FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

cera1
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la cera1 » 14 jul 2011, 23:24

JA NEBI OLIMPIJE

ultra_CImanija

Post Postao/la ultra_CImanija » 14 jul 2011, 23:25

hvala svima na iskrenim cestitkama, presretan sam i ponosan na svoj klub (iako nista jos nije gotovo) al makar nismo prodali obraz i cast i dostojanstvo vrijedno 90-godisnje tradicije za razliku od moldavaca koji igraju samo za pare (osnovani 97.) pokazali smo da pare nisu sve i da se borbom i zajednistvom i zalaganjem emocijama moze pobijediti i ovaj favorit... sta reci jug krcat sibica nije mogla pasti istok isto tako sve plavo sve super HVALA TI ZELJO ZA SVE
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 14 jul 2011, 23:25

SRCE KO KUĆA

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 14 jul 2011, 23:25

je li sutra zrijeb za trece pretkolo? Zeljo prvo treba proci Serifa,u revansu ce biti tesko,ali mislim da nismo bez sansi,a u trecem pretkolu ako bi izvukli nekoga osim Makabija,onda bi imali velike sanse da se plasiramo dalje...dresovi su nam extra,to sam zaboravio reci!:) jos samo kas se uigramo i kad se oporave ovi povrijedjeni igraci...gdje ce nam biti kraj,odavno nismo bili ozbiljniji! sto se golmana tice,nije primio gol i to je dobro,a da je neka posebna kvaliteta nije,no sta je tu je...Savic je isto imao nekoliko gresaka,ali sve se to da ispraviti.Nyema i Zeba nasi najbolji igraci,dosta dobri su bili i Adilovic,Bogicevic,Stanic....ma svi su odigrali korektno!

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 14 jul 2011, 23:26

Iznenadjen zadnjih 15 min Serifi pali , pa i mi smo od nekog fizicki pripremljeniji
malo manje Zebinih perverzija i bilo bi 2 : 0
Sve u svemu ja prezadovoljan

A DA ME VIDI BABO ....
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 14 jul 2011, 23:26

Sad mogu hajirli zaspat :lol:
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 14 jul 2011, 23:26

QUARESMA 18<<< je napisao/la:cuj to, Zeljo pobjedio
Ako se od ikoga pobjeda ocekivala to je upravo od Zeljeznicara. Jos me nisu uspjeli iznevjerit ;) ;)

...al' da se nevaramo...ljubav je jedna...naprijed Sarajevo :D :D

zlaja-73TM87
Kontakt:

Post Postao/la zlaja-73TM87 » 14 jul 2011, 23:26

"Joj, da me vidi babo moj,
kako pijem ja sedam jegera"!
SVAKA ČAST PLAVI!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 14 jul 2011, 23:28

Ne bih se slozio sa par postova gore: jedni idu u pravcu kao da je Serif losa ekipa a drugi kao da je Serif hladno primio poraz od 1 - 0 .
Mislim da je istina negdje na sredini. Poslje debakla nad Hapoelom imam osjecaj da se ova oprezna taktika starijeg Osima pokazala nadmocnijom nad arogantno optimisickom igrom mladjeg Osima. Doduse Serif jeste dobro slabija ekipa od Hapoela al da se Zeljo opustio i poceo preotvoreno opet bi primili par komada u to sam ubijedjen.

Zeljo mi se cini jedno barem 40% bolja ekipa nego prosle godine (realno bili prenapuhani) cak ste znatno bolji i od predprosle godine.
Pozitivne stvari : Igra poslije vodstva. Otvoreno nadtrkivanje preko cjelog terena stajali ste puno bolje i po meni nadtrcali ih i bili opasniji iz polukontri. Druga pozitivna stvar , niste ovisni od Beslije. Iako je dao go bio je medju losijiim pojedincima meca. Trece , najpozitivinije. Tim ima puno rezerve u vidu Stancevskog ,Smajica, Colica.
Po prvih puta se desava da jedan trener PL ima slatke muke pri sastavljanju ekipe.
Negativno: Adilovic dobar al prakticno jedini pravi napadac kojeg imate. I golman Karic mi djeluje veoma veoma nesigurno.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 14 jul 2011, 23:28

Prije svega čestitam na pobjedi !

Što se tice igre nista posebno a nije ni moglo nije Sherif nula pa da se lahko igra ali momci su vam odigrali dobro , cvrsto i najbitnije nisu u odbrani grijesili a gol je dosao sam po sebi to je moralo ici uz dobru igru nazad sigurno .
Što se tice navijanja necu da me neki ovdje tjeraju ali moglo je bolje : Broj znaci predobar ali nema pjesme se pjevaju 1 minutu i prekida se i jedna pjesma se cuje 2 minute jako i onda tiho sve ostalo ali eto necemo se svadzati to je moje misljenje .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 14 jul 2011, 23:28

Malo prije doso sa utakmice'

Evo neka moja analiza :P :

Karic-u par navrata dosta nesiguran, 1 ili 2 puta je odbrana iz gola vadila loptu, ali imao je i on dobrih intervencija :)
Stanic-ne znam sto puno govorite lose o njemu, momak solidno odigrao imao par kikseva, ali to nije ugrozilo nas go', ubacivo se prema naprijed, prema meni i vise nego dobar :D
Markovic-Nista specijalno, solidno odradi dvoj posao
Nyema. Ja ne znam jel ovo covjek il' vanzemaljac :lol: Jednostavno, najbolji, najborberniji na terenu, da nije bilo njega sigurno bi primili go' :)
Bogičević-Beton u odbrani, odlicno odradio poso' :)
Savić-Najlošiji na terenu, ne moze se sastavit' sa loptom, previse je pegla, usporava igru :?
Svraka-Solidno odigrao, ubacivao se naprijed, u defanzivi solidan..zadovoljan :)
Beslija-Bori se, trudi se, imo' nekoliko prodora, al' je dosta spor. Ipak mi nje nekako među drazim veceras zbog gola :D
Zeba-Beton 8-) najbolje odigro, djelio lopte, ubacivo se, pravio prodore, uz Nyemu najbolji veceras
Visca-natsvio seriju losih igara, trudi se al' mu ne ide
Adilović-Nije mi nista bio bolji od Laze, mozda zato sto nismo igrali previse ofanzivno, ne znam.

I nemojte suplju bacat da je bilo samo 10000
Bilo je minimum 13000, a sigurno i vise, Istok pun, Jug pun, jos araja i postepenicama bila :mrgreen:

Umorih' se :lol:
Zadnja izmjena: TeaM87, dana/u 14 jul 2011, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
FKŽ !

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 14 jul 2011, 23:30

Hoceli u Zelji biti ikakvi pojacanje do 3 runde? Zlatan Muslimovic, Semir Kerla..?

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 14 jul 2011, 23:31

@TKC

Muslimović potpiso, zar ne znas' ? :lol:
FKŽ !

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 14 jul 2011, 23:32

TKC je napisao/la:Hoceli u Zelji biti ikakvi pojacanje do 3 runde? Zlatan Muslimovic, Semir Kerla..?
Sumnjam uglavnom neka malo da slavimo i onda lagano pripreme za uzvratnu .....SRCE MI KO GRBAVICA!!!

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 14 jul 2011, 23:33

slika
treba nam jos igraca iz BiH

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 14 jul 2011, 23:33

velika pobjeda Zelje,zaista smo igrali ozbiljno i hrabro kao rjetko kad do sada...Karic i Savic su imali nekoliko gresaka,ali dobro je ispalo na kraju! Zeba je beton,kao i dresovi koji su nam najbolji poslije rata! Adilovic jako dobro pojacanje,jos kad se Selimovic oporavi...Smajic vidi se zeli dosta i kad se uigra bice nam veliko pojacanje! Nyema beton kao i Zeba,prekucali nasu ligu! imamo jaku klupu sto do sada nije bio slucaj..u revansu je sve moguce,bice tesko sigurno,ali Serif nije kao sto je nekad bio,vidi se da im nedostaje 6-7 igraca koje su prodali,i mogu se proci definitivno,uz uslov da odigramo hrabro kao na Kosevu i pokusmao tamo postici gol! Cestitke Osimu i upravi!

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 14 jul 2011, 23:34

FIFA/UEFA je napisao/la:slika

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 14 jul 2011, 23:36

cole-ch je napisao/la:Zelji pod hitno potreban organizator igre i jedan dobar destruktivac (def.vezni), i mozda golman..,
Manijacima trebaju nove pesme (ovo se fura vec duzi niz godina), bolje vodjenje tribine (nove vodje), bolje stihopisce i da sto pre izbace ove narodnjacke (folklorne) melose.

...Krstic (BHT) se stvarno trudi, i ovo je njegov maksimum... Ne zna covek bolje!
slika slika
treba nam jos igraca iz BiH

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 14 jul 2011, 23:37

nime_tm87 je napisao/la:
TKC je napisao/la:Hoceli u Zelji biti ikakvi pojacanje do 3 runde? Zlatan Muslimovic, Semir Kerla..?
Sumnjam uglavnom neka malo da slavimo i onda lagano pripreme za uzvratnu .....SRCE MI KO GRBAVICA!!!
pa nece valjda Kerla nastaviti u drugoj ligi? zato pitam?
A sto se tice Muslimovica znam da je ludo ali vi ste ovde nesto pricali od toga. Covjek je "over the hill" i mozda bi bilo malo para od Dzekinog transfera.

A sta sa golmanom iz Slobode?,

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 14 jul 2011, 23:39

Momci evo tek stigao i da dam svjeze misljenje i samo reci par stvari koje sam zapazio!!! Ova pobjeda nam je zlatna vrijedna, prvo jer smo pobijediti protivnika 10 puta jaceg od sebe, a drugo radi silne raje. Moja najveca zelja da se sredi nasa Grbavica i da igramo na njoj jer na Kosevu se ne osjeti taj pritisak sa tribina. Iskreno govorim jer sam bio na istoku i sve sam pazljivo promatrao!!!

Pored ovoga mislim da ce Smajic i Zeba biti tandem za buducnost!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D Takoder mislim da cemo se liigom prosetati ove godine!!! :D :D :D
Adilovic, po meni solidan, dobio je par zestokih udaraca. Karic i Stana na momente nesigurni, Bogi bao-beton, Nyema ( CISTA 10), Svraka solidan, Savic malo neoprezan, Beslija veoma dobar u defanzivi a za napad vidi se da je covjek u godinama, ali veliki respekt za njega. Mene je jedino razocarao mali Visca, opet mi nije onaj pravi koji je bio kada je mijenjao Bucana i misljenja sam da je bolje za njega da ulazi sa klupe jer dosta toga moze odraditi za 20 min nego za 90 min.!!!

SVE U SVEMU, SKIDAM KAPU NASIM MOMCIMA, I IDEMO U MOLDAVIJU PO PROLAZ!!!!!!!! :D :D :D :D

FORZAAAA ZELJOOOOOOOOOOO!!!!!! :D :D :D :D :D

VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t i 75 gostiju.