Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ma ne cekao ja ovu vogoscu,ja debilnih emisija u pm.The Maniacs '87 je napisao/la:Evo na Vogosci DAN BOROVNICA![]()
![]()
Svaka čast! I ja mislim da je Bogičević bio najbolji večeras. Svaki duel je dobio i unio čvrstinu kad smo se gubili u prvom poluvremenu. Dodao sigurnost.Bianconeri1988 je napisao/la:Naš najbolji igrač je večeras bio Jadranko Bogičević!
Nek priča ko šta hoće, fali Nyemu i Zebu, ali Bogi je njihove igrače pojeo, niko ga nije prošao, nije izgubio nijedan jedini duel...
A najlošiji Savić, jednostavno neprepoznatljiv, Stanić tipično za njega...
Neću preudicirati, ali treba biti realan kako mi tako i navijači drugih timova da smo prvi favoriti za titulu...
Fizički smo prejaki, ni sekunde nismo inferiorniji u odnosu na ovaj Sheriff, ali fkt...
Oni su imali par prilika koje im je kreirao naš golman i sudija koji im je poklonio par faulova u zoni šuta...
Joj kad će više revanš da ih opet uništimo
pa sta je bilo sa prijenosom , kad su se ukljucili ?kerrrr je napisao/la:ako bude snimak na vogosci bice gledanija tv vogosca nego veceras kad su igrali orebro-sarajevo!
Virtu4l je napisao/la:Daj pustite te grupe, nosioce i nenosioce. Ovo sa Sheriffom je daleko od gotovog.
dobre ove ribe u ovoj narodnoj nosnji jelde?The Maniacs '87 je napisao/la:Evo na Vogosci DAN BOROVNICA![]()
![]()
ma nema dalje,punomasni kapitalni primjerci rumenki,kerrrr je napisao/la:dobre ove ribe u ovoj narodnoj nosnji jelde?The Maniacs '87 je napisao/la:Evo na Vogosci DAN BOROVNICA![]()
![]()
kerrrr je napisao/la:dobre ove ribe u ovoj narodnoj nosnji jelde?The Maniacs '87 je napisao/la:Evo na Vogosci DAN BOROVNICA![]()
![]()
kerrrr je napisao/la:ako bude snimak na vogosci bice gledanija tv vogosca nego veceras kad su igrali orebro-sarajevo!
da da slažem se za Bogičevića, od samog početka do kraja igrao pribrano, najbolji definitivno...fczeljo je napisao/la:Svaka čast! I ja mislim da je Bogičević bio najbolji večeras. Svaki duel je dobio i unio čvrstinu kad smo se gubili u prvom poluvremenu. Dodao sigurnost.Bianconeri1988 je napisao/la:Naš najbolji igrač je večeras bio Jadranko Bogičević!
Nek priča ko šta hoće, fali Nyemu i Zebu, ali Bogi je njihove igrače pojeo, niko ga nije prošao, nije izgubio nijedan jedini duel...
A najlošiji Savić, jednostavno neprepoznatljiv, Stanić tipično za njega...
Neću preudicirati, ali treba biti realan kako mi tako i navijači drugih timova da smo prvi favoriti za titulu...
Fizički smo prejaki, ni sekunde nismo inferiorniji u odnosu na ovaj Sheriff, ali fkt...
Oni su imali par prilika koje im je kreirao naš golman i sudija koji im je poklonio par faulova u zoni šuta...
Joj kad će više revanš da ih opet uništimo
Zeba je bio dobar, ali je nekoliko puta trebao daleko bolje reagovati.
Ja bih najprije rekao da smo ušli sa prevelikim respektom i da igranje u slaboj ligi uzima danak na ovakvim utakmicama. Npr. stvari koje uradimo pogrešno su u PL bezazlene greške, a ovdje se to skupo plaća. U prvom poluvremenu smo im ostavljali previše prostora, što nije nikakav problem za našu ligu.
Drago mi je da smo u drugom poluvremenu preuzeli dominaciju i riješili utakmicu. Da mi je neko prije utakmice ponudio ovaj rezultat uzeo bih objeručke, ali sada mi je žao nekoliko nerealiziranih kontri.
Vjerujem da ćemo još ozbiljnije i čvršće odigrati u uzvratu.
gledaj severine ribe!hajmo sad deset stranica o borovnicama!SarajlijaTM je napisao/la:ma nema dalje,punomasni kapitalni primjerci rumenki,kerrrr je napisao/la:dobre ove ribe u ovoj narodnoj nosnji jelde?The Maniacs '87 je napisao/la:Evo na Vogosci DAN BOROVNICA![]()
![]()
al evo ko da je gotovo moglo bi biti sta sad od utakmice
Bianconeri1988 je napisao/la:Nek smo vala i onaj jug napunili...Baš je krcato bilo..
I dresovi su baš šminka, ja sam kontao sebi kupiti dres Adilovića, ali nakon večeras ću se ipak odlučiti za onaj od Bogičevića...
to ti je jarane tri gostovanja u moldaviju!ja predlazem da ih poskidamo pa da prodamo!The Maniacs '87 je napisao/la:kerrrr je napisao/la:dobre ove ribe u ovoj narodnoj nosnji jelde?The Maniacs '87 je napisao/la:Evo na Vogosci DAN BOROVNICA![]()
![]()
GRME!! kazu narodna nosnja 1.500 KM
necu da gledam kako neko kara seve HOCU da gledam kako ZELJO kara SerificuCapt_Billy je napisao/la:kerrrr je napisao/la:ako bude snimak na vogosci bice gledanija tv vogosca nego veceras kad su igrali orebro-sarajevo!
EVo Seve se skida na Vogosci!!!!![]()
![]()
![]()
koliko je to gostovanja!?The Maniacs '87 je napisao/la:Evo maloprije najavili na borovnicama neki folklorni koncert u SarajvuIdemo svi
![]()