Ma to ti ba raja samo ispituje nebi li neko slucajno rekao jug je poluprazan i onda da pocne zeza ovdje.Elegant je napisao/la:Kako postavljate glupa pitanja, kako neko moze znati koliko je karti ostalo ? Bolje otidji i sam provjeri !steven_gerrard je napisao/la:moze li mi neko reci koliko ima jos karata za jug cuo sam da je ostalo stotinjak jos...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
daj nek neko postavi onu himnu iz 1998 ja je ne mogu nikako naci na YT 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Imaš na orgu da skineš MP3 fajl te himne19TM87 je napisao/la:daj nek neko postavi onu himnu iz 1998 ja je ne mogu nikako naci na YT
[youtube][/youtube]Omar500 je napisao/la:Imaš na orgu da skineš MP3 fajl te himne19TM87 je napisao/la:daj nek neko postavi onu himnu iz 1998 ja je ne mogu nikako naci na YT
ma imam je u mp 3 verziji a evo nasao sam

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
badblueboylivno je napisao/la:![]()
Smiješno je da se odbija prijenos, za bilo kakvu cifru. Napunit će se stadion, bila utakmica na TV-u ili ne. Ovo odbijanje prijenosa od strane čelnika bh. klubova polako postaje degutantno.
Ponude nasih TV kuca tipa evo ti cener a ti meni tekmu i sva autorska prava + intervju nakon tekme je preslo svaku mjeru!!! A ti ako toliko volis Zelju izvoli dodzi u Sa i uzivaj u tekmi..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
- themaniacs_87
- Kontakt:
Samo da pitam da li će večeras biti prijenos, jer nisam iz Sa. 

F.K. Željezničar - klub koji se voli u cijelom svijetu!
A.C.A.B. !
A.C.A.B. !
- ibrakadabra
- Kontakt:
Naša posla,čekaju da se proda dovoljan broj karata i da se poveča cijena prenosa.themaniacs_87 je napisao/la:Samo da pitam da li će večeras biti prijenos, jer nisam iz Sa.
Stavljam ruku na panj da ce oko 19 sati javiti kako su se Željo i BHRT dogovorili na zadovoljstvo svih sportskih zaljubljenika.
-
- Kontakt:
A neće biti debili neće da kupe , ja otišo u jablanicu necu se vratit prije sutra valjda ce biti neki streamthemaniacs_87 je napisao/la:Samo da pitam da li će večeras biti prijenos, jer nisam iz Sa.

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
bice ti stream na vogosci dan poslijeragazzidelsud1987 je napisao/la:A neće biti debili neće da kupe , ja otišo u jablanicu necu se vratit prije sutra valjda ce biti neki streamthemaniacs_87 je napisao/la:Samo da pitam da li će večeras biti prijenos, jer nisam iz Sa.

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
jesi daleko otiso da ne mozes doci....1921 je napisao/la:bice ti stream na vogosci dan poslijeragazzidelsud1987 je napisao/la:A neće biti debili neće da kupe , ja otišo u jablanicu necu se vratit prije sutra valjda ce biti neki streamthemaniacs_87 je napisao/la:Samo da pitam da li će večeras biti prijenos, jer nisam iz Sa.
Bice prenos 100 %,zato simpatizeri ostalih klubova kuci ganola i uzivajte uz Plavu masinu 

Zadnja izmjena: Gazi, dana/u 14 jul 2011, 11:38, ukupno mijenjano 1 put.
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Idemo da ih razvalimo veceras !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Dobro nam došao na temu.Trigger je napisao/la:SRETNO I DA USPJEŠNO 'PRESKOČITE' TE ŠERIFE!

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Nek vam je sa srecom!!!
imas ppGazi je napisao/la:Bice prenos 100 %,zato simpatizeri ostalih klubova kuci ganola i uzivajte uz Plavu masinu
-
- Kontakt:
Dragi Bože za tebe je to sitnica a meni bi znacilo kao da si mi cijeli svijet dao. Ucini da makar jedna Željina lopta nadje put do Sheriffovog gola a na nas gol postavi neprolazni bedem! Amin
LJudi,imal' se na grbavici kupit' karti posto nigdje nisam procitao gdje ima da se kupi 

Željezničar za život cijeli.
Ima na Grbavici ,na Skenderiji sinoc oko 18.00 bilo zatvoreno, za ferhadiju ne znam ...MaJaBa je napisao/la:LJudi,imal' se na grbavici kupit' karti posto nigdje nisam procitao gdje ima da se kupi
ja maloprije dosao sa grbavice, kupio karte i ima ih jos bruku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.