FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amertiger
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amertiger » 15 jul 2011, 00:21

Ma sto je najbitnije, kako je pocelo mi cemo se prosetati ovom nasom smjesnom ligom sa ovakvim sastavom :)
Mes Que Un Club

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 15 jul 2011, 00:22

Samo mi je krivo sto stanceski nije igrao , lik je igracina mada moram priznati da je konkurencija prevelika ...

kad ce snimak ba ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

kerrrr
Kontakt:

Post Postao/la kerrrr » 15 jul 2011, 00:22

oremoooooooooooooooooooooooooooooo!

LFC4ever
Kontakt:

Post Postao/la LFC4ever » 15 jul 2011, 00:23

Komsije samo da vam javim da su izvucene te neke grupe protiv kojih timova mozete igrati ako prodjete u 3 pretkolo....ako prodjete bit cete nosioci i mozete igrati protiv:

Group 2:
Seeded
AZ Alkmaar (NED), FK Rudar Pljevlja (MNE)/FK Austria Wien (AUT), Bursaspor (TUR), FK Željezničar (BIH)/FC Sheriff (MDA), FK Sūduva (LTU)/IF Elfsborg (SWE)

Unseeded
Maccabi Tel-Aviv FC (ISR)/Xäzär Länkäran FK (AZE), KS Flamurtari (ALB)/FK Jablonec (CZE), Ferencvárosi TC (HUN)/Aalesunds FK (NOR), NK Olimpija Ljubljana (SVN)/Bohemian FC (IRL), FC Gomel (BLR)
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.

The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 15 jul 2011, 00:23

U jednom trenutku se sjetim Sehe i zamalo ne zaplaka na Jugu yebote. Koliko mi samo lik nedostaje u pm.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

The Maniacs '87
Kontakt:

Post Postao/la The Maniacs '87 » 15 jul 2011, 00:23

[youtube][/youtube]
Željo do groba Života mi moga !

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 15 jul 2011, 00:24

Naš najbolji igrač je večeras bio Jadranko Bogičević!

Nek priča ko šta hoće, fali Nyemu i Zebu, ali Bogi je njihove igrače pojeo, niko ga nije prošao, nije izgubio nijedan jedini duel...

A najlošiji Savić, jednostavno neprepoznatljiv, Stanić tipično za njega...

Neću preudicirati, ali treba biti realan kako mi tako i navijači drugih timova da smo prvi favoriti za titulu...

Fizički smo prejaki, ni sekunde nismo inferiorniji u odnosu na ovaj Sheriff, ali fkt...

Oni su imali par prilika koje im je kreirao naš golman i sudija koji im je poklonio par faulova u zoni šuta...

Joj kad će više revanš da ih opet uništimo :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 jul 2011, 00:24

Daj pustite te grupe, nosioce i nenosioce. Ovo sa Sheriffom je daleko od gotovog.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

kerrrr
Kontakt:

Post Postao/la kerrrr » 15 jul 2011, 00:25

evo i ja sad cekam snimak na tv vogosci sad neka emisija valjda ce biti!

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 15 jul 2011, 00:25

stanceski/savic ;)
samo ta rokada :D

space
Kontakt:

Post Postao/la space » 15 jul 2011, 00:25

cera1 je napisao/la:ma et cut ces kako to baho radi sledece sedmice prenosi zelju,a ja cu se morat patit s kristicem dok budem gledao FKS mislim ako bude prenosa i to se ne zna
ma znam care ;D jos mi pred ocima njegov komentar protiv lilestrema kad smo dali gol u 92 minuti umalo ga srcani nestrefi kad ga nas buki zabi uuuuuufffff dugo je vec od toga ;) al docekasmo ga ŽELJO opet igra fudbal ;) uzivajmo u tome VOLIM TE ŽELJO !!![/quote]
ma zelji se dosta stvari poklopilo,legle su ogromne pare i sad nije tesko sprovest bilo kakvu ideju u djelo takodje i rezultati dolaze vremenom u domacoj ligi ste favoriti u svakoj utakmici sad jos malo da u evropi nabijete koeff radi laksih protivnika moglo bi se ocekivat grupna faza nekog takmicenja,ja bi volio da i moje Sarajevo tako krene i mislim da daju vise nego sto im se pruza jer zeljo ima sistem koji evo trecu godinu sprovode a mi smo tek neki sistem poceli da uvodimo tako da mislim za par godina ce napredovat nasa liga zahvaljujuci dva sarajevska diva

The Maniacs '87
Kontakt:

Post Postao/la The Maniacs '87 » 15 jul 2011, 00:26

Virtu4l je napisao/la:Daj pustite te grupe, nosioce i nenosioce. Ovo sa Sheriffom je daleko od gotovog.

Tek smo na pola puta! Ali imamo veoma mnogo sanse da ih prodjemo! Tamo samo igrati bunker sa kontranapadima i mi smo u 3. pretkolu :D

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 15 jul 2011, 00:26

kerrrr je napisao/la:evo i ja sad cekam snimak na tv vogosci sad neka emisija valjda ce biti!

Ajde javi ziv mi bio, treba da nadem Voguscu medu silnim kanalima!!!!! :D :D :D :D
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

The Maniacs '87
Kontakt:

Post Postao/la The Maniacs '87 » 15 jul 2011, 00:28

Capt_Billy je napisao/la:
kerrrr je napisao/la:evo i ja sad cekam snimak na tv vogosci sad neka emisija valjda ce biti!

Ajde javi ziv mi bio, treba da nadem Voguscu medu silnim kanalima!!!!! :D :D :D :D

Ej, ako bude molim te reci nam i meni je Vogosca u pm :D

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987

cera1
Kontakt:

Post Postao/la cera1 » 15 jul 2011, 00:28

space je napisao/la:
cera1 je napisao/la:ma et cut ces kako to baho radi sledece sedmice prenosi zelju,a ja cu se morat patit s kristicem dok budem gledao FKS mislim ako bude prenosa i to se ne zna
ma znam care ;D jos mi pred ocima njegov komentar protiv lilestrema kad smo dali gol u 92 minuti umalo ga srcani nestrefi kad ga nas buki zabi uuuuuufffff dugo je vec od toga ;) al docekasmo ga ŽELJO opet igra fudbal ;) uzivajmo u tome VOLIM TE ŽELJO !!!
ma zelji se dosta stvari poklopilo,legle su ogromne pare i sad nije tesko sprovest bilo kakvu ideju u djelo takodje i rezultati dolaze vremenom u domacoj ligi ste favoriti u svakoj utakmici sad jos malo da u evropi nabijete koeff radi laksih protivnika moglo bi se ocekivat grupna faza nekog takmicenja,ja bi volio da i moje Sarajevo tako krene i mislim da daju vise nego sto im se pruza jer zeljo ima sistem koji evo trecu godinu sprovode a mi smo tek neki sistem poceli da uvodimo tako da mislim za par godina ce napredovat nasa liga zahvaljujuci dva sarajevska diva[/quote]

ako bog da postanemo dva velika kluba ko nekad al da ipak ŽELJO bude bolji ko i do sada hehe ;) sretno vam protiv orebra

kerrrr
Kontakt:

Post Postao/la kerrrr » 15 jul 2011, 00:28

trenutno su reklame :D

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 15 jul 2011, 00:29

Ja ga nemam , javite ako pocne !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 15 jul 2011, 00:29

Cestitam na pobjedi ,nadam se da cete proc dalje :)

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 15 jul 2011, 00:29

Čestitke na pobjedi!!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 15 jul 2011, 00:32

Rutinski 8-)
NO PYRO NO PARTY

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, Majestic-12 [Bot], nedimmmm1337 i 16 gostiju.