Imas u Skenderiji kupiti Nike dresove, a uskoro ce se moci kupiti novi dres FKS, tj. nakon sto ga predstave poslije tekme sa Orebrom.QUARESMA 18<<< je napisao/la:da li se sad moze gdje kupiti original dresovi Sarajeva? po mogucnosti novi, a i mogu iz prosle sezone, da se pripremim za utakmicu![]()
Bordo boja to je ljubav moja
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Nisam vidio da ste pisali pa se unaprijed izvinjavam ako je već napisano ali, ima li TV prenos?
U mom svijetu važe moja pravila
-
- Kontakt:
Vidim utakmica se igra na umjetnoj travi.Koliko je to otežavajuća okolnost za Sarajevo?Mislim da je pomoćno na Koševu (gdje treniraju) sa umjetnom travom?
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
http://www.tv1.ba/televizija/press/3893 ... Mrezi.html" onclick="window.open(this.href);return false;TheDinoRules je napisao/la:Nisam vidio da ste pisali pa se unaprijed izvinjavam ako je već napisano ali, ima li TV prenos?
Tekma pocinje u 19:00, a prenos u 18:50!

A na netu?Na moru sam, a nema ove MrezeBegAx je napisao/la:http://www.tv1.ba/televizija/press/3893 ... Mrezi.html" onclick="window.open(this.href);return false;TheDinoRules je napisao/la:Nisam vidio da ste pisali pa se unaprijed izvinjavam ako je već napisano ali, ima li TV prenos?
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
probaj ovaj link ako stave tekmu http://atdhe.ws/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;afa97 je napisao/la:A na netu?Na moru sam, a nema ove MrezeBegAx je napisao/la:http://www.tv1.ba/televizija/press/3893 ... Mrezi.html" onclick="window.open(this.href);return false;TheDinoRules je napisao/la:Nisam vidio da ste pisali pa se unaprijed izvinjavam ako je već napisano ali, ima li TV prenos?
Ti se prestani javljati na svaku temu sa istom namjerom,daviš nas sve.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- sarajlija89
- Kontakt:
Sto se tice tekme. Blagi optimista, rekoh vec. Poraz 2-1 i ja prezadovoljan...Sve ostalo je odlicno i iznenadilo bi me..jedino da su bas toliki amateri, u sta ja nisam ubjeđen.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Super bi bio nerijesen rezultat...
Ja se samo pribojavam njihovih šuteva izdaljine. Šutaju iz svih pozocija, a s obzirom na nek aiskustva s Hamzićem iz prošle sezone to me malo zabrinjava. Gledao sam ih u dvije utakmice, prije ovih poraza. Ništa spektakularno, dosta preskaču sredinu, naravno trkački su dobro pripremljeni, ali kako rekoh ništa spektakularno nema u njivoj igri kad se sve uzme u obzir. Njihovo glavno oružje prošle sezone su bili prekidi, zaboravio sam koliko su golova postigli iz istih, ove godine to ih je stalo i odmah pad u rezultatima.Sto se tice tekme. Blagi optimista, rekoh vec. Poraz 2-1 i ja prezadovoljan...Sve ostalo je odlicno i iznenadilo bi me..jedino da su bas toliki amateri, u sta ja nisam ubjeđen.
Spustiti loptu na zemlju, i lagano školski graditi akcije bez puno rizika. Držati posjed na sve načine. Pa možda i da im prepustimo sredinu, ne bi bio loš potez, al uz maskimalno odgovorno zonsko markiranje, i čekati ih na ziceru. Stoperi su im sporiji od naših, to sve govori. A vala ni bekovi im nisu čemu.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
- Kontakt:
igra im se svodi na probijanje strana i duge lopte na napadace, kao sto si rekao trce ko ludi,glavom udarju jos ludjeVanBasten je napisao/la:Ja se samo pribojavam njihovih šuteva izdaljine. Šutaju iz svih pozocija, a s obzirom na nek aiskustva s Hamzićem iz prošle sezone to me malo zabrinjava. Gledao sam ih u dvije utakmice, prije ovih poraza. Ništa spektakularno, dosta preskaču sredinu, naravno trkački su dobro pripremljeni, ali kako rekoh ništa spektakularno nema u njivoj igri kad se sve uzme u obzir. Njihovo glavno oružje prošle sezone su bili prekidi, zaboravio sam koliko su golova postigli iz istih, ove godine to ih je stalo i odmah pad u rezultatima.Sto se tice tekme. Blagi optimista, rekoh vec. Poraz 2-1 i ja prezadovoljan...Sve ostalo je odlicno i iznenadilo bi me..jedino da su bas toliki amateri, u sta ja nisam ubjeđen.
Spustiti loptu na zemlju, i lagano školski graditi akcije bez puno rizika. Držati posjed na sve načine. Pa možda i da im prepustimo sredinu, ne bi bio loš potez, al uz maskimalno odgovorno zonsko markiranje, i čekati ih na ziceru. Stoperi su im sporiji od naših, to sve govori. A vala ni bekovi im nisu čemu.
da mi imamo normalne bekove sve bi bilo Ok , to me najvise brine, po sredini sumnjam da ce nas probiti
Ja se nezamaram sa njima hladno dvica pa oni da su neko i nesto bili u europi stalno ma ljudi dvica na kladionici ko kucaaaaaaaaaaaaaaaa dedi miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Radim veceras, pa molim da mi neko napise link da mogu pratiti tekmu.Hvala unaprijed.
Ako iko osvijetli BH-a obraz to ce biti Sarajevo. Odavno tvrdim da ste igrali najbolji fudbal u BiH proslu sezonu jer sam gledao utakmice koje su bile na bht-u. Jedino smo vam mi (Celik) parirali u obe tekme. sretno...
http://na.se/sporten/fotboll/inspark/1. ... onstgraset" onclick="window.open(this.href);return false;

- sarajlija89
- Kontakt:
Ima jedna vrlo bitna stvar, njihovo prvenstvo je u punom jeku, a nasima je ovo tek prva utakmica, bez takmicarske forme i sa svim onim problemima koje smo imali, upitno je koliko smo se mogli spremiti za ovu tekmu.
Ne sumnjam ja da smo mi ekipa koja zna bolje igrati lopte, svjestan sam u cemu je nasa prednost, ali pogresno bi bilo misliti da ni oni nemaju neke svoje prednosti u svemu tome. Pocevsi od prekida, skok igre, takmicarske forme, fizicke pripreme...zbog toga, ne treba to olahko shvatati.
Ma samo da zabijemo gol, moze i minimalan poraz, pa ih ovdje rasturit aBd. Imam osjecaj da bi Maxa mogao zabiti

Ne sumnjam ja da smo mi ekipa koja zna bolje igrati lopte, svjestan sam u cemu je nasa prednost, ali pogresno bi bilo misliti da ni oni nemaju neke svoje prednosti u svemu tome. Pocevsi od prekida, skok igre, takmicarske forme, fizicke pripreme...zbog toga, ne treba to olahko shvatati.
Ma samo da zabijemo gol, moze i minimalan poraz, pa ih ovdje rasturit aBd. Imam osjecaj da bi Maxa mogao zabiti

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Ma hajde, nije ni Babić bio neki bek, bivaktile.samosarajvo je napisao/la:igra im se svodi na probijanje strana i duge lopte na napadace, kao sto si rekao trce ko ludi,glavom udarju jos ludjeVanBasten je napisao/la:Ja se samo pribojavam njihovih šuteva izdaljine. Šutaju iz svih pozocija, a s obzirom na nek aiskustva s Hamzićem iz prošle sezone to me malo zabrinjava. Gledao sam ih u dvije utakmice, prije ovih poraza. Ništa spektakularno, dosta preskaču sredinu, naravno trkački su dobro pripremljeni, ali kako rekoh ništa spektakularno nema u njivoj igri kad se sve uzme u obzir. Njihovo glavno oružje prošle sezone su bili prekidi, zaboravio sam koliko su golova postigli iz istih, ove godine to ih je stalo i odmah pad u rezultatima.Sto se tice tekme. Blagi optimista, rekoh vec. Poraz 2-1 i ja prezadovoljan...Sve ostalo je odlicno i iznenadilo bi me..jedino da su bas toliki amateri, u sta ja nisam ubjeđen.
da mi imamo normalne bekove sve bi bilo Ok , to me najvise brine, po sredini sumnjam da ce nas probiti

Sve ukupno, od rata na ovamo, imali smo 4 beka da za njih kažeš da su nešto iznad prosjeka PLBiH.
Berberović, Asrenijević, Mačkić, i Lede koji je silom prilika završio na toj poziciji, ali eto, snašao se.
Mačkić je po meni najbolji bek koji je igrao za Sarajevo poslije rata. Al eto, povreda, i možda loš izbor transfera ugasio mu je karijeru.
Marinko hvala ti, gdje čuo i ne čuo, nisi zaaboravljen!
glupost za hrabre je sebičan lijek
-
- Kontakt:
ali ce biti i umorni...sarajlija89 je napisao/la:Ima jedna vrlo bitna stvar, njihovo prvenstvo je u punom jeku, a nasima je ovo tek prva utakmica, bez takmicarske forme i sa svim onim problemima koje smo imali, upitno je koliko smo se mogli spremiti za ovu tekmu.
Ma samo da zabijemo gol, moze i minimalan poraz, pa ih ovdje rasturit aBd. Imam osjecaj da bi Maxa mogao zabiti![]()

- sarajlija89
- Kontakt:
Vidjecemo hoce li, volio bih da budu, ali oni su ekipe koje upravo na snagu igraju...nema toga kod njih.
Hrabro, strpljivo,borbeno, da se ne prepadnu momci, od noge do noge i tad rezultat sigurno ne moze izostati.
SARAJEVO SAMPION
Hrabro, strpljivo,borbeno, da se ne prepadnu momci, od noge do noge i tad rezultat sigurno ne moze izostati.
SARAJEVO SAMPION

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Alen1987, bhfanatic14, Chony533, Direktorcic, Hajdeee, Proximic, rimljanin90, skoJaa i 36 gostiju.