Al' Smajic je, kao sto neko iznad rece, u svega 2,3 kontakta s loptom pokazao kakav je igrac, i kakav ce tek biti za nas.
Uvjeren sam u prolaz... Oni ce morati napasti, a mi cemo znati kazniti.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Meni se,naprotiv,činilo da su fizički nespremni.Stalno padali,pa su mi izgledali kao neki tim iz naše lige.Naši na kraju utakmice kao da bi mogli još jednu odigrati,što me prijatno iznenadilo.Iker C je napisao/la:Šerif je dosta jači od nas, jednostavno fizički su dominantniji.Sinoć smo uz pomoć super raspoloženog Zebu te nas navijača pobijedili. U Moldaviju ne smijemo ići da se branimo.
slazem se, fizicki smo spremniji od njihmamaSmurf je napisao/la:Meni se,naprotiv,činilo da su fizički nespremni.Stalno padali,pa su mi izgledali kao neki tim iz naše lige.Naši na kraju utakmice kao da bi mogli još jednu odigrati,što me prijatno iznenadilo.Iker C je napisao/la:Šerif je dosta jači od nas, jednostavno fizički su dominantniji.Sinoć smo uz pomoć super raspoloženog Zebu te nas navijača pobijedili. U Moldaviju ne smijemo ići da se branimo.
Ja neznam sta si ti gledao, ocigledno nisi sinocnju tekmu u kojoj smo po fizickoj spremnosti u potpunosti nadjacali konjevice. Amar ih je bas napucao fizicki i nasi su trcali u 90 isto kao i u pocetku tekme ...Iker C je napisao/la:Šerif je dosta jači od nas, jednostavno fizički su dominantniji.Sinoć smo uz pomoć super raspoloženog Zebu te nas navijača pobijedili. U Moldaviju ne smijemo ići da se branimo.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, adrenaline323, Austinpowers, Blackwargreymon, Bordo10, Cwirek, diplomatija, Ferroviere1987, Hrasno15, Kajkutenjoyer, mavi, Strumfinho, tiagofaria25, ZeljeznicarUberAlles i 247 gostiju.