FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Na papiru Zeljeznicar izgleda prilicno dobro,ocekujem da Visca konacno pokaze da li je igrac za velike stvar ili ne.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
BHT1, 90 %napravljenje je napisao/la:Hoće li biti prenosa igdje...vidim Sarajevo prenose na TV1..a Željo ?
FKŽ !
Ko nestane na jug neka na istoku navija sa nama slobodno !
Kad smo tek izvukli Serifa bio sam apsolutni pesimista, medjutim kako su dani polazili to je preslo u umjereni optimizam da bi danas eskaliralo i uvjeren sam da tucemo Moldavce veceras..
Za to su krive ove pripremne utakmice, dobra pojacanja i Amar Osim!
Za to su krive ove pripremne utakmice, dobra pojacanja i Amar Osim!

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
ako Bog dragi da, da uz Njegovu pomoc pobijedimo vcrs, najbolje bi bilo bez primljenog gola, recimo 1:0 dok bi 2:0 bilo idealno.
SVI NA KOSEVO
LJUBAV SE ZOVE IMENOM TVOJIM
SVI NA KOSEVO
LJUBAV SE ZOVE IMENOM TVOJIM
Razumijes ti mene burazere moj 

Hvala sto si dopustiolopta je napisao/la:Ko nestane na jug neka na istoku navija sa nama slobodno !

FKŽ !
-
- Kontakt:
Imali iko ovo provjerenu informaciju sto pise na ssba , jesu li zavrseni pregovori oko prenosa i kako ? 

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Kome se trebam prijavit da sam kupio karte..mislim ko je odgovorna osoba...??
Zamolio bih sve one koji imaju namjeru kupovati kartu ispred stadiona kosevo da se na brzinu vrate kuci i cekiraju kupovinu istih na forum ss.ba radi uvida u pravo stanje i brojke navijaca na tribinama...
Unaprijed hvala..!!(nevjerovatni ste,5 stranica o tome ko je i kad i sa kojim brojem kupio kartu)

Zamolio bih sve one koji imaju namjeru kupovati kartu ispred stadiona kosevo da se na brzinu vrate kuci i cekiraju kupovinu istih na forum ss.ba radi uvida u pravo stanje i brojke navijaca na tribinama...
Unaprijed hvala..!!(nevjerovatni ste,5 stranica o tome ko je i kad i sa kojim brojem kupio kartu)

Zadnja izmjena: legenda79, dana/u 14 jul 2011, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.
Vidjećemo jel 90%, tam još stoji nekakav Hotel Babilon i je.bene Figure, sjetim im se sviju redom ako ne budu prenosili. Od idiota Belmina i njegove uhljupske televizije uvijek možeš očekivat najgore, vjerovatno bi da za cvaju prenose utakmicu.TeaM87 je napisao/la:BHT1, 90 %napravljenje je napisao/la:Hoće li biti prenosa igdje...vidim Sarajevo prenose na TV1..a Željo ?
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Duze vrijeme ovdje visim, a nikako da se registrujem. Pa evo, prvak!
Atmosfera je super, protivnik pobjedljiv i te kako, dresovi glava boli (nadam se da ce se moci uzeti u inostranstvu kad izadju na prodaju), igracki kadar je super....samo nam fali veceras dobar rezultat, pa da se potvrdi sve sto je do sad uradjeno..
Sretno Zeljo, svi smo uz tebe!!

Atmosfera je super, protivnik pobjedljiv i te kako, dresovi glava boli (nadam se da ce se moci uzeti u inostranstvu kad izadju na prodaju), igracki kadar je super....samo nam fali veceras dobar rezultat, pa da se potvrdi sve sto je do sad uradjeno..
- Arsenalisation
- Kontakt:
Ma bit' ce ba prenos 90%,likovi su htjeli da raja pokupi danas karti sto je ostalo tj.da se sve rasproda a kad dodje informacija da je prodata velika vecina karata,osvanut ce vijest,"Dogovor postignut,BHT prenosi mec sa Koseva"...ragazzidelsud1987 je napisao/la:Imali iko ovo provjerenu informaciju sto pise na ssba , jesu li zavrseni pregovori oko prenosa i kako ?

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
Ma nije pisalo ni za Borac, pa je bio prenosHawking je napisao/la:Vidjećemo jel 90%, tam još stoji nekakav Hotel Babilon i je.bene Figure, sjetim im se sviju redom ako ne budu prenosili. Od idiota Belmina i njegove uhljupske televizije uvijek možeš očekivat najgore, vjerovatno bi da za cvaju prenose utakmicu.TeaM87 je napisao/la:BHT1, 90 %napravljenje je napisao/la:Hoće li biti prenosa igdje...vidim Sarajevo prenose na TV1..a Željo ?

FKŽ !
-
- Kontakt:
Dobro došo !Zeljin je napisao/la:Duze vrijeme ovdje visim, a nikako da se registrujem. Pa evo, prvak!![]()

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Au ja mislim da smo bolji od serifa , samo treba to pokazati na terenu !
Boju dao si nebu !!
Boju dao si nebu !!
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Kako bih volio da ga Adilovic vcrs zabije 

Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Mah' da ga hoce bilo ko zabit'Moggiano je napisao/la:Kako bih volio da ga Adilovic vcrs zabije

Željezničar za život cijeli.
Nyema, Zeba i jos neko iz mase 

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
BHT1, 90 %[/quote]
Vidjećemo jel 90%, tam još stoji nekakav Hotel Babilon i je.bene Figure, sjetim im se sviju redom ako ne budu prenosili. Od idiota Belmina i njegove uhljupske televizije uvijek možeš očekivat najgore, vjerovatno bi da za cvaju prenose utakmicu.[/quote]
Ma nije pisalo ni za Borac, pa je bio prenos
[/quote]
nije pisalo za borac kako bi ovi iz borca kupili karte
Vidjećemo jel 90%, tam još stoji nekakav Hotel Babilon i je.bene Figure, sjetim im se sviju redom ako ne budu prenosili. Od idiota Belmina i njegove uhljupske televizije uvijek možeš očekivat najgore, vjerovatno bi da za cvaju prenose utakmicu.[/quote]
Ma nije pisalo ni za Borac, pa je bio prenos

nije pisalo za borac kako bi ovi iz borca kupili karte

vasa prednost u odnosu na sarajevo...jesu jake pripremne utakmice,tako da ovo protiv sherifa nece biti nista novo,niti teze...+domaci terenMaJaBa je napisao/la:Mah' da ga hoce bilo ko zabit'Moggiano je napisao/la:Kako bih volio da ga Adilovic vcrs zabije![]()
kec 100%
akoBogda pobijedit cemo i mi i vi..pa da se susretnemo u polufinalu EL

Ma da se igra na Grbavici bio bih puno veći optimista.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !