FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
- Kontakt:
FIFA/UEFA je napisao/la:

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Kao što neko reče, ove godine smo jači bar 40% u odnosu na prošlu. Igrači Sheriffa su fizički nadjačani, mada sam se malo zabrinuo kad sam vidio da su dosta visočiji od naših, na kraju nisu imali snage za nešto više.
Posjeta odlična, atmosfera odlična, istok malo uspavan, ali kad je pao gol sve se probudilo... prelijepa noć na Koševu, mada živim za dan kada ćemo ovakve utakmice igrati u Dolini...
Posjeta odlična, atmosfera odlična, istok malo uspavan, ali kad je pao gol sve se probudilo... prelijepa noć na Koševu, mada živim za dan kada ćemo ovakve utakmice igrati u Dolini...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Treba traziti zamjenu za Zebu vec na vrijeme jer BETON ce otici dalje prerastao je nasu ligu a to je i dokazao..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Pricajte sta hocete ali vi ste predobro prosli u zrijebu ... Dobili ste Serif koji osim sto je 3x slabiji nego prosle godine ima i dobar koefcijent , to znaci ako prodjete(a imate realne sanse) bicete nosioci u 3 pretkolu !
Sutra na Dzumu s laptopom

- Capt_Billy
- Kontakt:
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/photos/index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Niko kao istok sa juga!

Roger Federer the greatest of all time!
Polako momci jos nije gotovo, ima jos jedna utakmica.
Uglavnom svaka cast.
Uglavnom svaka cast.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
U skokovima...HZ_ilidzaa je napisao/la:Pricajte sta hocete ali vi ste predobro prosli u zrijebu ... Dobili ste Serif koji osim sto je 3x slabiji nego prosle godine ima i dobar koefcijent ,
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Capt_Billy
- Kontakt:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Pricajte sta hocete ali vi ste predobro prosli u zrijebu ... Dobili ste Serif koji osim sto je 3x slabiji nego prosle godine ima i dobar koefcijent , to znaci ako prodjete(a imate realne sanse) bicete nosioci u 3 pretkolu !
Hajde ba ne seri, sada ce ispasti da smo najlakseg protivnika dobili, a dobili najtezeg!!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
čestitke..nisam stigao gledati utakmicu..šteta
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- KB-TM87
- Kontakt:
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 1439_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Kao prvo fifa i uefa svaka cast za post,kao drugo sve cestitke plavim momcima odigrali su za deset-ne bih nikoga izdvajao sve se je vidjelo.danas napisah bice 2-0 za nas ali i ovo je pravo,prolazimo serif akobogda ne kazem da ce biti lako ali idemo dalje sigurno.Jug je bio krcat,navijanje odlicno.sve u svemu-VOLIM TE ZELJO-

VOLIM TE ZELJO
Dobro je....
Dobra utakmica i napeta svih 90 minuta ziv sam se istraumir'o.Poslije prvog poluvremena sam molio Boga da ostane 0:0 pa da imamo bilo kakve sanse u revansu,ali jos bolje se zavrsi.Zeljo je dobro trkacki parirao Serifu i to svih 90 minuta sto nije slucaj sa nasim klubovima.
U Zelji najbolji Zeba i Nijema.Zeba se stalno i nudio i bio nas najopsaniji igrac.Nijema je fkt predobar i agresivan sto je protiv jacih ekipa najpotrebnije.Da jos imamo njemu slicnog u vezi sve bi dao
Ostali su bili solidni.Savic mi se bas gubio u prvom poluvremenu,ali je u drugom bio bolji,Stanic pozitivno iznenadjenje,Karic nesiguran,a ovi ostali tu i tamo uglavnom niko nije iznevjerio vcrs odlicne navijace.
Serif onako nisu ni blizu Hapoelu medjutim ipak su po meni bolji od nas i ostavljam im opet vise sansi za prolaz.Za nas je najbitinije da se u Tiraspolu dobro postavimo i ne primimo gol prvi 20-25 minuta.Golman dobar u Serifu i veznjak nezz ime,a ni broj na groblju nista ne vidis
bio je u narandzastim kopackama 23 ili 33 taj covjek je dominar'o sa Zebom i Nijemom na terenu.Na njega flastera u revansu.
Naprijed PLAVI!
Dobra utakmica i napeta svih 90 minuta ziv sam se istraumir'o.Poslije prvog poluvremena sam molio Boga da ostane 0:0 pa da imamo bilo kakve sanse u revansu,ali jos bolje se zavrsi.Zeljo je dobro trkacki parirao Serifu i to svih 90 minuta sto nije slucaj sa nasim klubovima.
U Zelji najbolji Zeba i Nijema.Zeba se stalno i nudio i bio nas najopsaniji igrac.Nijema je fkt predobar i agresivan sto je protiv jacih ekipa najpotrebnije.Da jos imamo njemu slicnog u vezi sve bi dao

Ostali su bili solidni.Savic mi se bas gubio u prvom poluvremenu,ali je u drugom bio bolji,Stanic pozitivno iznenadjenje,Karic nesiguran,a ovi ostali tu i tamo uglavnom niko nije iznevjerio vcrs odlicne navijace.
Serif onako nisu ni blizu Hapoelu medjutim ipak su po meni bolji od nas i ostavljam im opet vise sansi za prolaz.Za nas je najbitinije da se u Tiraspolu dobro postavimo i ne primimo gol prvi 20-25 minuta.Golman dobar u Serifu i veznjak nezz ime,a ni broj na groblju nista ne vidis

Naprijed PLAVI!
AMAR OSIM!
covjek je reko istinu,al daleko od toga da je serif najslabiji,al je bar dobplo slabiji nego lani,i nemaju neku igru,ovo bi trebali proc....
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Samo da kazem nesto dobronamjerno ima jos revans da se odigra ali eto zelim vam srecu zbog naseg grada i nase drzave ni zbog cega drugog !
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
novi golman(ovaj stojanov je odlican
) kara nesiguran,reko sam ja da nije to to sa njim 
i jos jedan defanzivac,tipa busquets xD koji moze povuc naprijed,a ne ko savic frajer pegla loptu :S

i jos jedan defanzivac,tipa busquets xD koji moze povuc naprijed,a ne ko savic frajer pegla loptu :S
Naspram retardirani skandivaca koji s vama igraju Serif je Barselona.HZ_ilidzaa je napisao/la:Pricajte sta hocete ali vi ste predobro prosli u zrijebu ... Dobili ste Serif koji osim sto je 3x slabiji nego prosle godine ima i dobar koefcijent , to znaci ako prodjete(a imate realne sanse) bicete nosioci u 3 pretkolu !
AMAR OSIM!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Kasnije ću pročitati sve što ste napisali, ionako neću zaspati čitavu noć
Jednostavno ovo sve večeras je vrijedilo doživjeti, iako sam i dalje skeptičan po prolazu, ali ukoliko igrači odigraju kao večeras prolazimo sigurno, Amar je to najbolje rekao...
Igračima kapa dale, bilo je tu malo nervoze i nesigurnosti, ali bit će to bolje sve aBd...
Sad ostaje da slavimo...
ŽELJEZNIČAR 1921!

Jednostavno ovo sve večeras je vrijedilo doživjeti, iako sam i dalje skeptičan po prolazu, ali ukoliko igrači odigraju kao večeras prolazimo sigurno, Amar je to najbolje rekao...
Igračima kapa dale, bilo je tu malo nervoze i nesigurnosti, ali bit će to bolje sve aBd...
Sad ostaje da slavimo...
ŽELJEZNIČAR 1921!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 55 gostiju.