FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Hoce li biti video izjava ss.ba sa tekme?
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Capt_Billy
- Kontakt:
kerrrr je napisao/la:The Maniacs '87 je napisao/la:Evo maloprije najavili na borovnicama neki folklorni koncert u SarajvuIdemo svi
![]()
koliko je to gostovanja!?![]()
Evo sace nakgradni kviz, pa da se dobiju karte, isplati se!!!

IMA LI OVOGA SNIMKA TEKME!!! Evo kod mene na Grbavici festa do zore!!!! Evo Stana skace po autima!!!

VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Hoce 100% ali nece veceras posto je kasno ujtro ocekujem video sa izjavama treneraFk_zeljo_1921 je napisao/la:Hoce li biti video izjava ss.ba sa tekme?

Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
svi na borovnice nema opravdanja! 

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Daj ba ne kvarite temu, samo sebi nabijate postove...Ako ste bili na tekmi recite nešto konkretno...Željo dobio, a vi pričate o borovnicama...Fkt nema smisla
Eto zaboravih šta sam htio napisati, dok vas napadam
Ali interesantna stvar je ta da smo mi Sheriffa pobijedili sa prošlogodišnim timom, jedino umjesto Lazara Adilović, i Karić na golu...Sredina ista, odbrana isto tako...
Dakle, još kad se ova pojačanja uključe Smajić i Kvesić, pa gdje će nam biti kraj...
Opet možda preudiciram i komentari mi zvuče prepotentno, ali fkt nakon večerašnjeg izdanja imam puni povod da pišem ovo što pišem...

Eto zaboravih šta sam htio napisati, dok vas napadam

Ali interesantna stvar je ta da smo mi Sheriffa pobijedili sa prošlogodišnim timom, jedino umjesto Lazara Adilović, i Karić na golu...Sredina ista, odbrana isto tako...
Dakle, još kad se ova pojačanja uključe Smajić i Kvesić, pa gdje će nam biti kraj...
Opet možda preudiciram i komentari mi zvuče prepotentno, ali fkt nakon večerašnjeg izdanja imam puni povod da pišem ovo što pišem...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Samo ljudi ako se uflekate od brovnica ni Vanish vam nece pomoc zato nosite sipercickerrrr je napisao/la:svi na borovnice nema opravdanja!

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
sta ti imas protiv borovnica?Bianconeri1988 je napisao/la:Daj ba ne kvarite temu, samo sebi nabijate postove...Ako ste bili na tekmi recite nešto konkretno...Željo dobio, a vi pričate o borovnicama...Fkt nema smisla![]()
Eto zaboravih šta sam htio napisati, dok vas napadam![]()

Zadnja izmjena: kerrrr, dana/u 15 jul 2011, 00:50, ukupno mijenjano 1 put.
- fanatic1991
- Kontakt:
PITANJE.....je li pocela prodaja dresova i koliko kostaju
zelioo bih od Nyeme dres

zelioo bih od Nyeme dres

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Evo spijanuram šerin forum i vidim da pricaju o nekom 21. igracu , nisat ne kontam xd
govore i da nam je stadion sshit...
koju poziciju igra kvesic , zeba najbolji i onaj stoper , navijanje je moglo biti i bolje , nista od istoka...
govore i da nam je stadion sshit...
koju poziciju igra kvesic , zeba najbolji i onaj stoper , navijanje je moglo biti i bolje , nista od istoka...
Zadnja izmjena: Bosnier, dana/u 15 jul 2011, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Capt_Billy
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Evo nakav pregled danasnjih tekmi!!!
Evo nakav pregled danasnjih tekmi!!!

VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Nediraj nam nase domace borovnicekerrrr je napisao/la:sta ti imas protiv borovnica?Bianconeri1988 je napisao/la:Daj ba ne kvarite temu, samo sebi nabijate postove...Ako ste bili na tekmi recite nešto konkretno...Željo dobio, a vi pričate o borovnicama...Fkt nema smisla![]()
Eto zaboravih šta sam htio napisati, dok vas napadam![]()

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
Samo što sad pucaju od snage. Na kraju meča su trčali isto kao na početku.Bianconeri1988 je napisao/la:Ali interesantna stvar je ta da smo mi Sheriffa pobijedili sa prošlogodišnim timom, jedino umjesto Lazara Adilović, i Karić na golu...Sredina ista, odbrana isto tako...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
I to, fizički smo spremniji od njih, mogu se usuditi i to reći...inferiorniji sigurno nismo...Virtu4l je napisao/la:Samo što sad pucaju od snage. Na kraju meča su trčali isto kao na početku.Bianconeri1988 je napisao/la:Ali interesantna stvar je ta da smo mi Sheriffa pobijedili sa prošlogodišnim timom, jedino umjesto Lazara Adilović, i Karić na golu...Sredina ista, odbrana isto tako...
Još sam jednu stvar primjetio, možda Karić nema refleks kao Šehić, ali je zato za izbijanje lopte pravi majstor...Pravio je pometnju u njihovoj odbrani nakon što je ispuca, svaka lopta na Adila ili tu negdje oko njega...
Ž '21!
- admir_ze1982
- Kontakt:
Jako kvalitetna utakmica, po meni najvise se istakli Zajko Zeba kom skidam kapu, te Bogicevic i Adilovic, ubijedjen sam da u revansu ako se oni otvore "ima da ih nema"...a rezultat ganjati moraju, stoga sretno 
P.S.
Sto se tice losijeg dijela, mislim da je prvo ispod ocekivanja odigrao Visca, za kog se stice dojam da se boji duela, igre, da je podlegao malo i vaznosti utakmice, ali i Savic koji je inace jak kao stijena, nocas skoro pa nepokretan.
Kao sto sam rekao prije mjesec dolazak Adilovica i Smajica su vam najveca pojacanja.

P.S.
Sto se tice losijeg dijela, mislim da je prvo ispod ocekivanja odigrao Visca, za kog se stice dojam da se boji duela, igre, da je podlegao malo i vaznosti utakmice, ali i Savic koji je inace jak kao stijena, nocas skoro pa nepokretan.
Kao sto sam rekao prije mjesec dolazak Adilovica i Smajica su vam najveca pojacanja.
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...
SPOMINJEM OVU REČENICU CIJELO VEČE!Dylan Dog je napisao/la:Steta sto ovaj momak igra za Liberiju,ja bi ga odma stavio u 11 reprezentacije pored Spahica![]()
Premier liga odavno nije imala boljeg štopera, od njega i Torlaka boljeg nema!
Nil Satis Nisi Optimum
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Onaj koji ce preci njih obojicu je Amer Dupovac !Number1 je napisao/la:SPOMINJEM OVU REČENICU CIJELO VEČE!Dylan Dog je napisao/la:Steta sto ovaj momak igra za Liberiju,ja bi ga odma stavio u 11 reprezentacije pored Spahica![]()
Premier liga odavno nije imala boljeg štopera, od njega i Torlaka boljeg nema!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- fanatic1991
- Kontakt:
fanatic1991 je napisao/la:PITANJE.....je li pocela prodaja dresova i koliko kostaju![]()
zelioo bih od Nyeme dres

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
ako nije neko vidio,evo vam golMoggiano je napisao/la:[youtube][/youtube]

Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Aco šta kažeš na ovu sjajnu prestavu najtrofejnijeg bh. kluba? Vidimo se u grupama lige prvaka za dvije godine 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Levin, perodeformero i 52 gosta.