FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BegAx
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BegAx » 14 jul 2011, 13:23

QUARESMA 18<<< je napisao/la:da li se sad moze gdje kupiti original dresovi Sarajeva? po mogucnosti novi, a i mogu iz prosle sezone, da se pripremim za utakmicu :)

Bordo boja to je ljubav moja 8-)
Imas u Skenderiji kupiti Nike dresove, a uskoro ce se moci kupiti novi dres FKS, tj. nakon sto ga predstave poslije tekme sa Orebrom.

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 14 jul 2011, 13:26

Nisam vidio da ste pisali pa se unaprijed izvinjavam ako je već napisano ali, ima li TV prenos?
U mom svijetu važe moja pravila

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 14 jul 2011, 13:27

Vidim utakmica se igra na umjetnoj travi.Koliko je to otežavajuća okolnost za Sarajevo?Mislim da je pomoćno na Koševu (gdje treniraju) sa umjetnom travom?
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 14 jul 2011, 13:27

TheDinoRules je napisao/la:Nisam vidio da ste pisali pa se unaprijed izvinjavam ako je već napisano ali, ima li TV prenos?
http://www.tv1.ba/televizija/press/3893 ... Mrezi.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Tekma pocinje u 19:00, a prenos u 18:50! ;)

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 14 jul 2011, 13:32

BegAx je napisao/la:
TheDinoRules je napisao/la:Nisam vidio da ste pisali pa se unaprijed izvinjavam ako je već napisano ali, ima li TV prenos?
http://www.tv1.ba/televizija/press/3893 ... Mrezi.html" onclick="window.open(this.href);return false;

A na netu?Na moru sam, a nema ove Mreze
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 14 jul 2011, 13:34

afa97 je napisao/la:
BegAx je napisao/la:

A na netu?Na moru sam, a nema ove Mreze
probaj ovaj link ako stave tekmu http://atdhe.ws/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;

High

Post Postao/la High » 14 jul 2011, 13:35

Ti se prestani javljati na svaku temu sa istom namjerom,daviš nas sve.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 14 jul 2011, 13:41

Sto se tice tekme. Blagi optimista, rekoh vec. Poraz 2-1 i ja prezadovoljan...Sve ostalo je odlicno i iznenadilo bi me..jedino da su bas toliki amateri, u sta ja nisam ubjeđen.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

manu80
Kontakt:

Post Postao/la manu80 » 14 jul 2011, 13:44

Super bi bio nerijesen rezultat...

aguero88_
Kontakt:

Post Postao/la aguero88_ » 14 jul 2011, 13:46

sretno danas :!:
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 jul 2011, 13:52

Sto se tice tekme. Blagi optimista, rekoh vec. Poraz 2-1 i ja prezadovoljan...Sve ostalo je odlicno i iznenadilo bi me..jedino da su bas toliki amateri, u sta ja nisam ubjeđen.
Ja se samo pribojavam njihovih šuteva izdaljine. Šutaju iz svih pozocija, a s obzirom na nek aiskustva s Hamzićem iz prošle sezone to me malo zabrinjava. Gledao sam ih u dvije utakmice, prije ovih poraza. Ništa spektakularno, dosta preskaču sredinu, naravno trkački su dobro pripremljeni, ali kako rekoh ništa spektakularno nema u njivoj igri kad se sve uzme u obzir. Njihovo glavno oružje prošle sezone su bili prekidi, zaboravio sam koliko su golova postigli iz istih, ove godine to ih je stalo i odmah pad u rezultatima.

Spustiti loptu na zemlju, i lagano školski graditi akcije bez puno rizika. Držati posjed na sve načine. Pa možda i da im prepustimo sredinu, ne bi bio loš potez, al uz maskimalno odgovorno zonsko markiranje, i čekati ih na ziceru. Stoperi su im sporiji od naših, to sve govori. A vala ni bekovi im nisu čemu.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 14 jul 2011, 13:56

VanBasten je napisao/la:
Ja se samo pribojavam njihovih šuteva izdaljine. Šutaju iz svih pozocija, a s obzirom na nek aiskustva s Hamzićem iz prošle sezone to me malo zabrinjava. Gledao sam ih u dvije utakmice, prije ovih poraza. Ništa spektakularno, dosta preskaču sredinu, naravno trkački su dobro pripremljeni, ali kako rekoh ništa spektakularno nema u njivoj igri kad se sve uzme u obzir. Njihovo glavno oružje prošle sezone su bili prekidi, zaboravio sam koliko su golova postigli iz istih, ove godine to ih je stalo i odmah pad u rezultatima.

Spustiti loptu na zemlju, i lagano školski graditi akcije bez puno rizika. Držati posjed na sve načine. Pa možda i da im prepustimo sredinu, ne bi bio loš potez, al uz maskimalno odgovorno zonsko markiranje, i čekati ih na ziceru. Stoperi su im sporiji od naših, to sve govori. A vala ni bekovi im nisu čemu.
igra im se svodi na probijanje strana i duge lopte na napadace, kao sto si rekao trce ko ludi,glavom udarju jos ludje
da mi imamo normalne bekove sve bi bilo Ok , to me najvise brine, po sredini sumnjam da ce nas probiti

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 14 jul 2011, 13:57

Ja se nezamaram sa njima hladno dvica pa oni da su neko i nesto bili u europi stalno ma ljudi dvica na kladionici ko kucaaaaaaaaaaaaaaaa dedi miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D :D :D :D :D

ami
Kontakt:

Post Postao/la ami » 14 jul 2011, 14:01

Radim veceras, pa molim da mi neko napise link da mogu pratiti tekmu.Hvala unaprijed.

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 14 jul 2011, 14:01

Ako iko osvijetli BH-a obraz to ce biti Sarajevo. Odavno tvrdim da ste igrali najbolji fudbal u BiH proslu sezonu jer sam gledao utakmice koje su bile na bht-u. Jedino smo vam mi (Celik) parirali u obe tekme. sretno...

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 14 jul 2011, 14:03

http://na.se/sporten/fotboll/inspark/1. ... onstgraset" onclick="window.open(this.href);return false;

8-)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 14 jul 2011, 14:03

Ima jedna vrlo bitna stvar, njihovo prvenstvo je u punom jeku, a nasima je ovo tek prva utakmica, bez takmicarske forme i sa svim onim problemima koje smo imali, upitno je koliko smo se mogli spremiti za ovu tekmu.

Ne sumnjam ja da smo mi ekipa koja zna bolje igrati lopte, svjestan sam u cemu je nasa prednost, ali pogresno bi bilo misliti da ni oni nemaju neke svoje prednosti u svemu tome. Pocevsi od prekida, skok igre, takmicarske forme, fizicke pripreme...zbog toga, ne treba to olahko shvatati.

Ma samo da zabijemo gol, moze i minimalan poraz, pa ih ovdje rasturit aBd. Imam osjecaj da bi Maxa mogao zabiti :lol: 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 jul 2011, 14:05

samosarajvo je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:

igra im se svodi na probijanje strana i duge lopte na napadace, kao sto si rekao trce ko ludi,glavom udarju jos ludje
da mi imamo normalne bekove sve bi bilo Ok , to me najvise brine, po sredini sumnjam da ce nas probiti
Ma hajde, nije ni Babić bio neki bek, bivaktile. :D
Sve ukupno, od rata na ovamo, imali smo 4 beka da za njih kažeš da su nešto iznad prosjeka PLBiH.
Berberović, Asrenijević, Mačkić, i Lede koji je silom prilika završio na toj poziciji, ali eto, snašao se.
Mačkić je po meni najbolji bek koji je igrao za Sarajevo poslije rata. Al eto, povreda, i možda loš izbor transfera ugasio mu je karijeru.
Marinko hvala ti, gdje čuo i ne čuo, nisi zaaboravljen!
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 14 jul 2011, 14:05

sarajlija89 je napisao/la:Ima jedna vrlo bitna stvar, njihovo prvenstvo je u punom jeku, a nasima je ovo tek prva utakmica, bez takmicarske forme i sa svim onim problemima koje smo imali, upitno je koliko smo se mogli spremiti za ovu tekmu.

Ne sumnjam ja da smo mi ekipa koja zna bolje igrati lopte, svjestan sam u cemu je nasa prednost, ali pogresno bi bilo misliti da ni oni nemaju neke svoje prednosti u svemu tome. Pocevsi od prekida, skok igre, takmicarske forme, fizicke pripreme...zbog toga, ne treba to olahko shvatati.

Ma samo da zabijemo gol, moze i minimalan poraz, pa ih ovdje rasturit aBd. Imam osjecaj da bi Maxa mogao zabiti :lol: 8-)
ali ce biti i umorni...;) to takmicenje ima i lose i dobre strane

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 14 jul 2011, 14:08

Vidjecemo hoce li, volio bih da budu, ali oni su ekipe koje upravo na snagu igraju...nema toga kod njih.

Hrabro, strpljivo,borbeno, da se ne prepadnu momci, od noge do noge i tad rezultat sigurno ne moze izostati.

SARAJEVO SAMPION :!:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Alen1987, bhfanatic14, Chony533, Direktorcic, Hajdeee, Proximic, rimljanin90, skoJaa i 36 gostiju.