Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Han!$;Lfc
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Han!$;Lfc » 14 jul 2011, 18:30

Ja vas ne razumijem, otkako nas je Kenny preuzeo računajući bodove samo od tada nalazimo se na trećem mjestu :!: Samo su Chelsea i Manchester United ispred nas bili, i to ne sa nekom velikom bodovnom razlikom. Tada Kenny nije mogao puno da koristi Gerrarda, Carrolla i Kellya (svi zbog ozlijda nisu mogli da nastupaju u crvenom dresu). Sada su svi spremni imamo 3 kvalitetna pojačanja i uz dovođenje jednog lijveog beka titula je naša. Čuj Liverpool ne može do četvrte pozicije, pa onaj ko kaže to nije navijač Liverpoola, poređuje nas s Tottenhemom, Shittyem ...
IN KING KENNY WE TRUST :!:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 14 jul 2011, 18:33

Han!$;Lfc je napisao/la:Ja vas ne razumijem, otkako nas je Kenny preuzeo računajući bodove samo od tada nalazimo se na trećem mjestu :!: Samo su Chelsea i Manchester United ispred nas bili, i to ne sa nekom velikom bodovnom razlikom. Tada Kenny nije mogao puno da koristi Gerrarda, Carrolla i Kellya (svi zbog ozlijda nisu mogli da nastupaju u crvenom dresu). Sada su svi spremni imamo 3 kvalitetna pojačanja i uz dovođenje jednog lijveog beka titula je naša. Čuj Liverpool ne može do četvrte pozicije, pa onaj ko kaže to nije navijač Liverpoola, poređuje nas s Tottenhemom, Shittyem ...
IN KING KENNY WE TRUST :!:
tesko je doci do naslova...puno je novih igraca,treba to sve uigrati...3-4 pozicija tome se ja nadam...bit ce 6-7 igraca koji su novi u klubu i tesko je s toliko pojacanja odmah doci do titule...
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 14 jul 2011, 18:34

Iskreno ja vam predvidjam peto mjesto. Znate da mi je L'pool drag klub, al' objektivno teško da možete medju 4.
Chelsea će imati probleme ove sezone,pa tako da eventualno njih možda izbacite iz četvorke. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 14 jul 2011, 18:37

Po cemu to Arsenal ima jaci sastav Bogati?? Sta vam je jaca strana??
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

pklat
Kontakt:

Post Postao/la pklat » 14 jul 2011, 18:38

Sasha L.F.C. je napisao/la:
Znaci brate,ako neko ima dobru statistiku to je jako vazan pokazatelj da zna igrati fudbal, e sad je druga stvar kako ce se taj igrac uklopiti, koliko ce imati prostora kod trenera, hoce li mu odgovarati taktika i slicno.Što se tice Aque on je dosao povrijedjen,Benitez ga je malo sputavao,onda ga Hodgson salje na posudbu,a doci iz jedne lige u drugu potreban je period adaptacije sto on bas i nije imao.Sve tri nasa pojacanja imaju jako dobru statistiku i bili su nositelji igre u svojim klubovima i mislim da to mnogo znaci,kako ce se snaci kod nas to mozemo samo Milana Tarota pitat )uvijek postoji rizik tako da se nikada nezna.
Jest jest ali to ne znaci da su odma titule na vidiku, kao sto ovde mnogo njih misli, evo ti na primer Torres kad ga vidis u timu pomislis vauu ima da kidamo placen 50M verovatno ima neko znanje jel?? a ono on u 17 utakmica dade 1 gol sta ti to govori?? a vec je 3 i po god. u Engleskoj a sto se tice tih prica za privikavanje to su gluposti ako je igrac dobar njemu nece biti potrebno da se privikava mozda nesto sitno nedelju dana cisto da se navikne na promenu grada primer za to je Suarez,Meireles pa i Torres koji je u prvoj sezoni kod nas dao 33gola u svim takmicenjima i mnogi mnogi drugi, vreme ce pokazati a za ove pare sto su dali za njih moglo se naci nesto bolje, izuzev Adama on je placan onoliko koliko i vredi, ne kazem ja da su oni losi samo mislim da nisu za velike stvari, Po meni neka realna pozicija za Lpool u ovom trenutku je 5 pozicija nema ljutnje a za dalje ce se videti.

Inace mogli smo pozvati Milana tarota kladim se da on zna :D
Slazem se s vecinom tvog posta osim za privikavanje,mislim da je nekim igracima potrebno neko vrijeme da se naviknu,jel to do ljudske psihe promjene kluba ili vizije trenera neznam ali mislim da je potrebno ali ok to je tvoje misljenje ovo je moje i to je to.Odgovor na to jesmo li za te pare mogli naci nekog boljeg,mozda i vjerovatno jesmo ali dosta faktora utice na kupovinu igraca to svi znamo,takodje je pitanje kako se koji igrac uklapa u Kennyijevu viziju.Nasa pojacanja su bila nositelji igre u svojim klubovima i vjerujem da je ovo dobar izbor,ako iko moze maximum izvuci iz njih to je KK,zasto smo ih toliko platili,pa mi smo jednostavno morali vishe ponuditi od klubova koji igraju u ligi prvaka uz cinjenicu da su cijene igraca otisle u 3 pm...:)) YNWA
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.'' BILL SHANKLY!

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 14 jul 2011, 18:38

Downing danas potpisuje za Liverpool.

http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 96,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Doni sutra potpisuje za Liverpool, prema riječima njegovog agenta.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 14 jul 2011, 18:38

Arnelinho je napisao/la:Iskreno ja vam predvidjam peto mjesto. Znate da mi je L'pool drag klub, al' objektivno teško da možete medju 4.
Chelsea će imati probleme ove sezone,pa tako da eventualno njih možda izbacite iz četvorke. ;)
zar doista City ubrajas u cetvorku :? oni su ove godine usli u ligu prvaka samo zbog slabe konkurencije...
ja se smijem kladiti s tobom da ce Liverpool zavrsiti ispred Arsenala u sljedecoj sezoni?? :D

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 14 jul 2011, 18:39

Jimmy from the hood je napisao/la:Po cemu to Arsenal ima jaci sastav Bogati?? Sta vam je jaca strana??
Jaku konkurenciju,bolje igrače,kontinuitet i uigranost. :?

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 14 jul 2011, 18:40

Ne znam sto bi Chelsea imao problema, pa vise je Arsenal zaglibio sa tim moljakanjem Fabregasa da ide, a ni Nasri nesto nije zainteresovan.

Boas je jako perspektivan trener, njemu prilagodjavanje nije potrebno.

Arnelinho je napisao/la:
Jimmy from the hood je napisao/la:Po cemu to Arsenal ima jaci sastav Bogati?? Sta vam je jaca strana??
Jaku konkurenciju,bolje igrače,kontinuitet i uigranost. :?
Nikako se ne mogu sloziti sa tobom. Dobro kontinuitet i uigranost, ali ima vremena . Vec se ozbiljno radi na tome.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 14 jul 2011, 18:41

bimbrlica je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:Iskreno ja vam predvidjam peto mjesto. Znate da mi je L'pool drag klub, al' objektivno teško da možete medju 4.
zar doista City ubrajas u cetvorku :? oni su ove godine usli u ligu prvaka samo zbog slabe konkurencije...
ja se smijem kladiti s tobom da ce Liverpool zavrsiti ispred Arsenala u sljedecoj sezoni?? :D
Kladio sam se već jednom,za sl. sezonu, al' eto lupaj prijedlog i ja prihvatam. :mrgreen:
Teško da mogu, jedino Chelsea ,jer će Boas promijeniti cijeli sistem-pa dok naviknu. :D

@Jimmy
Kakvo moljakanje Cesca i Nasrija? Oba ostaju. Sve drugo su bile (kako se ovde voli reći) "patke". :D
Gle: 5-6 štopera
3-4 centralna vezna
5-6 krila
3-4 napadača
3 desna beka
2 lijeva beka
2 golmana + jedan samo za truknu slabiji.
I sve to su kvalitetni igrači.
Zadnja izmjena: Arnelinho, dana/u 14 jul 2011, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 14 jul 2011, 18:43

Arnelinho je napisao/la:
bimbrlica je napisao/la:
Kladio sam se već jednom,za sl. sezonu, al' eto lupaj prijedlog i ja prihvatam. :mrgreen:
Teško da mogu, jedino Chelsea ,jer će Boas promijeniti cijeli sistem-pa dok naviknu. :D

@Jimmy
Kakvo moljakanje Cesca i Nasrija? Oba ostaju. Sve drugo su bile (kako se ovde voli reći) "patke". :D
lupi ti prijedlog vidim da si vec iskusan sa tim opkladama :D

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 14 jul 2011, 18:44

Imam ja prijedlog

Ako Arsenal zavrsi ispred Liverpoola ti bimbrlice meni dodjes stoju.
Ako Liverpool zavrsi ispred Arsenala onda ti Arnelinho meni dodjes stoju.

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 14 jul 2011, 18:45

Jimmy from the hood je napisao/la:Imam ja prijedlog

Ako Arsenal zavrsi ispred Liverpoola ti bimbrlice meni dodjes stoju.
Ako Liverpool zavrsi ispred Arsenala onda ti Arnelinho meni dodjes stoju.
to mi se cini kao sasvim dobar prijedlog ali bi ja digao ulog bolje je da ti dodjemo po milju :D

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 14 jul 2011, 18:46

@Arnelinho

Poštujem te, i volim čitati tvoje postove, al' nisi morao sada doći na 'našu' temu, i kvariti nam novonastali optimizam. :mrgreen:

Apsolutno niko, osim Svevišnjeg, ne zna ko će na kojoj poziciji završiti, i s obzirom na raznorazna iskustva, ne bi me posebno iznenadilo da recimo Chelsea ili Arsenal sljedeće sezone ispadnu iz top 4. Naravno, ne govorim da će sigurno ispasti, kao što ti govoriš da će Liverpool 'biti peti', već da me ne bi iznenadio takav plasman. ;)
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 14 jul 2011, 18:47

Neka bude opet u avatar. :mrgreen:
Ako L'pool završi ispred Arsenala , stavljam avatar koji god ti hoćeš, a ako ne, onda ćeš nositi oni što ja kažem na avataru-hm...jedno 30 dana? :mrgreen:
Jbg. prilično je sužen izbor opklade na forumima, pa je fora sa avatarima najlakša. :P

@Bertrand: Hvala i izvini :oops:
U pravu si,nisam smio. Stvarno mi je L'pool drag klub i vi to dobro znate ;) Al' kad je ovako zanimljiva tema (mislim na raspravu :P )mor'o sam se umiješat. :D
Zadnja izmjena: Arnelinho, dana/u 14 jul 2011, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 14 jul 2011, 18:48

Arnelinho je napisao/la:Neka bude opet u avatar. :mrgreen:
Ako L'pool završi ispred Arsenala , stavljam avatar koji god ti hoćeš, a ako ne, onda ćeš nositi oni što ja kažem na avataru-hm...jedno 30 dana? :mrgreen:
Jbg. prilično je sužen izbor opklade na forumima, pa je fora sa avatarima najlakša. :P
od tako iskusno Forum kladionicara ocekivao sam nesto originalnije :P ali ajd nek bude avataR :D

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 14 jul 2011, 18:51

bimbrlica je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:Neka bude opet u avatar. :mrgreen:
od tako iskusno Forum kladionicara ocekivao sam nesto originalnije :P ali ajd nek bude avataR :D
Čuj iskusnog, opklade obično pušim. :oops: :lol: Al' ovo je tek druga na forumu. :D
Ako ti je volja,gukni nešto interesantnije? Ho'š u pare? Cigare? Drage? Š'a god ti je volja?! Ne zbog toga da L'pool ponižajem,nego da se malo zabavim. :D

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 14 jul 2011, 18:51

Da se osvrnem na ove diskusije oko nasih transfera(Carrolla,Hendersona,Adama, Downinga) i na transfere ubuduce.
Prvo je bilo nedovode se igraci,spori smo na trzistu-igraci se dovedu-onda su vam pretplaceni,nisu dovoljno kvalitetni i vrjedni Liverpoola.
Eh sad,prije neg pocnete srat razmislite o situaciji u klubu i pozicije kluba i to dobro razmislite.
Liverpool je prosle godine bio u "malo vecem rasulu",to se je popravilo(vecina) i ide na bolje,pozicija Liverpoola i reputacija(u svjetu) Liverpoola moramo priznati da je pala tako da nemozete ni ocekivati transfere iz bajke,nije ovo FM vec stvarnost,a veliki je problem sto pojedini misle da je ovo FM.
Da bi se dovodila kvalitetna imena treba imati po meni par uslova:
-CL,to nemamo sad ce evo druga sezona i primarni cilj nam treba za mene treba biti sljedece sezone povratak iste jer onda bi Liverpool imao itekakve pogodnosti.
-sansa za osvajanje trofeja,ni to nemozemo garantirati jer vecina tih zvjezda i zvjezdica sa FM hoce one najvaznije,a mi EPL nemozemo garantirati,a kupovi za njihov ego nisu dovoljni.
-novac,mozda ono najvaznije.Mi ga imamo,"razbacujemo" se sto se tice transfera i neka se "razbacujemo",ustvari boli me ona stvar ja direktno za to nedajem pare al s druge strane kad se pogleda to nase "razbacivanje" i nije tako neopravdano,jer mi smo trenutno u poziciji nekog prosjecnog kluba(6 mjesto za mene je to prosjek),a svi znaju koliko nam je dubok dzep pa to i iskoristavaju,a uostalom mi trazimo igrace koji su provjereni i to po mogucnosti sto prije tako da te cjene u ovom danasnjem modernom fudbalu bar za mene nisu cudne,uostalom mi i nismo u nekoj poziciji diktirati cjenu.
Eh sad kad sam rekao novac je najvazniji mislio sam da te uvjete one druge novac itekako moze zamjeniti(primjer City-a),ponuditi prevelike plate igracima i pridobicemo te igrace.Ako zelite takve igrace uredu,ja ih nezelim,a ocigledno da nezeli ni KK.Zasto ih nezelim zato sto nevolim da igraju u klubu kojeg volim samo zbog novca(za veliku vecinu igraca se ispostavi da kasnije igraju preko one stvari iz takvog razloga za svoje klubove),vec zbog postovanja,ljubavi itd...to je onaj Liverpoolski duh koji je u onom "malo vecem rasulu" kluba malo narusen i koji se sada itekako vraca,ustvari vec se primjeti al to je proces koji jos traje.

Ono sto me nervira je to sto niko nije napisao skoro nista o Downingu(nisam bio dugo al na brzinu sam prelistao par stranica i veoma malo postova je o njemu) nego samo cjena,ma nije on neki vako nako...
Downing sasvim dobar igrac za tim(nije tip krila koje sve hoce sam nego se oslanja i na druge igrace u timu),misljenja sam da je doveden vise takticki(iako ne samo zbog toga).Igrac je koji ima precizan centarsut(malo je rec da je precizan al nema il nemogu da se sjetim druge rjeci) i mislim da je doveden takav tip igraca upravo za naseg Big Andya.Moram priznati da mi je bio velika zelja dok je igrao u Middlesbrough iako je od toga proslo vremena tako je i prolazila moja zelja tako da nisam sad u stanju euforije i mislim da je potrebno jos jedno ljevo krilo(ono prodorno) cisto radi zamjene(povrede i veci izbor taktike na terenu) tako da nebi bio iznenaden da dode jos jedno ljevo krilo iako i nemora jer mozemo praviti neke zamjene igraca(Suarez) ili neke ostaviti(Maxi-iako smatram da on nije taj tip igraca i da nije dovoljno dobar),no o tom potom.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 14 jul 2011, 18:53

lfc.tz je napisao/la: Ono sto me nervira je to sto niko nije napisao skoro nista o Downingu(nisam bio dugo al na brzinu sam prelistao par stranica i veoma malo postova je o njemu) nego samo cjena,ma nije on neki vako nako...
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 0#p1183730" onclick="window.open(this.href);return false;

Pisao sam ja njegovu statistiku, te komparaciju sa Youngom. ;)
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Suarez_7
Kontakt:

Post Postao/la Suarez_7 » 14 jul 2011, 18:54

ma sto se mene bar tice..meni je drago sto smo se rijesili koncheskia...a sto se tice lijevog beka vjerujem da ce cissokho doci jer je lyonu potreban novac...
I just cant get enough...Luis Suarez..NO:7

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.