako i jeste sad,iznenadio sam se kad sam vidio alesund i varosMoggiano je napisao/la:Prvo je izbaceno Željo-Ferencvaros,onda kasnije nesta promijeniliPonos Torina je napisao/la:znao sam da ce opet Izraelci isto kao da je namjesteno....
Ali opet ako Zeljo prodje Seriiff-a Maccabi T.A nije ni blizu Haife I hapoela tako da to nije neki bauk,netreba se toliko crnjaciti,Zeljo je duplo jaci ove godine nego prosle i moze proci...
Ja kad sam gledao zrijeb izbacili su fino kako i jeste sad,iznenadio sam se kad sam vidio alesund i varosBosnier je napisao/la:Prvo je izbaceno Željo-Ferencvaros,onda kasnije nesta promijeniliPonos Torina je napisao/la:znao sam da ce opet Izraelci isto kao da je namjesteno....

I veliki zeljovacBuu je napisao/la:Medunjanin je igracina

Ako ti tako kazes,pile87 je napisao/la:I veliki zeljovacBuu je napisao/la:Medunjanin je igracina
mora se o necemu pisatfanatic1991 je napisao/la:ja ne znam vi odma razmisljate o Maccabiu a nismo jos ni prosli Sheriffa.....polako jedno po jedno prvo ove proc` pa ona aBd **** izbacit

) adilovic me podsjeca na rascica vs.genka...razgrce sve gore u napadu..
 ) adilovic me podsjeca na rascica vs.genka...razgrce sve gore u napadu..Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.