FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma sto je najbitnije, kako je pocelo mi cemo se prosetati ovom nasom smjesnom ligom sa ovakvim sastavom 

Mes Que Un Club
Samo mi je krivo sto stanceski nije igrao , lik je igracina mada moram priznati da je konkurencija prevelika ...
kad ce snimak ba ?
kad ce snimak ba ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
oremoooooooooooooooooooooooooooooo!
Komsije samo da vam javim da su izvucene te neke grupe protiv kojih timova mozete igrati ako prodjete u 3 pretkolo....ako prodjete bit cete nosioci i mozete igrati protiv:
Group 2:
Seeded
AZ Alkmaar (NED), FK Rudar Pljevlja (MNE)/FK Austria Wien (AUT), Bursaspor (TUR), FK Željezničar (BIH)/FC Sheriff (MDA), FK Sūduva (LTU)/IF Elfsborg (SWE)
Unseeded
Maccabi Tel-Aviv FC (ISR)/Xäzär Länkäran FK (AZE), KS Flamurtari (ALB)/FK Jablonec (CZE), Ferencvárosi TC (HUN)/Aalesunds FK (NOR), NK Olimpija Ljubljana (SVN)/Bohemian FC (IRL), FC Gomel (BLR)
Group 2:
Seeded
AZ Alkmaar (NED), FK Rudar Pljevlja (MNE)/FK Austria Wien (AUT), Bursaspor (TUR), FK Željezničar (BIH)/FC Sheriff (MDA), FK Sūduva (LTU)/IF Elfsborg (SWE)
Unseeded
Maccabi Tel-Aviv FC (ISR)/Xäzär Länkäran FK (AZE), KS Flamurtari (ALB)/FK Jablonec (CZE), Ferencvárosi TC (HUN)/Aalesunds FK (NOR), NK Olimpija Ljubljana (SVN)/Bohemian FC (IRL), FC Gomel (BLR)
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
-
- Kontakt:
U jednom trenutku se sjetim Sehe i zamalo ne zaplaka na Jugu yebote. Koliko mi samo lik nedostaje u pm.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
- The Maniacs '87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Naš najbolji igrač je večeras bio Jadranko Bogičević!
Nek priča ko šta hoće, fali Nyemu i Zebu, ali Bogi je njihove igrače pojeo, niko ga nije prošao, nije izgubio nijedan jedini duel...
A najlošiji Savić, jednostavno neprepoznatljiv, Stanić tipično za njega...
Neću preudicirati, ali treba biti realan kako mi tako i navijači drugih timova da smo prvi favoriti za titulu...
Fizički smo prejaki, ni sekunde nismo inferiorniji u odnosu na ovaj Sheriff, ali fkt...
Oni su imali par prilika koje im je kreirao naš golman i sudija koji im je poklonio par faulova u zoni šuta...
Joj kad će više revanš da ih opet uništimo
Nek priča ko šta hoće, fali Nyemu i Zebu, ali Bogi je njihove igrače pojeo, niko ga nije prošao, nije izgubio nijedan jedini duel...
A najlošiji Savić, jednostavno neprepoznatljiv, Stanić tipično za njega...
Neću preudicirati, ali treba biti realan kako mi tako i navijači drugih timova da smo prvi favoriti za titulu...
Fizički smo prejaki, ni sekunde nismo inferiorniji u odnosu na ovaj Sheriff, ali fkt...
Oni su imali par prilika koje im je kreirao naš golman i sudija koji im je poklonio par faulova u zoni šuta...
Joj kad će više revanš da ih opet uništimo

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Daj pustite te grupe, nosioce i nenosioce. Ovo sa Sheriffom je daleko od gotovog.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
evo i ja sad cekam snimak na tv vogosci sad neka emisija valjda ce biti!
stanceski/savic 
samo ta rokada

samo ta rokada

ma znam care ;D jos mi pred ocima njegov komentar protiv lilestrema kad smo dali gol u 92 minuti umalo ga srcani nestrefi kad ga nas buki zabi uuuuuufffff dugo je vec od togacera1 je napisao/la:ma et cut ces kako to baho radi sledece sedmice prenosi zelju,a ja cu se morat patit s kristicem dok budem gledao FKS mislim ako bude prenosa i to se ne zna

ma zelji se dosta stvari poklopilo,legle su ogromne pare i sad nije tesko sprovest bilo kakvu ideju u djelo takodje i rezultati dolaze vremenom u domacoj ligi ste favoriti u svakoj utakmici sad jos malo da u evropi nabijete koeff radi laksih protivnika moglo bi se ocekivat grupna faza nekog takmicenja,ja bi volio da i moje Sarajevo tako krene i mislim da daju vise nego sto im se pruza jer zeljo ima sistem koji evo trecu godinu sprovode a mi smo tek neki sistem poceli da uvodimo tako da mislim za par godina ce napredovat nasa liga zahvaljujuci dva sarajevska diva
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Daj pustite te grupe, nosioce i nenosioce. Ovo sa Sheriffom je daleko od gotovog.
Tek smo na pola puta! Ali imamo veoma mnogo sanse da ih prodjemo! Tamo samo igrati bunker sa kontranapadima i mi smo u 3. pretkolu

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
- Capt_Billy
- Kontakt:
kerrrr je napisao/la:evo i ja sad cekam snimak na tv vogosci sad neka emisija valjda ce biti!
Ajde javi ziv mi bio, treba da nadem Voguscu medu silnim kanalima!!!!!

VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Capt_Billy je napisao/la:kerrrr je napisao/la:evo i ja sad cekam snimak na tv vogosci sad neka emisija valjda ce biti!
Ajde javi ziv mi bio, treba da nadem Voguscu medu silnim kanalima!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ej, ako bude molim te reci nam i meni je Vogosca u pm

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
ma zelji se dosta stvari poklopilo,legle su ogromne pare i sad nije tesko sprovest bilo kakvu ideju u djelo takodje i rezultati dolaze vremenom u domacoj ligi ste favoriti u svakoj utakmici sad jos malo da u evropi nabijete koeff radi laksih protivnika moglo bi se ocekivat grupna faza nekog takmicenja,ja bi volio da i moje Sarajevo tako krene i mislim da daju vise nego sto im se pruza jer zeljo ima sistem koji evo trecu godinu sprovode a mi smo tek neki sistem poceli da uvodimo tako da mislim za par godina ce napredovat nasa liga zahvaljujuci dva sarajevska diva[/quote]space je napisao/la:ma znam care ;D jos mi pred ocima njegov komentar protiv lilestrema kad smo dali gol u 92 minuti umalo ga srcani nestrefi kad ga nas buki zabi uuuuuufffff dugo je vec od togacera1 je napisao/la:ma et cut ces kako to baho radi sledece sedmice prenosi zelju,a ja cu se morat patit s kristicem dok budem gledao FKS mislim ako bude prenosa i to se ne znaal docekasmo ga ŽELJO opet igra fudbal
uzivajmo u tome VOLIM TE ŽELJO !!!
ako bog da postanemo dva velika kluba ko nekad al da ipak ŽELJO bude bolji ko i do sada hehe

trenutno su reklameCapt_Billy je napisao/la:kerrrr je napisao/la:evo i ja sad cekam snimak na tv vogosci sad neka emisija valjda ce biti!
![]()
![]()
![]()

Ja ga nemam , javite ako pocne !Capt_Billy je napisao/la:kerrrr je napisao/la:evo i ja sad cekam snimak na tv vogosci sad neka emisija valjda ce biti!
![]()
![]()
![]()
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
-
- Kontakt:
Cestitam na pobjedi ,nadam se da cete proc dalje 

Čestitke na pobjedi!!!
Trenutno korisnika/ca: Levin, Majestic-12 [Bot], nedimmmm1337 i 16 gostiju.