IN KING KENNY WE TRUST

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
tesko je doci do naslova...puno je novih igraca,treba to sve uigrati...3-4 pozicija tome se ja nadam...bit ce 6-7 igraca koji su novi u klubu i tesko je s toliko pojacanja odmah doci do titule...Han!$;Lfc je napisao/la:Ja vas ne razumijem, otkako nas je Kenny preuzeo računajući bodove samo od tada nalazimo se na trećem mjestuSamo su Chelsea i Manchester United ispred nas bili, i to ne sa nekom velikom bodovnom razlikom. Tada Kenny nije mogao puno da koristi Gerrarda, Carrolla i Kellya (svi zbog ozlijda nisu mogli da nastupaju u crvenom dresu). Sada su svi spremni imamo 3 kvalitetna pojačanja i uz dovođenje jednog lijveog beka titula je naša. Čuj Liverpool ne može do četvrte pozicije, pa onaj ko kaže to nije navijač Liverpoola, poređuje nas s Tottenhemom, Shittyem ...
IN KING KENNY WE TRUST
Slazem se s vecinom tvog posta osim za privikavanje,mislim da je nekim igracima potrebno neko vrijeme da se naviknu,jel to do ljudske psihe promjene kluba ili vizije trenera neznam ali mislim da je potrebno ali ok to je tvoje misljenje ovo je moje i to je to.Odgovor na to jesmo li za te pare mogli naci nekog boljeg,mozda i vjerovatno jesmo ali dosta faktora utice na kupovinu igraca to svi znamo,takodje je pitanje kako se koji igrac uklapa u Kennyijevu viziju.Nasa pojacanja su bila nositelji igre u svojim klubovima i vjerujem da je ovo dobar izbor,ako iko moze maximum izvuci iz njih to je KK,zasto smo ih toliko platili,pa mi smo jednostavno morali vishe ponuditi od klubova koji igraju u ligi prvaka uz cinjenicu da su cijene igraca otisle u 3 pm...Sasha L.F.C. je napisao/la:Jest jest ali to ne znaci da su odma titule na vidiku, kao sto ovde mnogo njih misli, evo ti na primer Torres kad ga vidis u timu pomislis vauu ima da kidamo placen 50M verovatno ima neko znanje jel?? a ono on u 17 utakmica dade 1 gol sta ti to govori?? a vec je 3 i po god. u Engleskoj a sto se tice tih prica za privikavanje to su gluposti ako je igrac dobar njemu nece biti potrebno da se privikava mozda nesto sitno nedelju dana cisto da se navikne na promenu grada primer za to je Suarez,Meireles pa i Torres koji je u prvoj sezoni kod nas dao 33gola u svim takmicenjima i mnogi mnogi drugi, vreme ce pokazati a za ove pare sto su dali za njih moglo se naci nesto bolje, izuzev Adama on je placan onoliko koliko i vredi, ne kazem ja da su oni losi samo mislim da nisu za velike stvari, Po meni neka realna pozicija za Lpool u ovom trenutku je 5 pozicija nema ljutnje a za dalje ce se videti.Znaci brate,ako neko ima dobru statistiku to je jako vazan pokazatelj da zna igrati fudbal, e sad je druga stvar kako ce se taj igrac uklopiti, koliko ce imati prostora kod trenera, hoce li mu odgovarati taktika i slicno.Što se tice Aque on je dosao povrijedjen,Benitez ga je malo sputavao,onda ga Hodgson salje na posudbu,a doci iz jedne lige u drugu potreban je period adaptacije sto on bas i nije imao.Sve tri nasa pojacanja imaju jako dobru statistiku i bili su nositelji igre u svojim klubovima i mislim da to mnogo znaci,kako ce se snaci kod nas to mozemo samo Milana Tarota pitat )uvijek postoji rizik tako da se nikada nezna.
Inace mogli smo pozvati Milana tarota kladim se da on zna
zar doista City ubrajas u cetvorkuArnelinho je napisao/la:Iskreno ja vam predvidjam peto mjesto. Znate da mi je L'pool drag klub, al' objektivno teško da možete medju 4.
Chelsea će imati probleme ove sezone,pa tako da eventualno njih možda izbacite iz četvorke.
Jaku konkurenciju,bolje igrače,kontinuitet i uigranost.Jimmy from the hood je napisao/la:Po cemu to Arsenal ima jaci sastav Bogati?? Sta vam je jaca strana??
Nikako se ne mogu sloziti sa tobom. Dobro kontinuitet i uigranost, ali ima vremena . Vec se ozbiljno radi na tome.Arnelinho je napisao/la:Jaku konkurenciju,bolje igrače,kontinuitet i uigranost.Jimmy from the hood je napisao/la:Po cemu to Arsenal ima jaci sastav Bogati?? Sta vam je jaca strana??
Kladio sam se već jednom,za sl. sezonu, al' eto lupaj prijedlog i ja prihvatam.bimbrlica je napisao/la:zar doista City ubrajas u cetvorkuArnelinho je napisao/la:Iskreno ja vam predvidjam peto mjesto. Znate da mi je L'pool drag klub, al' objektivno teško da možete medju 4.
Chelsea će imati probleme ove sezone,pa tako da eventualno njih možda izbacite iz četvorke.oni su ove godine usli u ligu prvaka samo zbog slabe konkurencije...
ja se smijem kladiti s tobom da ce Liverpool zavrsiti ispred Arsenala u sljedecoj sezoni??
lupi ti prijedlog vidim da si vec iskusan sa tim opkladamaArnelinho je napisao/la:Kladio sam se već jednom,za sl. sezonu, al' eto lupaj prijedlog i ja prihvatam.bimbrlica je napisao/la:zar doista City ubrajas u cetvorkuArnelinho je napisao/la:Iskreno ja vam predvidjam peto mjesto. Znate da mi je L'pool drag klub, al' objektivno teško da možete medju 4.
Chelsea će imati probleme ove sezone,pa tako da eventualno njih možda izbacite iz četvorke.oni su ove godine usli u ligu prvaka samo zbog slabe konkurencije...
ja se smijem kladiti s tobom da ce Liverpool zavrsiti ispred Arsenala u sljedecoj sezoni??![]()
Teško da mogu, jedino Chelsea ,jer će Boas promijeniti cijeli sistem-pa dok naviknu.
@Jimmy
Kakvo moljakanje Cesca i Nasrija? Oba ostaju. Sve drugo su bile (kako se ovde voli reći) "patke".
to mi se cini kao sasvim dobar prijedlog ali bi ja digao ulog bolje je da ti dodjemo po miljuJimmy from the hood je napisao/la:Imam ja prijedlog
Ako Arsenal zavrsi ispred Liverpoola ti bimbrlice meni dodjes stoju.
Ako Liverpool zavrsi ispred Arsenala onda ti Arnelinho meni dodjes stoju.
od tako iskusno Forum kladionicara ocekivao sam nesto originalnijeArnelinho je napisao/la:Neka bude opet u avatar.![]()
Ako L'pool završi ispred Arsenala , stavljam avatar koji god ti hoćeš, a ako ne, onda ćeš nositi oni što ja kažem na avataru-hm...jedno 30 dana?![]()
Jbg. prilično je sužen izbor opklade na forumima, pa je fora sa avatarima najlakša.
Čuj iskusnog, opklade obično pušim.bimbrlica je napisao/la:od tako iskusno Forum kladionicara ocekivao sam nesto originalnijeArnelinho je napisao/la:Neka bude opet u avatar.![]()
Ako L'pool završi ispred Arsenala , stavljam avatar koji god ti hoćeš, a ako ne, onda ćeš nositi oni što ja kažem na avataru-hm...jedno 30 dana?![]()
Jbg. prilično je sužen izbor opklade na forumima, pa je fora sa avatarima najlakša.ali ajd nek bude avataR
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 0#p1183730" onclick="window.open(this.href);return false;lfc.tz je napisao/la: Ono sto me nervira je to sto niko nije napisao skoro nista o Downingu(nisam bio dugo al na brzinu sam prelistao par stranica i veoma malo postova je o njemu) nego samo cjena,ma nije on neki vako nako...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.