Smigi zvijer , i zasluzuje da igra prvu !BegAx je napisao/la:Smigi ce najvjerovatnije igrati u prvih 11.neutralan__ je napisao/la:Jel ima šanse da Šmigalović zaigra odnosno imal istine u ovom gore sastavu ?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Smigi zvijer , i zasluzuje da igra prvu !BegAx je napisao/la:Smigi ce najvjerovatnije igrati u prvih 11.neutralan__ je napisao/la:Jel ima šanse da Šmigalović zaigra odnosno imal istine u ovom gore sastavu ?
samo Bane i Lede su od bitnijih napustili klub...hamzagic se nije naigrao tako da ga ne racunam gubitkom velikim..Dylan Dog je napisao/la:Nisam optimista,prevelika se euforija dize,Skoro nije dosao,par bitnih igraca je napustilo klub,al et,nadam se prolazu Sarajeva.
samosarajvo je napisao/la:samo Bane i Lede su od bitnijih napustili klub...hamzagic se nije naigrao tako da ga ne racunam gubitkom velikim..Dylan Dog je napisao/la:Nisam optimista,prevelika se euforija dize,Skoro nije dosao,par bitnih igraca je napustilo klub,al et,nadam se prolazu Sarajeva.
lede isto tako nije bio sav svoj..najvise cemo osjetit nedostatak baneta i to je to...
zab. si da su nas napustili avdic i ihtijarevic, najveca pojacanja
dovest desnog beka i skoru...na zimu mozda stopera i krilnog igraca i to je to
Šmigi i Haskiami je napisao/la:BegAx je napisao/la:Smigi ce najvjerovatnije igrati u prvih 11.neutralan__ je napisao/la:Jel ima šanse da Šmigalović zaigra odnosno imal istine u ovom gore sastavu ?
Ja Šmigija sto ubode BINGO
Idi eno poplavio ti teren Drinin,kazu voda do semafora.drinin vuk je napisao/la:" ? $ & ? Сарајево,& ? $ " %.
" ' - " за &.
mozda stave na ovoj adresi pa klikni malo prije tekme http://atdhe.ws/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;mirza_it je napisao/la:pozz.. ako neko zna neki link za gledanje prenosa bio bi mu ogromno zahvalan. Sretno i pobjeda naravno .
Ma mene hastra ove utakmice, samo jedva čekam da krenem s posla i da vrijeme do 19h što brže prođe......nijemi poliglota je napisao/la:uhh...jbt kako sam nervozan...evo komsije se vec zale na buku i galamu koju pravim......ajmo ba ljudi navijat za nasu svetinju...SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECUUUUUUUUUUUUUUUUUUU...