FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

legenda reala
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la legenda reala » 14 jul 2011, 23:08

Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

Refren:
Mi smo Željini, Željo je naš
Naš naš naš

Staro, mlado svako želi
S tobom slavu da podijeli
Sa zelenog polja tvoga
Nema ništa za drugoga

Refren:

Naprijed složno nek se ori
Jer se Željo srcem bori
Navijači zapjevajmo
Za svog Želju navijajmo

Refren:
Naš naš naš

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 14 jul 2011, 23:09

Moguci protivnici u trecem predkolu
Maccabi Tel-Aviv FC (ISR) -
FK Jablonec (CZE),
Ferencvárosi TC (HUN)/Aalesunds FK (NOR),
NK Olimpija Ljubljana (SVN)/Bohemian FC (IRL),
FC Gomel (BLR)

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 14 jul 2011, 23:09

Zeljeznicar ukoliko prodje moldavsku ekipu u trecem pretkolu ce biti nosioc a evo i potencijalnih ekipa protiv kojih bi Zeljo mogao da odmjeri snage:
Nosioci:

1.AZ Alkmaar (NED)
2. FK Rudar Pljevlja (MNE)/FK Austria Wien (AUT)
3. Bursaspor (TUR)
4.FK Željezničar (BIH)/FC Sheriff (MDA)
5. FK Sūduva (LTU)/IF Elfsborg (SWE)

Nenosioci:

1.Maccabi Tel-Aviv FC (ISR)/Xäzär Länkäran FK (AZE)
2. KS Flamurtari (ALB)/FK Jablonec (CZE)
3.Ferencvárosi TC (HUN)/Aalesunds FK (NOR)
4. NK Olimpija Ljubljana (SVN)/Bohemian FC (IRL)
5. FC Gomel (BLR)
BosnaE

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 14 jul 2011, 23:10

ibrakadabra je napisao/la:Moguci protivnici u trecem predkolu
FK Jablonec (CZE),
FC Gomel (BLR)
Provjereno ?
FKŽ !

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 14 jul 2011, 23:11

Cestitke Zelji na odlicnoj predstavi veceras. Od samog pocetka se vidjeli da vasi igraci imaju vise zelje za pobjedom i to se na kraju i desilo. Sudija je usro sa onim penalom, al nea veze. Zasluzena pobjeda i imate izgledne sanse da ih i tamo dobijete. Manijaci su odlicno odradili svoj dio posla i solidno popunili Kosevo.

PS Novi dresovi BetooOOOnn
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 14 jul 2011, 23:11

samosarajvo je napisao/la:jeli sutra izvlacenje i vaseg moguceg protivnika u 3 pretkolu ?
ako jeste moze li lista timova
Jest, a listu nađi na wikipediji, sad smo mi (ako prođemo) nositelji, a vi ne 8-)

Da mi je sad vidit onu žabarsku facu "realnog" "stručnjaka" Vlastimira Mijovića koji je prognozirao da će Sarajevo doživjet debakl, a da Željo nema šanse protiv Sheriffa. Koji delegat majko mila...

Realno, izgledali smo odlično, i mislim da je sada svima jasno da su mnogi precijenili Sheriff, Hapoel Tel Aviv je za njih Barcelona i mislim da su se vršila pogrešna poređenja sa tom utakmicom. Imali smo i malo sreće u par situacija, ni sudija nas baš nije mazio (pogotov kod onog penala), ali ja sam prezadovoljan, polako izrastamo u solidan evropski klub, samo da se pametno nastavi raditi i rezultati neće izostati. Danas je klub pokazao ozbiljnost kada nije budi zašto dao prijenos utakmice onom uhljupu Belminu, jer vidjeli ste da su 15 minuta vrtile reklame na poluvremenu, oni su ovu utakmicu isplatili najmanje 5 puta, a nama bi dali kikiriki, e pa neće moći. Čestitke i Sarajevu na odličnom rezultatu.

VOLIM TE ŽELJO!!!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 jul 2011, 23:11

Ovo nisam ocekivao,jesam se nadao ali ocekivao nisam.Svaka cast momcima na pozitivnom rezultatu,pobeda je pobeda kakva god i kako god ostvarena i daje makar malo vece nade za revans,ali ja opet nisam optimista.
BIla je ovo jedna zrela utakmica obe ekipe,videlo se da je Zeljo domacin i da mora da krene angazovanije napred od svojih protivnika,dok se Sheriff okrenuo strpljivoj igri pa gore sta bude,videlo se i kada je primljen gol da uopste nisu srljali napred jer znaju i oni da su cak i ako izgube jedan razlike blize plasmanu u narednu rundu.
Zeljo je bio bolji rival veceras to svako mora reci,gol postignut na cistu srecu,ali ko te pita,i ona je bitan faktor u fudbalu,imali jos par dobrih prilika ali i Stoyanov je pokazao odredjeni kvalitet,vrlo verovatno da su osteceni za penal,nisam lepo video,ali mislim da je Samardzic rukom intervenisao.
Sa druge strane Sheriff i nije imao neke bog zna kakve prilike,prvu kada je Henrique pobegao odbrani,krenuo da zaobilazi Karica,gde opet jedna sumnjiva situacija na prvu sa dozom nesigurnosti ostavljam da se mogao i tu svirati penal ali propala je prilika,pa onda onaj pokusaj glavom nisam video ko je bio,kada Karic hvata,te onaj slobodnjak kada Karic brani.
Kod Zelje meni bez dileme Zeba najbolji,odlicna partija,dok mi se Karic apsolutno nije svideo,mnogo mnogo nesigurnosti u njegovim intervencijama.
Na drugoj strani ne znam ko bi se mogao izdvojiti mozda Henrique da je bio najbolji,a ni Stoyanov nije lose odbranio ovaj mec.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 14 jul 2011, 23:11

Uhh da hocemo dobiti taj Gomel ili Ljubljanu!
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 14 jul 2011, 23:13

[youtube][/youtube] :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: ragazzidelsud1987, dana/u 14 jul 2011, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 14 jul 2011, 23:13

TeaM87 je napisao/la:
ibrakadabra je napisao/la:Moguci protivnici u trecem predkolu
FK Jablonec (CZE),
FC Gomel (BLR)
Provjereno ?
100%, prije utakmice sa Sheriffom je UEFA objavila skupine
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/ne ... 50609.html

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 14 jul 2011, 23:13

ma moze i fercenvaroš :D nisu jaki ;)

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 jul 2011, 23:14

Dylan Dog je napisao/la: Adilovic sjajan spic,mislim da ce oni iz Celika morati pojesti sva **** sto su napricali za njega,momak je spic ipo.
Iskreno necemo, jer on kod nas nije mogao nikad dobro igrati, sto zbog treme od navijaca, sto zbog svog starog, ali u Celiku nije bio dobar, i mi smo presretni sto je otisao..
Cestitam Zelji na pobjedi, a Manijaci se ne mogu nazvati velikom skupinom(kao niko u BiH kao sto sam vec rekao) brojnost ok, cak dobra, ali pjesme su bile katastrofa, i stvarno se to mora popraviti..
p.s. nek nama neko od manijaka spomene kopiranje vi skinuli Djordja Balasevica :lol: :lol: :lol:
Ugl. puno srece dalje, i valjda nas(Bosance i Hercegovce) necete osramotiti..
Celik!3,2,2.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 jul 2011, 23:15

Alesunde ,Olimpija ,Gomel
Sa njima mislim da se može igrati ,Macabi i Jablonec su bogami zajebane ekipe ,bilo bi ih dobro izbjeći ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 14 jul 2011, 23:16

Gledao sam tekmu od 25 min...vidjenje situacije....Zajko Zeba fenomen, momak stvarno zna igrat lopte i pokrenut napad u pravom smislu rijeci, jos zna i opalit kao rodjeni napadac. Nyema, sto se tice odbrane bio je najjaci, u duele ulazio bez problema, srcano se borio, povukao loptu ka napadu par puta, vidi se da je smiren i da je kvalitetno pojacanje za FKZ...jedino je imao dvije greske tokom mog gledanja a to su kad ga je "Jimmy" presao i onda kasnije kad je,cini mi se, isti igrac s nekih 10 metara skocio iznad njega i uputio udarac glavom direktno u Karica. Visce nisam se nesta posebno nagledao dok je bio na terenu, kao da je bjezao od lopte ili sta god vec. Sad me zanima s kakvom ce formacijom Amar izac' u Moldaviji? Hoce li biti otvorena igra, il' ce Amar povest autobus sa sobom na stadion.

Sljedecu utakmicu zamjenio bi Stanica s Kvesicem i mozda Smajica...sve ovisno na koju formaciju Mr. Osim bude koristio.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 14 jul 2011, 23:16

Odlično. Odlična predstava plavih momaka, mada je možda mogla biti i uvjerljivija pobjeda. Sad tamo zabit gol i to je to.

A prije se uzdati u dobar ždrijeb, recimo Slovenci su idealni, ili Bjelorusi... Fradi nikako... isto tako, ako se zalete Izraelci opet, ne morate ni ići u Transdnjistirju. :D
Hayley <3

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 14 jul 2011, 23:16

HOĆEMO STOJANOVA! :lol: :lol:

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 14 jul 2011, 23:20

čestitam na pobjedi !
1947!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 14 jul 2011, 23:22

HVALA TI BOŽE STO VOLIM LJOŽE!

Sada dino angazovano doigrat tamo, ne primit gol pokusat iz kontri ...Zeba, Smajic, Visca, Adilovic, Nyema, M.Bešlija ...ma svi su bili na evropskom nivou. DRESOVI GOREEEEEEEE!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 14 jul 2011, 23:23

cuj to, Zeljo pobjedio

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 14 jul 2011, 23:23

Sad sa utakmice odigrali smo iskusno pravo evropski , samo su nam Karić i Savić igrali sa živcima ali dobro u revanšu hrabro i prolazimo.Zeba odigrao najbolju utakmicu od kad je u Želji , mislim da će ovi moldavci imati noćne more od Zebe.Samo da ne dobijemo **** sutra.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic, Ferroviere1987, Hrasno15, Lekqqq1921, ristagrad, Skojevska i 62 gosta.