FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tanzla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tanzla » 15 jul 2011, 10:46

Pa sinoc je Zeba odigrao najbolju tekmu kako se vratio kod nas.
Al' Smajic je, kao sto neko iznad rece, u svega 2,3 kontakta s loptom pokazao kakav je igrac, i kakav ce tek biti za nas.

Uvjeren sam u prolaz... Oni ce morati napasti, a mi cemo znati kazniti. :)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 15 jul 2011, 10:47

Jos uvijek sam pod utiskom..Kako sam samo sretan,kao malo dijete :) HVALA TI LJOZE !

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 15 jul 2011, 10:50

Cestitke na pobjedi.Mozda se ne volimo ovako,ali vjerujte da sam ja sinoc skocio kad ste dali gol.Nadam se da ce i moj Borac ove sezone nauciti pouku,i onda odigrati sljedece kao i vi protiv Serifa.

Samo da ne izvucete Makabi Tel Aviv,goni ih u pm,vise i Izraelci ti.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 15 jul 2011, 10:54

Sve je dobro, što se dobro svrši, kaže narodna izreka, a ovo sinoć je bilo tek prvo poluvrijeme. Žao mi je što nismo zabili barem još jedan, da se lakše diše, ali ni ovako nije loše. Imamo kvalitet za prolaz dalje, a mislim i još dalje.
Djetetu sam sinoć preko dvadeset puta rekao da mi je "žao" što utakmicu nisam gledao na TV. U onom "lavoru" od stadiona mi treba durbin da bih sve jasno vidio. Međutim, nije mi ni sekunde žao, jer trebalo je postaviti "domaću zadaću" svim klubovima u BiH. Mislim i na navijanje i na igru. Dvanaest hiljada grla i dlanova je dovoljno da se to učini. Svi k'o jedan. Zato čestitke idu prvo nama, a potom i svim igračima i stručnom štabu, koji su dali sve od sebe po onom kijametu od vremena (nesnosna sparina).
Mirso, Zajko, Niyema, Bogi i Adilović, bolji od ostalih, ali su svi zbog svoje želje za pobjedom i borbenosti zaslužili čistu desetku.
Ako Bog da Moldavce proći, a potom ići dalje.
Još jednom se potvrdilo da je Željo institucija, na čijem čelu su navijači.
Moram, još jednu opasku. Tip pored mene reče - kada je pitara ovoliko na stadionu, samo raspoređenih na sve četiri tribine - oni kažu bilo nas je preko 25 milja. Bez obzira na sve i pitarima čestitam na dobrom rezultatu.
Naprijed Željo ljubavi moja.
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u 15 jul 2011, 10:58, ukupno mijenjano 1 put.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 15 jul 2011, 10:55

Boga mi Nijema imao dva,tri fina ispada koja su nas mogla gola kostati :roll:
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

MaJaBa
Kontakt:

Post Postao/la MaJaBa » 15 jul 2011, 10:56

Znatel' ocel' biti snimak utakmice,mozda na vogosci? :)
Željezničar za život cijeli.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 15 jul 2011, 10:56

Svaka čast našim igračima na sinoćnoj pobjedi.Ono što mi je drago da su se borilli svih 90min.Što se tiče pojedinaca mislim da su svi bili dosta dobri ali ipak su Nyema i Zeba sinoć bili najbolji.Nyema izuzev one jedne greške,sve ostalo je obavio za čistu desetku.Stanić dosta dobar na lijevom beku.Žao mi je što nije igrao Stančeski jer mislim da bi protok lopte bio bolji,ali i Savić je obavio dosta posla u odbrani.A Smajić će biti naše veliko pojačanje.Ja sam zadovoljan ovim rezultatom mada smo mogli im još jedan uvalit.Uglavnom treba biti oprezan pred revanš jer nije još ništa gotovo,ali ja se nadam da ćemo proći
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 15 jul 2011, 11:03

Zaboravih, još dodati, da nam je onaj papak od sudije ukrao čist penal, kada je levat onu "bombu" skrenuo u korner. Ali GRKljan ko grkljan. Nadam se objektivnijem suđenju u revanšu.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 15 jul 2011, 11:09

boljei smo od njih, jos sam pod utiskom, ali zapamtite da oni imaju 10 puta vise para nego mi, samo molite Boga da bude fer sudjenje, i da se nebude šiljilo gore, treba se spustiti na zemlju i objektivno sagledati situaciju, jeste lijepo ali treba se malo smiriti i nepraviti pritisak igracima, jer vjerujem da i oni citaju ovaj forum
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 15 jul 2011, 11:12

Šerif je dosta jači od nas, jednostavno fizički su dominantniji.Sinoć smo uz pomoć super raspoloženog Zebu te nas navijača pobijedili. U Moldaviju ne smijemo ići da se branimo.
FEDERER= KLOC

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 15 jul 2011, 11:13

Sve je super i sve je za 5 kad si musko i volis nogomet !! ;)

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 15 jul 2011, 11:18

ovi sto nisu bili na utakmici i zale se nesto na navijanje i neorganizaciju trebaju prvo vidjet sta je uzrok, prvo nas je policja zajebavaa od kortea su nam srali nesto samo da izazovemo neke probleme da imaju razloa udarat, pa na stadionu uđosmo uzese NAM MEGAFON i naravno da ce se slabije navijat mislim i ono je bilo dobro ali kad je vođa podero svoje grlo da ga cuje 20 % ljudi na jugu, zato sve u svemu dobro i NESERITE,nadam se ABD u trecem predkolu da bi se moglo i OZVUCENJE donijeti pa onda ludilo ! A.C.A.B.

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 15 jul 2011, 11:20

Iker C je napisao/la:Šerif je dosta jači od nas, jednostavno fizički su dominantniji.Sinoć smo uz pomoć super raspoloženog Zebu te nas navijača pobijedili. U Moldaviju ne smijemo ići da se branimo.
Meni se,naprotiv,činilo da su fizički nespremni.Stalno padali,pa su mi izgledali kao neki tim iz naše lige.Naši na kraju utakmice kao da bi mogli još jednu odigrati,što me prijatno iznenadilo.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

neko treći
Kontakt:

Post Postao/la neko treći » 15 jul 2011, 11:27

Jedini komentar ove utakmice :

SIR AMAR OSIM !

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 15 jul 2011, 11:28

mamaSmurf je napisao/la:
Iker C je napisao/la:Šerif je dosta jači od nas, jednostavno fizički su dominantniji.Sinoć smo uz pomoć super raspoloženog Zebu te nas navijača pobijedili. U Moldaviju ne smijemo ići da se branimo.
Meni se,naprotiv,činilo da su fizički nespremni.Stalno padali,pa su mi izgledali kao neki tim iz naše lige.Naši na kraju utakmice kao da bi mogli još jednu odigrati,što me prijatno iznenadilo.
slazem se, fizicki smo spremniji od njih :!:

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 15 jul 2011, 11:30

U revansu nam sude Danci.

Glavni sudija Kennom Hansen, pomocnici Lars Rix i David Andersen.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 15 jul 2011, 11:34

Ja neznam sta si ti gledao, ocigledno nisi sinocnju tekmu u kojoj smo po fizickoj spremnosti u potpunosti nadjacali konjevice. Amar ih je bas napucao fizicki i nasi su trcali u 90 isto kao i u pocetku tekme ... 8-)

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 15 jul 2011, 11:37

i po meni je baš obratno, naši fizički pariraju, al' ovi su u prosjeku tehnički jači (naravno osim od zajke :mrgreen: ), svi baš znaju igrati lopte.

osim čupavog štopera.

MaJaBa
Kontakt:

Post Postao/la MaJaBa » 15 jul 2011, 11:38

Evo rezultati od nekih nasih mogucih protivnika :)

Olimpija Ljubljana (Slovenija) 2 - Bohemians (Irska) 0
Flamurtari (Albanija) 0 - Jablonec (Češka) 2
Ferencvaros (Mađarska) 2 - Aalesund (Norveška) 1
Maccabi Tel Aviv (Izrael) 3 - Khazar Lenkoran (Azerbejdžan) 1
i Gomel ako se tako zove on je valjda direktno u 3. pretkolu

Ovaj Macabi i nije toliko jak kao Hapoel i Macabi haifa,cak ima i sanse dda ispadnu primili su gol kuci,jest' tesko ali nista nije ne moguce :D
Željezničar za život cijeli.

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 15 jul 2011, 11:40

"na izvlacenju parova danas u Nionu predstavnik plavih bit ce Mirsad Baljic lgenda Želje"
tako ti je kad imas svugdje po svijetu svoje ljude koji zele da budu dio institucije zvana Željo
:mrgreen:
Semper Fidelis

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Cwirek, dark44, mavi, ristagrad i 185 gostiju.