Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pogresno ste me shvatili , uglavnom prolaskom Sheriffa duplo dobijate..Capt_Billy je napisao/la:HZ_ilidzaa je napisao/la:Pricajte sta hocete ali vi ste predobro prosli u zrijebu ... Dobili ste Serif koji osim sto je 3x slabiji nego prosle godine ima i dobar koefcijent , to znaci ako prodjete(a imate realne sanse) bicete nosioci u 3 pretkolu !
Sutra na Dzumu s laptopom
Hajde ba ne seri, sada ce ispasti da smo najlakseg protivnika dobili, a dobili najtezeg!!!!
Dečko ti si na pogrešnoj temi, ostvarili ste dobar rezultat, slavite i ostavite nas na miru da slavimo. Imaš temu o svom klubu.HZ_ilidzaa je napisao/la:Pogresno ste me shvatili , uglavnom prolaskom Sheriffa duplo dobijate..
ragazzidelsud1987 je napisao/la:Imali ko prilike i gol bešlije , jeli iko upload?
A JELI TI OVA TEMA BABOVINAVirtu4l je napisao/la:Dečko ti si na pogrešnoj temi, ostvarili ste dobar rezultat, slavite i ostavite nas na miru da slavimo. Imaš temu o svom klubu.HZ_ilidzaa je napisao/la:Pogresno ste me shvatili , uglavnom prolaskom Sheriffa duplo dobijate..
Da, ovaj klub mi je babovina i dedovina.KARL HAJNC je napisao/la:A JELI TI OVA TEMA BABOVINAVirtu4l je napisao/la:Dečko ti si na pogrešnoj temi, ostvarili ste dobar rezultat, slavite i ostavite nas na miru da slavimo. Imaš temu o svom klubu.HZ_ilidzaa je napisao/la:Pogresno ste me shvatili , uglavnom prolaskom Sheriffa duplo dobijate..![]()
![]()
To stoji , sto jes jes... ali u jednu ruku ovaj zrijeb po vas je bio dobar.kalimero je napisao/la:Naspram retardirani skandivaca koji s vama igraju Serif je Barselona.HZ_ilidzaa je napisao/la:Pricajte sta hocete ali vi ste predobro prosli u zrijebu ... Dobili ste Serif koji osim sto je 3x slabiji nego prosle godine ima i dobar koefcijent , to znaci ako prodjete(a imate realne sanse) bicete nosioci u 3 pretkolu !
HZ_ilidzaa je napisao/la:kalimero je napisao/la:HZ_ilidzaa je napisao/la:Pricajte sta hocete ali vi ste predobro prosli u zrijebu ... Dobili ste Serif koji osim sto je 3x slabiji nego prosle godine ima i dobar koefcijent , to znaci ako prodjete(a imate realne sanse) bicete nosioci u 3 pretkolu !
Naspram retardirani skandivaca koji s vama igraju Serif je Barselona.
To stoji , sto jes jes... ali u jednu ruku ovaj zrijeb po vas je bio dobar.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, antibot, Argentina, Bing [Bot], drzgemboadislic, Hrasno15, Levin, Napaceni87, Pact1921, ristagrad i 81 gost.