Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la Adi_Zepce » 11 jul 2011, 14:59

Dobra vijest.. Sigurno ce Valencia dosta ustedit na ugovoru od ovog igraca.. Uz Navarra,Joaquina i Albeldu ,cini mi se,igrac sa najvecim primanjima.,
Najveca je primanja i imao,godisnje oko 4.200.000 eura je zarađivao :)
Ipak je on velika zvijezda , igrao je u Chelseu :D :D
Zvijezda koja nista nije pokazala :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 11 jul 2011, 15:07

Veliki talenat bio , u Athleticu je bio odlican gdje ga i najvise pamtim ,kasnije malo se zahebo prelaskom u Chelseu ,da bi ga i neke povrede dokrajcile .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 11 jul 2011, 15:12

Mogao bi ga Athletic možda i vratiti, sada kada nema kluba. Baskijac je, to je najbitnije. :mrgreen:

Ko bi mu bio konkurencija? Koikili?
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 13 jul 2011, 15:15

Bertrand je napisao/la:Mogao bi ga Athletic možda i vratiti, sada kada nema kluba. Baskijac je, to je najbitnije. :mrgreen:

U Levante ce on vjerovatno ili u neki od tih manjih klubova ,sto se tice konkurencie Kolikili ,Xabier Castillo i Mikel Balenziaga. Baskijska prezimena :lol: 8-)
Cuj godisnje zaradjivao 4.200.000 eura :shock: pa toliko Forlan ne prima .Nije ni cudo sto je klub u teskoj financijskoj situaciji .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 13 jul 2011, 15:48

juznjak> je napisao/la:
Bertrand je napisao/la:Mogao bi ga Athletic možda i vratiti, sada kada nema kluba. Baskijac je, to je najbitnije. :mrgreen:

U Levante ce on vjerovatno ili u neki od tih manjih klubova ,sto se tice konkurencie Kolikili ,Xabier Castillo i Mikel Balenziaga. Baskijska prezimena :lol: 8-)
Cuj godisnje zaradjivao 4.200.000 eura :shock: pa toliko Forlan ne prima .Nije ni cudo sto je klub u teskoj financijskoj situaciji .
Pa nije bas cudo,gledaj on 4.200.000,Albelda 3.800.000.Joaquin 4.000.000,recimo jedan Aaron koji je odigrao samo jednu tekmu za Valenciu zarađivao je godisnje 700.000 eura
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 15 jul 2011, 00:34

Valencia u Juznoj Americi trazi branica,do sada skaut Valencije Javier Garrido na listu potencijonalnih pojacanja upisao imena:Lucio (Inter),Burdissio (Roma),Milito (Barcelona),Roja (Spartak M.),Lugano (Fenerbache),Coates (Nacional M.),W.Poenca (Cruz Azul) i Vidal (Bayer L).
Od poemntuih nogometasa najmanje sanse da postane clan "Sismisa" ima nogometas koji je najvise zadovoljio ukuse Valencije,a to je Diego Lugano koji ce kako stvari stoje preci u Romu.
P.S Nakon Renana,Choria,Del Horna,Fernandesa i Aarona,Valenciu napustio Sunny koji je presao u Numanciu

www.valencia-balkan.net

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 15 jul 2011, 15:20

Adi_Zepce je napisao/la:Valencia u Juznoj Americi trazi branica,do sada skaut Valencije Javier Garrido na listu potencijonalnih pojacanja upisao imena:Lucio (Inter),Burdissio (Roma),Milito (Barcelona),Roja (Spartak M.),Lugano (Fenerbache),Coates (Nacional M.),W.Poenca (Cruz Azul) i Vidal (Bayer L).
Od poemntuih nogometasa najmanje sanse da postane clan "Sismisa" ima nogometas koji je najvise zadovoljio ukuse Valencije,a to je Diego Lugano koji ce kako stvari stoje preci u Romu.
P.S Nakon Renana,Choria,Del Horna,Fernandesa i Aarona,Valenciu napustio Sunny koji je presao u Numanciu
brate,,,Waldo Ponce...nije Poenca...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 15 jul 2011, 16:07

amadeus21 je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Valencia u Juznoj Americi trazi branica,do sada skaut Valencije Javier Garrido na listu potencijonalnih pojacanja upisao imena:Lucio (Inter),Burdissio (Roma),Milito (Barcelona),Roja (Spartak M.),Lugano (Fenerbache),Coates (Nacional M.),W.Poenca (Cruz Azul) i Vidal (Bayer L).
brate,,,Waldo Ponce...nije Poenca...
hehe ma dobro iskrala se greskica mala,uglavnom kuzimo o kojem je igracu rijec :mrgreen:
Zadnja izmjena: Adi_Zepce, dana/u 19 jul 2011, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.

www.valencia-balkan.net

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 19 jul 2011, 20:42

Valencia sa 2:0 bolja od PSV-a :D
Sastav:
1.pol:Diego Alves, Bruno, Rami, Pardo, Jordi Alba, Topal, Maduro, Pablo, Juan Bernat, Jonas i Soldado.

2.pol:Guaita, Miguel, Dealbert, Mathieu, Ricardo Costa, Albelda, Portu, Feghouli, Piatti, Nacho González i Aduriz.

Strijelci:Pablo Piatti (68) i Aduriz (77)
Inace ovo je prvi prijateljski susret Valencije u ovoj predsezoni :D

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 19 jul 2011, 21:35

Prvo pa musko sto bi se reklo. 8-) Svaka cast na pobjedi jak test za Valenciu ,vidim na AS-u pise Piatti briljirao .

De mi reci jel sudjeluje Valencia na nekom od turnira ?

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 19 jul 2011, 21:39

Gledao prvo poluvrijeme..
Dosadna igra uz dosta bolju igru Valencie i onaj zicer sto Soldada sto je gotovo nemoguce profulat.. Inace dokle sam gledao Alba bio najbolji a Pablo igrao lijevo krilo.. Sad da li se to on uigrava da moze Piatti desno il.. :?

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 19 jul 2011, 22:59

juznjak> je napisao/la:Prvo pa musko sto bi se reklo. 8-) Svaka cast na pobjedi jak test za Valenciu ,vidim na AS-u pise Piatti briljirao .

De mi reci jel sudjeluje Valencia na nekom od turnira ?
Ne,nece sudjelovati na nekom od turnira Valencije.A sto se Piattia tice pravo je pojacanje,jako nizak sto mu omogucava veliku brzinu :)
L_blancos je napisao/la:Gledao prvo poluvrijeme..
Dosadna igra uz dosta bolju igru Valencie i onaj zicer sto Soldada sto je gotovo nemoguce profulat.. Inace dokle sam gledao Alba bio najbolji a Pablo igrao lijevo krilo.. Sad da li se to on uigrava da moze Piatti desno il.. :?
Prvo poluvrijeme jeste bilo jako dosadno,drugo barem dva puta bolje :mrgreen: Ma mislim da se Hernandez ne ugirava ne lijevoj strani,nego je mijenjao Matu kojeg danas nije bilo.Protiv Lecistera u subotu ce vjerovatno i Mata igrati tako da ce Pablo Hernandez sigurno na desnu stranu.

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 22 jul 2011, 22:48

Jedna dobra vijest ,naime Banega je izjavio da ostaje u Palenciji 8-) Mata je takodjer izjavio da ima ugovor sa ''sismisima '' i da bi volio ostati ali da ne zna sta se u buducnosti moze desiti .

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 23 jul 2011, 00:03

juznjak> je napisao/la:Jedna dobra vijest ,naime Banega je izjavio da ostaje u Palenciji 8-) Mata je takodjer izjavio da ima ugovor sa ''sismisima '' i da bi volio ostati ali da ne zna sta se u buducnosti moze desiti .
Jel moze neko mi prevede sta je Mata hteo da kaze?

Ja znam da kad neko ko je glavna karika u svom klubu(kao sto je Mata u Valensiji) kaze da zeli ostane,on ce i ostati i nikakve sile i "dogadjaji u buducnosti" ne mogu da ga nateraju da ode.

Pogotovo sto nisam stekao utisak da u upravi sismisa imaju zelju da prodaju.

Po meni on je modernim fudbalskim recnikom hteo da kaze da ce ostati osim ako ne dobije ponudu koja se ne odbija a naravno pod takvom ponudom se podrazumevaju mnogo bolji finasiski uslovi,sto je danasnjem fudbalu najbitnije.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 23 jul 2011, 00:13

Frantisek Planicka je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:Jedna dobra vijest ,naime Banega je izjavio da ostaje u Palenciji 8-) Mata je takodjer izjavio da ima ugovor sa ''sismisima '' i da bi volio ostati ali da ne zna sta se u buducnosti moze desiti .

Ja znam da kad neko ko je glavna karika u svom klubu(kao sto je Mata u Valensiji) kaze da zeli ostane,on ce i ostati i nikakve sile i "dogadjaji u buducnosti" ne mogu da ga nateraju da ode.

Po meni on je modernim fudbalskim recnikom hteo da kaze da ce ostati osim ako ne dobije ponudu koja se ne odbija a naravno pod takvom ponudom se podrazumevaju mnogo bolji finasiski uslovi,sto je danasnjem fudbalu najbitnije.
U cijelosti izjavu Mate imas na portalu http://www.valencia-balkan.net" onclick="window.open(this.href);return false; :)

www.valencia-balkan.net

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 23 jul 2011, 00:28

Adi_Zepce je napisao/la:
Frantisek Planicka je napisao/la:

U cijelosti izjavu Mate imas na portalu http://www.valencia-balkan.net" onclick="window.open(this.href);return false; :)
Po ovoj izjavi kao da nesto zna sto mi koji citamo ne znamo.

U Valensiji su ga prihvatili kada ga je onaj sljam od kluba oterao(nije ni prvi ni poslednji koji je tako prosao) i napravili od njega velikog igraca i zato mozemo reci da je on vise duzan klubu nego klub njemu.

Jedan od nacina da se oduzi je i da ostane veran Valensiji uprkos primanjivim ponudama bogatijih klubova i naravno da svojim igrama pomogne klubu da osvoji neki trofej.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 23 jul 2011, 00:57

U cijelosti izjavu Mate imas na portalu http://www.valencia-balkan.net" onclick="window.open(this.href);return false; :

Po ovoj izjavi kao da nesto zna sto mi koji citamo ne znamo.

U Valensiji su ga prihvatili kada ga je onaj sljam od kluba oterao(nije ni prvi ni poslednji koji je tako prosao) i napravili od njega velikog igraca i zato mozemo reci da je on vise duzan klubu nego klub njemu.

Jedan od nacina da se oduzi je i da ostane veran Valensiji uprkos primanjivim ponudama bogatijih klubova i naravno da svojim igrama pomogne klubu da osvoji neki trofej.
Nije oko ostanka sve do njega,on je rekao da je sretan u Valenciji i da zeli ostati.Međutim ako klub dobije za njega preko 30.000.000 eura,prodati ce ga zbog teske ekonomske situacije...

www.valencia-balkan.net

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 23 jul 2011, 16:49

Ne ide Mata nigdje iz Valencije.
Ove godine ocekujem da Sismisi naprave dar mar u Evropi u Spaniji vise manje jer ipak tu je Barca i Real , nisu mnogo jaci kada sagledas prvih 11 posebno ne Real ali klupa je prilicno tanka.U Evropi zelim da ih vidim u 4finalu makar i tu da dobiju recimo Arsenal i da protutnjaju Londonom :D ABD

AMUNT VALENCIA !
Stranger in the night. SIDA in the morning!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 23 jul 2011, 19:30

Zabac je napisao/la:Ne ide Mata nigdje iz Valencije.
Ove godine ocekujem da Sismisi naprave dar mar u Evropi u Spaniji vise manje jer ipak tu je Barca i Real , nisu mnogo jaci kada sagledas prvih 11 posebno ne Real ali klupa je prilicno tanka.U Evropi zelim da ih vidim u 4finalu makar i tu da dobiju recimo Arsenal i da protutnjaju Londonom :D ABD

AMUNT VALENCIA !
Ovakvi se postovi cijene :D Nadam se da ces biti upravu da ce Sismisi praviti po Europi dar mar :D :D

www.valencia-balkan.net

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 23 jul 2011, 20:40

Valencia 1:0 Leicester City
Strijelac:Jonas u 22.minuti

www.valencia-balkan.net

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.