FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Iskrene čestitke iz Gradačca, odličan rezultat!
prva tekma,protivnik nepoznat,sve u svemu odlicno odigrano
malo mi visca zakazo al nema veze sve je tu
jos da se smajke uigra i mozemo ih i tamo dobit
Karic nesiguran donekle,znao sam
nego evo osimu šanse nek pokupi stojanova s gola
nek dadne koju paru 
MI SMO ŽELJINI ŽELJOO JE NAŠ!

jos da se smajke uigra i mozemo ih i tamo dobit

Karic nesiguran donekle,znao sam

MI SMO ŽELJINI ŽELJOO JE NAŠ!
-
- Kontakt:
Samo vam je onaj golman slabzmaj od b. je napisao/la:Iskrene čestitke iz Gradačca, odličan rezultat!

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
- kupus army
- Kontakt:
Moram priznati da sam odusevljen igrom Zelje,jaci ste u odnosu na proslu sezonu bar 30%,samo jos da vam je Sehic ostao bili bi beton.Posebno me odusevio Adilovic,momak je bas ko zemlja jak u duelima.Cestitke uz Zelju da sacuvate ovo u revansu,a i Sarajevo da izbaci ako bog da ove Svede 

Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- sarajlija89
- Kontakt:
Zasluzeno i realno.
Imali su i oni svoje sanse, nisu iskoristili, Zeljo je imao srece kod onoga gola i nakon nedosudjenog penala i to je bilo to.Mislim da je Sheriff igrao ispod svojih mogucnosti, jer primjetno je da su malo kvalitetnija ekipa. E sad,koliko, vidjecemo u revansu...veceras nisu pokazali preveliku zelju i borbenot, ali u par navrata su pokazali da imaju odredjeni kvalitet...
Strpljivo i pametno Zeljo igrao, iskoristio svoju sansu i na revans ide sa realnim sansama za prolaz.
Slabo navijanje vecim dijelom tekme, stvarno, repertoar pjesma je kritican ccc ..
Imali su i oni svoje sanse, nisu iskoristili, Zeljo je imao srece kod onoga gola i nakon nedosudjenog penala i to je bilo to.Mislim da je Sheriff igrao ispod svojih mogucnosti, jer primjetno je da su malo kvalitetnija ekipa. E sad,koliko, vidjecemo u revansu...veceras nisu pokazali preveliku zelju i borbenot, ali u par navrata su pokazali da imaju odredjeni kvalitet...
Strpljivo i pametno Zeljo igrao, iskoristio svoju sansu i na revans ide sa realnim sansama za prolaz.
Slabo navijanje vecim dijelom tekme, stvarno, repertoar pjesma je kritican ccc ..
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Neka ste Iskarali ove umisljene seljacke zvijezde cuj hoce Peskire posebne i cajeve ,jos im gore 2 komada trebate uvaliti .
Samo jedan klub Velež Mostar
Ma nemam namere da se dalje ubedjujem sa tobom ili nekim na ovom forumu u vezi mojih stavova...VanBasten je napisao/la:Realno, favoriti su u ovom dvomeču. Sad ti filozofiraj do sutra, to je činjenica. Stoga je i ova pobjeda još veća. A nije ti palo napamet da bi im možda pukla trica da su večeras odigrali po tvojim željama?
Po cemu ti, Osim ili neko treci odredjujete ulogogu favorita? Je li znaci ako je Serif igrao LE da je zato i bolji od Zelje? U kom segmentu igre je ovaj tim bolji od Zelje (osim sto je mozda skuplji)? Koji je igrac iz ovog Serifa vredan paznje, na kojoj je poziciji Serif bolje pokriven?
Znaci, ja nisam napisao da rezultat nije povoljan, vec da je Zeljo imao sramno bojazljivu taktiku, a da za istom realne potrebe nije bilo... da je bilo puno izgubljenih lopti, preskakanje terena, bez povezane igre i bez pasova... sve se vrtilo oko Zebe, i isti ih je i dobro vrtio, oko "zemljine ose"...
Cestitke Manijaci i puno srece u nastavku takmicenja... nadam se da cete preskociti "velike" moldavce!
Zadnja izmjena: cole-ch, dana/u 15 jul 2011, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajlijc@ je napisao/la:Dobar rezultat komsije valjda ce te ovako i u Tiraspolu igrat. Sve je fino bilo osim juga stvarno vam je reprertoar pjesama 0
-
- Kontakt:
ŠALALALALALALALALALALALA, ŽELjEZNIČAR!
Upravo sa utakmice, aferim momci!!
Upravo sa utakmice, aferim momci!!

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Svaka cast
Svi su bili dobri,u stvari s obzirom da ima vas koji puno vise gledate Zeljeznicar,nije mi jasno zasto govorite da vam treba jos jedan stoper kad je Bogicevic beton
,za Nyemu se zna,prekuco ovu ligu,i toliko bojazni sa Stanica na lijevome beku,a momak odigrao doktorski
To beli znaci da su odigrali nocas iznad granica realnih mogucnosti
Karic,jest da je imao par nesigurnih intervencija,ali imao je i dobrih,nije on jos za odbacit
Adilovic sjajan spic,mislim da ce oni iz Celika morati pojesti sva **** sto su napricali za njega,momak je spic ipo.
Zeba majstor,onakav igraci pravi razliku na terenu
Beslija,bes starca nema udarca
I momci koji su odigrali na zadnjemu veznome su sjajno obavili svoj dio posla,Markovic takodje,ma svi zasluzuju cestitke,i od navijaca Zeljeznicara i od nas svih ostalih

Svi su bili dobri,u stvari s obzirom da ima vas koji puno vise gledate Zeljeznicar,nije mi jasno zasto govorite da vam treba jos jedan stoper kad je Bogicevic beton

To beli znaci da su odigrali nocas iznad granica realnih mogucnosti

Karic,jest da je imao par nesigurnih intervencija,ali imao je i dobrih,nije on jos za odbacit

Adilovic sjajan spic,mislim da ce oni iz Celika morati pojesti sva **** sto su napricali za njega,momak je spic ipo.
Zeba majstor,onakav igraci pravi razliku na terenu

Beslija,bes starca nema udarca

I momci koji su odigrali na zadnjemu veznome su sjajno obavili svoj dio posla,Markovic takodje,ma svi zasluzuju cestitke,i od navijaca Zeljeznicara i od nas svih ostalih

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
-
- Kontakt:
jeli sutra izvlacenje i vaseg moguceg protivnika u 3 pretkolu ?
ako jeste moze li lista timova
ako jeste moze li lista timova
- KB-TM87
- Kontakt:
Izgorio, bez glasa, umoran, ali svaka čast momcima, pokazali su kako se bori za grb kluba. Zeba maestralan, strašan tandem sa Smajićem, jednostavno su svi bili ekstra, malo Karić nesiguran ali biće bolje. Prolazimo dalje 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
-
- Kontakt:
az alkmar nextKB-TM87 je napisao/la:Izgorio, bez glasa, umoran, ali svaka čast momcima, pokazali su kako se bori za grb kluba. Zeba maestralan, strašan tandem sa Smajićem, jednostavno su svi bili ekstra, malo Karić nesiguran ali biće bolje. Prolazimo dalje

Btw. jeli ko uploado prilike i gol ?

Zadnja izmjena: ragazzidelsud1987, dana/u 14 jul 2011, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Cestitke Zelji na velikoj pobjedi ,protiv ekipe koja ima 10 puta veci budzet od nas! igrali smo zrelo,znali smo u svakom trenutku sta hocemo...za nase prilike zaista imamo odlicne igrace,super jaku klupu..dovoljan je pokazatelj da nam Stancenski koji je prije godinu dana bio mozda i najbolji igrac nase lige ne moze odigrati ni minute...jos kad se vrate oporavljeni Selimovic,Drakul,E.Colic.. Osim je odlicno postavo igru,nismo se prepali protivnika.. atmosfera na tribinama super,10 000 gledalaca,dobra posjeta za ovu fazu takmicenja! sto se uzvrata tice,bice tesko,ali ako budemo igrali hrabro i ako se ne zatvorimo mozemo i tamo ostati neporazeni,sto bi prestavljalo ogromni uspjeh!
cestitke,Osimu,igracima! cestitke i upravi koja je obezbjedila prenos utakmice,tako da su svi u BIH mogli gledati evropskog Zelju!
cestitke,Osimu,igracima! cestitke i upravi koja je obezbjedila prenos utakmice,tako da su svi u BIH mogli gledati evropskog Zelju!
Ima cole-ch i pravo jer Sheriff je po meni lošiji od Želje, to sam govorio i prije utakmice i šteta što ga je se respektiralo, mislim da je se moglo i ubjedljivije pobjedit, ali i ovo je vrlo dobro. Tamo ne izgubiti 2 razlike (Sherif rjetko pobjeđuje 2:0, kamoli više iako im je to uspjelo protiv Twentea i Dynama, ali...) i prolaz je tu. Još kad se vide potencijalni protivnici u 3. pretkolu (po meni jedino niste favoriti protiv Maccabia) play-off je izgledan. sretno u uzvratu.
ma moldavci zahtjevali neke posebne itd itdAdnel je napisao/la:SVE JE TO RADI PEŠKIRA![]()
![]()
i Cajeva

Vidi ima i nezadovoljnih, e stvarno smo naopak narod. BOŽE SAČUVAJ
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921 i 16 gostiju.