Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Necemo se vrjedjatTeaM87 je napisao/la:Jug-5000MaJaBa je napisao/la:Jes' se iskomlikovalo,znal' iko kolko je karti pusteno u prodaju odnosno kolko za jug,istok i sjever ako bude otvoren xd
Istok-7500
Ako ne znas racunat' ukupno 12500 ulaznica
na jugu je sad manje od 4.500 stolica jer prva dva reda nemaju stolica nikako. E ti meni sad reci kako ce biti pusteno vise od kapaciteta tribine???TeaM87 je napisao/la:
nije nego 5000
Ne znam, pitaj DzeluUPS je napisao/la:na jugu je sad manje od 4.500 stolica jer prva dva reda nemaju stolica nikako. E ti meni sad reci kako ce biti pusteno vise od kapaciteta tribine???TeaM87 je napisao/la:
nije nego 5000
Sala majstoreMaJaBa je napisao/la:Necemo se vrjedjatTeaM87 je napisao/la:Jug-5000MaJaBa je napisao/la:Jes' se iskomlikovalo,znal' iko kolko je karti pusteno u prodaju odnosno kolko za jug,istok i sjever ako bude otvoren xd
Istok-7500
Ako ne znas racunat' ukupno 12500 ulaznicaznaci sjever zatvoren
i ja sam se cudio ali fakat je tako receno!UPS je napisao/la:na jugu je sad manje od 4.500 stolica jer prva dva reda nemaju stolica nikako. E ti meni sad reci kako ce biti pusteno vise od kapaciteta tribine???TeaM87 je napisao/la:
nije nego 5000
Izbrojat cu ja veceras koliko ima pa vam javim prvom prilikom.. vazi!!!UPS je napisao/la:na jugu je sad manje od 4.500 stolica jer prva dva reda nemaju stolica nikako. E ti meni sad reci kako ce biti pusteno vise od kapaciteta tribine???TeaM87 je napisao/la:
nije nego 5000
csh je napisao/la:i ja sam se cudio ali fakat je tako receno!UPS je napisao/la:na jugu je sad manje od 4.500 stolica jer prva dva reda nemaju stolica nikako. E ti meni sad reci kako ce biti pusteno vise od kapaciteta tribine???TeaM87 je napisao/la:
nije nego 5000
chily-rz je napisao/la:Sretno večeras,da ih puknete po ušima kao nas u Zenici
tiše čut će ovi iz uefa-ecsh je napisao/la:i ja sam se cudio ali fakat je tako receno!UPS je napisao/la:na jugu je sad manje od 4.500 stolica jer prva dva reda nemaju stolica nikako. E ti meni sad reci kako ce biti pusteno vise od kapaciteta tribine???TeaM87 je napisao/la:
nije nego 5000
HAHA', kakav potpisEdin TM87 je napisao/la:koja trema u pm, oj noge mi se tresu![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 77 gostiju.