FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: FK Crvena zvezda
Hajduk K. - Crvena zvezda 1:2 (Kekezović - Milijaš,Edgar).Treća vezena pobjeda Zvezde.Odlično,samo tako.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
To ti je kad previše čitam B92.U svakom slučaju šta me briga ko ga je dao,važno da su tri boda sa uvjek nezgodnog gostovanja u Kuli,upisana.obannon je napisao/la:Nije Edgar nego Gaj
Dobro je samo neka pobjeđuju
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
" ја ' ? $ је $ $ " $ у " на СОС-у $ га је $ Гај, " то ' је " ? у $ $
$ $ ' $ $
У $ је $ ? о ' $ $
$ $ ' $ $
У $ је $ ? о ' $ $
- " $...
- alan_kardec
- Kontakt:
Ajd nek mu je sa srećom prvjenac.Nek zabije jedan i u nedjelju,nećemo se ljutiti.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović

7. kolo
Jelen Super liga Srbije 2008/2009
05.Oktobar:

- " $...
Odlično vođena tema o FKCZ
Sto se tiče derbija ako ne griješim 134-ti. Ako Zvezda misli da uzme titulu mora da dobije, a i ovako i onako Partizan ima kompleks Marakane
Dakle Crvena zvezda-Partizan 1
Sto se tiče derbija ako ne griješim 134-ti. Ako Zvezda misli da uzme titulu mora da dobije, a i ovako i onako Partizan ima kompleks Marakane
Dakle Crvena zvezda-Partizan 1
- alan_kardec
- Kontakt:
Derbi će odlučiti Tričkovski.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Makedonac makedoncu dao pravu šansu ovaj je na neki način i iskoristio(može on jos bolje)
Ma ja sam ubjeđen da će Koroman kolo da vodi na derbiju
Ma ja sam ubjeđen da će Koroman kolo da vodi na derbiju

- " $...
- LuisNazario
- Kontakt:
pozz svima novi sam clan, dolazim iz Sarajeva, gotivim Zvezdu et nadam se pobjedi u derbiju, ne znam sta vise rec 

Ronaldo Luis Nazario De Lima - Greatest World Cup goalscorer of all time!
- alan_kardec
- Kontakt:
Pozdrav druže.Dobro nam došao.LuisNazario je napisao/la:pozz svima novi sam clan, dolazim iz Sarajeva, gotivim Zvezdu et nadam se pobjedi u derbiju, ne znam sta vise rec

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović

U susret 134. derbiju
Do sada je odigrano 133 prvenstvena večita derbija. Crvena zvezda je slavila u 57 utakmica, Partizan je pobedio u 34, a 42 meča završena su nerešenim rezultatom.
Gol-razlika je, takođe, na strani crveno-belih. Naši strelci su postigli 205 pogodaka, a naši golmani su 161 put vadili loptu iz mreže.
U tabeli, to izgleda ovako:
Crvena zvezda – Partizan
133 57 42 34 205:161
Gotovo šestina dosadašnjih okršaja „večitih rivala“ odigrana je u – mesecu oktobru. Neverovatno, ali istinito, Zvezda i Partizan su u ovom mesecu statistički izjednačeni. Po sedam utakmica završeno je slavljem i jednog i drugog tima, kao i nerešenim ishodom.
Poseban kuriozit je što su se u prošlosti, 5. oktobra (što je termin odigravanja i 134. derbija) Zvezda i Partizan do sada sastajali samo jedanput. Bilo je to 1947. godine, u 3. derbiju, koji je odigran na stadionu CDJA pred 30.000 gledalaca. Utakmica je završena nerešeno – 1:1. Crno-beli su poveli golom Prvoslava Bobe Mihajlovića u 5, a izjednačio je Branko Stanković sjajnim šutem iz slobodnog udarca u 88. minutu.
Naš tim je igrao u sastavu: Lovrić, Veljković, Petrović, Stanković, Drakulić, Drenovac, Šapinac, Mitić, Jezerkić, Atanacković, Đajić.
- " $...
- alan_kardec
- Kontakt:
57 - 34. Omjer kaže DOVOLJNO. NAPRED ZVEZDO ZGAZI IH SVE ! ! !
Sinoćnja utakmica Šahtjor-Barselona me neodoljivo podsjetila na nesrećnu tekmu Zvezda - Bayern. BOLIIIIIII...

Sinoćnja utakmica Šahtjor-Barselona me neodoljivo podsjetila na nesrećnu tekmu Zvezda - Bayern. BOLIIIIIII...
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kakva Zvezda...gotivniji mi je Partizan 

...Bosna da prostiš jedna zemlja imade i posna i bosa da prostiš i hladna i gladna i k tomu još da prostiš prkosna od sna...
- alan_kardec
- Kontakt:
Ko ti je kriv...Aner je napisao/la:Kakva Zvezda...gotivniji mi je Partizan

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
partizan sam zbog nacinalistickih ispada zamrzio
a zvezda mi je postala draga al cujem da navijaci bojkotuju
a zvezda mi je postala draga al cujem da navijaci bojkotuju
Sutra je derbi, j'te sutra je derbi, sutra je derbi, j'te sutra je derbi
Ajd daće bog pa da oderemo miševe
Ajd daće bog pa da oderemo miševe
- " $...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.