Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

bimbrlica
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la bimbrlica » 14 jul 2011, 15:00

L-Train je napisao/la:
bimbrlica je napisao/la:citam na realovoj temi LIverpool zainteresovan za Higuaina :D nekako nelogicno,nije on za back-up napadaca :D
ja to nigdje nisam vidio,osim na nasoj temi :D e pa ne bi valjda Higuain bio zamjena za Carolla,moze jedino obrnuto :)
anonymousHD napiso' jutros,eto jos uvijek to ima na vasoj temi :D a i meni je smijesna informacijaisto ko' i tebi :D
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 14 jul 2011, 15:27

Evo nesto za Higuaina

http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 45919.html" onclick="window.open(this.href);return false;
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

scouser_zauvijek
Kontakt:

Post Postao/la scouser_zauvijek » 14 jul 2011, 16:20

Pozdrav,Redsi...
Novi sam na temi,vec odavno je pratim,a za LFC navijam od kad znam za sebe.Sto se tice pojacanja,uopste ne mislim da su preplacena jer je ipak dosao prelazni rok u kome se i mi moramo postenski istrositi.I za kraj ovog posta nadam se ce nova sezona nakon 1990. godine donijeti toliko zeljeni trofej Premijer lige i plasman u Ligu prvaka !!!
YNWA !

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 14 jul 2011, 16:25

scouser_zauvijek dobro dosao i da budes aktivan a ne kao ovi sto dodju napisu po jedan post i vise ih nema :D
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

scouser_zauvijek
Kontakt:

Post Postao/la scouser_zauvijek » 14 jul 2011, 16:28

anfield je napisao/la:scouser_zauvijek dobro dosao i da budes aktivan a ne kao ovi sto dodju napisu po jedan post i vise ih nema :D
Obecavam ! :D :D

steven_gerrard
Kontakt:

Post Postao/la steven_gerrard » 14 jul 2011, 16:50

nevjerujem ja to za higuaina mada bi bilo sjajno u ekipi imati napadace popu t suareza i carolla te higuaina

pklat
Kontakt:

Post Postao/la pklat » 14 jul 2011, 16:55

Sasha L.F.C. je napisao/la:Pa jel si ti postavio listu sa igracima koji su kreirali najvise sansi za svoj tim tu su se nasli Downing,Henderson,Adam??
ja ti kazem da to ne mora nista znaciti sta pise na papiru pa sam to uporedio sa nekim klubovima koji na papiru imaju velika imena i opet nista ne osvajaju primer toga je i lpool, doveo se i Aquilani koji je u Romi smatran za najboljeg asistenta pa eto opet nista a da ne pricam o drugim imenima koje je liverpool posedovao a neke i dalje poseduje, pa opet svake god. razocarenje jel si sad nesto skontao??
Znaci brate,ako neko ima dobru statistiku to je jako vazan pokazatelj da zna igrati fudbal, e sad je druga stvar kako ce se taj igrac uklopiti, koliko ce imati prostora kod trenera, hoce li mu odgovarati taktika i slicno.Što se tice Aque on je dosao povrijedjen,Benitez ga je malo sputavao,onda ga Hodgson salje na posudbu,a doci iz jedne lige u drugu potreban je period adaptacije sto on bas i nije imao.Sve tri nasa pojacanja imaju jako dobru statistiku i bili su nositelji igre u svojim klubovima i mislim da to mnogo znaci,kako ce se snaci kod nas to mozemo samo Milana Tarota pitat :))uvijek postoji rizik tako da se nikada nezna.
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.'' BILL SHANKLY!

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 14 jul 2011, 17:21

Znaci brate,ako neko ima dobru statistiku to je jako vazan pokazatelj da zna igrati fudbal, e sad je druga stvar kako ce se taj igrac uklopiti, koliko ce imati prostora kod trenera, hoce li mu odgovarati taktika i slicno.Što se tice Aque on je dosao povrijedjen,Benitez ga je malo sputavao,onda ga Hodgson salje na posudbu,a doci iz jedne lige u drugu potreban je period adaptacije sto on bas i nije imao.Sve tri nasa pojacanja imaju jako dobru statistiku i bili su nositelji igre u svojim klubovima i mislim da to mnogo znaci,kako ce se snaci kod nas to mozemo samo Milana Tarota pitat )uvijek postoji rizik tako da se nikada nezna.
Jest jest ali to ne znaci da su odma titule na vidiku, kao sto ovde mnogo njih misli, evo ti na primer Torres kad ga vidis u timu pomislis vauu ima da kidamo placen 50M verovatno ima neko znanje jel?? a ono on u 17 utakmica dade 1 gol sta ti to govori?? a vec je 3 i po god. u Engleskoj a sto se tice tih prica za privikavanje to su gluposti ako je igrac dobar njemu nece biti potrebno da se privikava mozda nesto sitno nedelju dana cisto da se navikne na promenu grada primer za to je Suarez,Meireles pa i Torres koji je u prvoj sezoni kod nas dao 33gola u svim takmicenjima i mnogi mnogi drugi, vreme ce pokazati a za ove pare sto su dali za njih moglo se naci nesto bolje, izuzev Adama on je placan onoliko koliko i vredi, ne kazem ja da su oni losi samo mislim da nisu za velike stvari, Po meni neka realna pozicija za Lpool u ovom trenutku je 5 pozicija nema ljutnje a za dalje ce se videti.

Inace mogli smo pozvati Milana tarota kladim se da on zna :D
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 14 jul 2011, 17:27

Sasha L.F.C. je napisao/la:Pa jel si ti postavio listu sa igracima koji su kreirali najvise sansi za svoj tim tu su se nasli Downing,Henderson,Adam??
ja ti kazem da to ne mora nista znaciti sta pise na papiru pa sam to uporedio sa nekim klubovima koji na papiru imaju velika imena i opet nista ne osvajaju primer toga je i lpool, doveo se i Aquilani koji je u Romi smatran za najboljeg asistenta pa eto opet nista a da ne pricam o drugim imenima koje je liverpool posedovao a neke i dalje poseduje, pa opet svake god. razocarenje jel si sad nesto skontao??
Ako su na papiru kao igraci sa najvise kreiranih sansi ne mora automatski znaciti da su strasan, fascinantan igracki kadar.

Prosle sezone smo fakticki igrali bez lijevog beka, ako on ovaj prelazni rok dodje ( Baines ili Cissokho ) onda ce ovo biti zaista fantastican prelazni rok. Oslonac sredine terena prosle sezone nam je morao biti novajlija, dok je Gerrard zaboravljen. Od Poulsena, jednog od najvecih transfera nije nista korisno odradjeno. Lijeva strana sa Jovanovicem i Maksijem koji se istina kasnije probudio je hendikepirana.

U napadu smo imali Torresa koji je imao formu takvu kakvu je imao, a bez Gerrarda je i 2 put gori pa ti skontaj kakav je to tim bio.

Sada imamo Downinga, Hendersona ukoliko Gerrard odsustvuje, Carrolla i Suareza u napadu koji su 2 puta jaci nego Torres, Charlie Adama koji ce igrati veliku ulogu u doprinosu napadu ...

Ako hoces vec o jacini tima onda je ovaj tim koji trenutno ima Liverpool puno puuuuno bolji nego onaj sa pocetka prosle sezone. Uz sve to dodas da na klupi imamo Kennya i stvari su jasne kao dan.
Zadnja izmjena: Jimmy from the hood, dana/u 14 jul 2011, 17:32, ukupno mijenjano 1 put.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

RamoLFC_93
Kontakt:

Post Postao/la RamoLFC_93 » 14 jul 2011, 17:28

Sasha L.F.C. je napisao/la:
Znaci brate,ako neko ima dobru statistiku to je jako vazan pokazatelj da zna igrati fudbal, e sad je druga stvar kako ce se taj igrac uklopiti, koliko ce imati prostora kod trenera, hoce li mu odgovarati taktika i slicno.Što se tice Aque on je dosao povrijedjen,Benitez ga je malo sputavao,onda ga Hodgson salje na posudbu,a doci iz jedne lige u drugu potreban je period adaptacije sto on bas i nije imao.Sve tri nasa pojacanja imaju jako dobru statistiku i bili su nositelji igre u svojim klubovima i mislim da to mnogo znaci,kako ce se snaci kod nas to mozemo samo Milana Tarota pitat )uvijek postoji rizik tako da se nikada nezna.
Jest jest ali to ne znaci da su odma titule na vidiku, kao sto ovde mnogo njih misli, evo ti na primer Torres kad ga vidis u timu pomislis vauu ima da kidamo placen 50M verovatno ima neko znanje jel?? a ono on u 17 utakmica dade 1 gol sta ti to govori?? a vec je 3 i po god. u Engleskoj a sto se tice tih prica za privikavanje to su gluposti ako je igrac dobar njemu nece biti potrebno da se privikava mozda nesto sitno nedelju dana cisto da se navikne na promenu grada primer za to je Suarez,Meireles pa i Torres koji je u prvoj sezoni kod nas dao 33gola u svim takmicenjima i mnogi mnogi drugi, vreme ce pokazati a za ove pare sto su dali za njih moglo se naci nesto bolje, izuzev Adama on je placan onoliko koliko i vredi, ne kazem ja da su oni losi samo mislim da nisu za velike stvari, Po meni neka realna pozicija za Lpool u ovom trenutku je 5 pozicija nema ljutnje a za dalje ce se videti.

Inace mogli smo pozvati Milana tarota kladim se da on zna :D

Sto jest,jest tu si upravu al ipak msm da bi mogli bar pokusati na 4 mjesto ak nista onda ne gine nam EL...
YNWA_______LIVERPOOL FC_________

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 14 jul 2011, 17:33

Cuj Higuain. Ako on dodje onda zaista ne znam kako ce se sve posloziti. :mrgreen:
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 14 jul 2011, 17:35

Sto jest,jest tu si upravu al ipak msm da bi mogli bar pokusati na 4 mjesto ak nista onda ne gine nam EL...
Znas kako potajno se i ja nadam da bi mogli da se umesamo za to 4 mesto, Dalglish ima znanje medjutim timovi poput City-a,Utd-a,Arsenala i Chelsea su mnogo jaci od Lpoola, ima nekih sansi ali su veoma male.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 14 jul 2011, 17:36

scouser_zauvijek je napisao/la:Pozdrav,Redsi...
Novi sam na temi,vec odavno je pratim,a za LFC navijam od kad znam za sebe.Sto se tice pojacanja,uopste ne mislim da su preplacena jer je ipak dosao prelazni rok u kome se i mi moramo postenski istrositi.I za kraj ovog posta nadam se ce nova sezona nakon 1990. godine donijeti toliko zeljeni trofej Premijer lige i plasman u Ligu prvaka !!!
YNWA !
Dobar avatar :D

Ja sam glasala za 2. opciju cisto zato sto nakon dosta dobrih vijesti samopouzdanje MORA biti visoko i da ne ispadne da smo dzabe trosili ovoliki novac... Ipak,mozda je to tesko ocekivati jer se ekipa treba uigrati i mozda ce zato trebati vise vremena, ali nadam se da ce ovi novi igraci (a Bogami i ovi standardni) da se ugledaju na Suareza :D

btw:

However his agent, Jorn Bonnesen, has dismissed such rumours, insisting the 31-year-old is staying put on Merseyside.

He told Onside.dk: "No, Christian Poulsen is not on his way to FC Copenhagen and he has not spoken to them.

"Christian Poulsen's future is at Liverpool."

Former Juventus man Poulsen has travelled to Asia with the rest of the Liverpool squad for their pre-season tour.

The midfielder was on target during the Reds' 4-3 friendly win over Guangdong Sunray Cave on Wednesday.

E moj Poulsenu al' si nam se nakacio na kosti... :evil:

Shortly before 2pm in the grand ballroom of the One World Hotel in Kuala Lumpur, a smartly dressed man took to a podium, cleared his throat and put unique slant on the simplest request.
'Ladies and gentlemen, can you please switch off your mobile telephones, as the Press conference is about to start,' he implored. 'It would be quite disrespectful to interrupt the living legend that is Kenny Dalglish with the theme from The Lone Ranger or anything by Lady Gaga.'

Given the assertive tone of his voice, everyone awaiting the Liverpool manager’s arrival did as they were told. But, in some ways, it is a shame there was not one renegade in the audience.
After all, having been sighted at a Boyzone concert earlier this year with Andy Carroll, it would have been intriguing to find out whether Dalglish is a closet Gaga fan too. Instead, all we got to see was his ‘Poker Face’ when the first question about Stewart Downing arrived.

Nije valjda da nam King Kenny Gagu slusa :lol: :lol:

@Sasha: Ja imam osjecaj da se smetljar nikada nije ni priviknuo na EPL, on se privikao na Gerrarda; kad je Gerrard dobro funkcionisao, i on je bio tu negdje, onda su ih povrede pocele zezati i tako je pocela ta smetljarova losa serija....
Ovi Englezi koje smo doveli mozda nisu medijski napuhani kao sto je to slucaj sa spancima, juznoamerikancima i sl., ali isto tako, oni barem znaju sta je Liverpool za engleski fudbal i ako nista drugo, barem ce imati postovanja prema klubu i mislim da ce davati sve od sebe, dok mi se sa druge strane vise na vrh glave popelo cmizdrenje za spanijom, barcom, realom i sl.
Ja se sjecam podnaslova u novinama kada smo igrali protiv Arsenala u LP: "Na terenu samo 2 Engleza", sto je po meni bila porazavajuca cinjenica za LFC.
Uostalom, svaki transfer sa sobom nosi odredjeni rizik, ja ne obracam puno paznju na statistiku, sve ce se vidjeti kada pocne sezona, pa, sa ovim dovedenim ili bez njih, moramo se vise truditi ako zelimo dobre rezultate
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 14 jul 2011, 17:36

Liga prvaka i osvajanje FA cupa.
Ako ovo ostvarimo bice odlicno! 8-)

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 14 jul 2011, 17:40

Ako hoces vec o jacini tima onda je ovaj tim koji trenutno ima Liverpool puno puuuuno bolji nego onaj sa pocetka prosle sezone. Uz sve to dodas da na klupi imamo Kennya i stvari su jasne kao dan.
Jest bolji tim ja to i neosporavam sto jest jest, ali i dalje za CL je potreban veci kvalitet zar ne?? ajd reci mi sad onako iskreno koga bi mi mogli da izbacimo sa te 4 pozicije?? na titulu ja bar ne racunam ne znam za tebe, mislim da je to veoma veoma daleko.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 14 jul 2011, 17:54

Ja imam osjecaj da se smetljar nikada nije ni priviknuo na EPL, on se privikao na Gerrarda; kad je Gerrard dobro funkcionisao, i on je bio tu negdje, onda su ih povrede pocele zezati i tako je pocela ta smetljarova losa serija....
Ovi Englezi koje smo doveli mozda nisu medijski napuhani kao sto je to slucaj sa spancima, juznoamerikancima i sl., ali isto tako, oni barem znaju sta je Liverpool za engleski fudbal i ako nista drugo, barem ce imati postovanja prema klubu i mislim da ce davati sve od sebe, dok mi se sa druge strane vise na vrh glave popelo cmizdrenje za spanijom, barcom, realom i sl.
Ja se sjecam podnaslova u novinama kada smo igrali protiv Arsenala u LP: "Na terenu samo 2 Engleza", sto je po meni bila porazavajuca cinjenica za LFC.
Uostalom, svaki transfer sa sobom nosi odredjeni rizik, ja ne obracam puno paznju na statistiku, sve ce se vidjeti kada pocne sezona, pa, sa ovim dovedenim ili bez njih, moramo se vise truditi ako zelimo dobre rezultate
Znas kako njegovo umece za postizanje golova ne bih rekao da ima veze sa Gerrardom delimicno si u pravu Gerrard je isto tu sezonu odigrao veoma dobro dosta mu je pomagao ali ipak je on imao golgeterski njuh.

Sto se tice Engleza neka ih dovode to i jest dobro, svaka cast sto se ide u tom pravcu, pravo da ti kazem i meni je isto dosadilo to cmizdrenje pojedinih igraca da se vrati u svoju zemlju, ali ono sto ja hocu da kazem je to da su se mogli mnogo kvalitetniji engleski igraci dovesti za taj novac, moras priznati da tu treba veci kvalitet bar kad je borba za CL u pitanju.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 14 jul 2011, 18:03

Jest bolji tim ja to i neosporavam sto jest jest, ali i dalje za CL je potreban veci kvalitet zar ne?? ajd reci mi sad onako iskreno koga bi mi mogli da izbacimo sa te 4 pozicije?? na titulu ja bar ne racunam ne znam za tebe, mislim da je to veoma veoma daleko.
Nekako uvijek volim da manje ocekujem pa da se ne razocaram. Cetvrta pozicija nam je tapija.
Mislim kako ce ispred nas biti timovi iz Manchestera te Chelsea, dok cemo mi tu borbu zi IV voditi sa
Tottenhamom i Arsenalom.

Vjerujem Kennyu, vjerujem momcima. Mi to mozemo !! :D

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 14 jul 2011, 18:08

iako smo dosta preplatili igrace ukoliko dodje jos jedan kvalitetan lijevi bek (Baines) mislim da cemo doci do lige prvaka...da li je moglo bolje u ovom prelaznom roku ne vrijedi raspravljati jer nam je ovako kako nam je :D Tottenham sljedece sezone nece moci nista kao ni City...Mancini je trener koji nema autoritet a uz to ce imati i nezadovoljnog Teveza tako da ne ocekujem previse od njih...tesko mozemo biti ispred Chelsea (ukoliko ne dovedu neko pojacanje onda je i to moguce) i Uniteda,ali sam misljenja da cemo se sa Arsenalom boriti za 3. mjesto...

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 14 jul 2011, 18:10

Nekako uvijek volim da manje ocekujem pa da se ne razocaram. Cetvrta pozicija nam je tapija.
Mislim kako ce ispred nas biti timovi iz Manchestera te Chelsea, dok cemo mi tu borbu zi IV voditi sa
Tottenhamom i Arsenalom.
to i jeste moguce dobro si napisao, iako Arsenal ima bolji tim mogli bi nesto da iskombinujemo, 4 pozicija bi bio uspeh tesko ali ostvarljivo.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 14 jul 2011, 18:22

Tottenhamom i Arsenalom.
to i jeste moguce dobro si napisao, iako Arsenal ima bolji tim mogli bi nesto da iskombinujemo, 4 pozicija bi bio uspeh tesko ali ostvarljivo.
Arsenal ima jaci sastav ali ne toliko...njihova odbrana i golman su im boljke tu jos dodaj povrede koje svake godine zadese Arsenal i vidjet ces da nisu toliko bolji :D uz to njihova slaba strana je sto ih Wenger ne moze drzati "napaljene" cijele godine tako da ce oni pred kraj imat veliki pad...jos igraju na 4 fronta...i umor ce im predstavljati problem...
ja sam nekako optimistican sto se tice lige prvaka...mislim da cemo je uspjeti izboriti ali opet nisam toliko zadovoljan ovim prelaznim rokom...moglo je to i bolje...:D

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.